Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Laimis_Zenkasdraugs

Balsavimas dėl naujos temos.

Recommended Posts

• Sveiki, taigi visų pirmą pranešiu iš savo pusės, kad jau nusprendžiau dėl tos praeitos temos, kuri buvo sukurta su balsavimu „Istorijų išsaugojimas'' ar kažkas tokio, tai šita idėja atmesta.

• Dabar pamačiau, kad didėja serveryje apgavysčių, kaip ir kitų blogų dalykų, tad sugalvojau padaryti „Nepatikimų žmonių'' sąrašą „temą'' ir taip pat manau galima padaryti „Patikimų žmonių'' sąrašą, bet manau ten įrašyčiau dabartinius serverio prižiūrėtojus ir DPKT, nes jie neturi teisės apgauti, jie privalo padėti. Taip pat žaidėjai galės visada pažiūrėti į tą sąrašą ir sužinoti, kuo geriau pasitikėti, o į ką nesikreipti.
  • Tai, balsuojam ir komentuojam, dabar tai priklausys nuo balsų skaičiaus ir moderatorių pritarimų ar nepritarimų. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sutinku, nes yra daug tokių žmonių, kuriais negalima ir kuriais galima pasitikėti, tad norint išvengti nemalonumų būtų gerai žinoti, su kuo prasidėti ir su kuo ne. (Tai ypač praverstu naujokams)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Čia jeigu norėsi pavydzdžiui namą į SK keist, tada reikės pasižiet sąrašą :D

Nu jo, kažkas tokio.. :D

Taza, (y).

• Be to, balsavimas vyks iki rytojaus.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Turiu idėja,kurią anksčiau naudojo Paulius_Rimsas.

Sukurti tokią tema "Tarpininkai",kam ji bus reikalinga?

Pavyzdžiui aš noriu keisti kokį SandKing į verslą,mes savo daiktus perašome "Tarpininkui" ir jis pavyzdžiui duotų verslą,o tam žaidėjui SandKing ir manau būtų mažiau apgavysčių,bet reiktų išrinkti porą žmonių kurie yra labai patikimi.

O norit gauti tarpininko pagalbos,reikėtų parašyti anketą forume.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Stiprus, už.. 

'' Neteisk mane už praeitį, aš ten daugiau negyvenu. '' ir tikiuosi nebūsiu įrašytas, už senus savo darbelius, supraskite pirmas mano serveris, patirties buvo- 0  švelniai tariant buvau musė patekus į bičių avilį.. :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Stiprus, už.. 

'' Neteisk mane už praeitį, aš ten daugiau negyvenu. '' ir tikiuosi nebūsiu įrašytas, už senus savo darbelius, supraskite pirmas mano serveris, patirties buvo- 0  švelniai tariant buvau musė patekus į bičių avilį.. :D

Tave galėtų NUMBER - 1 įtraukti, bei sakau už.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Už sakau ;) Tik manau reikėtų nuo šių laikų rašyti, nuo tos dienos kai tema bus :D O ne kokius senus žaidėjus, na nebent dar jie ir dabar apgaudinėja.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.