Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Ridas

„O ką man reiškia RLS?“ Rašinėlio konkursas - 6-asis RLS gimtadienis

Recommended Posts

0a72780b768dc5e4c6a8d0b5928c24ce564.png&

 

Jau šeši metai kaip RLS yra kartu su jumis, ta proga, kaip ir praeitą gimtadienį, organizuojame rašinėlio konkursą, kurio metu galėsite išlaisvinti savo poeto galias ir parašyti pastraipą „O ką man reiškia RLS?“

 

Konkursas vyksta iki 2017.05.13 23.00h

 

Informacija, taisyklės

 

  • Temoje komentuoja tik konkurso dalyviai su savo rašinėliais. Bereikšmiai komentarai prilygsta forumo įspejimui.
  • Minimalus žodžių skaičius - 100 (patikrinti kiek žodžių galite Word'e arba https://wordcounter.net/
  • Nugalėtojus renka ir prizus skiria Ridas_Rls ir d0Nt.
  • Rašinio tema: Jūsų istorija RLS projekte. Galite parašyti kaip atradote RLS, kas jums jame patiko, kad privertė pasilikti, ką gero patyrėte projekte, kokias akimirkas atsimėte labiausiai ir, žinoma, kaip jums patiko/patinka žaisti mūsų projekte. Žodžiu, laisvė jūsų pasirinkimui!
  • Rašymo stilius - laisvas. Aišku, būtų įdomu jei pvz. rašinėlį rašytumėt laisva forma (ir pvz. tą laišką skirtumėt naujokui). Jūsų sėkmė slypi jūsų idėjose.

 

Prizai

 

  • I vieta - 1000 kreditų + Administratoriaus 3lvl bei VIP pareigos 30d. + Image:Vehicle_434.jpg
  • II vieta - 700 keditų + Administratoriaus 2lvl bei VIP narystė 30d
  • III  vieta - 500 kreditų + Administratoriaus 1lvl bei VIP narystė 14d.

 

*jau turint VIP narystę, dienos yra pridedamos

**turint administratoriaus narystę, pvz 3lvl ir laimėjus 1lvl, prizas yra dienų pridėjimas, lygis nebus numažintas

  • Patinka 3
  • Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

2015 01 21 Vakaras Turbo Butch - Vaidelis skambina į skaipą ir sako, Benai siuskis sampą einam į tokį rls, aš sakiau ne ne aš noriu minecraftą toliau žaist, bet po 30 minučių pradėjau siūst tą gta, 10 minučių galvojom nickname ir atėjom iki - Benas Master jungiuosi į serverį susivedu slaptažodį, palagina pc truputi ir aš atsirandu Turbo prilekia su infernusu prie savivaldybės ilipu, važiuojam pro ligoninę į banką ten jis su čytais mumis susprogdina ar ką ten nebepamenu gerai ir mano kompas palūžta, tiek atsimenu iš pirmų dienų poto turėjęs 90k xp, nueinu į kažkokį servą pareklaminu rlse tą šūdservį ir gaunu baną. Dabar rlse dalinu pinigus darau eventus ir kitus šš. Manau mano geriausia akimirka rlse buvo kai pasiekiau 1'000'000 xp, daugelis floodino sveikinam ir t.t. per vp buvo žiauriai smagu. Rls žmonės žaidžia ne dėl sistemų, bet dėl žaidėjų aš nesu išimtis ir jeigu nebūtų tokių kaip...

Redaguota . Redagavo Benas_Master
Rašau iš Ispanijos tai linkėjimai visiem, rašau atsipalaidaves negalvoju nepykit jei nesiriša sakiniai, daug klaidų sr
  • Patinka 2
  • Liūdnas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Taigi sveiki visi!! Sveikinu su Rls.lt gimtadieniu :) 

Taigi pradėsiu. Su šiuo serveriu esu jau 4 metai. Ši serverį man pasiūlė žaisti Simas_Rexxas ačiū jam. :) Šis serveris mane sudomino tuo kad visi labai draugiški, labai gera serverio komanda. :) Visada kai reikėjo pagalbos visi kas galėjo padėjo.:) Tas mane ir privertė pasilikti šiame serveryje. Ką prisimenu iš senesnių laikų tai yra vieni geriausių prisiminimų. :)  Dėl prisiminimų tai negaliu  nei vienos akimirkos išskirti nes jos visos brangios tiek man tiek manau kiekvienam serverio žaidėjui. :)  Apie šį serverį negaliu pasakyti nieko blogo. :)  Šio serverio visi žaidėjai yra nuostabus. Taip pat ir mūsų serverio savininkai Ridas ir D0Nt. :) Tik turėčiau tau pastabą D0Nt jog galėtum ir dažniau pasirodyti serveryje. :D Šis serveris yra išskirtinai draugiškas. Visiems patariu ši pati geriausia projektą žaisti tikrai nepasigailėsit :) . Visiems naujokams tikrai bus suteikta pagalba iš administratorių ypač iš Justas_Morello bei Džioraldas_Golden nes šie vyrukai visada padeda. Šis serveris yra išskirtinai gerai sumepintas :)  Tesiog šis serveris yra pats geriausias kokiame esu žaidęs.:) Taigi ačiū tiems kurie padėjo man per tuos metus. Taigi visi naujokai einam į šį projekta ir leidžiam gerai laiką!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Taigi dar kartą sveikinu Rls.lt komandą bei visus žaidėjus su 6 gimtadienių!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 

Jack_Block yra mano brolio acountas ir netyčia per jo acounta parašiau tai prašau nekreipti dėmesio ačiū :) 

Redaguota . Redagavo Laimis_Boy
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Viskas prasidėjo, nuo to, kad parsisiunčiau samp'ą... Buvau visiškai žalias, pirmas dalykas buvo kurį padariau tai nuėjau į internetą susirasti serverį... Net nepamenu kokiam puslapį radau Rls.lt ip'ą ir užsimaniau užsukti į serverį... Pradžioj kaip ir visiem manau buvo sunku. Pirmas darbas su pakvietimu buvo S.W.A.T pas Deividas_Lempa...(Pirmas darbas su pakvietimu ir kalbėjimas per TeamSpeak programelę) žinoma buvo labai nedrasu... Buvo tikrai šaunūs laikai, daug smagių akimirkų praleista tam darbe. Tada prasidėjo direktorių keitimasis S.W.A.T darbe... Atėjo God_Beer į valdžia stengiaus dirbti kaip ir pas Deividą... Bet tesiog jo charakteris nebuvo toks kaip pas Deividą, teko gan dažnai pyktis, ir teko palikt darbą... Ir tada nuėjau į GroveStreet žinoma neturėjau nei 70mg xp, bet su direktorium tikrai gerai sutarėm (Apie naujoką save serveryje daugiau nelabai ką ir pamenu...) Bet papasakosiu apie savo pirmasias pareigas pas Gutiss_Real mechanikų pavaduotoja. Sekesi gan neblogai turėjome aktyvia komanda, vesdavome dažnai treniruotes. Tada buvau nustojas žaisti samp'ą ir apskritai visus žaidimus nes pradėjau lankyti burelį ir tam tesiog nebeliko laiko, Sugryžus jau 2018metais į serverį gavau savo atrasias pareigas tai buvo Armijos pavaduotojas pas Martynas_Hardas, manau tikrai gerai sekės, tik tiek, kad dar vis lankiau burelį ir negalėjau būti toks aktyvus kokio Martynui reikėjo. O dabar grįžau į savo pirmą darbą su pakvietimu (S.W.A.T) ir ten žadu užsilikti :) (Man šis serveris reiškia manau daug, nes jau žaidžiu 5 metus ir jis man tapo kaip nuolatinis smagaus laiko praleidimas)
 

Redaguota . Redagavo Mantas_Ras

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

                                                                          O ką man reiškia RLS ?

 

 

 

 

Tai buvo mano pirmasis serveris, kurį aš pradėjau žaisti ilgai ir rimtai. Pradėjau žaisti serveryje 2014 metais, mėnesio ir dienos neatsimenu. Mane pakvietė pusbrolis kartu pažaisti šitame serveryje. Jam nelabai patiko, todėl jis čia daugiau ir nebežaidė, o man atvirkščiai, šitas serveris taip patiko, kad daugiau nieko nebežaidžiau be samp. Mano pirmasis darbas su direktoriaus pakvietimu buvo medikai, kaip ir visų kitų naujokų. Kai jau gavau užtektinai bendros patirties, nieko nedelsdamas, tiesiu taikiniu įsidarbinau į SWAT  ir mano pirmasis draugas RLS serveryje su kuriuo labiausiai bendravau buvo Turbo_Butch, SWAT direktorius, o vėliau susipažinau su Deshawn_Wilson. Atsimenu kaip trise lakstydavom po SF gatves ir išdarinėdavom visokias nesamones. Po kažkiek laiko SWAT užšaldė, o aš vėliau dariau daug pertraukų, nes tiesiog atsibosdavo vis tas pats per ta patį. Esu turėjas kol kas vienintelį postą per 4 metus, tai yra FTB direktoriaus pavaduotojas. Man visai neblogai sekėsi, išlaikydavau 20/20 narių komandą, spėjau padaryti tik vieną treniruotę, nes direktorių nušalino už neleistinų programų turėjimą, išbuvau pavaduotoju 8 dienas kiek atsimenu. Po  kažkiek laiko mane pakvietė dirbti TPV pagalbininku, aš apsidžiaugiau ir sutikau, išdirbau 21 dieną, o vėliau dariau didelias pertraukas, o jei gryždavau tai dirbdavau neutralius darbus. Dabar esu gryžęs po pertraukos, dirbu TPV pagalbininku ir esu patenkintas tuo.

Redaguota . Redagavo Dofka_Niekas

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

2014 metų, sausio 23 diena, mano gimtadienis, sugalvojau kai ką padaryti naujo. Tą dieną radau Rls.Lt serveri, kuriame žaidžiu iki dabar. Kai pirmą kartą prisijungiau į serverį nepažinojau nei vieno jo žaidėjo, vėliau sužinojau, kad jame žaidžia ir mano pusbrolis su draugais, mes turėjome mažą ratą žaidėjų su kuriais sutarėme. Laikui einant sugalvojau pradėti dirbti teisėsaugoje, šis darbas pasirodė pats įdomiausias, bet klydau. Ilgas dienas ir naktis kėliausi gaujų xp, kad galėčiau ateiti pakariauti į zoną, po daugelio dienų ta diena atėjo. Prisimenu zonos vykdavo "Fort Carson" , tas dienas atsiminsiu visados, zonos vykdavo kas 10 minučių, visi sutarė, bei draugiškai pasipyko. Kuomet buvau gaujose pradėjau drąsiau bendrauti, susiradau žmonių su kuriais buvo malonu žaisti Samp, visi juokaudavom, bei kalbėdavom. Šiuo projektu mėgaujuosi jau 4 metai ir niekados nepamiršiu senųjų žmonių (senbuvių), su kuriais buvo praleista tiek daug gerų dienų. Daug žmonių atėjo į šį projektą, dėl šaunaus žaidimo mūsų serveryje.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

2012 metai Liepos 28-oji tai diena, kai naršydamas internete užėjau į RLS projekto forumą, kuris visai neseniai buvo atsidaręs. Visų nuėjau į serverį užsiregistravau, viskas atrodė gana paprastai, net ta pati registracijos sistema skyrėsi nuo kitų projektų, tuo labiau VM sistema, taigi užsiregistravau, gavau vairuotojo pažymėjimą, įsidarbinau gaistrininkuose, nes tai buvo pirmas darbas kuriame galėjau dirbti, kad ir kaip bebūtų keista, neemigravau iš kito serverio, nes negalvojau, kad išvis toks dalykas yra. Savarankiškai užsikėlęs bendros patirties taškus(xp) įsidarbinau į narkotikų prekeivius, sistema vėl ne įtin įspūdinga ir darbas nebuvo tuos labai įdomus, padirbęs 3 dienas narkotiku prekeiviu dingau iš serverio keliems mėnesiams, tačiau po kelių mėnesių pertraukos VĖĖL grįžau į serverį kuris visiškai nesiskiria nuo kitų, puikiai pamenu tuo metu DPKT buvo Evaldas_Pesliakas, apie tai sužinojau, net žaisdamas kitame projekte, na nežinau dėl ko visi taip "stumė" ant to žmogaus, bet jis man atrodė visai normalus(nu kol neprigeria xd) padirbęs keliuose darbuose nusprendžiau siekti direktoriaus/pavaduotojaus posto, nes pamačiau, jog yra nemaža galimybė, nes per atrankas būdavo vos po kelias anketas, aišku mano pirmosios anketos sudarydavo vos 100 žodžių, tiesiog aiškiai dar nebuvau pasiruošęs direktoriaus postui - tada šiaip ne taip pasiekiau narkotikų prekeivių pavaduotoją pas Jaska_Gang, prabuvęs pavyzdingu pavaduotojumi prasidėjo, mano direktoriavimo era.

