Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Ridas

Idėja RLSui! - 2019 Joninės

Recommended Posts

logo.png

 

Idėja RLSui!

Realybėje šiandien ieškome paparčio žiedo, kurį, pasak liaudies, gali rasti tik drąsūs bei išmintingi asmenys. Beieškant šio žiedo kviečiame prisidėti prie analogiškos paieškos - mums reikia, kad surastum tą pačią geriausią idėją RLSui, kuri, galbūt galėtų būti administracijos kelias į išpildymą!

 

-------------------

 

Tikslas jums - Sukurti idėją, kuri būtų susijusi su mūsų projektu. Visiškai nesvarbu ar idėją yra susijusi su forumu/modifikacija ar tiesiog kokiu nors palinkėjimu žaidėjams. Idėja turi būti pilnai aprašyta, nuo mažų mažiausios a, iki pačios didžiausios Ž. Idėją turi būti taip sugeneruota, jog niekam nekiltų kokių nors klaustukų!

 

Tikslas administracijai - Geriau suprasti ko žaidėjai tikisi iš mūsų projekto, duoti progą pasireikšti visiems projekto nariams su savo idėjomis, pasistengti, jog geriausios idėjos virstų realybe.

 

Prizų sąrašas:

  1. vt. - 3000 kreditų, SandKing tr. priemonė  bei VVP verslas.
  2. vt. - 2000 kreditų bei VVP verslas.
  3. vt - 1000 kreditų.

 

-------------------

Papildoma informacija bei taisyklės

 

  1. Konkursą rengia pagrindinė projekto administracija.
  2. Konkurso nugalėtojus renka projekto komanda, atsižvelgdama į žaidėjų išreikštą palaikymą idėjoms (reputacijos sistema)
  3. Konkurso dalyviai parašydami savo idėjas šioje temoje įsipareigoja leisti jas naudoti RLS projekto vystymui.
  4. Konkurso prizininkai (pirmos trys vietos) turės galimybę prisidėti prie jų idėjų realizavimo, jei pgr. administracija nuspręstų bandyti įgyvendinti parašytas idėjas.
  5. Konkurso dalyvių skaičius neribojamas, idėjų skaičius taip pat. Rekomenduojama savo idėjas patalpinti į spoilerį.
  6. Konkursas vyksta iki liepos 1d. Vėliau tema užrakinama ir per savaitę laiko išrenkami nugalėtojai.
  7. Komentavimas leidžiamas tik konkurso dalyviams.
  8. Galima dalyvauti ir su savo idėjos komanda - prizus galima padalinti. Kuo daugiau galvų, tuo geriau!
  9. Parašytas idėjas galima pildyti bei redaguoti iki pat temos užrakinimo.
  10. Idėjos negali būti kopijuojamos. Rašant idėją jūs garantuojate, jog idėją sugalvojote pats būtent mūdų serveriui.
  11. TEMA SKIRTA ĮDOMIOMS, IŠSAMIOMS, ARGUMENTUOTAI NUO A IKI Z APRAŠYTOMS IDĖJOMS. Čia ne pasiūlymų tema, o konkursas. Pasieku teisę paslėpti komentarus, kuriuose nėra pilnų paaiškinimų, pavyzdžių kaip kas turi veikti, ar idėjos tiesiog nėra vertos būti čia (primenu - čia ne pasiūlymų skiltis).

 

Sėkmės dalyviams, laukiame jūsų idėjos RLSui!

 

 

Redaguota . Redagavo Ridas
Jeigu uždėdu pasimetusio rep. tašką, reiškiasi, jog jums reikėtų dar kartą perskaityti konkurso tikslą, nes jo dar neišpildėt. Patinka - tema pagauta, bet dar iki tobulumo trūksta. Dėkingumo emoji - temą pagavot, tikslą pasiekėt, mano dėmesį atkreipėt.
  • Patinka 19

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveikas Ridai, sveiki skaitantieji. Mano įdėja šiek tiek gal ir naudojama visur bet..... Still. Žodžiu tai būtų kaip ir dažasvaidis ne dažasvaidis, na žodžiu kad būtų apartamentas norint mokintis geresnių skillų šaudyme ar tai taktikų kaip pulti ar kažką. Žmonėm būtų tai naudinga nes daugelis ainantys į mafijas ar gaujas tiesiog būna naudoja ar tai Spread.cs Ar tai Aimbot.cs. Šis apartamentas tam ir būtų skirtas mokintis šaudyti su Sniper Rifle ginklais arba Assault Rifle ginklais. Būtų sukurti ''Bokšteliai'' Kad galėtu šaudytis iš tam tikrų pozicijų su Sniper Rifle ginklais. Poto kokia arena norint mokintis šaudyti iš Assault Rifle. Aišku būtų gerai kad ir būtų Topų lentelės pagal jų skill lygi tarkim Iš 1 lygio tam tikras žmogus yra tarkim 66 lygio. Tai matydami žmonės supras kad žmogus moka šaudyti ar moka gerų prijomų, galės atsikirti žmones kurie tikrai galėtu eiti į mafijas ar teisėsaugas. Ždž jei tikrai patiktu administracijai į AŽ atsiūsčiau platesnę žinutę apie tai. Jei jum patiko Spaudžiat Patinka.

 

 

Arba tiesiog pridėkit naujų misijų kad būtų ką veikti :D

Redaguota . Redagavo Tommy_Gream
  • Patinka 1
  • Pasimetęs (-usi) 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

 

#1 idėja

 

Furgonas

 

 

 


Trumpas aprašymas

Tam tikru metu, parašius tam tikrą komandą, netoli San Fierro miesto atsiras Furgonas pilnas pinigų arba chemikalų su įrankiais reikalingais narkotikų gamybai. Furgonas atsiras jei bus prisijungę bent 4 teisėsaugos ir 4 mafijų atstovai. Teisėsaugos tikslas apginti furgoną ir nugabenti jį į Armijos bazę, Mafijų tikslas užgrobti furgoną ir jį nugabenti į vienos iš mafijų bazę. Mafijos furgoną grobti gali kas 3 valandas. Kiekviena mafija furgoną gali grobti atskirai, pralaimėjus grobimą ir nepristačius forgono į bazę grobti bus galima tik po 3 valandų pertraukos.

 

Kaip viskas veikia?

Esant prisijungusiems 4 teisėsaugos ir 4 mafijos atstovams Mafijos direktorius/pavaduotojas parašys komandą /grobtifurgona. Prasidės 5 minučių atgalinis skaičiavimas, per kurį turės susirinkti tiek mafijų, tiek teisėsaugos atstovai į jiems reikiamas vietas (bazes, tpa51 ir pnš). Pasibaigus 5 minučių skaičiavimui žemėlapyje atsiras žymeklis, kuriuo bus pažymėtas atsiradęs furgonas. Teisėsauga ir Mafijos vyks į tą vietą ir kovos dėl furgono. Furgoną nugabenti į bazę reikės jį vairuojant. Visi asmenys sėdintys furgone gaus /bega statusą, tad negalės naudotis gydymo komandomis, drive-by iš furgono bus galima. Kovos dėl furgono metu galima užsisakyti vieno mediko ir vieno mechaniko paslaugas, jei manote, jog jums jie padės. Patartina būtų, jog vienas asmuo vairuotų furgoną ir jį lydėtų kelios mašinos kaip palyda. Jeigu susišaudymo metu furgonas sprogsta ar būna paskandintas, po 10 sekundžių furgonas atsiras toje vietoje, kurioje sprogo arba buvo prieš 20 sekundžių. Tikslas: pristatyti furgoną į bazės pickup‘ą. Furgonas turės kelias skirtingas atsiradimo vietas, tad niekad negali žinoti, kurioje iš jų furgonas atsiras. Furgono atsiradimo zonoje draudžiama naudoti visas admin, vip komandas, draudžiama naudoti /ant, /taz, /ant2, /suristi komandas.

