Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Invision_Power

Netilėjimo protestas??? Peikiu

Recommended Posts

  vDhnBJU.gif

Sveiki, kaip visad, tas pats žmogus, rašantis tuos pačius papeikimus ;0

 

Anketa

  1. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: @Tom_White @Jason_Costello @Rytis_Gun
  2. Peikiamo komandos nario pareigos?: Direktorių prižiūrėtojai ir Tom_White dar TeamSpeak prižiūrėtojas
  3. Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: apačioje
  4. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?: apačioje

 

 

Papeikimas Tom_White, dėl TeamSpeak'o nepriežiūros.

DP nariai ir kaikūrie žmonės, gali turėti įvairų Vardą_Pavardę TeamSpeak'ę vienas iš šių pavyzdžių Direktorių prižiūrėtojai.

QAhiGAz.png

2Vn051V.png

 

Šiaip_Sau paskelbė, jog šita akcija dėl Vardo_Pavardės, baigėsi:
https://forumas.rls.lt/profile/18805-siaip_sau/?status=51685&type=status

 

Direktorių prižiūrėtojas Jason_Costello.

Direktorių ignoravimas, parašius į AŽ, nebuvo gaunama atsakymo atgal, buvo pranešta apie tai, jog įvyko viskas dėl to, jog RLS sistema, mėto jog darbuotojai turi pražaidę 0 minučių, dėl kurio gavau įspėjimo, norėdamas išsiaiškinti, parašęs jam laiška, į šį laišką atsakymo negavau. Jei reikės, galėsiu pateikti, kas buvo rašoma šiame laške. Bet asmeniškai.

7Q5rbWy.png?1

 

 

Direktorių prižiūrėtojas Rytis_Gun.

Visiškai Temos nepriežiūra. Išmokos buvo paprašytos jau Sausio 14 dieną, o vakar buvo 26 diena, per 12 dienų nebuvo galimą į darbo fondą išmokėti 107 tūkstančius? Iškart suprantama, jog užpildžiau vienas tai, į tai galima net nekreipt dėmesį. Jei ištrins tą komentarą ar papostins, turiu nuotrauką, nes šikną turbūt reikėtu savo gelbėt.

 

Tesiu dėl direktoriaus, paskutinio įspėjimo.

Visu pirmą vakar dieną buvo 19/20 darbuotojų. Iš kurių vakare buvo įrašyti 2 į grubius pažeidėjų registrus, už pagalbą mafijų karus, vėliau kitas išmestas už tai jog naudojo Hydra ne pagal paskirtį, suprantama jog liko darbuotojų jau 16-ką, 4 iš jų buvo neprisijungę 3 dienas ir daugiau, o likusieji 4 išėjo iš darbo. Žinau, būna ir kitoms sritims tokių panašių dalykų, jog darbuotojų yra sunku surinkti, bet vakar pražaisdamas virš 120 minučių dariau atrankas, priimiau naujus 2-3 žmones, bet jie prisidirbo ir aiškiai buvo išmesti iš darbo. Vėliau, "Armijos neaktyvumas" dieną galbūt ne visi darbuotojai gali būti prisijungę, bet vakarais kažkodėl kelias dienas iš eilės vykdavom vien beveik armijos darbuotojai? 10 teisėsaugos narių 2 PD, 1 FTB ir tai dažniausiai būdavo Carteris ir likusi teisėsaugos dalis vien Armija, bet tai DP nariai nekreipdavo dėmesį, pamatė šiandien jog mažai darbuotojų suprantamai, nes įvyko tokia situaciją kuria įvardinau viršuje. Buvusiam FTB direktoriui Arnui, buvo panaši situaciją kur būdavo dienų kai trūksta darbuotojų, bet jam būdavo visad duodamas šansas iki vakaro surinkti komandą, o man nei sykio ši nebuvo duota. Ir iš tų darbuotojų būdavo du ar net trys, iš kitų accauntų prisijungę žmones tam, jog palaikyti komandos aktyvumą. O aš to nedarydavau, nes reikėdavo aktyvių žmonių, o ne tam, jog firmą būtų pilnesnė. Žinant jog RLS sistema, su minutėm yra klaidų bet, jau buvau pranešęs Viliui apie šį dalyką atsakymo negavau, bet po kelių dienų parašiau Ryčiui iš jo gavau atsakymą tiesiog žodį "NE". O kodėl turčiau būti nubaustas, jog visad pražaisdavau daugiau nei 60 minučių, nebent pasiimdavau neaktyvumą kurio man tikrai reikėdavo, nes vis dėlto pusmečio galas. Bet tik susitvarkęs pažymius, visad skirdavau laiko būti su darbuotojais, visad TeamSpeak'ę rasdavom bendrą kalbą, ar net dirbdavom kartu, jog gerinti pačio darbuotojo įgūdžius nors to DP nariai nemato, jie mato tai, kur tik vyksta pažeidimas. Tęsiant dėl parado, Turėjau prisijungusiu virš 20 darbuotojų, visiems jiems dėkoju, bet atskiro iš DP narių pagerbimo negavau, jog stengiausi surinkti komandą kuri turėtu didelį aktyvumą visame parade, kai tuo tarpu kitų teisėsaugos sričių buvo tikrai mažiau.  

