Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Ridas

„O ką man reiškia RLS?“ Rašinėlio konkursas - RLS 5tasis gimtadienis

Recommended Posts

Sveiki!

Jau penki metai kaip RLS yra kartu su jumis, ta proga organizuojame rašinėlio konkursą, kurio metu galėsite išlaisvinti savo poeto galias ir parašyti pastraipą „O ką man reiškia RLS?“

 

Konkursas vyksta iki 2017.05.19 22.00h

 

Informacija, taisyklės

 

  • Temoje komentuoja tik konkurso dalyviai su savo rašinėliais. Bereikšmiai komentarai prilygsta forumo įspejimui.
  • Minimalus žodžių skaičius - 100 (patikrinti kiek žodžių galite Word'e arba https://wordcounter.net/
  • Nugalėtojus renka ir prizus skiria Ridas_Rls ir d0Nt.
  • Rašinio tema: Jūsų istorija RLS projekte. Galite parašyti kaip atradote RLS, kas jums jame patiko, kad privertė pasilikti, ką gero patyrėte projekte, kokias akimirkas atsimėte labiausiai ir, žinoma, kaip jums patiko/patinka žaisti mūsų projekte. Žodžiu, laisvė jūsų pasirinkimui!
  • Rašymo stilius - laisvas. Aišku, būtų įdomu jei pvz. rašinėlį rašytumėt laisva forma (ir pvz. tą laišką skirtumėt naujokui). Jūsų sėkmė slypi jūsų idėjose.

 

Prizai

 

  • I vieta - 1000 kreditų
  • II vieta - 700 keditų
  • III  vieta - 500 kreditų

prizai šiek tiek gali pakisti!

 

Sėkmės kūryboje!

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveiki, RLS.LT serverio komandos nariai, žaidėjai bei žmonės iš ateities, skaitantys mano anketą į praeitį. Aš esu Cynthia_Hand, žaidėja, prisijungusi prie jūsų 2016 metų, sausio 5 – ąją dieną. Turbūt būčiau prisijungusi ir anksčiau, nes broliškas atkaklumas įsirašyti SAMP prasidėjo nuo rudens, tačiau seseriškas užsispyrimas užsitęsė iki pat kitų metų. Man 17 metų, lankau 11 – liktą klasę, laisvalaikiu geriu iš puodelio, ant kurio nuogo vyro imitacija, o miegoti einu iki 22 valandos, nes ką gi veikti? Būtent tą eilinę dieną, kai administratoriams pranešė, jog prisijungė žaidėja, kurios vardas pirmą kartą įregistruojamas sistemoje, tada viskas pasikeitė iš esmės. Nutraukiau niekur nevedančius santykius, 300 minučių per dieną praleistų čia tapo minimaliausia norma, o žemaitiška tarmė šioje erdvėje buvo paprasčiausiai pamiršta. 
Neslėpsiu, būti merginai – privalumas. Kai tuo tarpu žaidėjai, pradėję tuo pačiu metu žaisti, kėlėsi patirties kiekį, aš jau važinėjau su SK ir turėjau serveryje reikšmingų draugų. Nes tam prireikdavo pasakyti tik 8 raidžių junginį, kuriuo turiu garbę vadintis ir už SAMP ribų. Pradžia – ne mano nuopelnas, o žaidėjų, kurie turėjo kantrybės atsakyti į visus man kilusius klausimus, padėjo ir stengėsi, jog įsiliečiau į bendruomenę. 
Pirmosios pareigos buvo vėlyvos, nes neįpareigojantis žaidimas atrodė smagesnis už darbo priežiūrą, žaidėjų drausmę ir paklusnumą. Tačiau pavaduotojų, po jų sekančios – direktorės, serverio prižiūrėtojos pareigos tapo puiki galimybė išbandyti save kituose vandenyse. Pareigų ratas sukosi, keitėsi viena su kita, tačiau patirtis išliko, kurią galbūt dar teks galimybė panaudoti. Mėgstamiausias darbas serveryje – Taksi. Jame daugiausiai ir praleidau laiko, susidūriau su daug įvairių direktorių, vengiau treniruočių, nes manau, kad nepasižymiu nei reakcija, nei orientavimusi aplinkoje, tad tuo tarpu, kai komanda plušdavo dėl premijų, aš žiūrėdavau serialus. 
Negaliu teigti, jog esu labai didelė ekstravertė, tačiau realybėje nesusidurdavau su tokia gausa įvairių žmonių. O čia susidūriau. Dėl vienų eini miegoti nebe 22 valandą, o 2 valandą nakties miegoti, dėl kitų – aukoji savo laiką suteikdama pagalbą. Su vienais kalbi apie naktį, su kitais – esi naktyje. Vienų vardų jau nebeprisimeni, kitų - negalėsi pamiršti. Tikro gyvenimo suirutė.
Dabar man 19 metų, baigiu 12 – liktą klasę, RLS – praeitis, apie kurio egzistavimą kartas nuo karto primena mano atėjimo kaltininkai. Ir prašymai padėti parašyti anketą į direktoriaus pareigas. Įdomus sutapimas – mano pirmasis oficialus darbas netiesiogiai susijęs su patirtimi, kurią įgavau čia. Mano CV priminė mano rašytas anketas dėl pareigų, jeigu ji pralenkė dar 22 gyvenimo aprašymus, manau, tai rimtas argumentas, pagrindžiantis anketų rašymo naudą. 
Sveikinu visus su jubiliejiniu RLS.LT gimtadieniu. Linkiu nenustoti tobulėti, siūlyti ir įgyvendinti idėjas, plėsti žaidėjų gretas, surasti savus ir praleisti laiką taip, kad niekada nepamirštumėte.
Ir nieko nesigailėtumėte. 
 

