Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Justas_Kba...

RLS.LT laikraštukas pirmas..

Recommended Posts

Sveiki laikraščių megėjai , bei skaitytojai šiandien jums parodysiu savo 1 laikrašti tikrai nieko gero neprižadu , kad bus labai geras , gero skaitymo

Šiandien sukursiu apie šias naujienas:

Žinios

Sportas

Maistas

Mafijos

Fūristai

Skelbimai

Pradėkime nuo žinių

Lietuvos%20zinios.jpg

Kaip žinoma miestas vis darosi nesaugesnis bankuose pinigai mažėja seifus grobia mafijos teisėsaugos vis mažėja yra prisijunusių vis mažiau mafijos neša pinigus labai sparčiai ir greitai čia nuotraukos iš banko:

4291d51ad34cafd3efd4c155f4f07f3e195.png
Serveryje daugėja pijokų ir kurie prašo pinigų žinoma , mums gaila jiems pašelpti , bet jie turi išgyvent , tad reikia paukoti ant duonos po 2 litus arba būt duosniems.
Serverio tuninginė nelabai kas važiuoja , prašome užsukti į šitą verslą nes žinoma jis užsidarys foto iš jos:
27fa96b3f44618620be8b3a37097e776930.png
RLS žaidėjai skundžiasi jog jie apsinuodija nuo mūsų serverio harbungerinės prašome nebenuodyti žaidėju jos savininkas teigia jog maistas sveikas , nebent yra mūsų vyrėjos blogos reikės keisti mano jog jis pasitaisys..
73d339824b14174e89581609197fcd9c251.png
Telefoniniai sukčia dirba šioje mašinoje:
9ea9b125fbe1ed1a5d52d9201a162e61674.png
Sukčių pokalbis
Sukčius: Sveiki jūs laimėjote nešiojamą kompiuterį
Žmogus: Laba diena ačiū už gerą žinią ,  o kas jūs busite?
Sukčius: Aš esu Nešiojamų kompiuterių firmos direktorius
Žmogus: Supratau kur pasiimti telefoną?
Sukčius: Jūs turite išsiūsti telefonu žinute 1398 žinute: rlsadmin2 Dovydas_Skrudzas
Žmogus: Ne ačiū nereikia.. Viso gero.

Žinios baigtos laikas eiti prie sporto

Futbolas:

Šeštadienio vakarą Ispanijoje įvyko pirmoji šio sezono „El Clasico“ dvikova, kurioje tradiciškai susitiko „Barcelona“ ir Madrido „Real“ klubai. Dešimtojo „La Liga“ pirmenybių turo mače pergalę minimalia persvara 2-1 šventė kur kas užtikrinčiau savų žiūrovų akivaizdoje žaidę katalonai.

Tenisas:

Pajėgiausias Lietuvos tenisininkas 23-ejų metų Ričardas Berankis (ATP-135) pirmajame rate susitiks su Vokietijos teniso veteranu 34-erių Bjornu Phau (ATP-216).

Kalbinome teniso žvaigždę kuris nuosamiai pasakojo apie savo karjera:

B.Phau šis sezonas tikrai nėra sėkmingiausias karjeroje, bet apie save vokietis priminė kovo mėnesį, kai Indian Velse (JAV) vykusiame ATP 1000 serijos turnyre nukeliavo iki šešioliktfinalio. Šiame turnyre vokietis nugalėjo tokius žaidėjus kaip kolumbietis Alejandro Falla ir prancūzas Jeremy Chardy, o pralaimėjo tik argentiniečiui Juanui Martinui Del Potro.

Šiandien tiek apie sportą laikas maistui

Kadangi serveryje valgyklos gamina labai pigiai ir skaniai kviečiu visus apsilankyti į kavinę Kvistėja gero apetito.

Mafijos žinios

Mafijos siautėja be gaileščio šaudo teisėsauga prie jų prisideda taip kogi garsios gaujos The Ballas ir Grove Street miestas nevaldomas teisėsauga bejėgė

Fūristai

Fūristai bevežiodami krovinius degalus , vogia benziną iš cisternų pamatysite viską nuotraukose

Manoma jog iš šios fūros pavogta 500litrų dyzelio serveris ištikro darosi nesaugus fūristai vogia savo firmos dyzelį šios fūros nuotraukos:

4f23a68c1dc7fce3f249faf5cb88f8a4476.png

Skelbimai:

Skelbimų nėra , bet jie gali atsirasti čia:

Skelbimas: Nėra norint , kad atsirastų rašykit į AŽ .

patiko? Parašyk apačioje kurti toliau?

• Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Nelabai toks :)

Sukčių pokalbis
Sukčius: Sveiki jūs laimėjote nešiojamą kompiuterį
Žmogus: Laba diena ačiū už gerą žinią ,  o kas jūs busite?
Sukčius: Aš esu Nešiojamų kompiuterių firmos direktorius
Žmogus: Supratau kur pasiimti telefoną?
Sukčius: Jūs turite išsiūsti telefonu žinute 1398 žinute: rlsadmin2 Dovydas_Skrudzas
Žmogus: Ne ačiū nereikia.. Viso gero.

Nelabai supratau ar telefoną ar kompą :/

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

žvengiau kokią valandą.

"RLS žaidėjai skundžiasi jog jie apsinuodija nuo mūsų serverio harbungerinės prašome nebenuodyti žaidėju jos savininkas teigia jog maistas sveikas , nebent yra mūsų vyrėjos blogos reikės keisti mano jog jis pasitaisys.." ir "Sukčius: Aš esu Nešiojamų kompiuterių firmos direktorius

Žmogus: Supratau kur pasiimti telefoną?"

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri
  • Šią temą peržiūrėjo

2 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Grizliuks_Pocius  Derek_Williams 

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.