Medikai ir pirmasis RLS geras draugas - Užpildžiau forume paprastutę anketą į medikus ir nuėjau į žaidimą, poto parašiau medikų direktoriui - Ahlreos_Toxic kurio nick'ą išmokau rašyti per 2 mėnesius xd ,kad patikrintu anketą, o kaip geras direktorius(neignoruojantis) patikrino ir priemė mane be antros apklausos. Kadangi buvau dirbęs mediku man buvo viskas labai aišku ir tiesiog dirbau savo darbą. Pirmą dieną jau buvau užsibrėžęs tikslą gauti pavaduotoją ir po pavaduotojo ir direktorių. Toliau įvgydydavau misijas, bandydavau kuo labiausiai sutarti su Toxic'u ir nuejau iki to, kad kartu važinėdavome ir gerai paprikolindavom iškarto supratau, kad jau greitai galiu gauti pavaduotoją. Kitą dieną nušalino jis savo pavaduotoją už neaktyvumą ,bet pamačiau jog yra renkamas "Cosa Nostra" mafijos direktorius. Anketą pildžiau ilgiau negu kaip visada ir kitas pagrindinis kandidatas buvo Marke_Solve su kuriuo kariavau dėl aktyvumo ir pagalbos teikimo serveryje(senais laikais tai labai padėdavo). Ir rašinėdamėsi su Toxic'u per raciją sakė jog aš gausiu direktorių aišku to netikėjau,nes Marke buvo labai žinomas serveryje ir Toxic'as sakė, kad kalbėjosi su Vladžiu_Dragon(Tuometiniu DPKT) ir sakė jis ,kad esu realus kandidatas ir gausiu direktorių. Prieš tą dieną kai buvo išrinktas CN direktorius Toxic'as prašė jog priimčiau medikų pavaduotoją ir turėjau pasirinkimą - medikų pavaduotojas garantuotas ar Cosa Nostra bosas kurio dar netikėjau, kad gausiu. Atėjo ta lemtingoji diena kai Vladis paskelbė per /s Cosa Nostra direktorių.

Cosa Nostra - pirmasis direktorius - mafijos bosu tapau visai nesitikėdamas, nes kitiem direktorius buvo labai aiškus - Marke Solve, bet kiek netikėtai tapau aš. Pirmą dieną surinkau 6 darbuotojus, pusę iš jų "nėrė" į pavaduotojus, nes visi galvodavo, jog tai pirmasis mano direktorius ir reikės labai pagalbos.. Antrą dieną padaręs porą atrankų surinkau apie 10-15 darbuotojų dariau pirmajį veiksmą - žmogaus grobimą. Kadangi buvo mano pirmas mafijos direktorius padariau /tpsf su Sanchez ir parašęs /direktorius rašydavau /tpsf reik pakalbėt ir nemokėdamas surišti ir įsodinti sakau sėsk pagrobsiu tave ir po kelių bandymų pagaliau sutiko. Nuvežiau į CN angarą ir per /d rašiau jog pagrobtas žmogus, po kelių minučių pradėjo į /r rašyti kad įvaryk įkaitą į narvą, atsakiau "neturiu čytų" tada porą nusižvengę sako naudok /uzdaryti komandą, panaudojęs šią komanda pagrobtasis atsirado narve ir tada buvo tikras grobimas, tačiau jį pralaimėjo kadangi buvom šešiese, o teisėsaugos daugiau negu 10. Diena po dienos rinkau darbuotojus ir pagaliau laimėjome pirmajį grobimą. Kai viską išmokau (visas komandas) nebebuvo jau tiek įdomumo nei per pirmąsias dienas, darbuotoju tiek daug nebūdavo, bet gerai sutarėme su rusų mafija. O maždaug kažkur po 20 dienų po direktoriaus gavimo atsisakiau šio post'o dėl tos pačios veiklos rutinos ir tėsiog pabodo viskas, o tada karaliavo teisėsauga.

Turbūt pagrindinis klausimas yra, kodėl aš taip "užsikabliavau" žaisti RLS'e, nors ir daug dariau tų pertraukų, daug buvo atvėjų, kada smerkiau ir žeminau šį projektą, dėl to, jog savininkas skiria per mažai dėmesio serveriui. Turbūt ne vien aš, bet ir savininkas/pagalbininkas esu dėkingas, jog serveryje žaidžia daug rls'ui ištikimu žaidėjų, kuriems nesvarbu ar mėnesių mėnesius nebūna atnaujinimų, tačiau esame viena vieninga šeima, kuri žaidžia šį serverį dienų dienas, čia praleidžiame savo laisvalaikį, turbūt geresnio jausmo nėra, sugrįžti į serverį kuriame tu esi žinomas, tu kažkur esi pasižymėjęs, tokie aspektai ir duoda motyvacijos žaisti toliau rls'e. Kita situacija esi nusižengęs prieš serverį, tavęs nemėgsta kiti serverio žaidėjai, beet visada yra suteikiamas šansas bet kuriam žaidėjui pasitaisyti, puikus pavyzdys pasitaisymui yra DPKT Luko sistema, leidžianti būnant bliste dirbti norimam darbe, gyvas pavyzdys Dovis_Elemo - raudonas blistas, atrodo, jis jau niekada nebegrįš į serverį ir bus visai pamiršęs apie rls, tačiau pažiūrime jis šiaip ne taip išsiprašė leisti dirbti darbe, tada būti pavaduotojumi, puikiai pasirodęs sugrįžo į serverį ir užsitarnavo puikų "respektą". Naujokui taip pat gera galimybė įsitvirtinti serveryje nesunku, jeigu nemali š, užtenka vien viename darbe dirbti patikimai, direktoriams dažnai trūksta ištikimu darbuotojų tokiuose darbuose kaip taksi,apsauga, mechanikai, medikai ir kiti darbai kuriuose nedaug atsiranda darbuotojų pradirbančių bent tą savaitę. Galiu pasakyti toks buvo ir mano kelias stengdavausi, dirbdavau labai daug siekdamas visko, o dabar džiaugiuosi, jog dar visi mane pažysta, atėjęs į serverį nesunku gauti darbą, atėjęs į TS taip pat yra žaidėjų kuriuos, net nepažystu tačiau galima bendrauti, dalintis mintimis. Dabartinė serverio komanda išvis superinė, visus gerbiu už jūsų darbą, nors ir kartais pasipykdavom(sv blogi), labiausiai turbūt turime gerbti mūsų pagalbininkas Ridą, be kurio, kažin ar rls būtų isilaikęs iki šių dienų. 

 

Per visus žaidimo metus esu pasiekęs:

 

  • Cosa Nostra mafijos bosas 2 kartus
  • Rusų Mafijos bosas 2 kartus
  • Grove Street gaujos lyderis 5 kartus
  • The Ballas gaujos lyderis 5 kartus
  • Policijos Departamento direktorius 2 kartus
  • FTB direktorius 1 kartas

 

Ir turbūt svarbiausia mano "karjeros stotelė" buvo DPKT narys. Be šių pareigų esu buvęs keletą kartų serverio prižiūrėtojas, taip pat ir teamspeak serverio

 

Redaguota . Redagavo Vincente_Delboske
  • Patinka 3
  • Dėkingas (-a) 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveiki visi skaitantys, hehe matau neblogi prizai tai ir aš pabandysiu kažką suregzti. (coffee)

            Pradžia, patirtis, siekiai.

Pradėkime nuo to kaip atradau šį projektą. Kažkada jau esu minėjęs, į visą šį sampo pasaulį mane kaip nepaslaptis įtraukė Rytis Ginklas, esu jam dėlto dėkingas, tačiau ir šiek tiek ant jo pykstu dėl to, nes jei jau išbandau kokį naują žaidimą, mane jis labai kabliuoja, jame ilgai užsibūnu, dėl savo maksimalizmo, siekio ten kažkuo tapti. Šis serveris yra mano pirmasis ir ko gero bus ir paskutinis. Žinoma kaip ir visus buvo sugundę kitų serverių sistemos, tačiau neilgam, užsibūdavau ilgiausiai savaitę. Nežinau bet kažkuom  RLS mane labai sužavėjo, net pats nežinau kuom, kaip nepaslaptis šis serveris neturi kažkokių superypatingainuostabių sistemų, tačiau jis toliau sėkmingai gyvuoja, įveikęs tikrai nemažai išbandymų ir manau to priežastis yra kai kurie maksimaliai atsidavę dėl projekto žmonės - serverio komanda. Pradedant forumo moderatoriais, kad ir kaip jie kartais u*pistų (sv Swidi), tiek baigiant Tavimi, Ridai, jūsų įdedamos pastangos dėl projekto skatina mus čia žaisti, jei ir kartais to neparodom, bet mes tą vertiname. God, jūsų entuziazmas tiesiog užkrečiamas, jis įkvėpia daugumą  serverio žaidėjų, taip pat ir  mane. Skatina prisidėti prie serverio gerovės. Norisi ne sušaudyti, ar iškeikti naujoką, o kuo sklandžiau integruoti jį į mūsų serverio gretas, padėti jam kaip tik įmanoma. Šis mano požiūris paskatino užpildyti į serverio prižiūrėtojų gretas, šias pareigas mano galva išnaudoju produktyviai, stengiuosi padėti serveriui.

Pradžia čia man nebuvo įtin sunki, tuo metu turėjau gana nemažai laisvo laiko, ko pasekoje nemažais tempais kilo mano xp kiekis, greitai keitėsi darbai, kilo ir patirtis, vis rečiau naudodavausi /gps, /darbai komandomis, sėkmingai pažindinausi su mappu. Kaip šiandien prisimenu, pirmas mano darbas su pakvietimu buvo mechanikai. Tuo metu direktoriavo Pelkius, organizuodavo daug įvairios veiklos, rengdavo daug smagių treniruočių, dalindavo  premijas, tad pinigais nesiskųsdavau. Poto ėjau pas Skirmantą į mafijas, ten laiką taip pat praleidau labai smagiai, daug puikių atminimų iš tų laikų, atsimenu nepralošdavom nei vieno grobimo (galvodavau vtf kaip pralost imanoma, cia same kas lola pries botus lost, impossible to lose), bet tai buvo ne dėl tuo metu silpnos teisėsaugos, hell no, Skirmanto, Feato komanda buvo tiesiog nenugalima, dauguma senų vilkų, bet šiedu vaikinukai ant manęs sumalus š nestaugdavo, o mokindavo, patardavo, galima sakyt "išaugino" mane (:Dd). *Funfact* jie ir dabar afigienai geri draugai, jei vienas direkrorius - kitas būtinai bus pavaduotojas, tiek tuo metu RM, tiek GS, tiek ir šiuo metu taxi. Po tos Skirmanto Rusų mafijos eros manęs nepamatysi jokiame neutraliame darbe, esu ištroškęs veiksmo. Tuo metu buvau užkietėjęs mafijozas, visišką priešingybė dabartiam aš. Kai grįžau po pertraukos žiemą, kokius tris mėnesius laiką praleidžiu teisėsaugos gretose. Net nežinau kas mane ten labiausiai žavi, ar tas pastovus veiksmas, ar  naujokų mokinimas, stebėjimas jų augimą serveryje. Mafijose, gaujose susirinkę seni vilkai, o mes su keleta patyrusių kolegų, bei naujokų būrių, kovojame prieš juos. Ir ką galiu pasakyti mums sekasi tikrai gerai! Būna tų nesutarimų, bet tai yra normalu, visi suprantam, kad įveikti daug labiau patyrusius varžovus (taip, varžovus, ne priešininkus)  mums reikia būti kaip vienas kumštis, viena komanda. Dabar serveryje kuo toliau tuo labiau su visais sutariu, bet aišku visą laiką išliks tų verksnių kuriem susimaišęs real life ir sampas, kuriems dėl uždėtų žvaigždžių kyla pyktis, niekada nesuprasiu tokių žmonių, kurie dėl tau smagios, pasirinktos veiklos serveryje pradeda tavęs nekęsti. (:DD) 

Šiuo metu manau aktualiausia problema tarp naujokų yra fucking blistai. Pradirbimas 5 dienas. Nesuprantu, kodėl bet kai buvau trumpam leavinęs, per tą laiko tarpą vėl buvo įvesta šita absurdiška taisyklė. Juk naujokai nežino ko nori, jie tik renkasi patirtį emigruodami per darbus! Tuo labiau, kad darbo palikimo priežastyse vien tos pačios priežastys - "Atsibodo". Nežinau su kiek blistų būčiau, jei už kiekvieną paliktą darbą nepradirbus 5d būčiau ten rašomas. Manau RLS sulauktų didesnio naujokų antplūdžio, bei jų pasilikimo serveryje, jei šita taisyklė būtų pakoreguota, ar panaikinta.

Pabaigai. Tikslai. Rlse neapsiribosiu vien tik prižiūrėtojo pareigomis, pažadu pamatysite mane ir aukštesniuose postuose, ir aš nekalbu vien tik apie direktorius, mano tikslas - serverio komanda. Suprantu, kad reikia įgyti visų serverio žaidėjų pasitikėjimą, bet su laiku manau tai įvyks. 

 

 

Su bdejum, draugai.

