Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Ethan_Price

RLS.LT laikraščio informacija!

Recommended Posts

Sveiki visi. Taigi nusprendžiau pradėti kurti laikraščius vėl, tad padarysiu tokia tema kaip "laikraščio informacija" Surašysiu viską kaip kas bus ir nuomonių lauksiu visų. Skaitykite apačioje.

 

APKLAUSOS?

Taigi klausiu jūsų, norite matyti laikraštyje apklausų? Apklausų vyktu visokių ir su direktoriais, pavaduotojais, prižiūrėtojais ir aišku su žaidėjais mūsų, kad ir jie neliktu nuskriausti.

 

INFORMACIJOS?

Norite matyti laikraštyje šiek tiek informacijos? Informacijos būtų įvairios ir apie viską.

 

VISKAS VIENAME LAIKRAŠTYJE?

Norite viską matyti viename laikraštyje? Tai būtų keletas apklausų, keletas informacijos ir keletas jūsų pasiūlymų.

 

JŪSŲ PASIŪLYMAI?

Lauksiu ir jūsų pasiūlymų, rašom atsakydami į šią temą. Pasiūlymus siūlykite įvairius, galbūt įgyvendinsiu atsižvelgęs į jumis, kad būtų smagiau skaityti jums, o ne tik mano sugalvotas informacijas.

 

REKLAMA?

Norite, kad būtų laikraštyje žaidėjų reklamos? Reklama nieko nekainuos, ji galios iki kito laikraščio išleidimo, nebent pranešite, kad dar reikia reklamos, tada paliksiu reklama iki kito išleidimo.

 

Tiek ir norėjau jūsų paklausti, jeigu daug bus susidomėjusių, laikraštis bus greičiau išleidžiamas. Laikraštį žadu išleisti tik, kas savaite, nes nebūtų įdomų skaityti su keletą naujienų ar dar ko nors. Taigi lauksiu jūsų pasiūlymų, atsakymuose. Jeigu dar turite ką pridurti būtinai parašykite. ;)

 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Tazkos laikraščių nepralenksi, bet, kadangi, niekas šiuo metu neužsiima tuo, tai gal ir būtų įdomu paskaitinėt, tik, siūlyčiau vieną dalyką paredaguojant šią temą. Bent jau prie "apklausos" ir "informacijos" parašyk keletą pavyzdžių. Tarkim, ko tu klausinėtum tų direktorių ir pavaduotojų ar, kokią konkrečiai informaciją tu pateiktum. Nes dabar parašyta "apie viską", tai, žinai, kiekvienas tą "viską" skirtingai supranta. Vieni supranta, kad tu rašysi apie tai kaip tu nusipirkai naują sultaną(niekam neįdomu), o kitas gali suprast, kad tu rašysi apie, tarkim, dienos ar kelių dienų įvykius(gal kažkam ir įdomu). Reikia pavyzdžių, kad žaidėjai galėtų matyt, ką tu konkrečiai ruošiesi rašyti. Kai parašysi ką būtent aptarinėsi, gal žmonėms nepatiks ir tau nereikės vargti rašant tuos laikraščius. Dabar paprasčiausiai aš matau, kad lauki ką kiti siūlys. Pirma, jeigu turi ką pasiūlyti - siūlyk pats, o tada jau lauk reakcijos ir papildymų iš žaidėjų ;) Bet kokiu atveju sėkmės ;) 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.