 

 

PS Jei įžvelgsiu dar kokių nors klaidelių paredaguosiu šį papeikimą.

PSS Atsakinėkit į papeikimą tik DP nariai, pašalinių komentarų nereik DQ

  • Patinka 7
  • Cha Cha 5
  • Liūdnas (-a) 1
  • Nepatinka 8

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveikas xddddd Nu, pagal pastaruoju metu tavo darytus veiksmus, galvojau, kad sunormalėjai, bet žiūriu stovi vietoje ir dėl savo klaidos bandai mazintis, kaip koks antrokas gavęs dvejetą iš lietuvių, kuris nenori, kad mama pamatytų prastą pažymį. Visų pirma, ką ??? Jeigu jau neatsakau, tai dėl to rašai papeikimą? Jeigu Ridui parašytum dėl kokio skundo, jis paseen'intų, tai tu jam irgi papeikimą rašytum ( ai nors gi draugelis ). Ant savęs kaltinimų nematau, nes tu po mano AŽ pranešimo parašei Ryčiui, kuris tau atsakė į jį. Wtf, gyvenu realų gyvenimą be kompo žinok, turiu ir ten ką veikt. Ką ten parašei, tas yra bullshit. Pirmas atmazas buvo " čia servo klaida ( tik ant armijos darbo ??? ) ", o antras jau " čia nesurenku komandos, jin buvo, bet dingo, fsio prapal chebra ". Kaltinai servo klaidą, kai tuo metu dar net nebuvo įkeltas update ?????? Žodžiu, kaip ir sakiau, jokių taisyklių nepažeidžiau, kad gaučiau įspėjimą, o nušalinimo priežastys aiškesnės nei mokytojos charakteris. Nebandyk įrodinėt savo "atmazų". Sėkmės, dėkui už pakeltą nuotaiką ir -2 minutes iš mano sekmadienio. Plačiau apie direktoriaus pareigų netekimą - apačioj.

Redaguota . Redagavo Jason_Costello
  • Patinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

  • TeamSpeak nepriežiūra. Lol. 

Vienas faktas, prieš pradedant šitą visą. Ridas į TS ateina taip pat su nicku "Ridas", o ne Ridas_Rls. Manau niekas jo nesugeba taip atpažinti, kad čia yra tikrasis RLS Ridas, o ne paprastas Ridas. Sunku. Dar ta savininko icona išviso, kas antras ją turi, iš kur žinot kuris tikras...... Rytis_Gun turi leidimą būti TS su nicku Rytis. Suprantu, kad mano teamspeak serveryje mano leidimai negalioja, o kanaluose žmonių su nicku "Rytis" ir DP icona yra labai labai daug. Turbūt jeigu nori kreiptis į DP narį Ryti, kuris yra TS, nerandi jo pagal tai, kad kanale sėdi žmogus su nicku Rytis ir DP icona, bet ieškai būtent žmogaus, su nicku "RYTIS GUN". ((nes reikia apsiginklavusio DP, lol)) Teamspeak nepriežiūra, nu čia įdėčiau į perliukus;d 

