Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Laimis_Zenkasdraugs

Patekusieji į „(Ne-)Patikimų'' asmenų sąrašą.

Recommended Posts

Sveiki, taigi pagaliau išrinkome žmones į patikimų asmenų sąrašą, ilgai tartis neteko. Ši atranka buvo pakankamai keistoka, daugumą žmonių nepaskaitė taisyklių ir užpildė anketą, bet į tai daug dėmesio šį kartą nekreipėme, kitą kartą manau bus viskas visiškai griežtai ir laikysimės žodžio. Dabar darydamas analizę paskubėsiu, nes reikia eiti prie namų darbų ir ruoštis kontroliniam darbui.

Anketos (SS): 

990dde2211091d2aee7206cf626a403d618.png

Patekusieji (Visi):

1. Dariukky_Philips
  2. Krabas_Tapkius
  3. Las_Vegas
  4. Sky_Line
  5. Lukas_Gang
  6. Jovydas_Janons
  7. Hubis_Banner
  8. Kristupas_Rasickas
  9. Cannabis_Eclipse

Nusipelnę patekti:

1. Vaidas_Kent
  2. Terry_Snow
  3. Domantas_Hoonigan
  4. Karolis_Xtream
  5. Darius_Fierro
  • ​Jei dar kam nors prižadėjau, kad įrašysiu, parašykit į komentarus..

Pagarbiai Laimis_Z., Tazas_R., Armis_T. (Glob. moder.) 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

:DDDD Čia pagerėja kas nors, kad esi tam sąraše?

Kodėl tau viską turi kas nors kitas atsakyti? Pats pradėk galvoti ir manau suprasi, kad atsakymas „taip''. Kiek tu gali prie visko pristoti ir kabinėtis, svarbiausia, kad tu dažniausiai klysti, bet tau giliai nusispjauti į tai ir tu toliau darai savo, seniau toks nebūdavai, turbūt užaugai jau. :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1. Jovydas_Janons

kam čia tokius rašyt kurie net serve nelošia; D

Tam ir bus skirtos šios atrankos, jos bus itin retai, ši buvo pirmoji pamėginimui. Be atrankų serveryje nežaidžiantys asmenys negalės patekti į šį sąrašą, neskaitant dedant pastangas per tokias atrankas. ;D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Kodėl tau viską turi kas nors kitas atsakyti? Pats pradėk galvoti ir manau suprasi, kad atsakymas „taip''. Kiek tu gali prie visko pristoti ir kabinėtis, svarbiausia, kad tu dažniausiai klysti, bet tau giliai nusispjauti į tai ir tu toliau darai savo, seniau toks nebūdavai, turbūt užaugai jau. :D

Man atrodo vaikiška pildyt ir ten patekt... Supraščiau, kad esi tam sąraše ir gauni kažkiek LT tada jo, o dabar beprasmiška....

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Man atrodo vaikiška pildyt ir ten patekt... Supraščiau, kad esi tam sąraše ir gauni kažkiek LT tada jo, o dabar beprasmiška....

Tikrai nebeprasmiška.. Jeigu tu dėl litų žiūri į šį sąraša tada jo,tau beprasmiška..

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tikrai nebeprasmiška.. Jeigu tu dėl litų žiūri į šį sąraša tada jo,tau beprasmiška..

Ne dėl to.... Čia aš tikrai dauguma asmenų iš patikimų sąrašo nepasitikiečiau jei reikėtų mainyt ką nors.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

pati idėja (ne)-patikimų asmenų yra labai įdomi ir naudinga. Tačiau, asmeniškai aš nemanau, kad turėtų būti daromos kažkokios atrankos. Į sąrašą galėtų patekti patikimi asmenys, kurie savo patikimumą yra įrodę atitinkamais darbais serverio naudai (esami / buvę (NENUŠALINTI, o patys atsistatydinę) prižiūrėtojai, online pagalbos darbuotojai ir pan.) Sąrašas turėtų atrodyti maždaug panašiai, kaip jis atrodė pačioje pradžioje. 

Bet, žinoma, tai yra Laimio idėja ir tai yra jo reikalas, kaip jis ją plėtoją.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

pati idėja (ne)-patikimų asmenų yra labai įdomi ir naudinga. Tačiau, asmeniškai aš nemanau, kad turėtų būti daromos kažkokios atrankos. Į sąrašą galėtų patekti patikimi asmenys, kurie savo patikimumą yra įrodę atitinkamais darbais serverio naudai (esami / buvę (NENUŠALINTI, o patys atsistatydinę) prižiūrėtojai, online pagalbos darbuotojai ir pan.) Sąrašas turėtų atrodyti maždaug panašiai, kaip jis atrodė pačioje pradžioje. 

Aš irgi patekau be atrankos. Na,bet jeigu Laimis darė atranką,maždaug pažįsta tuos žmones,kurie pateko iš jų. Vistiek,nepaimtų tokio,kuris tikrai nusižengia dažnai,ar tiesiog nepasitiki.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dėl kai kurių susimastęs buvau, ypač dėl tų, kurie dabar nėra itin aktyvus, bet patikrinau skundus, admin pagyrimus/papeikimus, prisiregistravimo laiką, bei pagalvojau ką jie gero padarė serveriui, manau su laiku jų iš to sąrašo atkris, tik reikia dar tobulinti šitą pačią patikimumo sąrašo idėją, bet tu puikiai atsižvelgei į tai. :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.