Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Ridas

Forumo taisyklės

Recommended Posts

http://img.rls.lt/logo.png

 

Bendrosios forumo taisyklės

Kiekvienas registruotas forumo dalyvis www.RLS.lt forume privalo laikytis apačioje nurodytų taisyklių bei aiškiai suprasti, jog už jų pažeidimą yra taikomos nuobaudos.

 

  1. Draudžiama įžeidinėti kitus forumo dalyvius, naudoti necenzūrinę leksiką bei kelti Lietuvos Respublikos įstatymus pažeidžiantį turinį.
  2. Draudžiama reklamuoti kitas svetaines ar projektus jei tai nėra leistina forumo skiltyje (įdomios nuorodos).
  3. Kuriant forumo temą, šios pavadinimas turi būti informatyvus bei aiškiai suprantamas apie ką yra rašoma temoje.
  4. Forume vartojama lietuvių kalba.
  5. Forumo tema privalo nepažeisti tos forumo skilties taisyklių. Temos privalo būti kuriamos ten kur jos ir turėtų būti.
  6. Forumo dalyvių slapyvardis privalo būti „Vardas_Pavardė“ formato. Draudžiama kurti „antras“ paskyras vartotojui, prie jo slapyvardžio prirašant dar vieną ar kelias raides. Leidžiama naudoti lietuviškus simbolius (ąčęėįšųūž) forumo slapyvardyje, nepaisant to, jog žaidime jų nėra.
  7. Forumo dalyvių parašai ar kuriamos temos negali turėti paveiksliukų, skleidžiančių garsus (.swf). Parašuose draudžiama įžeidinėti kitus žaidėjus, sumenkinti juos. Taip pat draudžiami vizualiai per ilgi parašai. Draudžiami netvarkingi parašai (pasibaigę paveiksliukų talpinimo laikai, pridėti bereikalingi tarpai/naujos eilutės).
  8. Forumo dalyvių gimimo datos negali būti keitinėjamos jei data neatitinka realybės.
  9. Griežtai draudžiama platinti bei rinkti informacija apie forumo dalyvių asmeninį gyvenimą. Į tai įeina ir profilio avatarai bei parašai, juose negali būti kitų realių asmenų, jei šie patys neduoda tam leidimo.
  10. Šios taisyklės taip pat galioja ir forumo pokalbių sistemai. Pažeidus šias taisykles pokalbių sistemoje, galite būti joje užblokuotas.
  11. Forumo paskyrų pardavinėti ar atiduoti kitiems asmenims negalima. Tokiais atvejais forumo paskyros yra konfiskuojamos ir negrąžinamos.
  12. Draudžiama talpinti mūsų projekte neleistinas programas („čytus“)
  13. Kiekvienas forumo dalyvis pats atsako už savo kurtą turinį, administracija neprisiima atsakomybės už kitų forumo dalyvių kurtą turinį.
  14. Už šių forumo taisyklių pažeidimus yra skiriamos nuobaudos - įspėjimai. Surinkus septynis įspėjimus, forumo paskyra yra užblokuojama (dėl atsiblokavimo kreiptis į pagrindinę administraciją)
Redaguota . Redagavo Džioraldas_Golden
  • Patinka 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.