Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Smith_Juozas

Peikiu The_Smecher

Recommended Posts

  1. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: The_Smecher;
  2. Peikiamo komandos nario pareigos?: Čyterių skilties prižiūrėtojas.
  3. Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Tai tikriausiai šie santikiai vienas kitam prasidėjo senokai vėliau, kai pradėjom konkrečiai su kolektyvu valgyt viską kame dalyvavo pastarasis asmuo, tiek grobimai jam būnant teisėsaugoj, tiek zonos už TB, tiek pat ir dabar už RM kraunasi viską į vienus vartus, suprantu, kad kantrybė ne geležinė ir pratrukęs surado vienintelę išeiti pasiguost t.y. įšaut /lban - 9999h, galiu tik pažadėt, kad jeigu ir negaučiau unbano tavo kančios nesibaigs ir toliau sedėsi su 0% ir minusiniu biudžetu kur bebūtum, nes esi visiškas niekalas ir gėda visai RLS komandai. Tai čia tik įžanga, jeigu pradėčiau dėliot kiek patvirtinęs jis nesąmoningų BAN anketų į savo naudą vistiek manau nieko nepakeisiu, nes kažkas užsirišęs akis mato tik naudą iš jo neįsivaizduoju kokią, N žmonių yra kurie atliktų jo darbą geriau x10 kart. Kitas dalykas, kaip galima gerbt asmenį kuris prisičytino konkrečiai ir prašo dar kaškokios pagarbos? Jis negerbia visų serverio žaidėjų kuomet būdamas komandos nariu naudoja magijas - kokia jam bausmė? Apart to, kad būtų nubaustas gavos atvirkščiai toks jausmas įgavo dar didesnį pasitikėjimą iš aklo žmogaus kurį minėjau ankščiau ir kaip supratau jam paprašius leidimo šaut devyynetus kas nepatiks - jam įjungta žalia šviesa. Ir paskutinis klausimas, tie visi trys banai vardan ko? (apie pagarbą komandos nariams nebedėliokit, kurie verti tie ir gauna.)
  4. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?: 
    Spoiler

    9999 nėra išeitis.

    0760a8b6e79834036776bd1b1199e19e784.png

     

Redaguota . Redagavo Smith_Juozas
  • Patinka 11
  • Dėkingas (-a) 1
  • Pasimetęs (-usi) 3
  • Liūdnas (-a) 5
  • Nepatinka 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 21 valandų, Smith_Juozas parašė:

Tai tikriausiai šie santikiai vienas kitam prasidėjo senokai vėliau, kai pradėjom konkrečiai su kolektyvu valgyt viską kame dalyvavo pastarasis asmuo, tiek grobimai jam būnant teisėsaugoj, tiek zonos už TB, tiek pat ir dabar už RM kraunasi viską į vienus vartus, suprantu, kad kantrybė ne geležinė ir pratrukęs surado vienintelę išeiti pasiguost t.y. įšaut /lban - 9999h, galiu tik pažadėt, kad jeigu ir negaučiau unbano tavo kančios nesibaigs ir toliau sedėsi su 0% ir minusiniu biudžetu kur bebūtum, nes esi visiškas niekalas ir gėda visai RLS komandai.

 

Nieko nebūčiau komentavęs, bet Ridas sakė, jog privalau kažką atrašyti į papeikimą, soo.. Visų tų banų esmė yra ne 0 procentų, grobimų pralaimėjimai prieš jus ar pnš. Jo jūs ten susirinkę stiprius žaidėjus kurie sugeba ir moka pašaudyti, praktikuojates, žaidžiat DM serveriui, praleidžiat po 200min ir daugiau prie serverio ir blablabla. Ši dalis man yra mažiausiai svarbi, nes serveryje pasiekimai - šiuo atveju darbo pasiekimai, jo aukštinimas yra man paskutinioj vietoj, bet matai. Pakartosiu Emilio žodžius. Istorija kartojasi, bet visada galima ją pasiimti kaip žinias ką daryti ir kaip padaryti, kad tai pasikartotu rečiau ar bent  ne taip.  [ šiuo momentu kalbu apie Coolerio laikus, kai visi tie gudruočiai - įeinu ir aš į tai gavo 9999h. banus, išsilakstė į kitus projektus ir nepraėjus dviem mėnesiam, visi parbėgo pildydami skundus, kad gautu unban'us.]. Banai nebuvo mano išgalvoti, grupėj aptarėm tai ir gavau leidimą juos duoti. 

 

prieš 21 valandų, Smith_Juozas parašė:

Tai čia tik įžanga, jeigu pradėčiau dėliot kiek patvirtinęs jis nesąmoningų BAN anketų į savo naudą vistiek manau nieko nepakeisiu, nes kažkas užsirišęs akis mato tik naudą iš jo neįsivaizduoju kokią, N žmonių yra kurie atliktų jo darbą geriau x10 kart. Kitas dalykas, kaip galima gerbt asmenį kuris prisičytino konkrečiai ir prašo dar kaškokios pagarbos? Jis negerbia visų serverio žaidėjų kuomet būdamas komandos nariu naudoja magijas - kokia jam bausmė? Apart to, kad būtų nubaustas gavos atvirkščiai toks jausmas įgavo dar didesnį pasitikėjimą iš aklo žmogaus kurį minėjau ankščiau ir kaip supratau jam paprašius leidimo šaut devyynetus kas nepatiks - jam įjungta žalia šviesa.

 

Visuomet esi laukiamas papeikimų skiltyje. Nei vieno blokavimo nebuvau nusprendęs taip, kad būtų mano naudai. Dauguma vadinamų internetinių draugų buvo užblokuotų, gal dabar jums tai sukėlė tokį įspūdį, nes buvau pasiemęs policijos direktoriaus pareigas, o dabar esu Rusų mafijoje. Bet jo, realybė tokia, kad nepastebit, kas vyksta iš kitosios pusės. Gaujose buvo blokuojami manęs tiek savi, tiek ne savi, net jeigu ir dirbdavau vienoj pusėj, pagaudamas visad užblokuodavau, bet čia ne esmė, pagal tave yra N žmonių kurie galėtu būti nešališki ir pakeisti mane.

Paguosiu tave, čyterių skilty turėsiu iki tol, kol Ridas ras ką pakeisti mane, o tada ją paliksiu. Būkim atviri, bet teisingi. Kartais nejaučiame ribų ir keliames į aukštumas nepagalvodami apie kitus. O kalbėdamas, jog gavau dar didesnį pasitikėjimą iš AKLO žmogaus, klysti. Jei būtum matęs jūsų tuos viešus stumimus - /vc, iš kito žmogaus akių, būtum pamatęs kaip bjauriai atrodė iš serverio pusės.

  • Patinka 2
  • Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Jooo puikiai nuostabiai apkerėjo tavo argumentai, pripažystu lyginti Cooleri su tavim būtu galima ir tikrai esat panašūs tipai. Soo apibendrinam ir paaiškinam vis dėl to už ką gavau baną?

Nerūpi pasiekimai serveryje ar kažkas tokio, bet vėlgi pasikartosiu ir paklausiu už ką buvau užblokuotas? Kaip supratau gavai menkiausia progą sušaut Rapui su Marozu devynetukus už vėlgi nežinia ką, tai mane prie chebros? Po poros mėnesių grįžo sakai visi, aš minėjau ankščiau, kad niekur nedingau ir nedingsiu.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.