 

 

Redaguota . Redagavo The_Vodkius
  • Patinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

2014 metų vasara. Vaikštau lauke ir sutinku kaimyną Titą. Jau seniau jį pažinojau. Jis manęs klausia ar aš žaidžiu sampą, o aš jam atsakau, kad žaidžiu. Tai sako užsiregistruok samp.rls.lt. Sakau nu gerai. Jisai sako duosiu aš ten tau turismo, ai nors ne, neduosiu. Nu ir žodžiu užsiregistravau. Pasirodo ten žaidžia ir dar vienas mano pažįstamas Karkis_Finger, nu irgi beveik kaimynas. Tai va, jie man aprodė absoliučiai visą RLS serverį. Davė pinigų pasiekimams, davė namą pasiekimui, davė verslą pasiekimui... Tuo metu žaidė labai daug fainų žaidėjų kurie jau nebežaidžia dabar... Privertė pasilikti mane tie draugai ir žaisti toliau. Nu aš ir pasilikau. Po kiek laiko gavau priklausomybę RLS'ui, buvau užketėjęs doneiteris, jobanas vaikas, rašiau forume nesąmones, vip chat'e irgi. Pirkau namą už 600k, nors jo vertė buvo max 200k. Siūliau Omniui 9 milus, kad į gs priimtų kai gaujos fc buvo, daviau Paul_George 9 milus, kad į cn priimtų, nes vaikas buvau, nenorėjau šnekėt per ts... ;D Čia va šiek tiek prisiminimų. Atvirai tai čia yra pirmasis serveris kuriame aš pats, savarankiškai surinkau apie 600k bendros patirties taškų ir taip ilgai žaidžiu. Pats didžiuojuosi savimi ;D Patiko viskas, žaidėjai, ekonomika LITAIS. Atsimenu 50k kas 10 minučių mokėjau Karkiui, kad leistu su dune po sf palakstyt XDD

Tada mano smegenys vystėsi ir dasivystė iki čytų naudojimo. Tai gavau pirmą baną nuo Tazo, bandžiau atmazint, kad nieko nenaudojau, bet vis gi atsistačiau gyvybes ir šarvus su s0b'u ir dar anti bike fall buvau pajungęs xD Pildžiau unbaną, verkiau, kad bloga priežastis bano buvo, nu neaiški, ne čytas, bet kažkokie kitokie žodžiai... ;D Įkėlė normalius įrodymus, o vėliau jų mlg versiją sukūrė, buvo žiauriai fun xDD (galit pažėt kai kiec buwau: https://www.youtube.com/watch?v=toDACDHgtmU).

Nu o dabar galiu ir pasigirt užimtom pareigom serveryje. Per tą laiką aš supratau koks įdomus yra samp'as, išmokau jo pagrindų... RLS buvo pirmasis mano serveris kuriame aš pasilikau ir radau sau vietą jos beieškodamas.

 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

RLS projektas, mano istorija jame bei jo reikšmė man

 

 

 

MANO ISTORIJA RLS'e

Sveiki visi skaitantys! Šiandien bandysiu išreikšti savo mintis apie RLS projektą, bei kaip minėjau pavadinime - savo istoriją bei reikšmę man, ištikimam projekto žaidėjui. Taigi, į serverį užklydau 2014 metais, tuo metu man sampas buvo kažkas naujo, neištyrinėto, viskas atrodė įdomu, iškart susiradau draugų ir žinoma priešų. Iki šiandien pamenu tą dieną, kai užsikaitinęs 30'000 bendrosios patirties taškų, atėjau į atranką į Rusų mafiją, kurią tuo metu "valdė" žaidėjas Good_Beer. Atrankų apklausiamajam teamspeake, mane pasitiko ne tik jis, bet ir dar keli žaidėjai, tuo metu dirbę Rusų mafijoje, ir pradėjo klausinėti random klausimų, net nesusijusių su darbo veikla ar apskritai sampu. Smagiai pasijuokę, nesupratau ar iš manęs, ar iš savo pačių klausimų, nutarė priimti mane į Rusų mafijos gretas. Įsidarbinęs, jaučiausi tikriausiai taip, kaip dabar jauščiausi jei mane išrinktų kokiu rls pagalbininku ar panašiai, taprasme man tuo metu tai buvo žiauriai žiaurus pasiekimas. Iki šiol prisimenu seną banko interjerą, kaip smagiai jame spausdamiesi kapodavosi 30~ teisėsaugos bei mafijos atstovų, buvo žiauuuriai fun laikai, būtų smagu dabar tame pačiame interjere pasikapot, prisimint viską :D. Žodžiu, viskas ėjosi sklandžiai, kol po kokio ~mėnesio, gavau baną už tai, kad kažkokiam administratoriui buvau susibuginęs ir važiavau taikydamasis su dyglu. Tuo metu, nežinojau nei apie VVP sistemas, nežinojau kaip paprašyti įrodymų, todėl susigadinęs dieną nutariau nebežaisti sampo. Bet, po kiek laiko, prisiminęs kiek smagių akimirkų čia patyriau, nutariau vėl pabandyti prisijungti prie serverio - ir man pavyko! Tuo metu nesupratau kas įvyko, bet tikriausiai, administratorius, užbaninęs mane pamiršo pateikt įrodymus. Gaila, bet mano tuometinis idealas Good_Beer nebebuvo Rusų mafijos direktorius :/ Nuo to laiko - mano prisiminimai dingo, nebepamenu nei kur įsidarbinau, nei kas toliau vyko.

Pakalbėkim apie šiek tiek artimesnią ateitį - 2015 - 2016 metus. Pamenu, kai įsidarbinau į Polcijos departamentą, tuo metu valdomą Eriko_Cioles, šis žmogus man patiko kaip asmenybė, atrodė turintis galvą, gebantis ja naudotis, todėl nusprendžiau Policijoje užsibūti ilgiau. Po kiek laiko, jis atsistatydino iš savo pareigų, ir tuometinis DPKT Tom_White'as paskelbė rinkimus į Policijos departamento direktorių. Nieko nelaukęs, užpildžiau anketą. Negalvojau kad net pateksiu į kandidatus, bet rikimuose, užimiau antrą vietą, direktorių gavo Deshawn_Wilson. Kažkodėl nenusivyliau, nes tai buvo ko ne pirma mano anketa į direktoriaus pareigas, ir užėmęs antra vietą, tikrai apsidžiaugiau. Iš Policijos neišėjau, ir tik gavęs direktorių Deshawn'as pasiūlė man pavaduotoją. Žinoma, aš sutikau. Į savo pareigas žiūrėjau labai rimtai, buvau žiauriai "užsihypinęs", gaila, kad direktorius nebuvo aktyvus, visą darbą reikėjo atlikti man. Iš dalies, tai yra geras dalykas, nes gavau šansą parodyti DPKT, kad gebu būti valdžioje, ką savo manymu ir padariau. Po mėnesio, Deshawn'as paliko direktorių, ir vėl užpildęs anketą - juo tapau aš. Tai buvo pirmas mano rimtas postas, į kuri įdėjau daug pastangų bei darbo. Po maždaug mėnesio direktoriavimo (buvo likę kelios valandos iki minimalaus laikotarpio), per banko grobimą panaudojau nelestiną programą - freefixą. Nuo to laiko - dauguma serverio žaidėjų įsiminė mane kaip čyterį, ir viskas pradėjo kristi žemyn, visos mano pastangos, darbas ir t.t.. Žinoma, kaltas ir pats, nes po pirmos klaidos nepasimokiau, ir už čytus buvau nubaustas apie 5-10 kartų. 

Paskutinį kartą, gavęs baną, nusprendžiau palikti projektą ir apskritai sampą, nebebuvo taip įdomu žaisti, viskas atrodė nusibodę. BET, po ganėtinai ilgos 7 mėnesių pertraukos, pajutęs nostalgiją, prisiminimus apie turėtus postus, patirtus momentus, nuostabius žmones kuriuos sutikau RLS'e, nusprendžiau gryžti, ir išpirkti kaltę, prisidėdamas prie serverio gerovės visais įmanomais būdais. Ir štai aš čia - jau pusantro mėnesio žaidžiu, užimiau FTB bei Rusų Mafijos pavaduotojo postus, o kas svarbiausia - prižiūrėtojo pareigas, kuriomis naudodamasis aš galiu prisidėti prie projekto, išlaikyti jo prestižą, ką daryti manau man puikiai sekasi!

 

RLS'o reikšmė man

Šis projektas, man tapo tarytum uždaras ratas, savotiška šeima, kurioje galiu pabėgti nuo realaus gyvenimo rūpesčių, užsimiršti apie problemas, ir tuo pačiu gerai praleisti laiką, pabendrauti su nuostabiais žmonėm. N kartų, sedėjau visiškai be nuotaikos, atrodė, kad nieko nebenoriu, tačiau vis prisijungdavau į serverį, ir mano nuotaiką praskaidrindavo tokie žmonės kaip @Lukas_Karosas,

@Tom_White, @Linas_Danke, @Daniel_Rus, @Smith_Juozas  @Nobody_Ellse, @Laimis_Over , @Reda_Jank ir kiti, sorry kurių nepaminėjau, tiesiog prisiminti visus sunkoka.. :/

Taip pat ir priešai, kurie darė žaidimą įdomesniu, jūs buvote man kaip spyris į užpakalį, privertėte mane kovoti dar labiau : @Tonny_Corleone, @Andrius_Crazy, @Feat_Thompson, @Tony_Vercetti, @Edga_Kill, @Justas_Ses, ir kiti.

(neįsivaizduoju kodėl nėjo tagint kitų)

 

Taip pat noriu paminėti

Žmonės, būkit biškį labiau atsipalaidavę, čia juk žaidimas bl*.. Kam rodyt tuos principus, pykčius, kilusius iš nieko. Būkim draugiški, juk esam viena šeima, vienas projektas, kam kapot galvas vieni kitiems. Nesakau kad turi sueit visi su visais, galima ir pakariaut, bet tai daryt protingai, sodinant į jailus, šaudant, grobiant, o ne tik gavus progą išvadint vienas kitą debilais TS'e, ir primest axujienais bahūrais. Chill the fuck out guys. Čia tik žaidimas, ateinam čia su tikslu gerai praleist laiką, pabėgt nuo streso, kuris kamuoja daugelį iš mūsų real-life, o ne jo dar daugiau gaut, mėtantis tuščiais pareiškimais ir žodžiais. Žodžiu, aš už taiką.

 

Jei rasit gramatikos klaidų, nepykit labai, nesistengiau rašyt lietuvių kalbos valstybinio egzamino (o reikėtų pasibandyt, vis dėl to neužkalnų :o),

Su visa pagarba,

Ištikimas RLS projekto žaidėjas - Aivaras_Russia

 

Redaguota . Redagavo Aivaras_Russia
  • Patinka 7
  • Liūdnas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

2013 metų Birželio 24, sėdžiu sau ramiai prie pc ir paskambinu savo sampiniam draugui (dar iš kitų projektų pažystamą), serveryje pasivadinusiam Ober_Skite, jis kaip ir nekeista manau, pakviečia mane žaisti į jo apibūdinta ahjn servą (rls). Prisijungiu nubėgu nuo savivaldybės iki vm, išsilaikau teises (Tada buvo daaaug paprasčiau jas išsilaikyt, negu daba), nukeliauju iki rc išvežiotojų, emigruoju į serverį ir apie jį užmirštu, nesudomino manęs tada jo sistemos (ar gal mc žaidžiau, nepamenu). Tada gal po mėnesio ar kelių, gaunu skambutį iš Beno (Ober'io), "gavau medikų pav, davai ateik", na ir taip prasideda mano kelionė serveryje. Nukeliavus kokius kelis metus į priekį turėjau apie 250k xp, Benas gavo Rusų direktorių, o jo pavaduotoju tapau aš, kovojom prieš 3 priešiškai nusiteikusias frakcijas (Marods drk buvo Minde_Gti (gs) , Augis_Netsky (cn) ir tb neatsimenu), pirmasis konfliktas manau buvo su "KIEČIAUSIU PACANU SERVE" Gabka_Kybai, kai jis buvo pav pas Augi, man gal 13metų buvo, bet still nenusileidau 15mečiui kuris tse bijodavo šnekėt (tuo metu) :D. Per tiek daug metų manau visi supranta nebuvau tas, kuris projekte turi AHUJENĄ reputaciją, gali patekt į serverio komandą užsimerkęs, bet per tuos 5metus kurie jau greit ateis, tikrai buvo įdomu, kiek pinigų bugų, kiek pykčių, kiek draugysčių. Smagu pagalvoti kad net ir dabar žaidžia tik maksimaliai po 70 žmonių į dieną, bet vistiek kiekvienas žmogus atstovauja skirtingą charakterį, skirtingus įsitikinimus. Ir net ir suprantama kad ten nesutarsi su visais, nebent stengsies visiem įtikt, smagu su kiekvienu iš jūsų šnekėt/pyktis/juoktis @The_Smecher @Invision_Power @The_Dude @Dzioraldas_Golden @Jack_Marozy @Ass_Hole @Kyoshin_Yokashi @Gabka_Kybai  @Haroldas_Drift @Lukas_Monstr @Ober_Skite @Mindė_Gti @Ridas
 

ale da normaliai parašiau, truputėli atšventęs.
p.s. nieko nekeičiam, kaip klykavom viens ant kito, taip ir klykaujam. Taip daaaug smagiau žaist, tikiuos nieko per tuos 5metelius neįskaudinau, ar neįžeidžiau, nes žaidžiu tiik for fun draugaj.

Redaguota . Redagavo Andrius_Crazy
  • Patinka 3
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveiki visi!! Rašau šį vėlų vakarą norėdamas pasidalinti savo istorija šiame projekte¡ Taigi viskas prasidėjo dar 2014 metais, kai buvau dvylikametis bernužėlis. Tada jau žinojau kas yra sampnes buvau žaidęs kituose serveriuoseŠį serverįvisai netyčia atradau internete. Na tuo metu nelabai į kažką galvojau daryti tik žinojaukad reikia išsilaikyti vairavimo egzaminą ir   maždaug 10 karto išlaikęs pradėjau savo nuotykius serveryjeVisų pirmą tai reikėjo darbones mano rankose buvo minusinė pinigų suma :D .

Tada netikėtai privažiavo visai nepažįstamas žaidėjas kuris pasiūlė mane pavežėti, ir tuomet  paprašiaukad pavežtų mane iki kokio nors darbo, o jis man davė porą tukstančių litų ir pavežė iki gaisrininkųPorą dienų pažaidžiau važinėdamas su gaisrine ir visai netikėtai pasiekiau 6 tūkstančius patirties taškų ir nusprendžiau  bandyti patekti į taxi. Tuomet taxi direktorius buvo Tomas_Wilson ( Jei neklystu ) ir būtent pas   pirmą kartą įsidarbinau į darbą su pakvietimu.