  • kur mano dq

Keista matyt, kaip tu rašai dėl parado. Kai pradėjom su TPV kalbėt, kad bus paradas, kas toks buvo prieš visą šitą.... Ar tik ne pats armijos direktorius... ;dd;dad Kai TPV, direktoriai, Simas Pinokis, DP dirbo ir alino visą teisėsaugą po 1-3h kiekvieną vakarą, kad padarytume gražų paradą, visi išvien nėjo valgyt vakarienės, o dar vieną rikiuotę statė, tavęs ten nebuvo. Kur tu buvai? Visose mano nuotraukose, kurios buvo darytos tik treniruočių metu, tavęs niekur nebuvo :DD Ir fun fact, po teisėsaugos parado visos sritys gavo po 2'000'000€ per /disdalinti, kiekvienas darbuotojas gavo +-100'000€. Prieš paradą, po parado kalbėjau su visa teisėsauga. Nors ir buvo kickų, crashinimų, mėsmalių, mes visi tai padarėm. Turbūt tada irgi nebuvai, kad negavai savo "pagyrimo"? Aš nedėkoju atskirai kažkam, aš dėkoju visiems, kas prie to prisidėjo ir aukojo savo laiką. Galbūt koks 3 rango armijos darbuotojas būtent dėl tų dafiga valandų, aukotų parado treniruotėm ir pačiam paradui, kitą dieną gavo malkų, dėl nepadarytu namų darbų, ir mokytoja jam atpiso protą už tai, bet jis asmeniškai įdėjo daugiau darbo į tą paradą, nei tu *keiksmai*:DD 

  • "vakar buvo 19/20..............."

Per šiandien ir vakar, neskaičiuojant DIREKTORIAUS IR PAVADUOTOJO, darbą paliko 3 asmenys. Hmmmmm. Blem, direktoriumi esu buvęs nedaug kartų, vieną kartą TRV, Ballas, nu ir PD kažkada senai. Bet niekad gyvenime nemačiau taip, kad vieną vakarą pas tave 19/20, kitą vakarą 9/20XD Ir kas svarbiausia, jau antrą kartą! Koks tu kurvadyrekas, jeigu rašai "koks neaktyvumas, prazaidziau 100min", bet per tas 100min nesugebėjai atrankų padaryt XDDDDdd Šiandien mes su DP komanda pildėm grubių sąrašus į žaidimą, visi po 2-3h prasedėjom savivaldybėj, ir nei vienas nematėm tavęs on ar darant atrankas. Ką tu kurvapisiprotą:DD 01.21 dieną pas tave darbe buvo 7 aktyvūs darbuotojai, gavai įspėjimą (aišku free), po 6 dienų, net nepraėjus savaitei, pas tave IŠ VISO 9 darbuotojai:DD Dėl tavęs viso kenčia visa teisėsauga ir mafijos, koks jausmas? Aj palauk, dažnas:DD "visad skirdavau laiko būti su darbuotojais" yeah right ;dd Turbūt skirdavai laiko visiems 3 darbuotojams, kurie pas tave dirbo. Žinai, būtum dažniau on, gal kartais pamatytum viešajame pokalbių lange tokio pasileidusio žmogaus Tom_White žinutę su pora tokių įdomesnių frazių "visos konsultacijos /sms". Ji reiškia tai, kad jeigu tau kyla problemų, nesklandumų, nesutarimų, tu bėgi namo, kaip mūsų bičiulis Darius po 4-ių pamokų penktadieniais, ir išsiverki kas blogai. Pas mane durnoj galvoj yra n būtų ir strategijų, kaip būti pavyzdingu direktoriumi, ir kaip užsitarnauti savo darbuotojų pagarbą. Nei karto nepaprašei pagalbos ar ko nors panašiai. Aj pala, o kam? Geriau šaibų pasirinkt iš fondo, ir girtis, kad esu TOP 15 pagal pinigus. suck it lopai!ą111 

  • kietas ppk bet galejai geriau

sZhBe5M.png

r7EU9PZ.png

 