 

Kokia nauda iš Furgono mafijoms?

Už furgono pristatymą į bazę mafijos narys, kuris jį pristato į pickup‘ą gauna 20 chemikalų ir 20 irankių bei 15‘000$ į darbo fondą.

 

Kokia nauda iš Furgono teisėsaugai?

Už furgono pristatymą į Armijos bazės pickup‘ą kiekviena teisėsaugos sritis gaus po 35‘000$ į darbo fondą ir asmuo, kuris pristatys furgoną į pickup‘ą gaus papildomą 15‘000$ į rankas.

 

 

Vietos, kuriose galėtų atsirasti Furgonas:

 

vc6yBfZ.png

 

Vietos iš arčiau:
 

https://imgur.com/a/oIDpBXh

 

Kad išvengti nusiskundimų dėl atstumų iki mafijų ar armijos bazės stengiausi parinkti vietas, kurių atstumai būtų gana panašūs. Bet juk svarbiausia veiksmas, o ne keliu metru atstumo skirtumas. :) 

 

Galimi Furgonai

 

Manau kažkuris iš šių furgonų šiai idėjai būtų pats tinkamiausias.

#1

Vehicle_414.jpg

 

#2

Vehicle_440.jpg



Papildoma informacija

Kiek žinau ateityje bus cbug zonos, tad toje vietoje, kurioje atsiras furgonas, būtų galimą padaryti vieną iš zonų, kurioje būtų leidžiamas cbug‘as. Kadangi bus keletas furgono atsiradimo vietų, galima padaryti, jog keliose vietose būtų leidžiamas cbug‘as, keliose neleidžiamas, taip būtų lavinamas ne tik žaidėjų cbugo mokėjimas (arba ahk cbugasXD), bet ir šaudymo su automatiniais ginklais sugebėjimai.

*  - gali būti redaguojama.

 

 

 

#2 idėja

 

Kanapių sėklų rinkimas

 

 

 

 


Trumpas aprašymas

 

Visi puikiai žinome matytus ir žemiau siūlomus grybų ir miško uogų rinkimus. Pagalvojau, jog būtų galima pritaikyti mūsų serveriui šiek tiek kitokį rinkimą t.y. Kanapių sėklų rinkimą. Tai padėtų panaudoti dabar nelabai kur naudojamas Kanapes ir taip pat padėtų užsidirbti šiek tiek pinigų.

 

Kaip viskas vyksta?

 

Būtų sukurta tam tikra vieta, kurioje žaidėjai galėtų rinkti kanapių sėklas. Vėliau tas sėklas būtų galima parduoti žmonėm, kad jie pasisodintų jas savo namuose, arba pasisodinti patiems. Taip pat Kanapių rinkimo vietoje būtų specialus supirkimo kioskelis, kuriame būtų galima parduoti jau užaugintas arba turimas Kanapes. Taip serverio žaidėjai galėtų panaudoti dabar nelabai reikalingas narkotines medžiagas.

 

Idėjos veikimo principas

 

Žaidėjas atvyksta į Kanapių sėklų rinkimo zoną, tuomet kioskelyje nusiperka Krepšelį (į jį dės surinktas sėklas) ir įėjimo bilietą. Krepšelių kaina svyruotų nuo 2000$ iki 6000$, o įėjimo bilieto – 10‘000$. Krepšeliai būtų 3 pasirinkimų – daugiausiai telpa 50 sėklų (kaina 2000$); daugiausiai telpa 100 sėklų (kaina 4000$); daugiausiai telpa 150 sėklų (kaina 6000$). Taip pat, tik įėjus į Kanapių sėklų rinkimo zoną, pradėtų tiksėti 5 minučių laikmatis, per kurį jūs galėsite rinkti sėklas. Pasibaigus laikui jūs būsite sugražintas atgal prie kioskelio su surinktom sėklom. Norint ateiti dar kartą mokėti reikės tik už krepšelio pirkimą. Įėjimo bilietas galioja 24 valandas. Surinktas sėklas bus galima pasisodinti namuose, arba parduoti kitiems žaidėjams, jog jie galėtų pasisodinti. Jei sodinsitės patys, kanapes, kurias užauginsite galėsite parduoti sugrįžę į Kanapių Sėklų rinkimo zoną, ten esančiame kioskelyje. 10g Kanapių galėsite parduoti už 50$.

(Kainos gali būti keičiamos dėl ekonomikos, tikslas jog žaidėjas išeitų į minimalų pliusą).

 

Kaip rinkti sėklas?

 

Sumappintoje ir tvora aptvertoje Kanapių rinkimo zonoje pradėjus tiksėti laikmačiui bus išmėtyta daug pickup‘ų į kuriuos įėjęs gausi dažniausiai 1 arba 2 sėklas. Pasitaikys pickupų, kuriuose nebus nei vienos sėklos, tad reikia rinktis atidžiai. 60% jog iš pickup‘o gausite 1 sėklą; 15% jog gausite 2 sėklas ir 25% jog negausite nei vienos. Surinkus didžiausia sėklų kiekį, kurį palaiko krepšelis būsite iškart sugrąžinamas prie kioskelio, nesvarbu ar jūsų laikas pasibaigė. Pasibaigus rinkimo laikui taip pat būsite sugrąžinamas prie kioskelio su savo surinktom sėklom.

(procentai taip pat gali būti keičiami)

 

Kam to reikia?

 

Manau ši idėja šiek tiek paįvairintų mūsų serverio dienos veiklą, taip pat atsirastų gana naudingas Kanapių panaudojimas, kadangi dabar, jos naudojamos minimaliai arba išvis nenaudojamos. Taip pat ši idėja pakeistų dabartinį Kanapių Sėklų pirkimą.

 

Kaip atrodytų zona ir pickup‘ai?

 

Galima rinkimo zonos vieta

 