Tuomet buvau toks hyped, kad net sugebėjau per 2 dienas būti išmestas. Vos pamatęskad mane išmetė vos neapsiverkiau ( tiesiogine prasme ) ir dar kartą susisiekiau su Tomu prašydamas šanso pasitaisyti.

Gavęs paskutinį šansą iš Tomo, taxi prabuvau apie savaitę ir Tomas paliko

direktorių. Tuomet nenorėjau sustoti žaistines tai daryti čia man labai patikodeja,  privalėjau sustotines mano kompas nuo per didelio naudojimo tiesiog užlūžo. Tada po šiokios tokios pertraukėlės sugrįžau į projektą ir įsidarbinau į swat. Ten išmokau labai daug teisėsaugos pagrindų, ir dar daugiau įdomumų apie serverį. Swatuose pradirbau net 3 mėnėsius ir direktorius atsisakė pareigų. Buvau tikrai nusiminęs ir  bandžiau dar darbintis į porą kitų neutralių darbų, bet niekas taip nepatikokaip swatai.

Tai ir buvo pagrindinė priežastis kodėl dar kartą apleidau serverį.

Grįžau po maždaug 2 mėnėsių ir supratau,kad vėl turiu

įsidarbint teisėsaugoje. Įsidarbinau FTB  ir tiesiog vėl pradėjau žaistiGreitai prabėgo porą savaičiųdirbau puikiai, buvau labai motyvuotasužsivedęs ir direktorius užsiminėkad palikustuometiniam pavaduotojui jis pareigas galėtų duoti man. Tai buvo mano pirmasis šansas gauti pavaduotojo postą, bet atsitiko tai >> https://www.youtube.com/watch?v=sl1KcIp6NMc << .

Nežinau su kuo tuo metu galvojau ir kodėl taip drąsiai rodžiau savo magijasbet gavęs baną dariau dar vieną ilgą pertrauką.Po metų ir poros mėnėsių 2016 vasarą gavau savo pirmą nuosavą kompiuterį ir vėl atsisiunčiau sampa. Prisiminiaukad žaidžiau šitam serveryje ir vėl į  nusprendžiau grįžti

Buvau pamiršęskad gavau ban ir tai pamatęs nieko nelaukdamas  mamos telefono prasisiunčiau kreditų ir tesiau savo žaidimą projekte, bet tai truko gal 15 min iki kol mama pamatė žinutes ir atėmė kompą XD. Po savaitęs vėl atgavau kompą ir vėl pradėjau žaisti. Tada teisėsaugoje nebesidarbinaupagalvojaukad noriu pasikelti savo kitų darbų patirtįPuikiausias variantas buvo gerai pažįstamas taksiMėnėsį pradirbau taxi ir užsitarnavau savo pirmąjį pavaduotojo postą. Po poros savaitėlių palikau taksi ir pirmą kartą užpildžiau į direktoriųRinkimai nebuvo labai sėkmingi , nes anketa buvo atmesta ;D. Vėl kažkiek laiko buvo dingęs noras žaisti sampa, bet tada juokais gavau pasiūlyma  draugų pildyti į medikų direktoriųna dar kart užpildžiau į medikų direktoriaus postą likau antrasis kandidatas, bet direktorių netyčiomis nuverčiau ( sori Benai XD)  ir peremiau pareigasPrabuvau pusantro mėnesiopalikau pareigas ir tesiau žaidimą.Tada būdamas su –15 tukstančių mafijų patirties pirmą kartą  įsidarbinau mafijojepoto su beisbolo lazda sudalyvavau savo pirmoje zonoje, o po jos palikau gaujas ir grįžau keltis patirties į mafijasnes supratau , kad kolkas gaujose man vietos nėraNiekada iki tol neesu dirbęs nusikaltelių pusėje ir galiu drąsiai teigti, jog tai buvo tikrai smagi patirtis. Na ir toliau tiesiog žaidžiau dėl savo malonumosusipažinau su naujais žmonėmisatvedžiau porą draugųpasikėliau patirties taškųgavau aukštesnių pareigų ir taip nejučiomis praslinko mano laikas RLS'e 

Taigi jau ilgai čia žaidžiu ir kolkas nežadu sustoti. Tai jau yra lyg ir kokia dalis mano gyvenimo čia pradėjau žaisti net nenutuokdamaskad kažką čia patirsiu, bet per visą šį laiką esu patyres labai daug koDaug sudegintų nervųpykčių, bet ir daug linksmybių juokųįvariausių situacijų, kurios praskraidrindavo visą dieną ar savaitę ir labai daug puikių įspudžųTaip pat daug naujų žmonių su kurias labai norėčiau susitikti ne tik prie sf stoties, bet ir realiame gyvenime.

Na ir noriu padėkoti visiems kurie stengiasisibei dirbą dėl projekto, net ir sunkiausiais momentaispatyrėm daug nuosmukių ir pakilimų, bet viską praėjome KARTUGerbkite vieni kitusįvertinkit kitų darbąnesipykitemokėkit pralaimėti ar nusileisti kitiemspadėkite vieni kitiems ir tada serveris toliau sėkmingai gyvuos!

Redaguota . Redagavo Rytis_Gun
  • Patinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveiki visi sveikinu jus su serverio gimtadieniu!!!!!

2014 Rugpjūčio 14 diena lauke kažkotai buvusi labai niūri diena mane privertė prisėsti prie kompiuterio. Ir aš ieškodamas naujo serverio aptikau RLS hmm galvoju gal visai nieko būti užsukti pažiūrėti kas per aukso grynuoliukas čia yra. Taigi atėjus čia man iš karto patiko išsilaikiau teises pradėjau keltis xp  susiradau ginklų parduotuve ten išlaikiau gin licencija ir įdarbinau į savo pirmąjį darba apsauga. Tais laikais apsaugoje buvo smagu nes buvo banditų daug kurie plėšdavo namus o mes juos gaudydavom :D ir laukdavom policijos su įrodymais. Tada sekantis darbas buvo lygtais ginklų prekeivei darbas šeip sau aišku užsakymų buve bet ne itin daug nes kiti turėjo + ir užtekdavo vienos kulkos bet kai perėjau į narkotikų prekeivius va ten tai buvo darbas geras pelningas ir kas svarbiausia, kad jų negalėdavo bausti ftb :D man tai patiko gaila kad dabar nebėra. Po to važinėdamas po narkotikų pasikrovimą sutikau @Corny_Good važiuojančia su fūra pažiūrėjas info pamačiau kad direktorė ir paklausiau gal vietų yra ji pasakė taip taip ir patekau į TRV oj buvo geri laikai aišku buvo neverta vežti kura nes gaudavosi kartais minusas bet kai padirbi ilgiau ir gali vežt narkotikus arba ginklus va ten tai pinigai birdavo aišku ir nuo teisėsaugos reikėdavo bėgiot buvo įdomu. Dar atsimenu tada kai ji buvo direktorė tai @Good_Beer buvo RM drk ir dalyvaudavo pas mus treniruotėse. Kur po TRV ėjau neatsimenu bet turbūt kažkur į gera puse :-). Teko dirbti ir radistuose bet ten buvo nuobodu ten labiau gal turi dirbti patyre ir seni žadėjai o ne nauji. O aš visalaika sėdėdavau teisėsaugoj tik paskui sužinojau kad - xp eina mafijos o čia tai juokingiausia neatsimenu pas ka bet dar tada buvo bazė senoj vietoj pačiam fc miestelyje įsidarbinau The ballas o žiūriu kad aš minuse ir tik su beisbolke galiu lakstyti :D sakau ka daryt ? Direktorius sako sėsk į mašina ir kaityk nu ir kaitinau kol išlindau iš minuso bet vistiek aš ten nieko padaryt negalėjau tai teko eiti į mafija. Tais senais laikais su @Haroldas_Drift @Fordas_Black kas dirktorius buvo nepamenu dirbom policijoj buvo įdomu Haroldas kartais parėkdavo buvo linksma kai atsakė direktoriaus ir Fordas su Haroldu varžėsi ts kuris ims :D Susipažinau kažkur tais sutokiu žmogumi @the guz vačia  tai biznierius jis gaus viska ka nori pigiausiom kainom :D . Metai ėjo serveris vis naujėjo valdžia keitėsi kaip rudeniniai lapai o gal ir greičiau. O ir atėjo ta dienai kai painaikino  du darbus  tai paskui sukūrė nauja inkasatorius visi išbandyt norėjo bet nieko gero. O geriausia buvo tai taa kai serveryje nebeliko verslu tik  trys degalinės ir dvi ginklinė o kažoks tai žmogus taip brangiai pirko mikrasofta o tai minusas jam buvo. Šia diena RLS viskas kaip ir neblogai bet kai paskaičiuoji kiek turto praradai per kažkokius bugerius praradai tai paima nervas. Šeiptai dontas galėtų įdėti dar pora verslų. Taigi po šitiek netekimų kalbų apie tai kad RLS nebeliks mes tai išgyvenom atlaikėm kalbas ir nešam gera  RLS varda tikuosi po atnaujinimų bus dar geriau ir čia padaugės naujokų kurie čia norės žaisti. džiaugiuosi žaisdamas šiame projekte 4-etverius metus linkiu visiem gražios šventės ir daug prizų Rls forever.

 

Pagarbiai Ernis_Mafas

Redaguota . Redagavo Ernis_Mafas

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose


Mano istorija RLS projekte ir ką jis man reiškia

   Viskas prasidėjo saulėtą, bei šiltą dieną. Sėdžiu savo kambaryje ir naršau Facebook programėlėje. Pakeliu akis nuo telefono ir matau, kaip brolis su kaimynu žaidžia prie pc. Paklausus ką žaidžia, net neatsisukę, bei įsijautę atsako vienbalsiai SAMP. Aš aišku, nekreipiau dėmesio ir toliau įnykau į telefoną. Po poros minučių sulaukiu klausimo: Laima, gal nori samp‘ą pradėt lošt? Pagalvojau ir sakau: gal nebesvaikit, vasara, o jūs prie  pc sėdit. Aišku jie neatstojo. Po kurio laiko, laužydamasi atsakau, nu parodykit kas gero ten. Štai viskas čia ir prasidėjo......
   2013 m. Rugpjūčio 19 diena. Pirmoji diena Rls serveryje. Galvoju kokį susikūrus nick‘ą... Laima... hmm.. pavardės gi nerašysi.. Ir opa prieš akis ant stalo mėtos Sony telefonas! Gerai tiks būsiu Laima_Sony! Prisijungiu į serverį ir aišku brolis prilekia padėt. Nuveža iki VM išsilaikyt teises, iki kioskelio nusipirkt telefoną. Pagrindiniai dalykai sutvarkyti, belieka įsidarbint! Pirma mintis šovusi į galvą „eisiu į gaisrininkus, patrankysiu visus, kas pasimaišys kelyje!“ nubėgu iki gaisrininkų įsidarbinti ir staigmena!! Jūs esate moteris, todėl negalite įsidarbinti! Wat wat wat??!! Kaip tai?! Diskriminacija gi...  Kupina nusivylimo,  nubėgau iki RC išvežiotojų.  Įsėdu į mašiną ir tada šaukiu broliui į kitą kambarį „eii, o kaip mašiną užsivesti?? Eii, o kaip diržą prisisegti?? Viską išmokus pradėjau ilgai ir nuobodžiai dirbti.. O dar ir xp labai lėtai kyla.. Pradėjau pavydėti broliui, kodėl jis turi daugiau xp (gi jaunesnė sesė visada pavydi vyresniam...) :D Žodžiu šiaip ne taip perkopiau 10k xp ir įsidarbinau į Kelių prižiūrėtojus, nes prie lito ten milijonierius galėdavai būti! Aišku po kurio laiko, pabodo ir ten.. O į darbą su direktoriaus pakvietimu, vis nedrįsau.. Visgi vaikas dar buvau, ir kaip čia per ts śnekėsiu.. :D po kurio lako visgi išdrįsau įsidarbinti į Radistus. Pirmasis darbas su pakvietimu, iškart jaučiausi kietesnė prieš naujokus :D  po kurio laiko, ir pavaduotoja ten tapau! Niekada nesiekiau valdžios, bet jei pasiūlė, galvojau pabandysiu. Sekėsi aišku ne kaip, niekas neklausė. Taigi pabuvau savaitę ir sugalvojau kad užteks man sampo.. Tiesiog taip iš oro užteks, visus turėtus pinigus išdalindavau į darbo fondus, nes  nugi leavinsiu servą ir nebelošiu. Ir taip kelis kartus.. Prieš gerą mėnesį,po ilgo lailo susirašiau su labai geru pažįstamu Lukas_Hoonigan ir sakau, jam, blemba kaip norėčiau sampą palošti... Sako tai įsirašyk... Ir įsirašiau.. Vėl :D
    Šiai dienai esu Apsaugos pavaduotoja, kas dien sutinku vis daugiau gerų žmonių, su kuriais bendravimas neapsiriboja vien sampe. Man šis serveris yra tarsi šeima. Visi savi ir pastovės vieni už  kitus! Daug patyriau čia ir juoko ir pykčio, bet išlieka tik geriausi prisiminimai. Bent jau artmiausiu metu, neplanuoju palikti šio serverio, nes tik čia galiu prasiskaidrinti dieną ir pasidryti ją 100% gera!❤ Su gimimimo diena mylimas Rls serveri! 
      