  • pabaigai

Blem, jaučiuos lyg rašydamas blogą kokį. Tipo žinai, kai turi tiek daug minčių, ir net nespėji jų visų sugaudyt. Nors ne, tu nežinai:DDDD Šiandien įsidarbinau į RM paklaust vieno klausimo: KUR GROBIMAI? Spėk kokį atsakymą gavau. Serveryje buvo 75+ žmonių, aš sau ramiai, savo Medion, kinietiško loptopo klaviatūros pagalbą pradedu rašyti, /teisesauga, ir spėk kas ten. Ten tavo 01.21 free įspėjimo vaizdas :DD 7 teisėsaugos :DDD blet:DDD FTB yra, geraaai, Cola susiimė su Svarkės depresijos mixintos su komunizmu memais, policija yra, Toyo pasirodo vis dar dėlioja matuoklius, puiku, o kur armija? Nu ką, time to check, ir čia pasirodo, armija aktyvi!!! Dirba visi 20 darbuotojų, direktorius pražaidęs netgi 100 minučių!!!Tik viena problema. SERVO BUGAS ;DDD DEL BUGA CE NERODO JOKIU ARMIJOS DARBUOTOJU, RASO 9 DARBUOTOJAI IS VISO DARBE, IR KAS BAISIAUSIA!! TU PAKLAUSYK!!! RASO KAD DIREKTORIUS NEBUVO PRISIJUNGES 22H!!! NORS AS BUVAU TIKRAI!! ČIA TIK ARMIJAI TOKS BUG IR TIK MAN, NU RMT........................ WTF.................. NEATSIZVELGIA I NK....... EINU PASIIMT SURELI IS SALDYTUVO, BUVO MAGIJAI MĖLINIEMS NUOLAIDA RIMI, 22CT PRIMESK, KRWWW  KAI JIE SUEIN SU KAVA RYTAIS, MMMMMMMMMMM. 

 

 

 

 

 

 

 

Atvirai pasakius, iš tavęs tikėjausi geresnio papeikimo, nes nesi toks durnas, kad rašytum tiesiog "viskas free free". Pasirodo esu durnas, kad tikėjausi tokio dalyko. Nu čia žinai, the more you know.

  • Patinka 3
  • Cha Cha 5

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveikas! Mano kolega, manau, jau tau išaiškino, kodėl buvai nušalintas, todėl neišsiplėsiu. Juokingas tavo pasakymas "Visiškai Temos nepriežiūra", nes tema yra prižiūrima ir pinigai mokami, o žinant, kokia komplikuota ir permaininga šį savaitė buvo serveryje laiko šiai temai neradau. Užpildei tu vienas, todėl tragedijos iš to daryti tikrai nereikia. Nepatikrinau praeita sekmadienį, patikrinsiu šį, tema niekur nedingsta, o pinigai išmokėti taip pat bus. Vis gi šį dalyką aiškiai įterpei ieškodamas prie ko prikibti. Labai įdomu buvo skaityti tavo litaniją. Negali sakyti, kad kažkam visada būdavo duodamas šansas surinkti komandą, o tau ne. Taip, Arnui prieš paradą buvo liepta surinkti komandą ir jis tai padarė, o daugiau nelabai žinau apie panašias situacijas.  Aklai matai, tik savo darbo gerumą, o jei yra nesklandumai kaltas kažkas kitas, o dažniausiai RLS sistemos, tame laiške rašei man, kad RLS sistemų dėka gavai įspėjimą ir jį aš turėčiau tau nuimti, todėl labai paprastai ir aiškiai aš tau parašiau, kad jo nenuimsiu. Šiaip šitas tekstukas yra kažkoks balaganas, parašytas tam, kad tik būtų parašytas. Išaukštinai savo darbą, pradėjai kalbėti, kad visi kiti prastesni, vietomis net pamiršau, kad skaitau papeikimą sau. Čia panašu, kai 1 metų vaikui duoda žaisliuką, kur reikia figūrėles kišti į atitinkamą skylę, tai man pasirodė, kad bandydamas mus peikti į trikampio skylę bandai kišti kvadratą ir galvoji, kad esi išskirtinis. Ai sakau... Gal... Laikas išmokti ir pralaimėti? http://www.part.lt/perziura/d8465af015d54292039e7c57baa9f6f1758.jpg

deb9115437f167977b31d8ce56e3b37a188.jpg

NETILEK!

Redaguota . Redagavo Rytis_Gun
  • Patinka 3
  • Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

8 minutes ago, Tom_White parašė:

Aj pala, o kam? Geriau šaibų pasirinkt iš fondo, ir girtis, kad esu TOP 15 pagal pinigus. suck it lopai!ą111 

KOKIE JOKUČIAI PAS TAVE, =DDD tikėjau žn daugiau =DD. Atėjas į direktoriaus pareigas, turėjau virš 2 limonų, pardaviau kastetui vilą už 4m, žiūrėk, jau va ir visi 6 limončikai turėjau verslą kur jame per dvi sav virš užsidirbau virš 800k, o beto dar alga ir bam visi 7 lemaj, girdėjau matematika blogaj pas tave =DD

 

8 minutes ago, Tom_White parašė:

RASO KAD DIREKTORIUS NEBUVO PRISIJUNGES 22H!!!