Redaguota . Redagavo Cynthia_Hand
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveiki tie kurie skaito apie mano pradžia serveryje. Papasakosiu kaip kilo mano slapyvardis, tai Feat kilo iš kito projekto kurį lošiau tikrai nemaža laiką, o Thompson tai mūsų pačių 5 sugalvotų slapyvardžių galūnės. SA-MP žaidimą žaidžiu gal jau penkerius metus, jei ne daugiau ir tuo pačiu RLS serveryje jau praleidau vienerius metus ir pasigailėjau, kad ankščiau čia nebuvau užsukęs ir pradėjęs žaisti. Pradžia kaip atėjome į serverį. Į serverį atėjom penkiese Feat_Thompson, Robke_Thompson, Teo_Thompson, Jeff_Thompson, Michael_Thompson iš kito projekto, kuriame beviltiškai kovojome prieš serverio valdžia gaujose. Po savaitės visi dingo, įskyrus mane, jie grįžo į seną serverį kurį žaidėme, nes vienas iš jų savų gavo pareigas, bet aišku aš čia pasilikau ir negrįžau į tą serverį, nes užkabliavo kaip sakoma ir nesinorėjo baigti žaisti šito serverio, nes kaip naujokui tikrai sudomino gaujų zonos, karai tarp mafijų/teisėsaugos ir kitokie įvairūs dalykai. Mano pirmas darbas su pakvietimu buvo serveriu apsauginiu, bet ten sekėsi tikrai gerai, bet ėjau dėl to, kad galėčiau pasikelti bendrą patirtį ir nueiti į teisėsauga. Pasikėlęs 30'000 bendros xp išėjau į mafijas ir ten gavau savo pirmąjį pavaduotoją pas The_Smecher, ir ten nusipirkau pirmąjį 3 lygio administratorių, o žinomai pas smeča dirbo daug senbuvių, tai savo tylumu ir darbštumu pasikėliau reputaciją ir atsisakius smečui direktoriaus ir gavus jeremiui, gavau savo antrąjį pavaduotoją, tai aišku buvo wow xd. Pirmoji anketa į direktoriaus postą buvo nesėkminga, buvau dar naujokas, pildė aišku ir pora senbuvių, kuris iš jų gavo direktoriu, bet vistiek konsultacijoje kai buvau, kaip pirma anketa į direktoriaus posta buvo tikrai gera, nes labai stengiausi. Pirmąjį direktorių gavau vasaros pradžioj turbūt, kai prasidėjo visi karšti orai, nebūdavo noro būti prie kompiuterio ir prakaituoti. Pirmas direktorius buvo Armijos, į kurį netgi pretendavo 12 žaidėjų ir aš buvau tas laimingasis kuris gavau tą direktorių iš Džioraldas Golden, bet vilties pats neturėjau, nes žinojau, kad negausiu eilinį kartą. Pirmąjį prižiūrėtojaus postą gavau, pripažinsiu narydamas, duodavo Tom_White pinigų ir turėdamas 1 lygio administratoriaus pareigas ir man tai gerai pavykdavo. Paskelbtus jewai rinkimus aš užpildžiau ir aišku patekau į event rengėjų grupę, sekėsi tikrai osum, 1 papeikimas kuris buvo atmestas per kadensija, wtffffff how?:dd Turbūt liewas priž buvau, kad negaudavau skundų. Tai ir tiek tenorėjau parašyt apie savo kelionė RLS serveryje, pirmasis pavaduotojas, pirmasis direktorius, pirmasis priž postas, pirmasis darbas ir aišku kaip atsiradau rls serveryje.