 

  • Patinka 6
  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

...2013 metų ruduo, klasiokas mokykloje pasakoja įspudžius ant kiek RLS serveris yra tobulas, ir ant kiek ten bendruomenė išskirtinė kaip niekur kitur. Suviliot mane nebuvo sunku, nes iš bičiulio pasakojimo trūko tik ateit ir išmėgint ar tai tiesa ką pasakojo. Beabejonės jis neklydo, serveris iškarto padarė įspudį, nes naujokui buvo gan geros sąlygos apsisoti čia ir nenorėti žaisti niekur kitur, o vėliau mafijos/teisėsaugos veiklos struktūros tiesiog žavėjo ir įsiliejus į mafijos rutiną pas mūsų maestro Tazą dirbti buvo vienas malonumas, kai mėgdavom sakyti jog CosaNostra nėra darbas, tai gyvenimo būdas. Pradirbus kelis mėnesius CN, Tazui palikus pareigas šovė noras išmėginti jėgas kitose barikadų pusėse ir jeigu atmintis neapgauna teko garbės dirbti pas kitą nuostabų asmenį t.y. Karolis_Exotic SWAT direktorių, tai pat žmogus pas kurį dirbant dienų niekas neskaičiavo, darbas buvo kaip šventė. Kiek vėliau teko turėti reikalų su gan nemaloniu asmeniu - Cooler_Master, bent jau man pasirodė, kad turėjo jis sąrašą žmonių kuriuos visa laiką engdavo taip teko užstarnauti nuo jo berots ~20 ban'ų kuriuos būdavo negaila susimokėti ir vėl žaist kaip žaidus. Gaila tačiau viskas tuo ir baigėsi pusmečio laikotarpiu per kurį intensyviai dalyvavau serverio veikloje. Bėja per šį laiką neteko tūrėti jokių privilegijų.
Sugrįžimas į RLS pasaulį.
Tai įvyko šių metų pradžioje, grįžau gan atsitiktinai, mano brolis kaškokiu būdu atsiminė mano account'o duomenis ir gan sekmingai žaidė čia, man kelis kart prisėdus "pakaitint" po truputi grįžo nostalgija. Neilgai trukus pavyko pasiekti keletos gan aukštų postų, bet žinoma siekis buvo ir yra ne toks, mano prioritetas kaip ir daugelio žaidėjų yra praleisti puikiai laiką nescrollinant facebooką ar veikiant kokią kitą bevertę veiklą, o tiesiog atšokt nuo realybės ir pasinert į žaidimo teikiamą malonumą. Čia grįžus serverio veiklą matau kitomis akimis, nei tai buvo prieš 5 metus, taip labai apmaudu, kad tos nostalgijos nebėra, bet sportinis azartas grobimuose visdar vyrauja ir rast intrigų visdar pavyksta. Daug nuomonių tenka išgirst kuomet afišuoja, kad SA:MP'as yra miręs reikalas ir čia neapsimoka degint savo brangaus laiko, bet... Nevisiem teikia malonumą trankyt klavietūrą ir rėkt ant visų aplinkinių pralošus LoL'o ar CS:GO matchą.
RLS'o žavesys.
Turiu susidaręs nuomonę kodėl lieka žmonės žaisti čia ir kodėl čia nėra tarpinė stotelė jeigu žaidėjas bent keliom dienom apsistoja pas mus. Nepaslaptis, kad mes negalim pasiūlyt atnaujinimų(bent jau pastaruosius kelerius metus). Taigi kuo pritraukia žaidėjus ir išlaiko senbūvius galbūt pasikartosiu, bet - bendruomenė, ir nekalbu tik apie protingus ir tik teigiamas sąvybęs turinčiu asmenis, o apskritai apie visus kurie sugeba kurti harmonija serveryje. Visi peštukai, blogiečiai, geriečiai, drąsuoliai, talentingi, verksniai, "ožiai", teisinguoliai ir kitų charakterių bruožų kurių nepaminėjau žaidėjai sukuria viena produktą kuris traukia čia pasilikti ar tęsti ką pradėję. Ir faktas, kad jeigu visi būtų darnoje, draugiški, taikūs kitaip tariant vien geriečiai, neliktų tos atmosferos kokia ji yra. Todėl kitakart prieš skundžiantis, kokie visi nedraugiški ir arogantiški reikia suprast jog kaip pasaulyje visokių žmonių yra taip ir RLS'e. 

  • Patinka 4
  • Liūdnas (-a) 1
  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Heleu evribadi ! Su jumis sveikinuosi aš, Corleone (Jaučiuosi kaip Tazas), ir šiandieną parašysiu savo pirmąjį blogą (gerą iš tikrųjų). Kažkada seniau pats norėjau būti kaip kiti šio serverio blogų rašytojai ir dalintis įspudžiais su kitais, bet kažkodėl nedrįsau rašyti, galvojau “ Ai šūdas čia man gausis ir taip iš lietuvių rašynių ketvertus terenku ”, bet dabar atsiradus progai reikia pabandyti. Gal dar bus OPA ir hotknife laimėsiu (In my dreams of course). Taip pat sužinosiu ar moku kažkiek dar rašyt, gal čia bledina mokytoja speceliai pažymį mažiną.

 

Serverio atradimas:

 

Viskas prasidėjo 2013 metais. Na dar gerai prisimenu, kai varydavom į lauką kokį fuliuką pažaist į stadijoną (kuris dabar aptvertas ir negalima įeit, nes ale tipi kažkokios statybos bus, kur niekas nieko vpš nedaro) su: Dude, Džiora, Vegasu ir dar ten vaikų prisirenkę būdavo. Kiekvieną sykį susitikę visados tie pezėdavo apie RLS, o aš tuo metu snarglyne žaidžiau. Grįžęs namo mąstau “ Ble… atsibodo tam server vis ridą kelt, nes į darbu niekur nepatenku reik nueit į rls “ (Btw man buvo tada 13 metų). Tada susikūriau savo pirmą paskyrą: The_Denis. (Ridai, gal gali acc sugrąžint? :D:D) Atėjęs į serverį aišku ieškojau vegaso ir kitų, bet nežinojau jų nickneimų, todėl važinėdamas mieste su kažkokia rasta mašiną, klausinėjau kiekvieno žaidėjo, kuris turėjo vardo pradžią – Airidas arba Gabrielius: “ A tu čia iš Šiaulių, mano kaimynas? ” :D (Džioros neklausinėjau, nes ir taip aišku, kad daugiau tokio vardo nieks neturi) Aišku, visi beveik atsakydavo tą patį – TAIP ir tyčiadovos iš manęs. Iš pradžių kartu ten draskomes, chatinam ir paskui pasiunčia toli :D. Bandžiau pakliūti į kelis darbus, bet vis nepatekdavau (Dabar /sms parašai ir iš karto pkv :D). Po to karto leavinau rls.

 

Comeback:

 

Po puse metų pertraukos grįžau į server su nauju slapyvardžiu – The_Frunde. Va tada prasidėjo mano RLS noulifinimas. Prisimenu tuos laikus, kai labai nardydavau, jog gaučiau pirmą pavaduotojo postą. Blia… Dar gerai atsimenu, kai su Džioraldu kartu dirbome pas radistų direktorių: Alce_Zuko (Lyg ir toks vardas) ir forume jis rinko pavaduotoją. Žiauriai aš stengiaus pildydamas tą anketą, bet Džioraldas irgi pildė... Aišku atmestinai, kad aš gaučiau, todėl galvojau, jog 100 procentu gausiu, bet tą pačią dieną, veliau, sedėjome lauke kartu ir nuėjau į forumą. Žiūriu, išrinko pav, sakau stpdv aš, nueinu, Džiora gavo. Kiek man nervų tada buvo… Galvojau, kad tuoj rls vėl leavinsiu. Po mėnėsio bandymų pagaliau pavyko gauti savo pirmąjį postą. Tapau apsaugos darbo direktoriaus pavaduotojas pas Black_Smith. Kiek man laimės tuomet buvo, bet labai greitai viskas atsibodo ir po 10 dienų palikau postą.

 

RLS priklausomybė:

 

Gal ir juokingai nuskambės, bet buvau priklausomas nuo RLS :D (Legal drug). Atsiminus senus laikus prisimenu, kai vos ne kiekvieną dieną, minimum 300 minučių būdabvo pražaistą minimaliai. Ypač, kai pradėjaužaisti su – Tonny_Corleone paskyrą. Vasarą 500 minučių būdavo kasdienybė (Remember @Andrius_Crazy?). Daug kas žino, kad labai pykdavau su visais, kas valdžioj būdavo: (Cooler, Bennasi, Tadas, Sky_Line). Dėl šių žmonių ir turiu daug accountų (VA ATSAKIAU Į KLAUSIMĄ, KAS KLAUSIAT VIS IŠ KUR TIEK PAS MANE ACC: The_Denis, The_Frunde, Tonny_Corleone, Carl_Morreti, Dwayne_Cortez, Kentav_Pistolev, Bones_Sesh). Dažnai patekdavau į visokius blistus už nepagarbą, grąsinimus visam laikui. Bet už tai galiu jiems tik padėkoti, nes mane “Atkodavo” nuo RLS. Gal tam dar įtakos turi, jog dabar vos ne visą serverio pagrindą sudaro naujokai, beveik nebėra senų SA;MP’o draugų, su kuriais būdavo išties smagu leisti laiką prie kompo, “Daužyti” Sampą all day, darytis visokias nesamones ir panašiai.

 

 

Įsimintiniausios akirmirkos nuo rls pradžios:

 

Pirmasis pavaduotojaus postas pas direktorių – Black_Smith

Pirmas direktorius THE BALLAS. Savaime aišku valdžiau nuli, nes kovojau prieš Kuče, o aš buvau visiškai žalias naujokas. Išbuvau 6 dienas ir tepiau slides. Po atisistatydino atsirado Korleones paskyra, nes buvau rašęs palikimo priežąsty, jog lyvinu srw (kaip man livinti reikėjo, jei toks addicted esu).

 

Bemiegės naktys dirbant Grove Street pas Erį Balex. Per 3 nepilnas savaites pasikėliau AK nuo 0. Lauko nemačiau visiškai. Taip pat su tokiais panašiais aktyvumais mane sekė: Jack_Marozy su Invision_Power (O… Vienintelis su sava main acc likau). Buvo sunku kariauti prieš čyt karalių - Luką_Mafijozą, bet Sesauskas panaudojo savo įgudžius ir nuvertė mafą nuo direktoriaus.

 

FTB direktoriaus negavimas ir tuo pačiu atsisveikinimas ilgam laikui su main acc – Tonny_Corleone (Remember Ridas?). Po direktoriaus negavimo labai stumt ant Coolerio pradėjau, nes gavo direktoriu Bronius, kuris nei treniruočių, nei idėjų neparašė, o tuo metu man Džiora anketą buvo parašęs ir kaip aš galėjau negaut… aišku Bronius buvo Coolerio draugas, taip pat ir Deivido_Gti brolis tikriausiai, nes irgi padirbinėjo įrodymus.

 

The Ballaz drk. Old dayz boyz. Ten irgi panašiai būdavo kaip ir pas Erį, noulaif ol dei, zonos bei kita veikla. Visą direktoriavimą šimtux išlaikyts. Pačios geriausios akimirkos. Norėčiau atsukti laiką ir vėl prisiminti gerus laikus: @Gta_Elvinas, @Laimis_Over,  @Jack_Marozy, @Lietuvos_Fanas, @Darius_Troll, @Eidvis_Kliuk,  @Deimantas_Hip, @Benas_Master@Miguel_Martinez, @Lauris_Game, @Malvinas_Mafija, @Kaspiux_Meow, @Piecia_Bombom a.k.a COLT GOD, bet ką nulesdavo su coltuku, @Lukas_Karosas, @Karolis_Mldc, @Gytiz_Kweb (GYCKA *keiksmai*), @Blue_Whale. Direktoriumi išbuvau 45 dienas. Daug kas tikėjo, jog greitai paliksiu neišbuvęs minimumo, bet taip neatsitiko :)

 

zo1Pp7x.png

 

Grouuv stryt bosas. Ilgai būti juo neteko, nes Kuče pasirūpino, jog krisčiau nuo direktoriaus. Per tas kelias dienas buvo taip AWESOME. Kovojom prieš visus: TB, RM, CN ir tikrai man buvo labai smagu matyti, kai mes kovodami prieš senbuvius gaujinius/mafijozus, pakrovėm malkų normaliai. Kaip @The_Smecher sake 1:1. Jūs laimėjot žaidime, mes forume :D

 

Trumpa ištrauka iš zonų: 

 

 

 

Shtempo grupuotės atsiradimas. Pavadinimą sugalvojo – @Kaspiux_Meow. Šios grupuotes žmonės atlikinėjo panašią veiklą kaip ir Illuminati, tik kad čia viskas vyko virtualybėj. Daugiau informacijos neviešinsiu, nes paskui vėl į 9999h baną gal reiks grįžt :D:D:D

 

Vidijo:

 

 

Nu ir paskutinis dalykas. Goodbye RLS kuriam laikui. Ačiū Tadui už baną 9999h. I'm not addicted to RLS anymore.

 

EPp2hSq.png

 

 

Ačiū, jog skaitėte, pačiam rašant buvo labai smagu prisiminti senus laikus. Tikiuosi tai dar nepabaiga ir nutiks kažkas smagaus c; .

