Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Ridas

Tpaba_Akgandzia

Recommended Posts

  1. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: Tpaba_Akgandzia
  2. Peikiamo komandos nario pareigos?: DP narys
  3. Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Įrašė mane į grubių pažeidėjų sarašus, net Smečeriui nepatikrinus įrodymų, už aimą (KURIO NET NETURIU) savo nuožiura nepatikrinus įrodymų. + Nušalino Smith_Juozą už buginimą ir net neįrašė jo į grubius sąrašus. Gabis nušalinęs buvo Smith_Juozą, Tpaba vėl paskyrė ir tik vėl tada nušalino. Babidis per daug mafijoz (Monstro) pusėje ir jau nebejaučia ribų.
  4. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?: MANO VIDEO

 

 

 

 

 

 

Už abi paskyras žaidžiau aš, negalvojau, kad būsiu užbanintas dėl to nefilmavau, tik po to su Audine_Nivalit prisijungiau ir pradėjau filmuoti kaip šaudau, atsiprašau už prastą kokybę nes taupiau fps'ą, kad pacbuginčiau kuo geriau. Buvau įrašytas į grubių pažeidėjų sąrašus su nežmoniška išsipirkimo suma, nieko nenaudojau dėl to visko nesiruošiu palikti taip. Ačiū už tavo laiką.

PRIDEDU SS, KAD TUO METU KAI BUVO UŽBANINTAS ANTRAS ACCOUTNAS ŽAIDŽIAU AŠ (DRAUGAS BANDĖ PRISIJUNGT, BET AŠ BUVAU ON IR NEGALĖJO TO PADARYTI, VELIAU ATSIJUNGIAU IR PRISIJUNGĖ JIS https://imgur.com/a/ipxKzSK )

 

 

+++ Išpirko Turbo_Butch iš RAUDONO BLISTo. Kurio neįmanoma išsipirkt, manau buvo pinigų gal kiek pasiūlyta ar kaip ten viskas vyko, bet leido išsipirkt neišperkamą blistą po savaitės, net ne po mėnesio kaip paprastiem blistam, bet po savaitės.

 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

29 minutes ago, Ridas parašė:
 

 

Sveiki, norėčiau paprašyti mūsų čyterių prižiūrėtojo @The_Smecher patvirtinti Karkio pateiktą vaizdo įrašą, ar tai yra visiškai legit, no cheat or shit? Ar užblokavimas buvo neteisingas?

 

 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

44 minutes ago, Vincentas_Skol parašė:

Jei Juozą į juodus sąrašus, tai Smeča be čyt priž ir irgi į sąrašus.

Smecheris tai jau senai blistuose xd. 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kadangi matau ir savo pseudonimą čia, tai pasireikšiu ir aš. No įsp.

 

Jo jo as pridoneitinau ten tpabai belekiek daug, kad mane is grubiu isimtu seniukas

 

O jeigu rimtai, tai gavau galimybę išsipirkt tik iš BDS, kad turėčiau galimybę žaist serveryje ir dirbti bent neutraliam darbe. Aplamai, pagal vieną iš DP narių, neturėjau būt raudonam bliste. 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Nušalino Smith_Juozą už buginimą ir net neįrašė jo į grubius sąrašus. Gabis nušalinęs buvo Smith_Juozą, Tpaba vėl paskyrė ir tik vėl tada nušalino.

 

Ahoy, Karki. Taip nušalinom Juozą ir net neįrašėm jo į grubius, nes nežinom ar jis tyčia bugino CJ run'ą ar ne, kiek žinau, lyg ir turėtų logus peržiūrėt, bet jų dar nėra. Gabis kiek paskubėjo su nušalinimu visiškai nepasitaręs su DP komanda, t.y. manim ir Ryčiu, tad grąžinau jam direktorių, o vėliau visi susirinkom į TeamSpeak'ą ir bendru nutarimu galutinai jį nušalinom. Čia tu mažiausiai turėtum kištis.

 

Babidis per daug mafijoz (Monstro) pusėje ir jau nebejaučia ribų.