AWOvp9J.png

~~~

Būtų aptverta tvora aplink šią zoną.

 

o3OOkaY.png

 

(gali būti keičiama)

 

Kaip atrodytų pickup‘ai

 

1578_w.jpg

 

(gali būti keičiama)

 

Kioskelio GUI

 

 

uTVxRdS.png

 

(gali būti keičiama)
 

 

Redaguota . Redagavo Black_Kodak
#1 Papildyta Furgono idėja; #2 Pridėta nauja Kanapių sėklų rinkimo idėja.
  • Patinka 14

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveikas Ridai ir visi skaitantys  , tai turiu idėjų būtent neutraliems darbams.

1. Medikai- Visi žinot kaip veikia mediko darbo principas , tai pagalvojau , kodėl gi ne jo nepakeitus? Idėja- Medikas galėtu turėti inventoriuje tik 10 šarvų ir gydymų (čia galima koreguot) pasibaigus bus galima jų pasipildyt medikų bazėje chekpointę.

2.Taksistai- Taksistai nors ir aktyvūs,  bet dažniausiai neturintys ką veikti , tai yra vienas pasiūlymas kuris duos šiek tiek veiklos tai- Po visą mapą ir Sf miestą bus išsvaidyti stovėjimo vietos chekpointai į kuriuos turės atvykti taksi darbuotojai , už tai jie gaus papildomų pinigų.

3.Mechanikai-Tai darbas , kuris yra  tikrai įdomus ir prasmingas. Tad , esu sugalvojęs tokį pasiūlymą. - Mechanikai , kad  galėtu tuninguoti transporto priemonęs pvz : uždėti spoilerį , buferius  ir kit.

4. Fūristai- mano mylimiausi <3 - Jų darbas tikrai atsakingas. Todėl būtų galimą jiems įdėti naujų krovinių  ir naujų sumų Gal net pakeisti jų baze??????

Redaguota . Redagavo Tipo_Kiskis
sw
  • Patinka 2
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

DARBAI BE PAKVIETIMO

Spoiler

Kas tai per įdėjos?

Manau pradėsiu nuo to, kad reiktų įdėt kokius nors kelis naujus darbus ir šiek tiek pakeist darbų be pakvietimo XP skirtumą. Kadangi dabar yra keli darbai 2000XP, 2500XP ir kiti darbai 7500XP, 10000XP. Mano manymu tikrai yra per didelis šuolis.

 

Toliau kalbant apie darbus be pakvietimo, tikrai visi žinom apie serveryje esantį RC darbą ir jo klaidas, laikui bėgant manau reiktų šį darbą pakeist kokiu nors kitu ar tiesiog jį išimt. Kodėl? Žaidėjams kyla labai daug klausimų, kadangi dažnai jiems nerodo kur reik išsikraut dėžes, parodo jiems netinkamą vietą, arba tiesiog jiems neina padėti tų dėžių ant tam tikro stalo. Dar yra šiokia tokia klaida, nes kai ateina naujokai į šį darbą, norint jiems palikt - pasilieka 5 dienų darbo draudimas, tad tenka laukt kol baigsis tas draudimas, arba tenka prašyt Direktorių Prižiūrėtojų pagalbos.

 

Kaip ir minėjau, reiktų įdėti kelis naujus darbus be pakvietimo, čia daug neišsiplėsiu, kadangi šiuo metu yra sukurtas atskiras klubas "Naujokams", kuriame tam tikri žaidėjai siūlo sugalvotas įdėjas darbui. Tad manau galite ir jūs ten prisijungt, pažiūrėt visas tas įdėjas;)

 

Kokia šios įdėjos nauda?

Naujokams, kuriems trūksta XP iki darbo su pakvietimu arba nepavyksta į jį patekti, galėtų turėti didesnį pasirinkimą kokį darbą norėtų dirbti.

 

RC darbas kaip ir rašiau viršuje yra turintis gan daug klaidų. Naujokai dažnai būna nepatenkinti dėl šio darbo, ypač dėl darbo kontrakto susibugginimo, tad tiesiog būtų mažiau nusiskundimų Direktorių Prižiūrėtojams dėl tų kontraktų ir naujokams netektų nervintis dėl to, kad nepasideda dėžė arba nuvažiuoja ne į reikiamą vietą.

 

MINI ŽAIDIMAS PAĮVAIRINT DIENAI

Spoiler

Kas tai per įdėja?

Šiuo metu nėra labai daug žmonių, kurie žaidžia SAMP, tad RLS taip pat neišimtis. Dėl šio dalyko, neutraliem darbam neatitenka labai daug iškvietimų, mafijos negali grobt tam tikrų vietų, kadangi nesusirenka pakankamas skaičius teisėsaugos, o pati teisėsauga neturi veiklos gaudant nusikaltėlius, tad visiem tenka tiesiog kaitint. Pagalvojus apie tai, manau, būtų galima padaryt kaip ir dienos žaidimą: kiekvieną dieną [kasdien vis skirtingose vietose] SF mieste būtų išmėtyta 10 tam tikrų dalykų [lagaminėliai, kokie nors ginklai, kiti daiktai kuriuos sugalvosit]. Ir žaidėjai važinėdami po miestelį, galės ieškot tų išmėtytų daiktų. Jei per visą dieną sugebės surasti visus 10, laimės tam tikrą atlygį [pinigus, XP ar kažką ką sugalvosit]. O jei nesugebės rasti visų, tie daiktai jiem dings, ir kitą dieną vėl teks ieškoti.

 

Kokia šios įdėjos nauda?

Būtų šiek tiek įdomiau praleista "eilinė kaitinimo diena" ir žaidėjai turėtų šiokį tokį užsiėmimą. Nors serveryje administratoriai stengiasi dažniau daryt eventus, manau to žaidėjams tikrai neužtenka. Ir tiesiog, patiems žaidėjams būtų smagu užsidirbti papildomai pinigų ar XP.

 

NAMO PATOBULINIMAI

Spoiler

Kas tai per įdėja?

Kad šiek tiek daugiau serveryje būtų atkreipiamas dėmėsys į namus, manau, būtų galima padaryt tam tikrą sistemą, su kurią sumokėjęs serverio valiutą [kuo geresnis interjeras, tuo daugiau mokėt], galėtum pasikeist namo interjerą ar nusipirkti didesnę spintą, kurioje būtų galima talpinti dar daugiau daiktų, skin ir kitų dalykų. Namo patobulinimas vyktų tam tikrą laiką, priklausomai nuo to ką perki ar į kokį interjerą tobulini.

 

Kokia šios įdėjos nauda?

Žaidėjai turėtų didesnį pasirinkimą, kur išleisti turimą serverio valiutą, gal šiek tiek daugiau būtų naudojami ir perkami namai.

 

ADMINISTRATORIAI

Spoiler

Kas tai per įdėjos?

Manau jau tikrai keli prižiūrėtojai turėjo nusiskundimų dėl šiuo metu esančios /az komandos į kurią gali atsakyt tik vienas administratorius. Siūlyčiau padaryt, kad į žaidėjo pagalbos klausimą būtų galima atsakyt tam tikrą laiką [kokias 30 sekundžių, ir nesvarbu kiek administratorių atsakytų.] arba tiesiog padaryt, kad galėtų atsakyt keli administratoriai. Kadangi dabar būna, kad nori išsamiai atsakyt naujokui, kad kitam kartui nekiltų klausimų, o kitas paprastas administratorius atsako vienu žodžiu ir tai, parašo kokią nors nesąmonę. Tuomet turi parašyt tam žaidėjui /sms [jeigu jis išvis turi telefoną], arba tenka teleportuotis, ir viską aiškint iš naujo.

 

Ir visai neblogai būtų, jeigu pagaliau padarytumėt 4 lygio administratoriams /unmute komandą, kuri būtų skirta atitildyti VISIEMS serverio žaidėjams.

 

Kokia šios įdėjos nauda?

Naujokai ir kiti žaidėjai galėtų gaut išsamesnę informaciją į pagalbos klausimą, taip pat būtų paprasčiau patiems administratoriams.

 

Jau po atnaujinimo 4 lygio administratoriai turėjo turėt galimybę, atitildyt visus žaidėjus, bet šis dalykas iki galo vis dar nepadarytas. Taip būtų lengviau žaidėjams gauti unmute po neteisingo užtildymo, arba po užpildytos unmute anketos.

 

GARAŽAI