Paskaičiuojam pukau matematike, 22 h. Nuotrauka tavo daryta po 18 valandos, ty iš 22 valandų atėmus 18 valandų lieką 4 valandos, iš 24 keturių valandų atėmus keturias valandas, reiškia mano paskutinis prisijungimas buvo 20 valandą. Per kurį buvo laimėtas ne vienas grobimas, tuo tarpu spėjau net su hydra paskraidyt, nors esu neaktyvus, spėjau dar baudų padeliot ir netik, gal sumontuot 50 minučių video kajp važinėjuos ir dedu įtarimus? išties turbūt būtų fun pažėt nes gi neaktyvus armijos drk =DDD

 

14 minutes ago, Tom_White parašė:

Ten tavo 01.21 free įspėjimo vaizdas :DD 7 teisėsaugos :DDD blet:DDD FTB yra, geraaai, Cola susiimė su Svarkės depresijos mixintos su komunizmu memais, policija yra, Toyo pasirodo vis dar dėlioja matuoklius, puiku, o kur armija? Nu ką, time to check, ir čia pasirodo, armija aktyvi!!! Dirba visi 20 darbuotojų, direktorius pražaidęs netgi 100 minučių!!!

Turbūt perskaitęs šitą suprantu, jog papeikimą ar kitus dalykus, skaitai kas antrą eilutę. Parašiau aiškią situaciją kodėl liko 9 darbuotojai, PARODAU NES NESUPRANTI

 

 

MINUS VIENAS DARBUOTOJAS(18/20), KENNETH'AS buvo išmestas iš darbo už tai, jog šaudė su hydrą ne pagal paskirtį ir trugdė grobimui.čia

Minus antras darbuotojas, Meškius padėjo mafijai išeiti iš kalėjimo. Įrodymai taipogi čia: ird

MInus trečias darbuotojas, Misterius, darė nesamonęs su teisėsaugos komandomis, dėl to irgi buvo įrašytas į grubių pažeidėjų registrą. ird ir vel čia

Minus ketvirtas žaidėjas, nes buvo Lewis komandoje, jį taipogį priskaičiavau, nors jis vėliau pradingo.

Minus kit žaidėjai, buvo išmesti iš darbo už neaktyvumą.

Ir paskutiniai minus, kai išėjo keli darbuotojai iš darbo, įrodymų neprireiks nes /palikodarba turbūt matai.

 

Ir kai tau susideda viskas į vieną nieko pakeist negali. Grįžau namo tik po 18 valandos, nes buvau išvykęs. Ir grįžęs būčiau ėmęs priemonių. Norėjau paklaust, kodėl nebuvo pažiūrėta komandą pavyzdžiui 25 dieną? Ar 26 dienos vakare? Nemanai, jog būtum radęs kitą situaciją? O ne tada, kai vienu momentu išeina visi darbuotojai. Galėjom palikt tuos kurie prisijungė prieš 2-4 dienas. Bet kas iš to? Darbuotojų skaičius didesnis?

 

24 minutes ago, Tom_White parašė:

kur mano dq

Visoj šitam paragrafe, supratau tai, jog ale Pinokis viską padarė, nemanai jog pats jis pasisiūlė padėti. TeamSpeak'ę kažką pasiūlydavau, visad peršaukdavot mane, ar net praignorindavot, jei ką parašydavau į /sms'ą pinokui jis ir panaudodavo tai. Bet jokio indelio nk nepadariau, buvau ne vienoj trefkėj, pirmoj trefkėj nebuvau, nes turėjau išvykti dėl tam asmeninių priežasčių o kitose dalyvavau, tik nesireiškiau, nes supratau jog "jūs čia kontroliojat" o aš taip, kaip pasiuntinukas.

 

27 minutes ago, Tom_White parašė:

TeamSpeak nepriežiūra

Turbūt aiškiai suprantama, jog taisyklės yra visiems vienodos ir jų reikia laikytis visiems?????????????? ?? ? ? ?? ? ? ?? ? ? ? ?? ? ?? ? ? ? ? ?