Save eilinį kartą nuvertinsiu, prirašiau nesąmoniu, gal kažką laimėsiu.

Goodbye, tikiuosi patiko xd.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Prisiminus savo nostalgišką praeitį, visuomet pagalvoju - o išties buvo gera.. Sveiki! Čia ir vėl tas nuobodusis intelektualas kabutėse, worst DPKT ever, kaip kitaip dar nepavadinsi. Esu rašęs savo blog'e apie pradžią serveryje, bet vistiek noriai apie ją jums papasakosiu.

Niekada nemaniau, kad taip nusirisiu šiame pasaulyje ir įsitrauksiu į virtualybę - tai buvo pagrindinė priežastis, dėl kurios iki 2011 manęs apskritai prie kompiuterio kas galėjo matyti. Na, tačiau nepaisant mano tokių įsitikinimų, klasės draugų paskatintas, buvau įtrauktas į visą šitą daiktą, kuris tuo metu dar vadinosi RLS.WU.LT. Yeah, that's right, pradėjau žaisti dar RLS "priešistorėje". Ar patiko? Taip, tikrai. Jaučiau, kaip mano kasdienybė keičiasi, kai kviečiamas į lauką atsakau "Negaliu, turiu darbo namie", kai tėvai kviesdavo į parką "Ai, pernelyg nuobodu, gal rytoj?". Atrodo, jog buvau "nolaiferis". Na, nebuvau.. Daugiau žaisdavau CS 1.6 arba kokį lenktynių žaidimą, bet visai žaidimų "karjerai" startą davė SA-MP'as. Dar šiai dienai prisimenu tuos įvykius, kai serveris buvo "nudosintas" ir patalpinta modifikacija supergames.lt forume, mažą žaidėjų skaičių, kartais nulį, bet vedamas įdomybės žaidžiau ir nesiskundžiau. 2012.05.12 - diena, kai gimė naujas ir dabartinis RLS laikotarpis. Štai taip gimė Džioraldas_Golden. 2012-2013 metais nebuvau labai aktyvus serverio žaidėjas - pražaisdavau vos po valandą per dieną. 2014 metų rudenį, gavus TRV direktoriaus pavaduotojo pareigas iš draugo, vėl atgimiau naujam žaidimui. Po minėto posto teko keikti save po kelių nesėkmingų bandymų tapti direktoriumi, tačiau vedamas tikslų bei pasitikėjimo savimi nemečiau idėjos kažkada tapti darbo vadovu. 2014 metų gruodį pirmą kartą užpildžiau į Radistų direktoriaus postą - nesėkmingai, nes buvau užblokuotas per labai kvailą pasielgimą. Dar tuometinis DPKT Daivaras_Marvel man rinkimų naktį sakė "Būtum gavęs direktorių, bet buvai užblokuotas, todėl..". Ojjj.. ta naktis man buvo streso kupina. Gerai, nuėjau pas naująjį direktorių Nedą_Blindą į darbą ir po kelių dienų buvau paskirtas į Radistų direktoriaus pavaduotojo pareigas. Tai pareigos, kurios mane užaugino realiam direktoriavimui, kadangi direktorius ilgą laiką buvo neaktyvus ir darbą privalėjau prižiūrėti pats vienas. Po 36 dienų poste, direktorius atsistatydino ir pareigas perleido man, bet nebuvo viskas taip greitai pasiekiama. Keliomis dienomis prieš tuometinis DPKT Tazas_Romero išsirinko du naujus pagalbininkus - Domą_Safari ir Edvį_Karatę. Dėl šios priežasties man to direktoriaus taip ir niekas nedavė, nes, kaip aiškino Tazas, naujiems pagalbininkams reikia apsiprasti, o Radistai nėra labai svarbus darbas, todėl jiems tai būtų geras šansas pasimokyti. Gerai.. The_Dude paskatintas antrą kartą pildžiau į Radistų direktoriaus pareigas. Na, vėl nesėkmingai. O kodėl? Nes mano konkurentas, kuris sirgo ir nelankė mokyklos(buvo ketvirtadienis), daugiau pražaidė negu aš. Vat ir kaltas naujųjų DPKT