Spoiler

Kas tai per įdėja?

Šiuo metu serveryje yra galimybė plėšti žaidėjų nuosavų tr. priemonių bagažines, kaip apsisaugojimą nuo to, mano manymu, reiktų padaryt tam tikrus garažus. Juos būtų galima nusipirkti dienai, savaitei ar mėnesiui už tam tikrą kreditų ar serverio valiutos kainą. Galėtų būti garažo valdymas, kuriame garažo savininkas, galėtų atiduoti ar parduoti garažą kitam žaidėjui ar pačiam serveriui [bet tuomet žaidėjas gautų žymiai mažiau pinigų, o kita dalis atitektų serveriui.]

 

Kokios galėtų būti kainos?

1 dienai - 30'000 - 50 kreditų

1 savaitei - 200'000 - 300 kreditų

1 mėnesiui -  850'000 - 1300 kreditų

Parduodant serveriui nuo kainos būtų nuskaičiuojami 25 proc., o likusi dalis atitektų žaidėjui

 

Kokia visos šios įdėjos nauda?

Kaip ir minėjau, tai būtų apsauga nuo serverio "vagių" ir tiesiog žaidėjai turėtų didesnį pasirinkimą kur išleist sukauptą serverio valiutą ar kreditus.

 

MISIJOS

Spoiler

Kas tai per įdėja?

Šiuo metu misijose [/misijos], yra tik kelios užduotys, kurias nėra labai sunku įvykdyt [Rasti kovų sales, ir jose išmokti kovų stilius]. Mano manymu, reiktų įdėti daugiau tokių paprastesnių misijų, daugelį jų galima paimti iš naujokų centro, kur yra sukurtas papildomas uždarbis jiem [ https://forumas.rls.lt/topic/69406-naujokų-centras-papildomas-darbas/ ]. Kadangi daugelis naujokų nepastebi šios temos, galbūt įdėjus šias užduotis į /misijos, jos bus labiau pastebimos ir daugelis norėdami užsidirbti papildomai pinigų pradės jas vykdyti.

 

Kokias užduotis būtų galima įkelti ir kokį atlygį skirti?

Susikurti banko sąskaitą 250 ir 5 XP

Išsinuomoti mašiną 250 ir 5 XP

Įsidarbinti į darbą su pakvietimu 350 ir 5 XP

Įsigyti telefoną 300 ir 5 XP

Atsiimti pirmą algą 500 ir 5 XP

Nusikalsti (gauti star'ų) ir sumokėti pirmą baudą 1000 ir 10 XP

Nusipirkti nuosavą transportą 1000 ir 10 XP

 

Kokia visos šios įdėjos nauda?

Naujokai bei patys žaidėjai turės galimybę papildomai užsidirbti, Taip pat naujokams bus lengviau integruotis į serverį, didesnis pasirinkimas /misijos lentelėje leis žaidėjams keltis aukštesnį žaidimo lygį bei smagiai praleisti laiką vykdant visas misijas.

 

Redaguota . Redagavo Pink_Nightmare
Atleiskit už klaidas, jei ką - bus redaguojama ir pildoma c:
  • Patinka 10
  • Cha Cha 1
  • Pasimetęs (-usi) 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kita įdėja yra, ŽVEJYBA. Daugelis žmonių tikriausiai mėgsta užsiiminėti žvejyba. Kodėl gi neįdiegus naujos sistemos su žvejyba. Žmonės galės galės žvejoti įvairaiusius dalykus kuriuos įmanoma rasti kaip, Batai, Perlai, ir būtiniausiai žuvys. Būtų kur nors prie žvėjybos ploto kioskas kuriame būtų galima pirkti Žvejo Licenzija. Tame kioskelyje būtų reikmenys žvejybai, laimikio pardavimo punktas. Už kiek vieną kilogramą skirtinga suma. Perlų kainą apie 10.000 eurų, bet tai būtu rečiausias dalykas kurį galima ištraukti.  Tada laivų nuomos punktas kuriame visi galės užsisakyti laivą žvejybai, kainos būtu pagal norima laiką žvejoti. Baigiant žvejoti atgal priduoti į Nuomos punktą. Būtų sukurtos varžybos, Daugiausiai kilogramų žuvies pagavęs asmuo. Žvejybos lygiai nuo Pradinokas iki Senbuvis Žvejys.  Na žodžiu kažkas tokio. Jei patiko nepamirškit pasapausti "Patinka"

  • Patinka 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveikas Žmogau, skaitantis mano įdėjų sąrašą!

Norėčiau pristatyti nemažą kiekį pasiūlymų, kuriuos norėčiau matyti įvykdytus čia, Realiame Lietuvos Serveryje

 

 

#1 Atnaujinimas Teisėsaugai

 

Spoiler

Siūlau įdėti daugiau /kliutis pasirinkimų, kadangi šiuo metu yra pasirinkimas tik 1. 

Štai keletas variantų, kuriuos būtų galima įdėti prie /kliutis pasirinkimo, o tuos pasirinkimus būtų galima įdėti į GUI lentelę arba tiesiog  palikti komandose -> /kliutis1 /kliutis2 ...

 

   Modelio ID 1459 >> Object ID 1459 in SA-MP and GTA San Andreas   ;   Modelio ID 1423  Object ID 1423 in SA-MP and GTA San Andreas ;  Modelio ID   1422 Object ID 1422 in SA-MP and GTA San Andreas;

 

 

 

 

Dar būtų galima papildyti /ita lentelę "Grubaus žodyno naudojimas", šis įtarimas būtų naudojamas tada kai prie pareigūno grubiai keikiamsi, bei būtu galima išskirti įtarimą "Pareigūno užpuolimas, įžeidimas, neklausymas - 30 star". Ši įtarimą būtų galima kiek viena taikyti atskirai, o nedėti kiek viena atskirai. Ane @Diz_Notz? Jei sutinki, spausk "Patinka". Taip pat būtų galima prie įtarimu lentelės pridėti "Pastovus trukdymas teisėsaugininkai darbui" už tai būtų galima skirti 45 statūs, o šis įtarimas būtų naudojamas tik tada, jei žaidėjas masiškai trukdo teisėsaugininkui dirbti savo darba, netgi po kelių kartu sudėtų star už tai.  

 

 

 

#2 Bendras atnaujinimas darbams. 

 

Spoiler

Siūlau padaryti tai, jog darbų automobiliai imtų daugiau degalų, tarkim Mechanikų towtruck imtų 6ltr/100km o visureigis kokius 4ltr/100km, Taip pat būtų galima prie to pačio įdėti kiek vienam darbui po taip vadinamą "bačką", na tokia kaip stoties degalineje, prie dujų stoteles yra, kurioje būtų laikomi degalai, o ją turėtų pildyti Tolimųjų Reisų Vairuotojai, Jiems būtų papildomi pinigai į fondą,  Jei kalbant šia tema,  tai įvairus lėktuvai taip pat turėtų imti nemažai  degalų, kaip ir  valtys. Pvz.: Policijos, Armijos, Medikų, Vip zonos sraigtasparniai imtų po kokia 20ltr/100km.. O kokie Admin zonos heliai po kokia 30ltr/100km, Armijos dideli heliai po kokia 40ltr/100km. 

Aišku, čia pateikiau kaip pavyzdį, galima padaryti viską kitaip su degalu naudojimu. 

 

 

#3 Nusikalstamo patobulinimas

 

Spoiler

Siūlau įdėti mafijoms daugiau pastatų, kuriuos šie galėtų grobti, tarkim auto salonus ir panašiai.

O Civiliams siūlau įdėti prie /galimybes  galimybė apvogti degalinių auto salonų bei KMA kasas; kioskus bei serverio bankomatus. Apie šias vagystes praneštų Policijai ir Apsaugai, tačiau jeigu Apsaugos bei Policijos bendrai nesusidarytų bent jau 5 tai praneštų ir Armijai į raciją. 

Tokiu būdu būtų daugiau veiklos žaidėjams bei mafijozams.

   

 

#4 TRV darbo patobulinimas

 

Spoiler

Siūlau įdėti daugiau reisų Fūristams, pvz.:  ginklų pristatymas Teisėsaugai, Apsaugai, Ginklinėms, nusikalstamoms grupuotėms ; Auto detalių pristatymas Mechanikams; Maisto produktų pristatymas kavinėms ir į kitas vietas ( į kurias sugalvokite aišku )

 

 

#5 Mechanikų darbo patobulinimas

 

Spoiler

