Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Laurynas_ex

TAXI IR TSSG bei medikam PASIULIMAS

Recommended Posts

Mano pasiulimas labai paprastas ir kitiems gal žinomas tai butu /sekti nes kartais nervuojasi rašydamas /mapp id  kol neuždedi /bėga o kitas pasiulmas taxsitams tai butu budėjimo vietos  prie hp ir pd prie hp 2-3vietos prie pd užtektu 1  nes taksitai kartais neturi ka veikti kol neturi išlvetimu tai budėjimo vietose jie gautu papildomu pinigėliu medikams tai idėti ligas ar kokius vežioti medikamentus kad butu veiklos nes dabar jie labai nuobodus darbai sakyčiau jokios veiklos  nuomone parašykit už prieš  p.s labai atsiprašau kad pildau nepagal anketa tikiuos nebus atmesta 

Redaguota . Redagavo Laurynas_ex

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Bus ir moderatoriai dar įspėjimą sušers, tad kol nepamatė, kuo greičiau redaguok temą pagal anketą. 

Dėl sekimo jau buvo daug kartų siūlyta, bet tikrai

Anksčiau budėjimas, kaip papildoma darbuotojų veikla, buvo taikoma ankstesnių direktorių, bet šiuo metu ji nebėra paklausi. Tad šio proceso sugrąžinimas priklauso tik nuo paties darbo direktoriaus - jis sukuria forume atskirą temą, kurioje darbuotojai kelia įrodymus įvykdžius budėjimo reikalavimus ir už tai gauna atitinkamą atlygį. 

Nei Medikai, nei Taksi nėra nuobodūs darbai - tai dalis ir valdžios atsakomybės. Jeigu turi gerų idėjų, kurias galėtų įgyvendinti darbo, kuriame dirbi, direktorius - siūlyk, padėk įgyvendinti ir prisidėk prie darbo veiklos. Nemanau, kad serverio sistemoje būtų atnaujintos darbų veiklos ir įkelti nauji priedai, tad belieka keisti ir daryti tai, ką leidžia esamos galimybės ;)

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

/sekti komanda teisėsaugai yra reikalinga dėl visiems aiškiai suprantamų priežasčių t.y gaudant žaidėjus ir t.t. 

Dėl stovėjimo punktų taip pat pritarčiau, jeigu jie už tą stovėjimą kas minutę gautų atlygį, o ne reiktų kelti įrodymus į forumą ir taip trupintis žaidimo malonumą.

Medikams būtų galima padaryti taip, kad jie fūristų atvežtus medikamentus turi pasiimti iš sandėlio ir turėti ribotą kiekį, o jam pasibaigus pasiimti vėl iš naujo.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.