 

xDDDDdddwdqddDDDwdDDDDd seniuuuuk gal nejuokauk? Gal vis pastebėk, kiek ilgai aš teisėsaugoje būnu ir bandau padėt grobimuose, o kai išeinu į pora grobimų mafijos pusėm padėt, jau wsio duhas tapaba tik mafijom ce jis padeda ainanhj verciam sita saliska dp ka jis ce sau galvoje. Nu cmon, neprikišinėkit tokių bereikšmių šūdų, kurie net nėra tiesa.

 

Už abi paskyras žaidžiau aš, negalvojau, kad būsiu užbanintas dėl to nefilmavau, tik po to su Audine_Nivalit prisijungiau ir pradėjau filmuoti kaip šaudau, atsiprašau už prastą kokybę nes taupiau fps'ą, kad pacbuginčiau kuo geriau. Buvau įrašytas į grubių pažeidėjų sąrašus su nežmoniška išsipirkimo suma, nieko nenaudojau dėl to visko nesiruošiu palikti taip. Ačiū už tavo laiką.

 

Hmmmm, tai kodėl ponas atsiblokavote? Tik baigiam tuos atmazus su pasibaigusiu galiojimu „ce d0ntas ilgai tikrina unbanus tai acibaninau kad nereiktu laukt“, prisiminkim vieną faktą, jog jeigu atsiblokuojate savavališkai, jūs prisiimate visą atsakomybę už savo padarytus veiksmus, o tai reiškia, jog prisiėmei visą atsakomybę, jog čytinai ir atsiblokavai. Priedo, savo video tu vadini įrodymais? 144p quality video tu bandai įrodyt, jog nečytinai ant abiejų paskyrų? Cmon seni baik, mes abu puikiai žinom, jog naudoji, o jei dar vis kyla abejonių, tavo pačiam video galiu parodyt vietas, jog naudoji (Pats žinai ką). Buvau įrašytas į grubių pažeidėjų sąrašus su nežmoniška išsipirkimo suma xDDDDDDDDDDDDDD kur dirbai kai čytinai? Tssg? Tai turbūt klausimų čia ir neturėtų tau kilt, jei skaitęs grubių pažeidimų informaciją bei taisykles, na o jei prastai skaityt sekasi, štai, cituoju „Čytinimas - įrašymas į visus sąrašus, jei čytinama dirbant teisėsaugoje, mafijoje ar gaujoje (Išpirka iš TGMS - 3mln, iš bendro BDS - 500k, DPS - neišperkamas). Jei čytinta dirbant neutraliame darbe, į TGMS neįrašoma (BDS 500k, DPS - neišperkamas).

 

 

Išpirko Turbo_Butch iš RAUDONO BLISTo. Kurio neįmanoma išsipirkt 

 

OPACKI SENIUKAI KIBA DP TAPAI, JOG SPRENDI, KAD RAUDONO BLISTO ISSIPIRKT NEIMANOMA?ą?ą?ąą?ą?ąąą XddDWU Ye, turbo buvo raudonam blist'e, tačiau apie kokį tu neišsiperkamą blist'ą tu kalbi xD, visi blist'ai išsiperkami, turbo leidau išsipirkti tik BDS, kadangi izoliuot taip žaidėją neleidžiant jam dirbti nei vieno darbo su pakvietimu nelabai malonu, TGMS bei DPS blist'as jam paliktas raudonas, o iš TGMS bei DPS blist'ų jam teks ilgokai laukt, jog gaut DP malonę, norint juos išsipirkt.

 

 

  • Patinka 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Smečeris tarp kitko jau įvertino tą video ir atmetė, buvau išrašytas iš grubių pažeidėjų sąrašų o dabar esu vėl įrašytas. Babidi vedi savo tvarka, maladiec.

  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

4 minutes ago, Karkis_Finger parašė:

Smečeris tarp kitko jau įvertino tą video ir atmetė, buvau išrašytas iš grubių pažeidėjų sąrašų o dabar esu vėl įrašytas. Babidi vedi savo tvarka, maladiec.

Kaip ir minėjau tau žaidime, kas liečia cbug'ą ir aimą, smečeriu nebepasitikiu, kai prisičytino ir bandė save mazintis. Labiau pasitikėsiu monstro ir savo sprendimu, nes tiek jis tiek aš suprantam apie cbug'ą ir aimo principą ant jo, tad ye, buvai vėl įrašytas, nes išrašytas matau buvai visiškai free, have a good day.

  • Patinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Atsiimė papeikimą. Tema rakinama.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.