 

28 minutes ago, Tom_White parašė:

01.21 dieną pas tave darbe buvo 7 aktyvūs darbuotojai, gavai įspėjimą (aišku free), po 6 dienų, net nepraėjus savaitei, pas tave IŠ VISO 9 darbuotojai:

O Pons DP nary, nenorėjot pažiūrėt kitomis dienoms komandos aktyvumo? Aš nepriversiu darbuotojų tą dieną kada jūs pažiūrėsit visiems būti komandoje. Aš nesitikėjau jog susidės viskas į vieną ir liks tiek darbuotojų. Bet čia gi tajp tur būt. ;/

 

31 minutes ago, Tom_White parašė:

Rytis_Gun turi leidimą būti TS su nicku Rytis.

jei jis turi leidimą kodėl kiti neturi??? ? ? ?? ? ?

O tai išeina, jog Vilius turi irgi leidimą būt užsidėjas nicką:  spaudi play ir eini n*

 

33 minutes ago, Tom_White parašė:

Šiandien mes su DP komanda pildėm grubių sąrašus į žaidimą, visi po 2-3h prasedėjom savivaldybėj, ir nei vienas nematėm tavęs on ar darant atrankas. Ką tu kurvapisiprotą:DD

Šiandien??? O vakar? Galbūt reikėtu video, kur kas maždaug 2-3 minutęs rašinėju "Būtų norinčių į Armiją?" "Būtų norinčių? "  "Norinčių laukiu Armijos atrankų laukiamąjame" Priimiau vakar, 2-3 žmonęs, bet ir tie prisidirbo, ar aš lieku dėl to kaltas? tai čj jo.

 

GERJ LAUKEM RIDO ATSAKIMA;

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

2 minutes ago, Invision_Power parašė:

KOKIE JOKUČIAI PAS TAVE, =DDD tikėjau žn daugiau =DD. Atėjas į direktoriaus pareigas, turėjau virš 2 limonų, pardaviau kastetui vilą už 4m, žiūrėk, jau va ir visi 6 limončikai turėjau verslą kur jame per dvi sav virš užsidirbau virš 800k, o beto dar alga ir bam visi 7 lemaj, girdėjau matematika blogaj pas tave =DD

 

Paskaičiuojam pukau matematike, 22 h. Nuotrauka tavo daryta po 18 valandos, ty iš 22 valandų atėmus 18 valandų lieką 4 valandos, iš 24 keturių valandų atėmus keturias valandas, reiškia mano paskutinis prisijungimas buvo 20 valandą. Per kurį buvo laimėtas ne vienas grobimas, tuo tarpu spėjau net su hydra paskraidyt, nors esu neaktyvus, spėjau dar baudų padeliot ir netik, gal sumontuot 50 minučių video kajp važinėjuos ir dedu įtarimus? išties turbūt būtų fun pažėt nes gi neaktyvus armijos drk =DDD

 

Turbūt perskaitęs šitą suprantu, jog papeikimą ar kitus dalykus, skaitai kas antrą eilutę. Parašiau aiškią situaciją kodėl liko 9 darbuotojai, PARODAU NES NESUPRANTI

 

 

MINUS VIENAS DARBUOTOJAS(18/20), KENNETH'AS buvo išmestas iš darbo už tai, jog šaudė su hydrą ne pagal paskirtį ir trugdė grobimui.čia

Minus antras darbuotojas, Meškius padėjo mafijai išeiti iš kalėjimo. Įrodymai taipogi čia: ird

MInus trečias darbuotojas, Misterius, darė nesamonęs su teisėsaugos komandomis, dėl to irgi buvo įrašytas į grubių pažeidėjų registrą. ird ir vel čia

Minus ketvirtas žaidėjas, nes buvo Lewis komandoje, jį taipogį priskaičiavau, nors jis vėliau pradingo.

Minus kit žaidėjai, buvo išmesti iš darbo už neaktyvumą.

Ir paskutiniai minus, kai išėjo keli darbuotojai iš darbo, įrodymų neprireiks nes /palikodarba turbūt matai.

 

Ir kai tau susideda viskas į vieną nieko pakeist negali. Grįžau namo tik po 18 valandos, nes buvau išvykęs. Ir grįžęs būčiau ėmęs priemonių. Norėjau paklaust, kodėl nebuvo pažiūrėta komandą pavyzdžiui 25 dieną? Ar 26 dienos vakare? Nemanai, jog būtum radęs kitą situaciją? O ne tada, kai vienu momentu išeina visi darbuotojai. Galėjom palikt tuos kurie prisijungė prieš 2-4 dienas. Bet kas iš to? Darbuotojų skaičius didesnis?