Siūlau įdėti sprogusių automobilių taisymą Mechanikų bazėje, tai būtų puiki galimybė Mechanikams užsidirbti.

Sprogusį automobilis būtų tokio pat modelio kokio ir yra, tik be kapoto, durų, langų, bagažines, pvz.: Sprogsta automobilis "Buffalo" tai jis lieka kaip tokioj pat pozicijoje kaip ir buvo, tačiau neturi nei durų, nei langų, nei bagažines. Mechanikas turėtų tokį automobilį parsitemti į bazę ir joje pastatyti ant keltuvo, o paskui turėtų taisyti spaudinėdamas tam tikrus klavišus ar jų kombinacijas, automobilio sutaisymo greitis taip pat priklausytu nuo /xp patirties, pvz,: turi 10.000 xp darbo patirties, tai automobilį sutaisai per kokia 2 minutes, o turėdamas  60.000 xp darbo patirties sutaisytai per kokia 1 minutę. Tačiau galima prie šios sistemos palikti ir esama, tik padaryti jog ji veiktų tik tada jeigu nėra Mechanikų bent 3 serveryje. Na tai taip pat galima redaguoti.  

 

 

#6 Veiklos padidinimas serverio naujokams bei įprastiems žaidėjams

 

Spoiler

Netikėti objektai - tai objektai, kurie atsirastų tik SAN FIERRO mieste o apie jų atsiradimą praneštu visiems žaidėjams, už juos būtų galima gauti nuo 100€ iki 2000€. Tai galėtu būti paprasčiausias retas automobilis ar šiukšlių dėže ar koks nors kitas objektas. Tokie atsiradimai vyktų tarp 18 ir 20 valandos, arba kas 20 minučių kiek vieną diena. 

/visipasiekimai didinimas  - norėčiau pamatyti daugiau pasiekimų, už kuriuos būtų galima gauti tam tikras pinigines išmokas, pvz.; įsidarbinti Teisėsaugoje, atlygis  2.000€ bei 20 XP. Pasiekti Teisėsaugininko patirties  1.000 XP ribą, atlygis 2.000€ bei 25XP. Įsidarbinti į darbą su pakvietimu, atlygis 1.500€ bei 15XP. Įsidarbink savo pirmąjame darbe, atlygis 4000€ bei 40XP 

Miško gerybių rinkimas - galima būtų įdėtas miško gerybių rinkimą, už tai būtų galima gauti tam tikrą sumą pinigų. Tai vyktų miškuose esančiuose netoliese San fierro miesto. Galima būtų rinkti įvairius grybus, uogas ir panašiai. Atėjus prie grybo ar uogos reikėtų parašyti komandą /rinkti ir žaidėjas darytų tokį pat ar panašų veiksmą kaip apvogiant namą. Norint rinkti uogas reikėtų surasti miške krūmą ant kurio augtų tam tikros uogos, krūmai galėtų būti skirtingų spalvų, dėl ant jų augančių uogų rūšies. O grybams būtų ta pati komandą kaip ir renkant uogas, tačiau manau grybus reikėtų sumapinti ir šiuos mapus išmetyti po visą netoliese san fierro esantį mišką, tam kad žaidėjai galėtų ieškoti grybų. Surinkus tam tikrą kiekį būtų galima priduoti mieste esančiame turguje, netoliese banko, įvairiomis kainomis. Pvz.: 1 kg uogų kainuotų apie 15€ o grybų, tarkim baravykų 1 kg kainuotų 20€ o mišrus grybai kainuotų už 1 kg kokia  10€. 

 

#7 VM atnaujinimas

 

Spoiler

Siūlau įdėti komandą, kuri veiktų prie vieno iš stalų, ši komanda parodytu Kelių Eismo Taisyklės, kurios galioja mūsų serveryje, tokiu būtų galėtų naujokai paskaityti jas ir žinotų kokius atsakymus rinktis, aišku ne visi jas skaitys, bet vis tiek geriau nei nieko. 

Taip pat norėčiau jog būtų padaryta tai, jog galėtum atsiimti teises, na pvz.: išlaikai teorija, praktiką ir paskui turi nueiti į VM vidų atsiimti teises, o ten būtų koks nors botas kuris atspausdintų teisęs ir tau jas paduotų, visai įdomu būtų tai pamatyti.

 

#8 Daugiau galimybių ties event kūrimu IV lygio administratoriams

 

Spoiler

Siūlau padaryti IV lygio administratoriams galimybę kurti valčių lenktynes serveryje, kadangi slotas yra, tačiau sistemos yra. Sukūrus šią sistemą, manau būtų daugiau veiklos žaidėjams iš IV administratorių puses. 

Prisijungus į šį event žaidėjas gautų valtį ir būtų pastatytas į tam tikrą vietą ir užšaldytas iki starto dėl tvarkos. 

 

 

#9 Apsaugos atnaujinimas

 

Spoiler

Siūlau įdėti Apsaugai galimybė dėti signalizacijas į namus bei automobilius. Įmontavus signalizaciją į automobilį ji suveiktų bandant išlaužti jos duris, bagažinę. O apie tai pirma sužinotų Apsauga bei Policija. Taip pat norėčiau jog Apsaugininkams atsirastų komandos, kurių dėka jie galėtų saugoti žmones imdami iš jų pinigus už saugojimą.

Įmontuoti reiktų stovint name arba sėdint, įvedus komandą /montuoti , panaudojus šią komandą išmestų nedidelę lentelę pasirinkti kokia signalizaciją norite montuoti ir kur ją norite montuoti. Signalizacijų tipai būtų trys: Pirmas tipas - laužiantis į namą/automobilį praneštų tik tada, kai įsilaužimo progresas pasiektų 80% ; Antras tipas - laužiantis į namą/automobilį praneštų tik tada, kai įsilaužimo progresas pasiektų 40% ; Trečias tipas - laužiantis į namą/automobilį praneštų tik tada, kai įsilaužimo progresas pasiektų 20%. Signalizacijos kainą žaidime galėtų nustatyti Apsaugos direktorius. 

 

Norėčiau, jog būtų Apsaugoje daugiau komandų: /saugauz - saugau žmogų, /saugaup  - saugau pastatą, /saugaun - saugau namą. 

/saugauz [ŽMOGAUS V_P/ID] - šią komandą naudoti eitų saugant žmogų, kuris yra šalia, tačiau šis negalėtų nutolti ne daugiau kaip 10 metrų nuo jį saugančio asmens, minimaliai eitų saugoti  5 minutes, maksimaliai - 20 minučių. 

/saugaup [PASTATO PAVADINIMAS]- šią komandą naudoti eitų tik saugant svarbų pastatą bei jo teritoriją, kuris yra šalia, minimaliai eitų saugoti  5 minutes, maksimaliai - 20 minučių. 

/saugaun [NAMO ID] - ši komanda būtų naudojama saugant namą, tačiau būtų galima nuo namo pasitraukti maksimaliai 20 metrų visomis kryptimis, nes visgi reiktų esant reikalui surakinti žmogų, kuris apšaudo Apsauginį. 

 

#9 Žvejyba

 

Spoiler

Norėčiau serveryje pamatyti žvejyba. Ji vyktu visame vandenyje esančiame tarpuose tarp VIP zonos bei SF, tarp CN bazes bei SF. Norint žvejoti reikėtu turėti žvejo kortelę, kuria būtų galima nusipirkti kiek vienoje degalines kasoje, kioske taip pat reikėtų meškeres, valo. pludes. švino. kabliuko, bei masalo. Meškerę reikėtų paruošti žvejybai, o tai užtruktų tam tikrą laiką. O prieš žvejojant reiktų tiktai ant kabliuko užmauti slieką, Už kiek vieną pagautą žuvį būtų galima gauti pinigų SF turgavietėje, už kiek vienos žuvies rūšį skirtingai, pvz.: Karpis kainuotų  40€/kg, menkę 20€/kg ir panašiai.  

 

#10 +REP žaidime

 

Spoiler

Siūlau įdėti į žaidimą +REP sistemą, kurios pagalba būtų galima atsidėkoti kitiems žaidėjams už pagalbą, pagal tai būtų galima spręsti žaidėjų paslaugumą, reputaciją ir panašai.

 

 

#11 Taksofonai

 

Spoiler