patirties neturėjimas. Direktoriumi tapo Alce_Zuko. Na, paradoksalu :D - po mėnesio jis buvo nušalintas už neaktyvumą. Na, buvau pavaduotojas ir pas jį, dar medikų direktoriaus pavaduotojas pas Miss_Tusinukaslt. Pamatęs naujojo direktoriaus rinkimus galvojau - "Gal trečias kartas nemeluos?". Oj tikrai nemelavo, tik kad patys rinkimai truko gan ilgai ir atėmė begalę nervų :D. Direktoriumi tapau 2015-04-01. Labai džiaugiuosi, kad jau turėdamas vadovavimo patirties gebėjau vadovauti darbui. Radistai - unikaliausias darbas. Neįsivaizduoju kito darbo, kuriame būtų galima įsivaizduoti ir sukurti tiek daug visko. "Mėnesis, du - užteks pradžiai" - pasakiau ir pats nepatikėjau. Taip ėjo mėnesiai trys, penki, septyni. Dabar prisiminus tas šaunias akimirkas ir įgytą patirtį apima toks labai geras savimi pasitikėjimo jausmas. Direktoriumi išbuvau 217 dienų ir pasiekiau visų laikų direktoriavimo rekordą. Tiesą sakant, pats nežinau, kodėl atsistatydinau, nes galėjau poste likti. Po atsistatydinimo sekė karjera teisėsaugoje: trys postai Policijos Departamneto pavaduotojo postai, vienas nesėkmingas ir vienas sėkmingas bandymai tapti srities vadovu. Po 37 dienų vadovavimo Policijai mano asmeninis gyvenimas serveryje pasikeitė visiškai - buvau pakviestas tapti serverio DPKT. Išbandyti save visai kitoje amplua tikrai buvo noras, todėl ilgai negalvojęs sutikau. Ehh.. buvo daug sunkumų, bet bet.. niekam nematant ir nežinant, to neparodydamas, siekiau serverio gerovės, tačiau gailiuosi, jog viskas nevyko sklandžiai, patyriau daug patyčių dėl įvairių dalykų, dėl žaidėjų situacijos nesuvokimo, tačiau niekas nesuprato, koks sudėtingas šis darbas yra. O ką man reiškia RLS? Aš, būdamas DPKT, praradau draugus, sudeginau daug nervų ląstelių, leidau čia savo varganą laiką ir bemieges naktis. Aš dėl to nesigailiu, nes kažkiek prie serverio gerovės prisidėjau ir dalį savo tikslų įgyvendinau. Po paskatinto atsistatydinimo iš DPKT, tapau patiklių idiotiškų draugų minčių taikinių ir palaikau serverį ir sugrioviau visą savo metai metus kurtą reputaciją čia, RLS'e. Tačiau sukaupęs drąsą, grįžau čia šių metų sausio gale ir dabar po vis po truputį bandau atgauti senąją reputaciją, kurios tikrai, kaip bebūtų gaila, susigrąžinti nepavyks. Šiuo metu esu antrąją kadenciją iš eilės serverio prižiūrėtojumi, Policijos Departamento direktoriumi ir Teisėsaugos pajėgų vado pavaduotojas. Džiaugiuosi, jog dabar esu čia kažkas, kad turiu galimybę save realizuoti, taisyti klaidas, pasirodyti kitaip, negu buvo ankščiau, nes šis serveris mano krauju teka šeši metai ir nustoti tikrai nesustos..

 

Ačiū už suteiktą šansą žaisti čia ir būti savimi!.. ^^

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Turime tik tris dalyvius, tad beliko nemokamai ir be konkurencijos pasiimti kreditus.. :D

 

  • I vieta - 1000 kreditų - Cynthia_Hand
  • II vieta - 700 keditų - Jason_Harris
  • III  vieta - 500 kreditų - Feat_Thompson

 

Ačiū visiems dalyvavusiems, ačiū už puikią kūrybą ir idėjas.

Kreditai bus uždėti savininko d0Nt, tad į mane dėl jų galite nesikreipti.

  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.