Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Tazas_Romero

STB #1 - FTB Direktorius

Recommended Posts

liar.cropped.jpg

 

Valdžiažmogių Pažadų Biuras yra NEPRIKLAUSOMA RLS žaidėjų tarnyba, kurios tikslas - nagrinėti RLS serverio valdžios atstovų (direktorių, prižiūrėtojų, DPKT, moderatorių, administratorių ir kt.) pažadus bei juos jų veiklą serveryje. 

 

 

Iš kur kilo tokia idėja? 

 

Na, po visų šitų temų, nagrinėjant institucijas, direktorius bei prižiūrėtojus, nusprendžiau sukurti atskirą komandą, kuri užsiimtu pažadais, kuriais mėgstama maitinti RLS bendruomenę. Ar tai būtų savininkas, ar DPKT narys, ar prižiūrėtojas, administratorius, direktorius ar kitas valdžios atstovas - su laiku niekas neliks nuošalyje. 

 

Kuo VPB skiriasi nuo DPKT?

 

Visų pirma, DPKT renka direktorius. VPB juos tikrina. DPKT kuria sistemas, VPB jas tikrina. DPKT turi finansinius resursus, VPB turi žmogiškuosius išteklius. Beje, DPKT užsiima tik su direktoriais. VPB stengsis aprėpti visus, jau ankščiau minėtus.

 

Koks šio projekto tikslas?

 

Parodyti RLS žaidėjams, kas kaip vyksta iš tiesų, kiek paplitę melas bei tuščiažodžiavimas, kiek valdžiažmogių yra sąžiningi ir patikimi savo kalbomis bei darbais.

 

Kas sudaro komandą?

 

Šiuo metu aš vienas, tačiau jeigu norite prisidėti prie šio projekto - galite rašyti man į AŽ su žinute, kurioje rašote, kodėl norite prisidėti prie šito projekto. Jūsų anonimiškumą garantuoju 100 proc. Jūs nežinote kitų, kurie dirba biure, kiti nežino, jog jūs dirbate biure. Su kiekvienu kontaktuoju asmeniškai ir jokių grupinių pokalbių nekuriu.

 

 

Ir kad visa tai neatrodytų kaip pilstymas iš tuščio į kiaurą, pristatau jums pirmąjį biuro nagrinėta valdžiažmogį - Kuce_Bora, FTB darbo direktorių. 

 

  • Valdžiažmogio Vardas_Pavardė: Kuce_Bora
  • Atstovaujamos pareigos: Direktorius. 
  • Valdžioje nuo: 2016.10.11
  • Kiek laiko Biuras praleido nagrinėjant valdžiažmogį: nuo 2016.10.13 iki 2016.10.21 (savaitę).
  • Pažadai:

 

Informacija imta iš direktoriaus anketos į FTB direktoriaus kėdę

 

„... tai turiu idėją kaip šis transportas (Bullet) bus limituojamas darbuotojams. Automobilį Bullet galės imti tik direktorius/pavaduotojas (Kada tik norės) arba aukščiausio rango darbuotojai, jį darbuotojai galės naudoti tik gaudydami "stambias žuvis", Bullet'e sėdės 2 darbuotojai, vienas vairuoja, kitas daro įrodymus nusižengimams, rakina ir deda ieškomumo lygį. Mano manymu tai turėtų labai padėti valant /ieskomi sąrašą, nes aukščiausiam range bus tik kvalifikuoti darbuotojai, kitaip sakant - specai. Darbuotojai bus apmokomi bullet'ui per treniruotes, tiek šaudymo, tiek gaudymo po 2 pasikeisdami. Šaudymas vyks įvairaus dydžio komandomis (2x2, 3x3, 4x4 ir t.t. priklausant nuo darbuotojų online skaičiaus) taip darbuotojai išmoks ir laiku naudoti skydą, vairavimo įgūdžiai bei greita reakcija bus mokoma gaudymo metu kai vienas darbuotojas vairuos, o kitas stengsis laiku surakinti gaudomą asmenį. Už gerus pasirodymus treniruočių metu, darbuotojai bus apdovanojami premijomis, bei + rangų sistemoje, kuri leis jiems kilti karjeros laiptais darbe ir siekti bullet automobilio naudojimo. Forume taip pat mastau įvesti temą kurią pats buvau sugalvojęs būdamas armijos direktoriumi, tai yra "pareiškimai", ji bus skirta paprastiem civiliam kurie mato jog kiti žaidėjai nusižengia taisyklėms, jie galės pasidaryti įrodymus ir kelti į tą temą, tada FTB darbuotojai turės 48h sugauti nusikaltėlį ir sudėti jam už nusižengimus ieškomumo lygį, bei nubausti, pvz: Paprastas taxi darbuotojas yra sušaudomas mechaniko, taxi darbuotojas greitai padaro įrodymus, parašo pareiškimą forume ir FTB darbuotojas per 48h sugauna mechaniką, padaro ss kaip sudeda ieškomumo lygį ir nubaudžia, tada FTB darbuotojas ss įkelia cituodamas pareiškimą parašiusį žmogų, taip parodydamas jog darbas atliktas. Kaip ir minėjau, šią sistemą naudojau būdamas armijos direktoriumi ir ji išties veikė, nemažai buvo pagauta tokių nusikaltėlių. Kaip ir minėjau, šiame poste mano tikslas yra sužlugdyti mafijas bei iškelti teisėsaugą į aukštumas. Taip pat noriu padaryti FTB pačią stipriausią iš teisėsaugos sričių bei aukštai iškelti kartęlę kitiems direktoriams. Noriu, kad darbas būtų aktyvus bei malonus dirbti.

