Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Lewis_Collins

Versija 3.6.6

Recommended Posts

3.6.6 ATNAUJINIMAI

• Serveryje buvo atnaujinta atlyginimo sistema darbams su direktoriaus pakvietimu. Nuo šiol atlyginimai į minutę gaunami važinėjant su darbine tr. priemone bus perskaičiuojami pagal Jūsų turimo darbo patirties taškus. Mažiausiai gaunamas atlyginimas žaidėjui yra 25-i eurai į minutę, tačiau VIP statusą turintis žaidėjas visada gaus papildomai +10 eurų. Tai reiškia, jog neturite darbo patirties taškų ir esate VIP narys gausite į minutę tik 35-is eurus. Kas 2,000 kiekvieno darbo patirties taškus gausite papildomai +1-ą eurą prie atlyginimo į  minutę su darbinę tr. priemone. Darbų be direktoriaus pakvietimų atlyginimai išlieka lygiai tokie patys kokie ir buvo. Maksimali alga gali būti 75-i eurai į minutę + VIP narystės 10-imt eurų.

• Pakeista administratoriaus prižiūrėjimo (/pzu) sistema. Kai administratorius padarys /pzu pasirinkta žaidėja kairėje ekrano pusėje išmes keletą tekstų apie patį žaidėją kurį stebi t.y jo slapyvardį, ID, turimus ginklus ir kulkas, žaidėjo gyvybes ir šarvus, bei jo ping ir packet loss. Ši informacija naudinga administratoriams kurie aktyviai užsiima čyterių gaudymu. Ši informacija bus nuolat atnaujinama kas 1-ą sekundę kai žaidėjas bus stebimas, bus rodomas ginklas ir kulkos to ginklo kurį laiko rankoje tuo metu.

 

l4BDCA0.png

 

• Administratoriai papildomai gavo komandą /suviai kuri parodys ar stebimas žaidėjas pataikė į kitą serverio žaidėją ir kai bus užskaityta kaip pataikimas praneš į ką pataikė, kokią žalą padarė žaidėjui ir koks šaudymo atstumas. Administratoriai su komanda /suviai gali įjungti arba išjungti šios informacijos rodymą.

 

LtX3ZnD.png

 

• Administratoriai nuo šiol taip pat gali peržiūrėti kokius ginklus žaidėjai turi bendrai rankose t.y visus ginklus. Panaudojus komandą /pginklai [Vardas_Pavardė] aiškiai parodys informacija apie turimus ginklus t.y koks tai ginklas ir kiek to ginklo kulkų turima.

 

Qw3uqWG.png

 

• Matydamas, jog žaidime galima didėja žaidėjų skaičius kurie naudoja AFK botą norėdami turėti daugiau pražaisto arba pradirbto laiko buvo sukurta patikrinimo komanda /arafk [Vardas_Pavardė] administratoriams. Ši komanda leis Administratoriams nusiųsti užklausa GUI lentelėje žaidėjui su 4-ių skaitmenų kodu kurį žaidėjas turės įvesti norėdamas būti užskaitytas kaip ne AFK botas. Klaidingai atsakius į šią užklausą apie tai administratoriui bus pranešta, neatsakius į užklausą per 20-imt sekundžių administratoriui bus pranešta, jog neatsakėte. Įvedus teisinga 4-ių skaičių kombinaciją administratoriui bus pranešta, jog Jūs įvedėte skaičius. Šią užklausą administratorius gali siųsti kas minutę. Taip pat karo, grobiamose zonose šios komandos neveiks.

 

B5JFkUv.png

 

T4pDOse.png

 

kodLeUB.png

 

• Kadangi serveryje yra aktyvių žaidėjų ir pradėjus skaičiuoti pradirbta laiką per dieną buvo nuspresta padaryti aktyvumo ir darbštingumo dienos varžybas serveryje. Kiekvieną dieną 00:00 val. bus išrenkami trys (iš abiejų varžybų) žaidėjai kurie gaus kreditinius prizus t.y 150-imt kreditų, 100-as kreditų ir 50-imt kreditų. Kreditai yra duodami už abi varžybas, tačiau norėdamas gauti jų daugiau - galite laimėti abi varžybas! 

 

knCyFIS.png

 

VjUU4EG.png

 

9423L0Q.png

 

• Direktoriams ir pavaduotojams atnaujintas /visidarbuotojai sąrašas, nuo šiol rašys darbuotojo pradirbta ir pražaista laika prie tam tikro žaidėjo, taip pat rodys su spalva (žaliai - prisijungęs, raudona - atsijungęs) ar yra prisijungęs žaidime.

• Direktorių prižiūrėtojai nuo šiol gali įvesti žaidėjo slapyvardį ir individualiai peržiūrėti įvesto žaidėjo juodus sąrašus žaidime.

• Prie serverio baudimų lentelės /bausti pridėti keli įkalinimo (jail) įtarimai. Kai kurie blokavimai kaip "atrankų, treniruočių arba event trugdymas" gali būti randamas tarp trijų skirtingų bausmių t.y laiko blokavimo, įkalinimo arba išmetimo iš serverio. Baudimas priklauso nuo padarytos žalos kiekio t.y jei žaidėjas žinodamas ir kvalai privažiavęs, sušaudo visus atrankoje - galimas baudimas blokavimu. Pasirinktas baudimas priklauso nuo administratoriaus ir pačio nusikaltimo sunkumo.

• Cento parduotuvėje bus tekstas kur padėti dėžes RC išvežiotojams (t.y ant gale esančių tuščių stalų).

• Teisėsaugininkai prieš įsodindami žaidėją į tr. priemonę su komandą /isodinti privalės pirmiau išlaipinti serverio žaidėją iš tr. priemonės kurioje jis sėdi surakintas /islaipinti. Žaidėjas negali sedėti tr. priemonėje prieš įsodinima į tr. priemonę. Taip pat norėdamas panaudoti abi komandas ant žaidėjo - jis privalo būti surakintas.

• Apsauginiams prie banko padidintas checkpoint jog tilptu daugiau tr. priemonių (pats principas keisis vėliau).

• Atnaujinta laiko ir paskyros blokavimo sistemos serveryje, ačiū Deividui už pagalbą ir ši nauja sistema veiks su nauja mūsų VVP. Taip pat atnaujintos lentelės kai prisijungiate su užblokuota paskyra.

 

fTaCSgj.png

 

ZM2KBun.png

  • Patinka 12
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Op, op! Atnaujinimą įkelsime pabaigę dar keletą likusių darbelių, tai šiandien vėliau vakare :P

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

5 minutes ago, Lewis_Collins parašė:

Kas 2,000 kiekvieno darbo patirties taškus gausite papildomai +1-ą eurą prie atlyginimo į  minutę su darbinę tr. priemone

Tai tipo limito nėra, iki kiek xp alga didės?

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

+ Už AFK tikrinimą ir Spread su hit reg sistema adminams. Daug lengviau bus gaudyt tuos h4ck3rius. Bet vat su dienos topais galima buvo kažką labiau įdomesnio padaryt. GJ su admin pultu dar karta!!!

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Dabar, Tonny_Corleone parašė:

Tai tipo limito nėra, iki kiek xp alga didės?

 

Yra, neparašė. 100e berods.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Nu reiškitės dėl "copy paste" kiekvienas atnaujinimas reikalingas serveriui, labai džiaugiuosi, jog dar labiau judam į priekį.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.