 

Visoj šitam paragrafe, supratau tai, jog ale Pinokis viską padarė, nemanai jog pats jis pasisiūlė padėti. TeamSpeak'ę kažką pasiūlydavau, visad peršaukdavot mane, ar net praignorindavot, jei ką parašydavau į /sms'ą pinokui jis ir panaudodavo tai. Bet jokio indelio nk nepadariau, buvau ne vienoj trefkėj, pirmoj trefkėj nebuvau, nes turėjau išvykti dėl tam asmeninių priežasčių o kitose dalyvavau, tik nesireiškiau, nes supratau jog "jūs čia kontroliojat" o aš taip, kaip pasiuntinukas.

 

Turbūt aiškiai suprantama, jog taisyklės yra visiems vienodos ir jų reikia laikytis visiems?????????????? ?? ? ? ?? ? ? ?? ? ? ? ?? ? ?? ? ? ? ? ?

 

O Pons DP nary, nenorėjot pažiūrėt kitomis dienoms komandos aktyvumo? Aš nepriversiu darbuotojų tą dieną kada jūs pažiūrėsit visiems būti komandoje. Aš nesitikėjau jog susidės viskas į vieną ir liks tiek darbuotojų. Bet čia gi tajp tur būt. ;/

 

jei jis turi leidimą kodėl kiti neturi??? ? ? ?? ? ?

O tai išeina, jog Vilius turi irgi leidimą būt užsidėjas nicką:  spaudi play ir eini n*

 

Šiandien??? O vakar? Galbūt reikėtu video, kur kas maždaug 2-3 minutęs rašinėju "Būtų norinčių į Armiją?" "Būtų norinčių? "  "Norinčių laukiu Armijos atrankų laukiamąjame" Priimiau vakar, 2-3 žmonęs, bet ir tie prisidirbo, ar aš lieku dėl to kaltas? tai čj jo.

 

GERJ LAUKEM RIDO ATSAKIMA;

kaaaas cia per mesmale;dd kdl is mano atsakimo imi pavvizdi ir rasai taip pat nesamones, o ne normalei

  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Dabar, Tom_White parašė:

kaaaas cia per mesmale;dd kdl is mano atsakimo imi pavvizdi ir rasai taip pat nesamones, o ne normalei

Ponuli, iškart duodi suprasti iš savo pasakymo, "RAŠAI TAIP PAT NESAMONES" suprantama, jog viskas ką parašiai, rašai ant juoko formos, rašai tam jog "aj čia gi cool, nėr ka vejkt"

  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

7 minutes ago, Invision_Power parašė:

jei jis turi leidimą kodėl kiti neturi??? ? ? ?? ? ?

O tai išeina, jog Vilius turi irgi leidimą būt užsidėjas nicką:  spaudi play ir eini n*

O kodėl vieni turi direktorius, o kiti ne? Gal visiem duodam, bus lygu ?? Nebekopijuok emilio atsakymo, nepaeina tau. Geriau įsiskaityk ką jis parašo, o tada Į JO ARGUMENTUS ATSAKYK, o ne skaičiuok čia kažkokius neegzistuojančius skaičius ;dd

  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Dabar, Invision_Power parašė:

Ponuli, iškart duodi suprasti iš savo pasakymo, "RAŠAI TAIP PAT NESAMONES" suprantama, jog viskas ką parašiai, rašai ant juoko formos, rašai tam jog "aj čia gi cool, nėr ka vejkt"

aš nesamones rasau, ne tu, chill

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

3 minutes ago, Neivis_Extra parašė:

Galvojau surimtėjai po Cripsų, Dovydai. Kodėl už tokius dalykus  papeikimus rašyt ? =DD

Vienas iš pagrindinių dalykų, dėl to, jog būtų matomą visiems žmonėms, jog ši tema yra ir vis dar galimą rašyti papeikimus komandos nariams, nes daugelis žmonių tiesiog prisibijo jos rašyti. Nesvarbu, koks tu žmogus, bet bet koks žmogus gal ir kalnus nuversti kiek žinau. ;) 

  • Pasimetęs (-usi) 3
  • Liūdnas (-a) 2
  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Atmesta.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.