Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Tazas_Romero

STB #3 - d0ntas, Ieva ir DPKT

Recommended Posts

iJTfCng.png

 

STB - Serverio Tyrimų Biuras. Tai NEPRIKLAUSOMA serverio žaidėjų tarnyba, kurios tikslas atlikinėti tam tikrus „tyrimus“ - plėsti žaidėjų akiratį ir supažindinti juos su serverio problemomis, įdomybėmis bei kitais įdomiais faktais. 

 

Praeitas numeris - http://forumas.rls.lt/index.php?/topic/58276-stb-verslai-ir-namai-2/

 

Šiame numeryje aptarsime 3 klausimus - ar reikalingas serveryje antras savininkas/pagalbininkas? Ar prižiūrėtojų sistema yra gera ar ją reiktų keisti kažkaip? Ar DPKT nariai gerai atlieka savo darbą ar jiems reiktų kažką daryti kitaip? Ši apklausa buvo atlikta žaidime, o ne forume. Kodėl?

 

  1. Serveryje klausinėjant žmogų gali surinkti daugiau atsakymų, kadangi ne visi žaidžiantys lankosi forume ar bent jau nesilanko taip dažnai.
  2. Forume vykdant apklausą yra sunkiau, kadangi ne visi tavo temą randą, kiti radę neatsakys į klausimus, treti net nespaus ant temos, nes jiems nepatinka jos autorius, ketvirti pamatę klausimų gausą nenorės atsakyti ir t.t.
  3. Apklausant serveryje dauguma žmonių savo pasirinkimą pakomentuoja ar argumentuoja, o forume to nepadarysi, kadangi atsakymų variantai būna apibrėžti.

 

Apklausą serveryje atliko Laimis_Over, STB narys. Jis sugebėjo apklausti net 47 žmones, vienas pats! Tikrai didelis dėkui jam, nes be jo šitos temos nebūtų. Tikrai siūlau nenuvertinti šio žmogaus. 

 

Apklausos rezultatai:

 

Apklausti 47 įvairaus statuso ir patirties žaidėjai. Tai sudaro kiek daugiau nei pusę reguliarių serverio žaidėjų

 

1. Ar reikalingas serveryje antras savininko statusą turintis žaidėjas? (45 atsakymai)

 

ba73c2f12a96468cbd5b9f264e22fc39.png

 

Bendras atsakymų Taip skaičius: 25 (56%), atsakymų Ne skaičius: 20 (44%)

 

Iki 3.2.9 atnaujinimo buvo apklausti 34 žaidėjai (76% visų atsakymų). Įdomioji dalis yra ta, jog iki 3.2.9 atnaujinimo 22 (65%)  žaidėjai atsakė, kad reiktų antro savininko. Tuo tarpu tik 12 (35%) žaidėjų galvojo, kad antro savininko nereikia. Pasirodžius 3.2.9 versijos atnaujinimui, iš 11 (24% visų atsakymų) gautų atsakymų, tik 3 (27%) buvo už tai, jog serveris turėtų dar vieną savininką, o jau 8 (73%) žaidėjai savo atsakymuose minėjo, kad nereikia antro savininko. Toks staigus nuomonių pasikeitimas gali būti aiškinimas tuo, jog pasirodžius atnaujinimams, 3 dienas iš eilės serveris perkopė 100 žaidėjų ribą, o tai pakėlė žaidėjų moralę ir pasitikėjimą d0nt'u. 

 

Keletas įdomesnių nuomonių:

 

Atsakymų autorių vardai užtušuoti, užtikrinant jų konfidencialumą. Jeigu pats žmogus nori, tai komentaruose gali pasiskelbti, kad jis yra nuomonės autorius. Keletą nuomonių pakomentuosiu pats, kitas tiesiog parodysiu.

 

PcFTRw0.png

Pastaba: atsakymas gautas tada, kada jau buvo išleistas 3.2.9 serverio atnaujinimas.

 

TSFRNcV.png

Pastaba: atsakymas gautas tada, kada dar nebuvo išleistas 3.2.9 serverio atnaujinimas.