 

  1. tai turiu idėją kaip šis transportas (Bullet) bus limituojamas darbuotojams. Automobilį Bullet galės imti tik direktorius/pavaduotojas (Kada tik norės) arba aukščiausio rango darbuotojai, jį darbuotojai galės naudoti tik gaudydami "stambias žuvis", Bullet'e sėdės 2 darbuotojai, vienas vairuoja, kitas daro įrodymus nusižengimams, rakina ir deda ieškomumo lygį“

    šis pažadas yra dalinai neįgyvendintas. Darbinis transportas „Bullet“ nėra limituojamas - bet koks darbuotojas bet kada galėjo pasiimti šį transportą ir už tai nesusilaukdavo bausmės. Darbuotojai minėtąjį transportą naudodavo ne tik „stambių žuvų“ gaudymui, bet ir laisvam važinėjimui. Trečia pažado dalis - „Bullet'e sėdės 2 darbuotojai, vienas vairuoja, kitas daro įrodymus nusižengimams, rakina ir deda ieškomumo lygį“ įgyvendinta, kadangi teko pastebėti situacijas, kuomet bėgliai buvo gaudami dviejų darbuotojų pastangomis. 
     
  2. „Darbuotojai bus apmokomi bullet'ui per treniruotes, tiek šaudymo, tiek gaudymo po 2 pasikeisdami. Šaudymas vyks įvairaus dydžio komandomis (2x2, 3x3, 4x4 ir t.t. priklausant nuo darbuotojų online skaičiaus) taip darbuotojai išmoks ir laiku naudoti skydą, vairavimo įgūdžiai bei greita reakcija bus mokoma gaudymo metu kai vienas darbuotojas vairuos, o kitas stengsis laiku surakinti gaudomą asmenį“

    Biuro duomenimis, šis pažadas yra neįgyvendintas. Pats dirbau darbe savaitę, žinoma, nebuvau pats aktyviausias, tačiau per tą savaitę neteko dalyvauti nei vienoje treniruotėje, kadangi tokių mano aktyvumo metu nebuvo. Iš nuotraukų albumo galima spręsti, jog kelios treniruotės vis dėl to vyko, tačiau jų tikrai yra per mažai.
     
  3. „Už gerus pasirodymus treniruočių metu, darbuotojai bus apdovanojami premijomis, bei + rangų sistemoje, kuri leis jiems kilti karjeros laiptais darbe ir siekti bullet automobilio naudojimo.“

    Vėlgi, kadangi per savaitę neteko matyti nei vienos treniruotės, šį pažadą reikia laikyti neįgyvendintu

     
  4. „Forume taip pat mastau įvesti temą kurią pats buvau sugalvojęs būdamas armijos direktoriumi, tai yra "pareiškimai", ji bus skirta paprastiem civiliam kurie mato jog kiti žaidėjai nusižengia taisyklėms, jie galės pasidaryti įrodymus ir kelti į tą temą, tada FTB darbuotojai turės 48h sugauti nusikaltėlį ir sudėti jam už nusižengimus ieškomumo lygį, bei nubausti, pvz: Paprastas taxi darbuotojas yra sušaudomas mechaniko, taxi darbuotojas greitai padaro įrodymus, parašo pareiškimą forume ir FTB darbuotojas per 48h sugauna mechaniką, padaro ss kaip sudeda ieškomumo lygį ir nubaudžia, tada FTB darbuotojas ss įkelia cituodamas pareiškimą parašiusį žmogų, taip parodydamas jog darbas atliktas. Kaip ir minėjau, šią sistemą naudojau būdamas armijos direktoriumi ir ji išties veikė, nemažai buvo pagauta tokių nusikaltėlių.“