Redaguota . Redagavo Tonny_Corleone

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

 2013 žiemos vakaras, nuspręndžiau atsisiųsti samp, nes tiesiog užkniso žaisti paprastą GTA, kuriame tiesiog begioji, žudai, ir bėgi nuo mentų. Instaliavęs sampa, pradėjau suprasti, kad tai paprastai čia neužeisi ir nepažaisi, o reikia susirasti dar ir serverį, taigi kaip daugiau galima ieškoti naujokui, vaikui serverio? "samp serverei lt", nežinau kodėl pasirinkau šį serverį, bet taip jau išėjo, taip ir prasidėjo mano pažintis su šiuo serveriu.

Užsiregistavęs į serverį visų pirmą pradėjau bėgioti, vogti mašinas(buvo lock tai zn), ir žudyti(su kumščiais) na kaip ir pripratęs, dariau nesąmones. Privažiavo prie manęs adminas @Dainius_Kavasaki(sw) ir pasiūlė man pagalbos, galvoju "kokios čia man pagalbos gali suteikti???" sako: "lipk g" tada sužinojau, kad eina sėstis į keleivio vietą. Jis mane berots nuvežė išsilaikyti teisių(tada dar nebuva tap sunku), jas išlaikiau tikrai ne iš pirmo karto, tačiau nesvarbu. Taigi išsilaikęs, pradėjau ieškoti sau veiklos, mačiau kaip į chata buvo parašę: "reike pagalbos? /admin" aš pasidomėjau ką čia galima veikti kai išsilaikai teisęs, man atrašė, "kad gali darbintis į darbus be pakvietimo, o kai turėsi daugiau patirties su". Praėjus gal savaitei jau pilnai buvau susipažinęs su serveriu ir įsidarbinau į savo pirmą normalų darbą - Medikai. Vos įsidarbinęs sėdau į Merit, už ką gavau pylos, tačiau pasitaisiau. Taip ir ėjo mano mediko dienos, kol vieną vakarą, forume nepamačiau, kad serveris bandys pagerinti serverio rekordą. Atėjus rekordo gerinimo dienai, direktorius @Jack Garret(jei gerai acimenu), leido naudoti visą transportą, čia tai w0w pagalvojau aš, sėdau į sraigtą ir gavau iš lempos 100 krd, galvoju lol, paskui supratau, kad aš įvykdžiau misiją randomp, tada nuskridau į pagridinę serverio vietą(toks didelis garažas buva prie degalkes sf, kas atsimenat),  toliau ten tūsavojau(kas norit pažėkit įkelsiu gale vidosa), taip pasekėme rekorda [249 žmonės].

Pirmas fainas dalykas buvo, kai gavau FTB pavaduotoją pas @Bronius_Lilas , man buvo fainai, kitiems nelabai cj, nes tada berots buvo man 14 metų, ir maždaug plonas, vaiko balsas(i a51 wisi ko nera isp aisku??), tačiau viskas praėjo gan sklandžiai, tiesa greitai atsisakiau, nes nznxd. 

Tai taip ir žaidžiu iki šių dienų, na o žaidėjams, noriu pasakyti, kad žaiskite su malonumu, nesinervinkit dėl ten grobimų ir pnš, žaiskite for fun, susiraskite draugų, bendraminčių. Kaip ir aš, žaidžiu vien dėl to, nes turiu su kuom "paprikolint" jei reikėtu tagint tai čia būtų 1/3 servo, ir turėkit savo nuomonę, nekeiskit jos dėl kitų, susimatysime.

P.S Vidosas iš reko gerinimo: 

https://www.youtube.com/watch?v=4OF0cYI-EnQ

 

 

Redaguota . Redagavo Kaspiux_Meow
  • Pasimetęs (-usi) 1
  • Liūdnas (-a) 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveiki visi skaitantys! Mano RLS istorija prasidėjo 2013 metų rudenį. Kai jau visi iš po vasaros atostogų grįžta į mokykla, daugiau laiko praleidžiama prie kompiuterio, ne išimtis ir aš.. Mokykla, namai, kompiuteris - kas gali būti geriau 13 - mečiui?.. Viskas kaip ir gerai, bet prisėdęs prie kompo supranti - ką žaisti? Ir **** parašo draugas. - labas, gal nori palošt SA-MP. Žinoma, sutikau iš karto. Ko gero tuo metu SA-MP buvo vienas geriausių pasirinkimų. Galvojau, palošiu pora dienų iki savaitgalio ir atsibos. Deja, pralošiau tas dienas su dideliu aktyvumu, savaitgali realiai miegojau tik sekmadienį. Tuo metu SA-MP taip žiauriai užkabino, kad net nenorėjosi eiti į mokyklą. OK, galvoju užtenka, draugai jau manęs pasigedo.. Mama veja nuo kompiuterio. Bet vėl gi, per tas kelias dienas. Pasikėliau apie 15 tūkstančių XP, atsimenu, dar emigravau. Ir taip visai netikėtai gavau pakvietimą į TRV. Iš tikrųjų vos nenukritau nuo kėdės iš laimės. Ir į RLS panirau dar labiau negu prieš tai. Sorry draugams, kurie pora dienų trynėsi apie namo langus ir rėkė "Justai, tu namuose"? "pažėk kox oras, varom su difais (dviračiais)" ir daug kitų.. Grįžtant atgal prie TRV. Tai buvo vienas geriausių darbų kurie galėjo atitekti man nieko nedarant, be jokių atrankų, klausimų ir t.t. Bet tai trūko ne ilgai, kadangi išdirbau apie 4-6 dienas TRV, atsibodo. Ir kągi, nuo to prasidėjo nuotykiai. Turėjau apie 20 tūkst. XP. Atrodo lyg ir darbų netrūko. Tačiau niekas nepriimė. Atrodo lyg būtų susitarę. Net į tą patį TRV nepriimė. Tik atranka, nuvažiuoju, stovim kokie 3, visus priima, apart manęs. Nesuprantu, kas vyksta. O gi, prank'ą iškrėtė draugas, kuris ir pakvietė mane. Aišku, tai ilgai netruko, bet nebuvo fun, kaip dabar.. Iš tikrųjų kaip ir visiems taip ir man serveryje buvo visko - nuo begalinio noro žaisti iki vos ne leavinimo. Vienoje situacijoje sekėsi geriau, kitoje praščiau. Bet visada stengiausi rasti atsvaros tašką. 
Geriausi prisiminimai iš RLS.
Turbūt dalis žaidėjų, Cooler_Master eros žaidėjų sutiks, kad šis asmuo dabar tikra "legenda". Galbūt ne visada jo poelgiai susisiekdavo su realybe, bet visi daro klaidų. Bet juokingiausiai tai, kad jis gana rimtu veidu darydavo tokias nesąmones, kurios nešautų net 13 mečiui į galvą. Kurie žaidėjai žaidė būnant Cooleriui, supras.. Šį žmogų atsiminsiu dar ilgai. Ir dar vienu prisiminimu norėčiau pasidalinti tai. Alučio, Mindės_Gti, Sniegio era Rusų mafijoje. Tai realiai buvo geriausias mėnėsis mano SA-MP istorijoje. Ypač tie grobimai, kai prisijuokdavai į priekį savaitei, sėdint prie kompiuterio skaudėdavo pilvą nuo juoko. Įvairiose jų daromos veiklos, kai net naktį prabudęs eidavau patikrinti ar jų nėra serveryje. Turbūt jie buvo tas magnetas kurie mane traukė į mafijas. Būtent su tai 3 žmonėmis ir užaugau SA-MP. Ir norėčiau jiems padėkoti. Turbūt jie,  SA-MP net kompiuteriose nebeturi, bet būtų tikrai smagu susitikti TS'e ir pabendrauti. Ir vienas juokingiausių nutikimų - Skrudžo apgavystės. Galbūt dabar neitikinamai skambės, bet tuo metu, 2013, 2014 metų pradžioje Skrudžą buvo apgauti lengviau nei iš vaiko atimti saldainį. Kažkaip pavyko gauti SK. Ir tuo metu buvo bugai su mašinų išsaugojimu (d0nt) tikrai žinos, kai nusipirgdavai mašiną, padarydavai rr ir ji dingdavo, vietoj jos atsirasdavo kita, arba tuščia vieta. O aš gudrutis nusprendžiau iš to pasipelnyti ir apgaudinėjau Skurždą. O viskas vyko taip. Pasidarydavai nuotrauką, kad turi SK /vinfo. Ir parduodavai draugui tą SK, nusipirkdavai kokį "kledarą" ir rašydavai forume Skrudžui į AŽ, kad dingo SK. O jis logg'ų netikrindamas uždėdavo tą SK ir iš vieno SK pasidarydavome du. Taip Skrudžą apgavau gal 3 kartus, kol sutvarkė bugą. Taip pat ir draugui pavyko keletą kartų apgauti, tačiau ne su SK, o HRB. Tai vienos smagiausių istorijų prisimenant šias RLS "legendas.


-*Funfacts*-
*Draugas kuris pakvietė mane į serverį, nebėra mano draugas*
**Ilgiausiai per dieną RLS'e praleidau 900min**
*** RLS'e esu gavęs daugiau BAN už afk bot'ą, nei už čytus***
****Serveryje turiu tik 2 paskyras, kai kiti turi 3-4 daugiau****
*****Iš retų mašinų esu turėjęs TIK SandKing******
******RLS'e doneitui esu išleidęs apie 350litų******
*******Po atnaujinto TRV darbo (su lygiais) nesu jame dirbęs******


P.S Su 6-uoju gimtadieniu, RLS bendruomene, AČIŪ, kad leidžiate būti Jūsų dalimi. Norėčiau palinkėti, kad ir dar po 6 metų RLS gyvuotų, senbūvių vietą užimtų kiti žaidėjai. Ir projektas judėtų tik į priekį. Ir būtų gera didžiuotis, kad kažkada čia žaidžiau ir aš!
 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

2012 metų kalėdų dieną atpakavęs visas dovanas sugalvojau prisėsti prie kompiuterio ir sugalvojau vėl pradėti žaisti sa-mp. Bet tada atsiminiau, o kokiam aš projekte žaisiu? Naršydamas internete apie sa-mp projektus atradau RLS. Ir nieko negalvojęs sugalvojau užsukti. Kai prisijungiau į serverį administracija padėjo su visais iškilusiai klausimais ir tas mane pritraukė čia pasilikti. Toliau tęsdamas savo kelione RLS sugalvojau iškarto išsilaikyti teises, teorija buvo gan lengva, bet tada pravažiavimas viską suvėlė. Nu bet per 4 kartus pagaliau išlaikiau teises. Ir šis iššūkis manęs nesubaugino. Įsidarbinau į ugnegesius ir pradėjau keltis patirti. O tada pagalvojau kažkaip nuobodu man čia vienam žaisti ir pasikviečiau savo draugus. Per tą laikotarpį nesugebėjau pasiekti jokio posto, nes dar buvau gan vaikas ir galvojau jog postas dar ne man. O 2013 metų vidurį palikau projektą ir samp, nes jau buvo viskas atsibodę. Bet 2018 po naujako su draugais vėl sugalvojome pradėti žaisti sa-mp. Ir tada mum kilo tas pats klausimas, o gi kokį projektą. Ir staiga atsiminiau RLS. Taigi prisijungėme su naujom paskyrom ir vėl pradėjome žaisti, bet iš 4 žmonių belikau žaisti aš vienas, nes juos labiau sudomino fortnite. Tęsdamas savo kelione po RLS. Sutikau daug įdomių žmonių ir su dauguma palikau gerais draugais. Tai po daugiau nei 2 mėnesių ar daugiau tiksliai nebeprisimenu pagaliau gavo savo pirmas pareigas, tai buvo TRV firmos pavaduotojas pas Rugile. O sekėsi gan blogai, nes po 3 dienų gavau ban už noss modą. Bet tas manęs nesustabdė. Išsipirkęs visus juodosiu sąrašus vėl tęsiau žaidimą aiškų tūrėdamas DPS sarašą kuris man gan trugdė, o po mėnesio parašęs motyvacinį laišką pagaliau išėjau iš DPS. O tada dar po mėnesio gavau dar kartą TRV pavaduotoją pas tą pačią direktorę. O sekėsi gan gerai. O kalban abstrakčiai apie RLS. Tai projektas kuris mane sudomino iškart. Ir pasilikau jame žaisti ilgiausiai iš visų projektų kuriuose esu žaidęs. Jaučiu šitas rašinys buvo bereikšmis, bet what ever.

 

O man labiausiai padėjo įsitvirtinti projekte, patyrėme gerų nuotykiu ir su kaikuriais tapau gerais draugais: @Smith_Juozas, @Rugile_Pukee, @Aivaras_Russia, @Daniel_Rus, @Tipo_Kiskis, @Bernis_Jokubauskas, @Lukas_Monstr,  @Mantas_Sviderskas

(Sorri jai kažkieno neprisiminiau)

  • Patinka 4

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Pirmas prisijungimas.

 

Mano pirmas prisijungimas į serverį įvyko gegužės 26 dieną. Tuo metu dirbau SA*G serveryje Armijoje, kartu su Minde_Orinskis. Būtent jis mane pakvietė į šį serverį kai mes sedėjom ir šnekėjom per TS. Atėjęs į serverį,greitai apsipratau su Mindes pagalba, ir nieko nelaukdamas ėjau laikytis teisių ir ieškotis sau paprastesnio darbo, užsidirbti pinigų. Su teisėm padėjo Minde Orinskis, nes ant jų pinigų tiesiog neturėjau, o dirbti be teisių buvo neįmanoma.Tada jas išlaikyti buvo tikrai paprasčiausias dalykas, nekildavo jokių papildomų klausimų kaip ir kur, ar didesnių nesusipratimų. Minde tuo metu buvo DPKT narys,ir serverio prižiūrėtojas, kadangi gerai su juo bendravau ir buvome e-draugais, jis man padėjo apsiprasti ir pradėti žaisti rimtesnį žaidimą, būtent jam labiausiai dėkoju ir turėčiau padėkoti.