Siūliau įdėti į serverį taksofonus į serverį prie svarbiausių serverio vietų - Savivaldybės, Banko, Vairavimo Mokyklos, Stotyje, Policijos Departamento ir kitų svarbių vietų kurių nepaminėjau. Taksofonais labiausiai naudotųsi Naujokai, kadangi jie dažniausiai neturi telefonų. 

 

#12 Serverio garbes siena

 

Spoiler

Siūlau įdėti tam tikroje vietoje sieną, kurioje būtų matomi visi žaidėjai, kurie daugiau ar mažiau prisidėjo prie serverio geroves. Taip žaidėjai manau labiau juos prisimins. Nelabai reikšminga, bet vistiek geriau nei nieko. :) 

 

#13  Alkio sistema

 

Spoiler

Siūlau įdėti į serverį alkio sistemą, kurios pagalba maistas būtų labiau vertinamas, bei iš to būtų galima pasidaryti pinigų serverio žaidėjams. 

Alkis didėtų dėl įvairių dalykų, pvz.: važinėjimas su darbiniu automobiliu - alkis didėja lėčiau. O tarkim bėgiojant ar vaikštant alkis didėtų greičiau. Tai serveriui pridėtų tikrumo - reiktų pirkti maisto  ir panašiai. 

Aišku reiktų pajungti maisto bei gėrimų aparatus ir juos pastatyti įvairiausiose vietose San Fierre.  

 

 

#14 RC darbo atnaujinimas. 

 

Spoiler

Jeigu būtų įgyvendinta maisto sistema bei su ja ir maisto bei gėrimų sistema tai reiktu manau atnaujinti ir RC darbą, jog šie galėtu vėžioti maistą į aparatus už tai gaudami papildomai pinigų. Pvz.: Už vieną nuvežimą būtų galima gauti 20€

 

#15 Saugios zonos

 

Spoiler

Siūlau įdėti saugias vietas serveryje, kuriose neitų pasiimti jokių ginklų nei šaudyti į joje esančius žmones, kadangi gan dažnai pasitaiko jog mafijos masiškai šaudo į civilius o teisėsauga nepajėgia jų sutramdyti ir pasodinti į kalėjimą, Įdėjus šias zonas žaidėjai galės jose ramiai ką nors veikti, nesibaimindami jog mirs. 

 

 

#16 Darbo birža

 

Spoiler

Manau serveryje tikrai praverstu darbo birža, Joje direktoriai ar jų pavaduotojai galėtų įdėti skelbimą jog ieško darbuotojų, nuėjus į darbo birža būtų pickup ant kurio atsistojus rodytų darbus, kurių direktoriai idėja skelbimą. Pasirinkus norimą skelbimą reiktų eiti prie tam tikro stalo ir užpildyti pasirinkto darbo valdžios paliktą anketa, o to darbo direktorius arba pavaduotojas artimiausiu metu galėtų atvykti į darbo biržą ir patikrinti anketas, jeigu kuri nors anketa jį tenkintų, galėtų tos anketos asmenį pakviesti pas save į darbą. 

Anketos pildymą galima padaryti jog išmestų GUI lentelę su klausimu o laukelyje reiktų parašyti atsakymą. O anketą reiktų sudaryti irgi gan paprastai, parašant klausimą reiktų padėti kabliataškį ( ; ), padėjus jį būtų galima rašyti kitą klausimą o anketoje tilptu maksimaliai kokie 20 klausimų. Direktorius  jo pavaduotojas paskelbęs ta anketą galėtų ją kartas nuo karto redaguoti. Anketų klausimus bei atsakymus galėtų tikrinti DP nariai, nes manau būtų galima padaryti jog po priėmimo anketa dar išliktų bent 2 dienas. Dėl to būtų galima padaryti darbo biržos archyvą, kuriame būtų saugomos užpildytos darbų anketos  bent keletą dienų. 

 

#17 Naujokų prisiregistravimas

 

Spoiler

Siūlau paredaguoti istorijos pasirinkimo sistemą naujokams, kurie registruojasi į serverį kad eitų kitai mygtukais peržiūrėti kitą istoriją, pvz.: A ir D raidėmis. Nes manau ne vienas naujokas turi loptopą ant kurio nebūna skaičiai kaip ant stacionaraus kompiuterio, o klaviatūros dažniausiai irgi neturi. Pasirinkdami Jiems tinkamiausią istoriją jie galės žaisti pagal sunkumą. 

Taip pat prie to pačio norėčiau jog būtų įdėta el pašto prašymas, na įvedi savo gmailą ir į jį atsiunčia keturių skaičių kodą, kuriuo turėtum patvirtinti savo paskyrą. Tokiu būdų būtų mažiau sukuriama netikrų paskyrų žaidime. 

 

#18 Nuomuojami dviračiai

 

Spoiler

Siūlau prie svarbių serverio vietų (Savivaldybė, VM, Ligonine, Bankas) įdėti bent 5 dviračius, kuriuos galėtų išsinuomuoti. Dviračiai manau praverstų visiems žaidėjams, nes manau daugeliui atsibodo vien tik nuomuojami automobiliai...

 

#19 Kalėjimo update

 

Spoiler

Siūlau įdėti naują pickupą, kuriame atsispawnintų žaidėjai paleisti iš kalėjimo, nes dabartinis yra prie senosios Policijos bazes, be to būtų gerai jog ir tas bankomatas esantis prie senosios Policijos bazes būtų perkeltas prie naujosios Policijos (prie pagrindinio departamento aišku). 

Laikino sulaikymo kameros Policijos viduje, nes daugelis manau kameras mate, tačiau jos nėra naudojamos. Šiose kamerose galėtų būti žaidėjai, kurie sėdi neilgai, iki 10 minučių, o daugiau sėdintys žaidėjai nei ankščiau mano minėtas laikas atsidurtų kalėjime. 

Pabėgimas iš kalėjimo - ši sistema veiktų tik tada jei kalėjime būtų bent 4 kaliniai bei serveryje bent 3 teisėsaugininkai. Bėgliai norėdami pabėgti iš kalėjimo turėtų nueiti prie kalėjimo tarnybinio išėjimo išorėje, na žinot tas duris kur įeit į vidų ir prie tų ira tos grotos tokios, tai va prie tų prieitų ir turėtų suvesti komanda /sprogdinti ir šios komandos pagalbą ant durų krašto prisiklijuotų sprogmuo, kuris sprogtų per 10 sekundžių, o šią komandą tektų suvesti tiek kartų, kiek yra kalėjimo lauke durų vedančių prie vartų. Priėjus vartus tektu komandą /sprogdinti suvesti bent keletai žaidėjų esančių prie vartų tam kad užsidėtų keletas sprogmenų.

 

#20 Laivų punktas.

 

Spoiler

Siūlau įdėti nuomuojamų laivų punktą kur nors šalia miesto, geriausia vieta būtų prie Armijos bazes. Šis punktas praverstų žvejojant, darant event ir panašiai. 

Atėjus į punktą būtų sustatyti laivai vandenyje, o ant nedideles prieplaukos būtų kioskelis, kuriame reikėtų nusipirkti kvitą, kurio dėka būtų galima pasiimti laivą. Su kvitu reikėtų nueiti prie pasirinkto laivo ir parašyti kad ir tokią komandą /idetikvita  kvitui įdėti. 

Jame galėtų būti  4 laivų rūšys ir kiek vieno laivo nuoma kainuotų skirtingai, pvz.: "Tropic"  5min/20€  , o "Launch" 5/30€

Šio punkto bei žvejybos dėka IV administratoriai bei kiti serverio žaidėjai galėtų daryti žvejybos konkursus (event) žaidime, kuriuos skelbtų forume, tokiu būdu būtų daugiau veiklos serverio žaidėjams.

 

#21 Šiukšlių supirkimas

 

Spoiler

Siūlau įdėti supirkimo punktą į kurį nuvežus šiukšles rastas konteineryje būtų galima parduoti. Pvz.; už 1 suplyšusį batą būtų galima gauti 10€ o už kokia pompą duotų 20€.  

Punktas galėtų būti įdėtas metalo laužyne ir pervadintas "šiukšlynu" 

Atvažiavus į punktą reikėtų atsistoti toje pačioje vietoje, kurioje sustojame parduodami automobilius į metalo laužą ir rašyti /priduotisiuksles ir šiukšles atsirastų tiesiog ant žemes o po kurio laiko pranyktų. 

 