    Šis pažadas yra įgyvendintas. Direktoriaus darbo skiltyje iš tiesų galima rasti temą pavadinimu „Pareiškimai“ - http://forumas.rls.lt/index.php?/topic/57965-pareiškimai/. Tačiau antroje pažado dalyje direktorius mini, jog šią sistemą naudojo būdamas armijos direktoriumi ir ji išties veikė, tačiau ši tema atrodo visiškai neaktyvi - nėra užpildyta nei vieno pareiškimo nuo pat temos parašymo datos 2016.10.11.
     
  5. „Kaip ir minėjau, šiame poste mano tikslas yra sužlugdyti mafijas bei iškelti teisėsaugą į aukštumas. Taip pat noriu padaryti FTB pačią stipriausią iš teisėsaugos sričių bei aukštai iškelti kartęlę kitiems direktoriams. Noriu, kad darbas būtų aktyvus bei malonus dirbti.“

    Šis pažadas yra dalinai įgyvendintas, kadangi negalima objektyviai vertinti tokių dalykų kaip „iškelti kartelę kitiems direktoriams“, tačiau antra pažado dalis - „Noriu, kad darbas būtų aktyvus bei malonus dirbti.“ yra įgyvendinta, kadangi pas direktorių tikrai buvo malonu dirbi ir darbuotojai buvo pakankamai aktyvus, nors jų kiekis retai viršydavo 6 prisijungusius FTB darbuotojus.

 

Papildoma darbo forumo analizė: Ši analizė būna reikalinga tuomet, kada didesnė dalis direktoriaus pažadų yra neįgyvendinti arba tik dalinai įgyvendinti. Valdžiažmogio Kučės atveju - iš 5 pažadų anketoje įgyvendintas 1 pažadas, 2 pažadai dalinai įgyvendinti, 2 pažadai laikomi neįgyvendintais. 

 

Darbo informacija: Paprasta ir tvarkinga. Išties nėra prie ko prisikabinti. Vienintelis mano matomas minusas - temoje nėra paminėtas BTT taisyklių svarbumas (yra tik paminėta, kad jas būtina žinoti įsidarbinant, bet nepaminėta, jog jomis reikia vadovautis dirbant).

 

Rangai: Yra, bet nėra jokių grafikos darbų. Išvardintos kiekvieno rango privilegijos, bet pareigos - ne. Tema turi įdomių savokų, tokių kaip „ moka tai ką turi mokėti ir siekia aukštumų “ bei „ Bando įrodyti jog yra verti gaudyti "stambiausias žuvis" “ Apskritai, Kučė turi kažkokį fetišą žuvims, nežinau. Pačioje rangų temoje nėra parašyta kaip žaidėjas gali kilti rangais, jie tik surašyti. Šioks toks + už rango pavadinimą David Caruso, nors loginės prasmės nėra, nes CSI nėra tas pats kas FTB.

 

Albumas: Yra. Pradžioje pakankamai aktyvus, po to mirė. Paskutinis įrašas 2016.10.17, tačiau to įrašo nuotraukos yra iš 2016.10.13.

 

Juodasis sąrašas: Yra, bet pakankamai neaiškus. Nėra parašyta, už ką žaidėjas gali patekti į juodąjį sąrašą. Nėra parašyta, kiek laiko žaidėjai būna įrašomi į juodąjį sąrašą, galima pagalvoti kad visam laikui. Nėra parašytos išsipirkimo iš juodojo sąrašo kainos, yra tik viena kaina, kuri galioja visoms priežastims, kas yra absurdas.

 

Kitos temos bei sistemos:

 

Rangų kėlimosi sistema: užduočių mažai, o už jas skiriama per daug taškų. Už 10 kilometrų darbinio transporto ridos pakėlimą gaunamas 1 taškas. Norint pakilti į 5, aukščiausia darbuotojui pasiekiamą rangą, reikia surinkti 125 taškus. Tai reiškia, kad reiktų pakelti transporto ridą iki 1250 kilometrų. Jeigu per 10 minučių galima pakelti ridą apie 20 kilometrų, tai 1250 kilometrus būtų galima pakelti per 10 su puse valandų. Kitaip sakant, aktyviam žaidėjui, tai 3, maksimaliai 4 dienų darbas. Manau šiek tiek per greitai. Ir čia tik rida. Jei pridėsime 5 taškus už dalyvavimą grobimuose (po 1 tašką už grobimą), 6 taškus už 3 sugautus /ieškomi sąrašo bėglius (po 2 taškus už vieną bėglį), 6 taškus už 3 algos nusiėmimus (nes nėra parašyta, kokia tos algos suma turi būti, gali ir 100 eurų būti) ir 2 taškus už 200 pražaistų minučių (po 1 tašką už 100 minučių), tai 5 rangą turėsime in no time.