 

Antrasis direktorius.

 

Apie pirmąjį direktorių nelabai turiu ką papasakoti, kadangi su juo man sekėsi nelabai, tai buvo Taksi direktorius,bet iš jo neatsimenu visiškai nieko, todėl eikime prie esmės ir pašnekėkime apie mano pirmąjį rimtą direktorių.Dirbau pas Elvinas_Nike a.k.a Bmw_Bumer Armijoje,kartu su Vilius_Classic, po trumpo laiko tapau pavaduotojumi kartu su Vilius_Classic,kadangi tuo metu jau buvo galima turėti 2 pavaduotojus. Neatsimenu kas nutiko Elvinui, jeigu nesuklysiu jis buvo gan ilgą laiką neaktyvume, tačiau Armija liko be valdžios. Tuo metu buvo du kanditatai į šitas pareigas,aš ir Vilius_Classic. Kadangi gan gerai bendravau su Minde ir Žilviu,jie pasitarę su Žilviu nusprendė kad direktorius turėtu atitekti būtent man (SAVI SAVIEM NAKUJ).Tikrai nesiruošiau nuskriausti savo kolegos ir draugo Viliaus,ir paskyriau ji pavaduotojumi. Armija gyvavo puikiai,beje vienas svarbiausiu pasiekimu tuomet, kad būtent mano dėka į serverį buvo įdėta "Hydra". Surinkau puikią komandą,kurioje buvo Vilius ir Marke_Solve, Mixis_Martis, juos atsimenu labiausiai kadangi su jais ne tik žaidžiau,bet ir bendravau kaip su draugais( Iki šiol numeriukų turiu kad žn, linksmai naktį praleist ;)) ).Dėja, direktorių išbuvau minimalų laikotarpį,kadangi buvau jaunas (15 metų jaučiu) ir negalėjau atsisakyti su tėvais važiuoti į kaimą.

 

Prižiūrėtojas ir laikinas DPKT Narys.

 

Gavęs direktorių, iškarto nusipirkau 3 lygio administratorių kad palengvinti sau darbą. Su juo tikrai ne dariau visko sau,bet ir padėdavau žmonėms. Padėdavau kiekvieną dieną, kai tik buvo laisvo laiko. Štai ir atėjo laikas, kai administratorius pasibaigė,o turėti tokią privilegiją norisi. Taigi ilgai mąstęs parašiau Deividui į skype žinutę, ar jis galėtu man pratęsti administratorių. Jis man liepė parašyti Dovydui, nieko nelaukęs tą ir padariau. Suėjom su Dovydu todėl jis ilgai nemastęs sutiko ir mane paskyrė prižiūrėtojumi. Liaudiškai sakant — šūdo nemaliau, dirbau savo kaip serverio prižūrėtojo darbą uoliai ir sunkiai.Prižiūrėtojumi išbuvau nemažą laiko tarpą, jo atsisakiau tik tada, kai palikau serverį norėdamas susikoncentruoti ties realiu gyvenimu.. Tuometinis DPKT narys, Žilvis_Gang buvo išvykęs į atostogas į užsienį, ir pagrindinė valdžia gavo daug skundų dėl direktorių nepriežiūros, jų savivaliavimo — dėl to Dovydas nusprendė išrinkti laikinus DPKT narius. Juo tapo Aivaa_Tubis,tačiau su Mixis_Martis dėka, aš prisidėjau prie Aivos.Skundų negavom,atlikom savo būtinas pareigas,ir visi liko laimingi. Grįžęs Žilvinas tęsė savo pareigas,ir mes su Aiviu pagaliau galėjome atsipalaiduoti.

 

Serverio palikimas.

 

Vieną rytą,atsibudau kažkaip pagalvojęs,kad nusibodo man šitas serveris,ir jame pasiekiau jau beveik viską.Ir štai ilgai galvojęs,pasiryžau palikti serverį. Palikdamas serverį išdalinau visus savo turtus,bei atsisakiau prižiūrėtojo ( Dar ankščiau prieš išėjimą ). Tikrai gaila buvo palikti,bet padaryti pertrauką man buvo tikrai reikalinga. Kai kurie žmones nuliūdo,kai kurie apsidžiaugė,visi turim ir draugų ir priešų. Pertrauka trūko apie pusė metu,jeigu ne daugiau. Per tą laikotarpį buvau 2 kartus grįžęs trumpam į serverį,tačiau nelabai tai kas sureikšmino. Per 2 kartą tapau Rusų Mafijos direktoriumi.Pagal mano subjektyvią nuomonę, teisėsauga buvo sužlugdyta per mažiau nei savaitę.

 

 

 

Labiausiai man nusipelnę žmones:

  • Karolis_Xtream
  • Aivaa_Tubis
  • Minde_Orinskis
  • Wecas_Kozer
  • Zilvis_Gang
  • Marke_Solve
  • Mixis_Martis
  • Justas_Bennasi
  • Dainius_Kavasaki
  • Ignas_Omny
  • Armis_Txx

Visos buvusios pareigos:

  • Prižiūrėtojas.
  • Laikinas DPKT narys.
  • Armijos direktorius bei pavaduotojas po du kartus.
  • Administratorių pržiūrėtojas ( Labai trumpą laiką,sistema nepasiteisino )
  • RLS FM DJ.
  • Furistų direktorius/pavaduotojas.
  • Taksi direktorius.
  • Rusų Mafijos Pavaduotojas/Direktorius
  • Cosa Nostra pavaduotojas.
  • Teamspeak savininkas.
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveika, RLS liaudis.

   Čia pirmoji mano tokia „rašleva“ tai daug nesitikėkit. Šiandien savo rašynėlyje papasakosiu kaip atradau RLS ir dėl kokių priežasčių čia ir pasilikau.

Pirmasis prisijungimas į SAMPą ir RLS.

   Pirmasis mano prisijungimas į RLS įvyko 2016 metais, sausio 5 – ąją dieną. Dar prieš tai šį serverį ir žaidimą man pasiūlė vienas draugas, kuris ir iki dabar žaidžia serveryje.  Iš pradžių užsiregistravau su kita paskyra (Randy_Payne), su šia paskyra pažaidžiau apie 2 – 3 savaites iki tol, kol neatsibodo. Po tų 2 – 3 savaičių užsiregistravau su Laimis_Over account‘u su kuriuo žaidžiu iki šiol.

Pirmasis darbas

   Į savo pirmąjį darbą atėjau po kokių 3 savaičių, nes nežinojau nei darbo taisyklių, nei su rangais susijusiais dalykais. Užsiregistravęs forume perskaičiau visas darbų temas nuo darbo informacijos iki garbės sąrašo. Ir vienos dienos vakarą, prisijungęs į serverį vyko atranka į medikus (tuo metu direktorius buvo Poska_Drift). Atėjau prie vartų ir ėjau pasikartoti. Apklausęs, jis mane pakvietė į darbą, koks happy buvau, kad net negaliu apsakyti. Tada medikuose išdirbau apie 20 dienų.

Pirmosios pavaduotojo pareigos

   Pirmąsias savo pareigas serveryje gavau 2016-09-16, gan ilgas tarpas, jei pradėjau žaist 2016 metų pradžioje. Buvo paskelbtas naujas FTB direktorius Linux_Kill, pagalvojau, kodėl gi nenueiti man pas jį padirbti.  Padirbau apie 2 – 3 dienas ir jis mane pasikvietė į TS pasikalbėti, galvojau, kad jau viskas, prisidirbau, išmes mane iš darbo, bet buvo ne taip. Jis man pasiūlė FTB pavaduotojo pareigas.  Pamenu savo pirmąją rengtą treniruotę su apsauga, pirmasias išdalintas premijas. Turbūt, jei ne Linas nebūčiau tiek daug pasiekęs, didelis ačiū jam. Linas jau buvo išbuvęs minimumą ir pasiūlė man FTB direktorių, atsakiau, nes buvau dar per žalias tokioms pareigoms. 

Pirmosios direktoriaus pareigos

   2016 metų, lapkričio 18 dieną buvo renkamas naujasis policijos departamento direktorius. Užpildęs galvoju negausiu, nes dar su manimi kandidatavo Matas_Rap, o jis buvo daug, daug kartų pranašesnis už mane, jau buvau praradęs viltį jas gauti. Bet tos dienos vakarą, vyko grobimas ir  DPKT Tom_White mane pakvietė į TS ir pradėjo klausinėti, kodėl noriu, ką daryčiau ir t.t.  Grobimą pradėjau būdamas Cosa Nostra mafijos nariu, o užbaigiau būdamas policijos departamento generalinis direktorius. Šios pareigos man davė neišdildomos patirties.

 

Naujokai, nebijokit siekti savo tikslų RLS.

Serveryje likau, ne dėl pareigų, o dėl draugų, kurie čia žaidžia iki šiol. 

2016-01-05 - ????-??-??

 

Labai norėčiau padėkoti šiems žmonėms :

@Simas_Rexxas

@Linux_Kill

@Tom_White

@Rikis_Elemo

@Rokas_Baranauskas

@Aurimas_Samp

@Tonny_Corleone

@Kaspiux_Meow

@Benas_Master

@Aivaras_Russia

Ir dar taip ne visus išvardinau.  AČIŪ CHEBRA <3 

Redaguota . Redagavo Laimis_Over
DĖL KLAIDŲ PRAŠOM NESIKABINĖTI, NES MAN JOS NERŪPI =DD
  • Patinka 7
  • Liūdnas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

  Mano istorija tikriausiai nėra kažkuo įdomesnė už kitų, tačiau tai puiki proga man pasipasakoti, bei pačiam atsimint įvairiausius įvykius per visą šį žaidimo laiką. Serveryje esu žaidžiantis jau ilgą laiką - penkeri metai, serveris buvo man pirmasis ir tikriausiai paskutinis, žinoma yra tekę žaisti kituose projektuose, tačiau žaidimas juose neužsitęsė, RLS buvo per daug įstrigęs mano galvoje, buvau ir vis dar esu prisirišęs prie jo. Man kaip ir daugumai žaidėjų - yra tekę patirti pakilimų ir nuosmukių, mačiau tiek gero, tiek blogo, susipažinau su visokio tipo žmonėmis, dauguma jų buvo tokie, dėl kokių ir kildavo didžiausias noras čia žaisti. Mano istorija prasidėjo čia, kai buvęs geras draugas, su kuriuo ryšiai jau nutrūkę, pasiūlė man mokykloje, grįžusiam namo įsirašyti šį žaidimą, kai jis papasakojo koks čia serveris, aš įsivaizdavau viską šiek tiek kitaip, nes dar tuo metu nelabai supratau kaip atrodo GTA žaidimas su draugais. Įsirašiau šį žaidimą, pradžioje nei akimirkai nebuvau sudvejojęs išeiti, nes tai buvo ir yra geras laiko prastūmimas ar šiaip laisvalaikio, kai nori pailsėti ir pasėdėti prie kompiuterio. Kaip ir daugelio, mano pirmasis darbas buvo gaisrininkai, šis darbas buvo tik laikina stotelė besikeliant XP dėl noro dirbti kitur. Prisimenu kai dirbau gaisrinėje, Tadas_Black iškvietė mane užgesinti degančių savivaldybės durų, tuo metu jis buvo PD direktorius. Ir tikriausiai jei ne Tadas, nebūčiau žaidęs šiame serveryje, nes jis tikriausiai paprašė savo giminaičio(kuris mane pakvieti čia žaisti) pasiūlyti šį projektą draugams. Žinoma į šį serverį atėjo žaisti ir mano brolis, kuris taip pat daug pasiekė, bet svarbiausia - liko ištikimas šiam serveriui ir jo žaidėjams.

Pirmasis darbas dirbtas su direktoriaus pakvietimu - TAKSI, darbas tikrai patiko man tuo metu, buvo įdomu, dirbdamas ten pradėjau bendrauti su vis daugiau žmonių, tačiau tai nebuvo darbas kuriame aš būčiau likęs labai ilgai. Šį darbą iškeičiau į kitą - FTB, tuo metu Franky_Lord buvo direktorius, darbas reikalavo daug nervų, nes grobimai ir visa kita, direktoriaus klausiau, nebūdavau koks išsišokėlis kuris save išaukština, rodydavau pagarbą ir darydavau viską ką liepdavo.Šis darbas padėjo įgyti daugiau patirties serveryje, buvau atsakingesnis ir labiau pažinojau serverį. Taip buvo pradžioje, o įsibėgėjus žaidimui, sutardavau su tuo metu žaidžiančiais rimtais dėdėmis, tokiais kaip Tadas_Black, Dainius_Kavasaki, Justas_Bennasi, Ignas_Omny, Minde_Gti, Tomas_Pro, Rokas_Baranauskas, Bane_Boss - šiuos žaidėjus paminėjau, nes jie buvo ta priežastis dėl kurios kiekvieną dieną žaisdavau, kol galiausiai tai tapo priklausomybe. Su šiais žaidėjais tikrai buvo smagu žaisti, eiti dirbti į jų vadovaujamas frakcijas, jie tikrai buvo mano autoritetai, be kurių mano žaidimas nebūtų buvęs toks įdomus.