 

4etqAqv.png

Pastaba: atsakymas gautas tada, kada jau buvo išleistas 3.2.9 serverio atnaujinimas.

 

Komentaras: Ar tikrai d0nt'as vienas susitvarko? Kada paskutinį kartą matėme sezoninį konkursą? Ta pati 3.2.9 serverio versija buvo išleista praėjus 3 mėnesiams nuo paskutinio atnaujinimo. Taip, tas atnaujinimas buvo geras, nieko sakau. Iliuzija, kad d0nt'as gerai susitvarko gali sukelti tai, jog emigracijas ir administratorių papeikimus tikrina ne Deividas, o Intoxas bei Ieva. Pastarosiomis dienomis taip, d0nt'as yra aktyvus ir gerai tvarkosi, tačiau žvelgiant aplamai - nevisai.

 

YKZP1jo.png

 

Čia tai kaip perliukas, supraskite kaip norite šitokį atsakymą :D Ne manyčiau, gerai manyčiau :D 

 

BdyiqDO.png

Pastaba: atsakymas gautas tada, kada dar nebuvo išleistas 3.2.9 serverio atnaujinimas.

 

Komentaras: Antrasis serverio savininkas tikrai negalėtų būti skripteris, kadangi tai galėtų sukeltų vidinius ginčus tarp savininkų - o antrasis skripteris lengvai galėtų pasisavinti gamemodą ar jo dalis.

 

8q9At1F.png

Pastaba: atsakymas gautas tada, kada dar nebuvo išleistas 3.2.9 serverio atnaujinimas.

 

Komentaras: Visiška ne tiesa, pastaruoju metu serveris yra pakilime - 80 ar daugiau žaidėjų prisijungia jau nemažai dienų iš eilės. 

 

JN2P030.png

Pastaba: atsakymas gautas tada, kada dar nebuvo išleistas 3.2.9 serverio atnaujinimas.

 

Komentaras: Iš dalies, teoriškai, tuo metu kada buvo parašytas atsakymas, galima sutikti, kadangi serveryje d0nt'as tikrai yra labai retas svečias, tačiau forume jis jau buvo aktyvus.

 

MKiHUZG.png

Pastaba: atsakymas gautas tada, kada dar nebuvo išleistas 3.2.9 serverio atnaujinimas.

 

RP3D4pH.png

Pastaba: atsakymas gautas tada, kada dar nebuvo išleistas 3.2.9 serverio atnaujinimas.

 

Komentaras: Visiškai sutinku, tik tai nebūtinai galėtų būti savininkas, gali būti ir pagalbininkas. 

 

HHcLJ63.png

Pastaba: atsakymas gautas tada, kada dar nebuvo išleistas 3.2.9 serverio atnaujinimas.

 

Komentaras: Blogiausia, kad čia irgi visiškai sutinku... Tik vienas pastebėjimas - vienas žmogus nelabai skaitosi kaip komanda, just sayin'.

 

jvSynK0.png

Pastaba: atsakymas gautas tada, kada jau buvo išleistas 3.2.9 serverio atnaujinimas.

 

mjYI98a.png

Pastaba: atsakymas gautas tada, kada dar nebuvo išleistas 3.2.9 serverio atnaujinimas.

 

Apibendrinimas: kol Deividas daro atnaujinimus, tol žmonėms nereiktų antro savininko. Jeigu viskas atslūgsta, atnaujinimai vėl tampa retesni, žaidėjai ims vėl galvoti, kad reikia antro savininko. Aš asmeniškai būčiau už pagalbininką, kuris galėtų organizuoti konkursus, event'us ir dažnai pasirodytų serveryje. Čia vat yra svarbiausias momentas: jei d0ntas aktyvus, sudėjus su DPKT nariais ir jų vykdoma veikla bei Ievą su prižiūrėtojų sistema, serveris gali pasiekti 100 žaidėjų. Jei d0nt'as palieka neaktyvus - serveris vėl krenta į 60-80 žaidėjų zoną. 