#22 Administratorių zonos atnaujinimas

.

Spoiler

Siūlau į Administratorių zoną įdėti bent keturis automobilius. Automobiliai galėtų būti naudojami įvairiems eventams ir panašiai. 

Vis tiek ne visi Administratoriai turi VIP privilegijas ar nuosavo automobilio kai kurie neturi, tai šiems praverstų Admin automobiliai, šie manau praverstų ir grobimų metu tiek Teisėsaugai tiek Mafijoms, nes tarkim kurio nors automobilis sprogsta, tai nesiteleportuos į bazę atvaryti kito. 

 

#23 Žinučių rašymas atsijungusiam, bei jų gaviklis. 

 

Spoiler

Siūlau įdėti žinučių gaviklį bei galimybe parašyti kiek vienam žaidėjui tada, kai šis yra atsijungės nuo žaidimo. Žaidėjui reikėtų tiesiog parašyti vieną komandą ir šalia jos žaidėjo pilną slapyvardį bei tekstą, kurį nori nusiųsti atsijungusiam žaidėjui, pvz.: /smso Hero_Master Labas, kaip laikaisi?

Norint patikrinti gaviklį reiktų parašyti komandą /gaviklis ir parodytų kokias žinutes kas rašė ir kada, gaviklyje maksimaliai tilptų 50 žinučių. 

Ši komanda manau pagerintų susisiekimą tarp tų žaidėjų, kurie negali prisijungti vienu metu ar prisijungti prie forumo dėl tam tikrų problemų. 

 

 

#24 Daugiau slotų  nuosaviems automobiliams. 

 

Spoiler

Siūlau įdėti daugiau nuosaviems automobiliams, nes dabar tik  2 yra, o norėtųsi kokių 3 slotų. 

 

#25 Informacija apie serverį žaidime

 

Spoiler

Siūlau įdėti pickupą ant kurio atsistojus rodytų serverio pagrindinę informaciją, t.y - Susikūrimo datą, pasiektą rekordą, serverio pagrindinę Administraciją, visus serverio darbus bei nedidelį aprašymą apie juos, serverio komandą ( Direktorių/Administratorių/Ts/Emigracijų/Unban prižiūrėtojus, moderatorius ir panašiai.). 

Šis pickupas padėtų manau daugeliui naujokų susipažinti šiek tiek su serverio istorija, jo komandos sudėtimi ir panašiai. 

 

 

#26 Medikų darbo atnaujinimas

 

Spoiler

Siūlau įdėti gyvybės bei šarvų paketų gaminimą bei jų naudojimą. 

Fūristai turėtų į ligoninę atvežti medikamentų, o Medikai iš jų gamintų gyvybės ar šarvų paketus, jie būtų gaminami ligoninėje prie stalų. Medikas turėtų atsinešti medikamentų tam tikrą kiekį į ligoninės vieną iš palatų ir joje prie stalo gaminti gyvybės ar šarvų paketą. Gaminimas būtų spaudinėjant GUI lentelėje tam tikras spalvas nuo kurių paspaudimo priklausytų pagaminimas, už pagaminimą Medikas gautų Jūsų nustatytą sumą į algą. O paketus vienu metu galėtų gaminti maksimaliai keturi Medikai. Manau man pritartų ir dabartine Medikų direktorė @Pink_Nightmare, kad šios idėjos įgyvendinimas pagyvintų Medikų darbo dieną.

 

 

#27 Orų keitimasis

 

Spoiler

Siūlau į serverį įdėti įvairesnių orų, kurie tikrai paįvairintų žaidimą serveryje pvz.: Lietus, Saulėtas oras, Stiprus lietus su perkūnija, Giedra.

Na tiesiog galima naudoti natūralius GTA SA orus ir juos pritaikyti Mūsų serveryje. Orai galėtų keistis reguliariai, kas 30 minučių ar rėčiau. Pvz.: Palyja 10 minučių, 40 minučių saulėta ir panašiai. 

 

#28 KMA atnaujinimas

 

Spoiler

Siūlau paaukštinti KMA tvoras, kadangi žaidėjai su kai kuriomis tr. priemonėmis gali jas peršokti, o dėl to Mechanikai eina į minusą. Taip pat norėčiau jog  būtų pratęstas atidarytų KMA vartų periodas bent 2 sekundėmis, nes būna jog kartais nespėja žaidėjai išsivaryti per dabartinį periodą automobilio iš KMA per atvirus vartus, dėl to tenka jiems mokėti dar kart, jog būtų atidaryti vartai.

 

#29 Galimybė ūkininkauti 

 

Spoiler

Siūlau įdėti galimybė ūkininkauti. 

Ši sistema būtų panaši į dabartinę žoles auginimo sistemą namuose. tik viskas vyktų išorėje. Pasėjus tam tikrą dalyką, kad ir tą pačią žolę ją reikėtų laistyti, o ši per tam tikrą laiką užaugtų, priklausomai nuo drėgmes, kaip ir dabar su jos auginimo name.  

Žolę užaugusi atrodytų kažkaip - https://imgur.com/a/y0y54A3

Norint ką nors pasodinti, reikėtų rašyti komandą [/sodinti AUGALO PAVADINIMAS ]. Iš viso būtų trys augalų rūšys - žole, linai bei kokios nors aguonos kad ir., Pasodinus kurį nors iš šių augalų užsidėtų stogelis, kuris yra nuorodoje. Su stogeliu augalas augtų šiek tiek greičiau, negu be jo. 

Norint nuimti užaugusį derlių reiktų prieiti ir parašyti /nuimtid ir derlius bus nuiimtas. Nuėmus derlių jį būtų galima parduoti miesto supirktuveje už tam tikrą sumą. Pvz,: už 5 vienetus linų būtų galima gauti 50€, o už aguonų tiek pat vienetų  -  60€. Aišku galima užaugtų ne po 5 ar 10  vienetų o po kokia 50 ar daugiau vienu metu viename tame plote. Plotus būtų galima išsipirkti tam tikrose žemėlapio vietose https://imgur.com/a/qkaNXNI. Raudonai pažymėtuose apskritimuose būtų galima dabar įdėti galimybė sodinti, o tamsiajame apskritime būtų galima pridėti esant reikalui.  

Augalo išvaizdą būtų galima pasirinkti iš https://dev.prineside.com/en/gtasa_samp_model_id/category/plants/ esančių Jums tinkamiausią.

 

#30 Neaktyvumas 

 

Spoiler

Siūlau sukurti komandą žaidime, kuri leistų jame užpildyti neaktyvumą. Žaidėjas norėdamas pasiimti neaktyvumą turėtų parašyti komandą /neaktyvumas ir jam išmestų GUI lentelę, kurioje Jis turėtų įrašyti datą, kuria bus neaktyvus bei priežastį dėl ko. O direktorius ar jo pavaduotojas norėdamas patikrinti kas yra neaktyvume, galėtų peržiūrėti tai direktoriaus / pavaduotojo valdymo  paneleje [ /dvp / /pvp ] paspaudes ant tam tikro sloto. Maksimalų aneleje neaktyvumo laikotarpį turėtų nustatyti firmos administracija, kuris būtų nuo vienos iki penkių dienų. 

Direktorius 

 

#31 Atsiliepimai apie darbuotoją

 

Spoiler

Siūlau įdėti galimybę atsiliepti apie tam tikro darbo darbuotoją žaidime, tai reikėtų padaryti atsistojus ant įsidarbinimo pickupo ir pasirinkus "Atsiliepimai" slotą. Direktorius ar jo pavaduotojas galėtų peržiūrėti atsiliepimus ir pagal juos vertinti. 

Tai pagerintų šiek tiek darbuotojų bei jų darbo administracijos santykius. 

 

Jei patiko bent vienas mano pasiūlymas spausk "Patinka".

Dėkui Jums už sugaišta laiką, skaitantys bent vieną iš mano idėjų! 

 

Redaguota . Redagavo Hero_Master
Redagavau šiek tiek.
  • Patinka 15
  • Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

#1 Quest

Spoiler

QUESTAI