Pirmosios pavaduotojo pareigos - Narkotikų Prekeivių. Niekada dėl pavaduotojo ar kitokių pareigų nesu "nardęs", nes tai tiesiog ne man. Sutikęs su direktoriaus Karolis_Xtream pasiūlymu tapau pavaduotoju, dar tuo metu DPKT būdavo Makaras_Corleone, kuris puikiai atsimenu dėl kokios priežasties paliko savo pareigas ir mūsų serverį. Pavaduotojo pareigose išbuvau labai ilgai - 3-4 dienas, atsisakiau nes nesutariau su pora darbuotojų, neatlaikiau spaudimo ir pabėgau į kitą darbą. Tiesiog tuo metu dar nebuvau skirtas panašioms pareigoms.

Pirmasis direktoriaus postas - Mechanikai. Tuo metu DPKT buvo Tazas_Romero, puikiai prisimenu akimirkas, kai serveryje žaidžiau ir pamačiau Tazo pranešimą per /s jog tapau naujuoju direktoriumi. Tai buvo lyg didelio loterijos prizo laimėjimas, tikrai džiaugiausi gavęs tas pareigas, žinoma pirmą kartą laimės būna daugiausiai, na ir dabar nesu liūdnas, gavęs TRV direktoriaus postą, nesvarbu, kad esu patyręs rimtą traumą :D. Direktoriaus pareigose nebuvo sunku, koją kišo tik tai, jog mechanikai nebuvo geriausias ir įdomiausias darbas, komandą pavykdavo surinkti pilną, tačiau ji nebuvo tokia aktyvi kokia norėjosi kad būtų, manau vien dėl to su buvusiais darbuotojais nebuvo sunku tvarkytis, pažeidimų darė minimaliai, turiu omeny jog nekrėtė "zbitkų" serverio žaidėjams. Na o atsisakiau išbuvęs mėnesį, iš tiesų, tai galėjau ir toliau būti, rimtos priežasties nėra kodėl atsisakiau, tiesiog judėjau į priekį ir nenorėjau ten užsibūti. Antrą kart tapęs mechanikų direktoriumi, tą pačią dieną gavau ir prižiūrėtojo pareigas iš Skrudžo. Prižiūrėtojo pareigose esu buvęs tris kartus, per tris kadencijas surinkau(nesu užtikrintas) daugiausiai 2 įspėjimus.

Pats serveris buvo nusibodęs keletą kartų, keletą kartų ir buvau "leavines", aišku praėjus kiek laikui užeini čia apsidairyti ir pasilieki ilgam, pradedi verstis, iš naujo prisiriši prie kai kurių žaidėjų ir pačio serverio. Per visą žaidimo laikotarpį serveryje daug kas pasikeitė, daugiausiai tai patys žaidėjai ir išlieka nedidelė dalis tų senų veidų. Vis susipažįsti su kokiu naujoku, padedi jam, po kiek laiko jis jau serveryje pakilęs, dirba kažkur, nesislepia ir vėjus kalba per /vc kaip dauguma :D Vieną kartą serveryje mane rimtai įbaugino administratorių pranešimas per /s kad serveris bus uždaromas. Tada tikrai buvau supanikavęs ir išsigandęs, na tuo metu gal buvau žaidžiantis dar tik metus laiko, tačiau tas ryšys jau buvo. Aišku viskas susitvarkė, kai sužinojau kad ten buvo apgavystė, tą kart tikrai vos šoko nepatyriau. 

Pabaigai norėčiau pasakyti, jog šis serveris padeda ne tik prastumti laiką, bet ir praplečia akiratį, susipažįsti su žmonėmis, su kuriais malonu bendrauti. Na serveris tikrai ne tik man, bet ir daugumai reiškia DAUG. Atleiskite už minčių šokinėjimą, tiesiog kas šovė į galvą tą piešiau čia, ačiū jog skaitėte ir sėkmės!

Redaguota . Redagavo Aurimas_Samp
  • Patinka 5

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Viskas prasidėjo praeitų metų spalį. Vieną rudens dieną aš ir mano geras draugas sėdėjome chemijos pamokoje ir truputį nuobodžiavom kai staiga į galvą šovė mintis.. Pradėti žaisti samp'ą, ilgai galvojome kokiame serveryje ir sugalvojom. Tai buvo Rls serveris. 

Spalio 2 diena, 2017, vakaras.

Užsiregistravau į serverį su paskyra Kristupas_Storm. Iš pradžių šis serveris man pasirodė nykus, neįdomus , nes jame buvo apie 50 žmoniu. Po truputį pradėjau įsivažiuoti į Rls projekto gyvenimą, jo eigą. 

2017, mėnesis po užsiregistravimo.

Praėjo mėnesis, kaip aš susipažinau daugmaž su žaidėjais, išbandžiau daugelį darbų ir pradėjau lankytis diena iš dienos, kaip nuolatinis žaidėjas.

Lapkritis, 2 diena, 2017.

Tą dieną buvau iš ties laimingas, nes tapau medikų pavaduotoju. Laimio dėka, kad pasitikėjo naujoku susipažinau dar daugiau su žaidėjais, su darbo eiga, savo kailiu patyriau ką reiškia vadovauti žmonių kolektyvui.

2017, palikęs pareigas.

Po to karto esu tik paprastas žaidėjas, kuris septynis mėnesius žaidžia projekte ir "ne va" bando kažką pasiekti. Bet serveris tikrai įtraukiantis tiek savo sistema, tiek maloniais žaidėjais.

- Nebūkit, kaip aš, siekit savo svajonių...

P.s. nesmerkit dėl klaidų ir struktūros.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveikas,naujokėli,noriu dabar ir čia papasakoti apie neeilinį samp serverį rls.lt,tai toks serveris kuriame jautiesi lygus su visais,todėl neteks galvoti, ką man čia daryti? Nuo ko pradėti? Ar pritapsiu?
Jeigu prisiregistravai reiškias,kad tu nusprendei pabandyti tikro gyvenimo... Jis išskirtinis tuom,kad jame pajausi gerą dvasią,santūrumą, draugiškumą,ir iššūkius...Iššūkius klausiat manęs?
Taip iššūkių čia patirti teks,nes kaip ir tikrame gyvenime ju begalę... Bandysi išsilaikyti teises? Iš pirmo karto tikrai gali nepavykti, bet tu tik susikaupk ir naudokis savo patirtimi samp pasaulyje,ir tikrai po kelių bandymų teisės gulės tavo kišenėje.
Ar naujokui bus sunku susirasti gerai apmokamą darbą? Kaip ir gyvenime, geri darbai ateina su patirtimi, todėl teks pradėti nuo menkiausių darbų,bet po savaitės ar dviejų tu suprasi,kad tavo patirtis didėja,net nuo menkiausių darbų...
Kai patirties turėsi darbuose, gali ir prisijungti į teisėsaugą, kuri saugo nuo nusikaltėlių, arba tappti pačiu nusikaltėliu prisijungęs prie nusikalstamos grupuotės ir vykdyti nusikaltimus, jei dirbti nesinori, gali nusipirkti verslą! Pinigų tada tikrai netrūks,bet patirties nelabai įgausi,todėl čia tavo pasirinkimas!
Dabar tu jau nebesi naujokas,ir gali padėti prisitaikyti kitiems naujokams kurie nori tapti tokie patys kaip ir TU!

 

O mano istorija buvo,kad žaidžiau įprastame serveryje kuriame nieko nevyko, buvo gan nuobodoka...Senai kai buvau prisijungęs į rls.lt serverį, aš ilgai jame neišbuvau,nes palūžau teisių laikyme,ir tiesiog ištryniau serverį iš sąrašo...Tuomet draugas pasakė: Judam i rls.lt ten geras serveris! Daug veiksmo,eventų...
Aš kadangi jau rls.lt buvau užmiršęs, tai prisiregistravau, nukeliavau į vairavimo mokykla ir pamačiau, kad košmaras kartojasi...Draugas sakė laikyk kol išlaikysi,nepasiduok! Aš laikiau ne vieną ir ne du kartus...Bet po ilgo laiko man pavyko ir teisės gavau nepadaręs nei vienos klaidos! Aš pirmą kartą buvau tiek laimingas,kad gavau teises serveryje! Užpildžiau emigracijos anketą ir mane sėkmingai emigravo! Įsidarbinau į darbus be pakvietimo, dirbau juose visuose, patirtis neįkainojama... Dabar visdar keliuosi patirtį,kad galėčiau įsidarbinti teisėsaugoje,nes teisėsauga mane visados traukdavo, nes jame buna visko ir veiksmo, gaudynių,nusivylimo... Tikiuosi greitai pasirodyti kaip teisėsaugos srities darbininkas! O toliau žiūrėsime kaip dar mus nustebins LRS.lt

rls.jpg

Redaguota . Redagavo Edvis_Tam
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Apie 2013 metai, Lietuva. Šalta diena.

 

 

Žiūriu brolis lošia sampą. Zyzdavau duok pažaisti,duok pažaisti. Ir jis man sako, nueisiu aš nuo pc, susikursi savo acc, sakau gerai. Na ir mano pirmas acc buvo Julius_Molten, ir tuomet buvo toks žaidėjas Snowman_Rycka, kuris privažiavo prie manęs. Jis mane labai šiltai priėmė į serverį, tad, kad mane taip priėmė, aš irgi dabar stengiuosi, kuo daugiau naujokams padėti. Tada sukaupęs tiek patirties, kiek reikia SWAT, nuėjau ten, teisėsaugoje buvau visiškai neprinokęs. Bet buvo labai geras direktorius nepamenu kas toks, ir jis taikė darbuotojams labai gerus apmokymus, kuris ir man paaiškino labai daug dalykų apie teisėsaugą. Vėliau išbandžiau ir kitas teisėsaugos sritis, bet, kadangi SWAT darbas buvo mano pirmoji teisėsaugos sritis kurią aplankiau, tai man ji sukėlė didžiausią įspūdį. Bandžiau dirbti visur, bet vistiek teisėsauga mane traukia labiausiai.

 

Gaujos patirtis ir kiti darbai.

Sukaupęs nemažą patirties skaičių nuėjau į GS. Tuometinis gaujos vadas The_Dude, dar buvo fc kaimely. Buvo žiauriai fainos zonos. Vėliau po Dudės GS direktoriaus palikimo( nebeatsimenu kaip buvo) jis gavo SWAT direktorių. Ten pradirbęs kelias dienas, gavau baną ir atsisveikinau kuriam laikui su šia paskyra. Banas buvo už tai, kad po banko grobimo( dar buvo tas senas, mažas kur visi grūsdavosi ;D ) buvo prie banko paliktas cn motociklas, ir aš kažkaip nežinojau, kad negalima su kito darbo transportu važiuoti. Ir aš užlipau ir važinėju ir žiūriu. Banas iš Jeremy_Lin. Ir aš tada dar buvau žymiai jaunesnis, ir galvoju ten kažkaip dar buvo man rodos 48h limitas įrodymų paprašymo. Ir aš galvojau, kad reik po 48h paprašyt :D Nu aš jau po tų 2 parų, žiūriu, kad man jau nebeleidžia nieko ten prašyt galvoju mldc :D Ir tada man rodos buvo Cooler_Master( ar kaip nebeatsimenu)  DPKT  ir gavau dar blistą. Tada gavau iš brolio kitą acc ( Roy_Hibert) ir žaidžiau su juo. Dirbau CN, Paul_Carter man rodos buvo pavas, ir jis turėjo labai daug kredų ir jam buvo negaila tų shaibų, sakau dv duok man, daviau VVP prisijungimą, bet taip ir nedavė man tų kredų :D  Vėliau aš vėl grįžau į SWAT ir buvo banko grobimas. Ir tada buvo pramokęs šaudyti, ir iš Paul_Carter gavau baną :D Ir tada galvoju, nesamonė lyvinu servą. ~2015 lyvinau servą

 

 

 

Grįžimas į RLS gyvenimą.

2017 liepą kažkur grįžau į serverį su paskyra Julius_Molten, buvo atbanintas ir iš blisto išimtas kažkodėl. Žaidžiau su šia paskyra iki kažkur 2018 metų Vasario mėnėsio, nes Donto sistemos "labai geros". Buvo banko grobimas vėl, kaip ir visada kai gaudavau ban :D Mes šaudėmės ir į mane pataikė kokias gal 2 ar 3 kulkas iš DGL ir man nenusiėmė hp, bent jau įrodymuose taip buvo, ir kažin ar įrodymai buvo nepadirbti. Tada pradėjau žaisti su Ray_Allen paskyra iki šiol. 

 

 

Mano rekordai šiame projekte : 

 

 

Pinigų rekordas( dar buvo litais) - kažkur apie 800k :D ( tai buvo iš tikro mažai :D

Pradirbimas teisėsaugoje ištisai - apie 2 mėnesius, mano manymu toks laikotarpis, kai nesi joks drk ar pavas, yra gan ilgas.

Darbas kuriame pradirbau - Armija, pas Jimbo_Bone apie 1 mėnesį.

 

Temos atsakymas

 

 

Kuo mane sužavėjo RLS? Rls mane sužavėjo tuom, kad seniau žaidėjai buvo malonesni, vienas kitam visada padėdavo. Patikdavo rekordų siekimai. O dabar žaidėjai visi ant kitų varo. Pagal mane visi čia turėtume būti draugiškesni, gi ateiname čia pažaisti, kad linksmai prastumti laiką, o ne gadintis nervų. Noriu palinkėti visiems sėkmės ir GRAŽAUS GIMTADIENO RLS!!!

 

 

 

Redaguota . Redagavo Ray_Allen
Net per lt pamokas tiek neparasau xd
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.