 

2. Ar prižiūrėtojų sistema yra gera ar ją reiktų keisti kažkaip? (46 atsakymai)

dcc6806da4bb48578d8096ce26476ae2.png

 

Atsakymų Viskas gerai, nieko nekeisti skaičius: 26 (57%), atsakymų Ne, reikia kažką keisti skaičius: 12 (26%), nuomonės neturėjo 8 (17%) žaidėjai.

 

 

Keletas įdomesnių nuomonių:

 

305pg5C.png

 

Komentaras: Mano nuomone, kadencijos yra reikalingos, tačiau jas baigiantys seni prižiūrėtojai turi turėti šansą būti perrinktais be anketų pildymo (balsavimu, vyr. prižiūrėtojos nuomone ar pnš.)

 

gP3vf67.png

 

Komentaras: Kažkaip sunkiai įsivaizduoju žmones, perkančius anketas į prižiūrėtojo postą. Nesakau, kad tai neįmanoma, tiesiog labai sunkiai įsivaizduoju.

 

jLcAiiz.png

 

Komentaras: serveriui, kuriame žaidžia apie 80 žmonių, 5 prižiūrėtojų tikrai neužtenka. Taip pat atsakyme neaišku, ar tie 5 prižiūrėtojai būtų iš naujo renkami tada, kada visi seni atsistatydina? Nes tokiu atveju, serveryje galėtų būti ir vienas prižiūrėtojas kažkuriuo tai momentu. 

 

fXSNZrT.png

 

Komentaras: Atsiprašau, kad tai liko ne tarp tavęs ir Laimio. Nepritarčiau Ievos keitimui, nes ji gerai tvarkosi, bet pritarčiau kai kurių sistemos aspektų keitimui. 

 

dVHRaM5.png

 

Komentaras: Sutinku, nėra ką pridurti. Siūlymų šitam dalykui spręsti esu pateikęs čia: http://forumas.rls.lt/index.php?/topic/58140-prižiūrėtojai-amžina-bėda-ką-daryti/

 

 

FgHdOXT.png

 

Komentaras: No comment.

 

esyI0UD.png

 

Komentaras: Šitą atsakymą palikęs žmogus pats kandidatavo į prižiūrėtojus. Jis pildė į postą, apie kurio sistemą nieko nežino. Realiai Donaldas Trumpas.

 

ZWJMPKh.png

 

Komentaras: Nuo kada reikia pildyti į prižiūrėtojus, kad žinotum prižiūrėtojų sistemą? Pagal tokią logiką, apie DPKT sistemą gali sužinoti tik pildydamas į direktorius.

 

T8Mo4Bf.png

 

Komentaras: Lol. Just lol.

 

Apibendrinimas: nors dauguma žmonių (57%) mano, jog prižiūrėtojų sistema yra gera, tai manau per mažas skaičius, jog ji tikrai yra gera. Ką turiu omenyje: gali būti ir geriau. Iš dalies reikia pakeisti kelis dalykus, ir teigiami atsiliepimai pakiltų aukštai, kaip tuojau pamatysime.

 

3. Ar DPKT nariai gerai atlieka savo darbą? (47 atsakymai)

 

81eade3602ea48caa9c389c15a8274e8.png

 

Bendras atsakymų Taip skaičius: 38 (81%), atsakymų Ne skaičius: 3 (6%), neturėjo nuomonės: 4 (9%) žaidėjai. Neaiškūs pasirodė 2 (4%) atsakymai. 

 

Toks teigiamas DPKT narių vertinimas lengvai suprantamas: jie tikrai puikiai atlieka savo darbą. Jie aktyviai veda dialogą su serverio žaidėjais, DPKT narys Tom_White yra labai aktyvus serveryje bei dažnai veda eventus, didžioji dalis išrinktų direktorių yra geri, bei pačios DPKT narių įvestos sistemos yra geros. Buvo 3 nuomonės, kurios skirtingai vertino abu DPKT narius - labiau už Tom_White pasisakė 2 serverio žaidėjai, už Liną - 1 serverio žaidėjas. 