 

Oro pagalba: pakankamai įdomus dalykas, bet jo efektyvumas ir reikalingumas abejotinas. Pačiam teko galbūt 1 ar 2 kartus matyti, kad FTB naudotų sraigtasparnį grobime. 

 

Garbės lenta: noriu pasakyti tik 2 dalykus apie garbės lenta. Pirma, tai nėra lenta (čia galioja visiems darbams). Antra, pas Kučę „Garbės lenta“ labiau detalizuota ir paaiškinta nei „Juodasis Sąrašas“.

 

 

Štai tokia valdžiažmogio Kuce_Bora pažadų ir darbo forumo temų analizė. Bendras vaizdas neatrodo labai gerai, bet direktorių gelbėja tai, jog jo darbuotojai pakankamai aktyvūs. Su pažadais reiktų padirbėti, su temomis irgi. Išvadas galite susidaryti savas, jums savo nuomonės nepiršiu. 

 

 

Kita valdžiažmogio analizė numatoma kitą savaitgalį. Žinoma, negalima atskleisti kas jis bus, ar su kokia valdžios institucija susijęs. Tikiuosi jums ši tema ir pati idėja patinka, bei primenu:

 

Jeigu norite prisidėti prie šio projekto - galite rašyti man į AŽ su žinute, kurioje rašote, kodėl norite prisidėti prie šito projekto. Jūsų anonimiškumą garantuoju 100 proc. Jūs nežinote kitų, kurie dirba biure, kiti nežino, jog jūs dirbate biure. Su kiekvienu kontaktuoju asmeniškai ir jokių grupinių pokalbių nekuriu. Atsirinksiu tik tuos, kuriais galiu pasitikėti.

 

 

And remember:

 

AAEAAQAAAAAAAAIRAAAAJGEwMDNjZTk3LWRlZGQt

Redaguota . Redagavo Tazas_Romero
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Pažadai dėl Bulleto yra įgyvendinti. Niekas neima bulleto kas neturi rango (leidau tik tau, nes vistiek nebuvai labai aktyvus). Paruošimas bulletui buvo kas antrą treniruotę kurios pirmą savaitę vyko kiekvieną dieną. Tad irgi manau įgyvendinta. Treniruočių aš išviso jau labai daug esu padaręs :D

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

18 minutes ago, Kučė_Bora said:

Pažadai dėl Bulleto yra įgyvendinti. Niekas neima bulleto kas neturi rango (leidau tik tau, nes vistiek nebuvai labai aktyvus). Paruošimas bulletui buvo kas antrą treniruotę kurios pirmą savaitę vyko kiekvieną dieną. Tad irgi manau įgyvendinta. Treniruočių aš išviso jau labai daug esu padaręs :D

 

Na čia galima pasiginčyti, nes Bulletas tikrai nebuvo naudojamas vien tik nusikaltėlių gaudymui. Dėl treniruočių nieko daug ir nesakiau, tik tai, kad man būnant online jos niekada nevykdavo, o praleisdavau serveryje po 100 minučių ir daugiau. 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

6 minutes ago, Tazas_Romero said:

 

Na čia galima pasiginčyti, nes Bulletas tikrai nebuvo naudojamas vien tik nusikaltėlių gaudymui. Dėl treniruočių nieko daug ir nesakiau, tik tai, kad man būnant online jos niekada nevykdavo, o praleisdavau serveryje po 100 minučių ir daugiau. 

Bulleta naudojam kolkas tik aš, Monstr ir Gytis (betkada) ir Allah_Domis (kai /ieskomi valo) :D

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

50 minutes ago, Rls_Auris said:

Tu ateini į serva 20minučių ir drysti varyti ant kuce? tu galvą išsiplauk

 

:D Kas sako, kad aš varau ant jo? Viskas objektyviai pateikta, yra ir pliusai ir minusai parašyti, nėra jokio stumimo ar panašiai :D mano atžvilgiu Kučė dar gerai atrodo, lyginant su kitomis teisėsaugos sritimis ar darbais. 

Redaguota . Redagavo Tazas_Romero

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.