 

Keletas įdomesnių nuomonių:

 

yPnuPzR.png

 

Komentaras: Viena iš minėtų neaiškių nuomonių. Čia galbūt žmogus nori įžeisti Liną pasakydamas, kad Tom yra svarbesnis ar geresnis komandos narys. Abu jie lygiaverčiai. 

 

sQsNT5z.png

 

Komentaras: Turbūt žmogus nemėgo Coolerio. Tai, arba jis lygina šią DPKT komandą su Cooleriu, ką daryti tikrai yra dar per anksti.

 

5dz6HhO.png

 

Komentaras: Vertinimas dėl vieno dalyko yra bevertis. 

 

YuRee5F.png

 

Komentaras: Ne visai, bet jo, didžioji dalis jų nuopelno. Ir jie po kol kas gerai atlieka savo darbą.

 

VGX8NQh.png

 

Komentaras: Vėlgi, ankstyvas vertinimas.

 

y0lJ2cH.png y7koFAY.png BatQU8Z.png

 

Komentaras: xD

 

rHRIC7l.png

 

Komentaras: Manyčiau jog priešingai, nebent žmogus turi omenyje atskirai Liną, kuris mažiau aktyvūs nei Tom, dėl asmeninių priežasčių (kiek aš žinau). 

 

I6UfFFj.png PCKKNFp.png

 

Komentaras: Vėlgi, kaip ir neigiamai, taip ir teigiamai, jei vertinama tik dėl vieno konkretaus dalyko, tai nuomonė yra bevertė. Nes pagal tokią logiką, ir Hitleris buvo mldc, nes pakėlė Vokietijos ekonomiką. Antra nuomonė tai labiau bajeris turbūt xD

 

GQPNM4T.png

 

Komentaras: Žmogus turbūt pasimetė. Arba nemoka suskaičiuoti iki 3. Bet tarkime, kad jis turėjo omenyje, jog reikia 3 žmogaus DPKT komandoje. Aš taip nemanau asmeniškai. 

 

y8jQAW4.png

 

Komentaras: Ankstyvas lyginimas, tik iš kitos pusės. Lyginti galėsime po kokių 2,3 ar 4 mėnesių (mano nuomone). 

 

Apibendrinimas: žmonės tikrai mėgsta DPKT komanda. Ir kaip jau minėjau, tikrai yra už ką. Jie savo darbą atlieka be didesnių priekaištų, jie yra aktyvus, jie bendrauja su žmonėmis. Visa tai yra gero įvertinimo garantas. Nėra ką daugiau ir pridurti iš tikro. 

 

 

 

Visos apklausos apibendrinimas: Geriausiai tam apibūdinti gali apklausa, kurią aš padariau Laimiui, nes jis nenorėjo atsakyti rišliu tekstu :D 

 

36b3ee7397ce4c289379b2a6cb52639a.png

 

Ateityje tokių apklausų greičiau nebebus, nes žmonės jau žinos, kad atsakinėja Tazui ir kad arba nereikia atsakyti, nes fuck him, arba specialiai pateiks melagingą ar savo pažiūrų neatitinkančią informaciją. Man asmeniškai tokios apklausos idėja patiko, Linui buvo daug darbo (sorry xD) o jums tikiuosi bus įdomi ir informatyvi. Ačiū už jūsų dėmesį.

 

Už atsakymų rinkimą ir klausimų uždavimą reikia dėkoti Laimiui_Over.

Medžiagą susisteminau, nagrinėjau ir aprašiau aš, Tazas.

Diagramas padariau naudodamasis http://charts.hohli.com/ 

 

Ačiū už dėmesį. Kitas numeris - kitą savaitę. 

 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Respect Laimiui už tokį darbą, wpwp.

Pats gavau serveryje nevieną žinutę apie Coolerį, kur žmonės nuomones keičia pagal tai, ką jie patys nusižengę yra (( jeigu tu gavai blistą, prie coolere buva gereu, jeigu tu blistą išsiperki, gal dar žaidime kokį banką laimi, tada fsio, best dpkt kadencije dont mldc irgi visi mldc myliu visus )). Keistai lmao. 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Abu šaunuoliai, tiek Tazas tiek Laimis už šitokią apklausą. Kas liečia DPKT pusę.. Taip, serveryje aktyvesnis yra Emilis. Visiškai tą pripažįstu, tiesiog ne visada aš galiu visą savo dieną praleisti jame. Stengiamės abu, viską darom komunikabiliai, pasitardami. Stengsiuosi taisyt šią aktyvumo spragą, tačiau tam ir yra DPKT komanda, kad vienas papildytų kitą. ;) 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

12 minutes ago, Arnas_Bullet said:

mldc tazai + rep kada i srw ateisi

ps kaip pagirios

 

Pzdda

 

2 minutes ago, Ievukz_Miau said:

Nu nais, dėkui, už nuomones ;)

 

Kaip nauja laida praėjo? Sorry, pamiršau klausimų atsiųst :/ 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

24 minutes ago, Tazas_Romero said:

 

Pzdda

 

 

Kaip nauja laida praėjo? Sorry, pamiršau klausimų atsiųst :/ 

Krito greit ;/

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

kiss kiss miau miau rip kba. Įdomus reikalas su apklausa, patiko, kažkas nematyto tai buvo įdomu pažiūrėt. Gražiai info sudeliojai, bet vis tiek nori Laimiui tą rep'ą uždėt, nes vstk gi daug turi (xd) tai uždėsiu jam žn

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

REIKĖJO DAR PAKLAUST KĄ ŽAIDĖJAI MANO APIE NAUJO BLOGERIO - RESPE X2 AKTYVUMĄ IR PERSPEKTYVAS BLOGŲ KŪRIME XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Respe kada ten sakei blokas ??

 

 

Fainiai persiskaitė, laukiam dar :))))))))))))))))

 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

On 11/6/2016 at 18:43, Tomas_Shanai. said:

Pritariu dėl pagalbininko į šias pareigas manau puikiai tiktų Tom_White.

 

Jei Tom_White į pagalbininkus, tai kas į pagalbą Linui?

 

On 11/6/2016 at 01:50, Hipster_Limon said:

Su ta komanda turejau omeny ir kitus welnius kaip intoxa , Ieva ir kitus, o ne tik donta.

 

Najo, bet Intoxas, Ieva ir kiti nėra tokio pat lygio, kaip savininkai. Jie negali daryti ten kažkokių sezoninių eventų, konkursų ar pnš. Vieno žmogaus pareigų padalinimas keliems asmenims nėra taip jau labai gerai. 

 

On 11/5/2016 at 20:07, Linas_Killer said:

Abu šaunuoliai, tiek Tazas tiek Laimis už šitokią apklausą. Kas liečia DPKT pusę.. Taip, serveryje aktyvesnis yra Emilis. Visiškai tą pripažįstu, tiesiog ne visada aš galiu visą savo dieną praleisti jame. Stengiamės abu, viską darom komunikabiliai, pasitardami. Stengsiuosi taisyt šią aktyvumo spragą, tačiau tam ir yra DPKT komanda, kad vienas papildytų kitą. ;) 

 

Tai aš pats nieko blogo apie jus nesakau. Man Emilis yra sakęs dėl tavo mažesnio aktyvumo ir jo priežasčių per vieną interviu radistuose, viskas yra suprantama ir gerai. O jūs toliau tęskit gerą darbą :) 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 1 valandą, Tazas_Romero said:

 

Jei Tom_White į pagalbininkus, tai kas į pagalbą Linui?

 

 

Najo, bet Intoxas, Ieva ir kiti nėra tokio pat lygio, kaip savininkai. Jie negali daryti ten kažkokių sezoninių eventų, konkursų ar pnš. Vieno žmogaus pareigų padalinimas keliems asmenims nėra taip jau labai gerai. 

 

 

Tai aš pats nieko blogo apie jus nesakau. Man Emilis yra sakęs dėl tavo mažesnio aktyvumo ir jo priežasčių per vieną interviu radistuose, viskas yra suprantama ir gerai. O jūs toliau tęskit gerą darbą :) 

Tai rinkimus gali pasidaryti xD 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.