Šita sistema norėčiau pritaikyti naujokams. Kaip ji veiktu? Okay, kai naujokas užsiregistruotu ir atsispawintu prie jo būtų NPC kuris duotu jam misijas už kuri gautu kažkoki atlygi, tarkim pirma misija būtų - išsilaikyti teises, Tada naujokas iškarto varo į VM išsilaikyti teises, tada jas gaves jas pateikia NPC kuris jam gali duoti talonus ar kažka kito, Talonus jis galėtu mainyti į rulėtes arba kitoki priza, Tarkim būtų 50 questu naujokui ir juos padarius jis gautu 50 talonu kurios galėtu iškeisti į tam tikra rulete ar kitoki priza. Tokia sistema priviliotu daugiau naujoku į serverį ir juos supažindintu tu serverio sistemomis, Questus galėtu daryti ne tik ir naujokai bet ir kiti žaidėjai kurie nori gauti prizus. Quest'us galima būtų daryti net ir per visokias šventes kaip Kaledos, Velykos ir t.t.

#2 Ruletė

Spoiler

Ruletės

Ruletės - šita sistema paminėjau tarp Questu, kad jas galima būtų gauti iš talonu arba nusipirkti iš kitu serverio žaidėju. Iš Ruletės galima būtų gauti įvairiu prizu.

Norėčiau aprašyti viska trumpai ir aiškiai. Ruletės principas yra toks pat kaip ir CSGO case atidarymas tik perkeltas į sa-mp.

 

Bronzinė ruletė - iš šios ruletės galima būtų gauti paprastus daiktus kaip - narkai, pinigai, xp ar biški kreditu, ir t.t.  Kuo prastesnė ruletė tuo sunkiau yra gauti geresnius daiktus.

 

Silver ruletė - Ši ruletė yra geresnė nei bronzinė ruletė, iškarto aišku pasidaro kad jus turėsite daugiau šansu laimėti geresni priza nei tarp bronzinės ruletės.

 

Auksinė ruletė - Ši ruletė yra pati geriausia, savaime aišku kad šia ruletę bus gauti sunku, iš jos gausite geresnius prizus nei iš silver ar bronzinės ruletės, ir turėsite labai daug šansu gauti gera priza.

 


 Kuo geresnė ruletė - geresni prizai, geresnė ruletė - daugiau šansu gauti gera priza.

#3 Google Authenticator

Spoiler

Google Autenfikatorius

Apie šita funkcija nelabai ką turiu aprašyti bet ji labiau apsaugos jūsų paskyra. Kaip ji turėtu veikti? per vvp turėtumėte nusistatyti, google authenticator su barcodu, ir

tada žaidime, TextDraw pagalba, reikėtų su pelyte paspausti ant keypado, skaičiai keypade būtų atsitiktini kaip ir bankų prisijungimuose.

#4 Admin Panel

Spoiler

Admin Panel

Kadangi kartais pasitaiko atveju kai administratorius parduoda savo paskyra, praranda, arba tesiog pradeda su ja daryti nesamones. Admin panel būtų šios problemos sprendimas. Kai žaidėjas nusipirksiu administratoriaus privilėgija nesvarbu kokio lygio, jis turėtu susigalvoti koda nuo 4 iki 8 skaičiu, kurios jis turėtu isiminti arba kažkur užsirašyti. Kaip ši sistema veiktu? Kai administratorius jungtusiu į žaidima suvestu savo slaptažodi ir t.t Jam išmestu lentele. Tarp kurios prašytu įvesti Admin Panel koda kuri jus pats susigalvojot. Ir tik tada sistema jums uždėtu privilėgijas kai suvedat koda, priešingu atveju jus tesiog išmestu iš serverio. O kas gi jei administratorius pardavė savo acc? Variantas irgi yra. Sistema pamatytu koks buvo administratoriaus ip ir koks yra dabar iš kurio jis jungias ir jei net žaidėjas suvestu teisinga koda. Sistema prašytu patvirtinti accounta per gmail arba kitas administratorius turėtu duoti leidima kitaip tariant jis turėtu acceptinti ir turėtu isitikinti ar accountas tikrai nėra vogtas. Jeigu vagis apeitu ir šia sistema ir pradėtu baninti serverio žaidėjus? Pirmiausia manau jis pradėtu baninti serverio administratorius.

Tada sistema visvien užbanintu ta administratoriu bet ir nuimtu administratoriaus privilėgijas banintojui tas būtu tik su administratoriais. Tada iškarto jei banas nepasitvirtintu ta administratoriu atbanintu o free banintojas liktu bane ir su atimtom privilėgijom.

 

 

BUS PILDOMA!

Redaguota . Redagavo Donce_Nrg
  • Patinka 9

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Šioks toks pasiūlymas mafijoms, įdėti kaip darbine tr. priemone sraigtasparni arba stunt, būtų įdomiau užimt zonas, direktoriai galėtų galvot strategijas užpuolimo. Ir dar vienas sukurt narkotikų saugygkla kažkur ten priscriptint daug narkotikų visų rušių, ir ten būtų galima grobt narkotikus tik tada kai yra teisėsaugos bent 3on, nes tos teisėsaugas visiškai nebėra, o grobiant kauptusi procentai, susikaupe 100proc sprogtu saugygkla tada atsirastu pickup, ant jo užlipe gautų kuprine su narkotikais ir ją reikėtu nugabent į baze ant ginklu pickup ar atskiro, ir kažkaip tai suscriptint iškart dir/pav gautu visus narkotikus poto padalintu, ar sukurt atskira kaip seifa narkotiku iš ten galėtu išsiimt tik dir/pav ir padalint darbuotojam.

  • Patinka 2
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

                                                                            Nesiruošiu kurti labai daug idėjų tai tiesiog noriu parašyti vieną apie kurią jau mąstau kelias dienas.

 

                                                                         Pasiūlymas

Siūlau įdėti mafijoms po vieną naują transportą t.y Huntley kiek esu buvęs mafijose beveik niekas nenaudoja nei Elegant nei Fortune, vietoje jų galima būtų įdėti po 2 Huntley ir būtų CN - 2x Fortune 2x Huntley RM - 2x Elegant 2x Huntley, huntley yra 4-vietų džipas, kuris gerai atrodo ir tikrų prie mafijų.

 

                                                                                        Pasiūlymo nauda

 

Kaip ir minėjau mafijose beveik niekas nenaudoja, nei Fortune nei Elegant, su Huntley būtų gerai važinėt į banko grobimus, daryt DM, kadangi jame telpa  4 žmonės ir manau atrodytų tikrai kietai kai į miestą išvažiuoja 3 džipai pilni žmonių xD                                

                                                       

Redaguota . Redagavo Absolut_Jokse

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

 

Gaujos

 

Spoiler

Perdaryti gaujos veikimo principą, šiuo metu gaujos tikslas kovoti dėl zonų, dar gali padaryti pastatų, bazių grobimus, bei padėti mafijai - viskas. 1. Palikti esamas zonas, gal pakeisti kelias vietas, tačiau prisiminimui - why not. 2. Padaryti, jog gaujos galėtų grobti žaidėjus (nelabai suprantu kodėl jos negali, gaujos realiai dar daugiau turėtų turėt galimybių, nei mafijos), tiesiog, interjere padaryti narvą, gaujos lyderiui, ar parankiniui surišus žaidėją ir atvežus jį į bazę prie interjero įėjimo - prasidėtų grobimas, teisėsauga, kaip ir mafijų grobime turėtų bandyti jį išlaisvinti, galima padaryti, jog per tokį grobimą teisėsaugininkai galėtų ant durų dėti /c4, ar kaip kitaip išlaužti duris, jog galėtų įeiti į gaujos interjerą, o toliau kaip ir mafijom - šaudyt ir bandyt išlaisvint. 3. Padaryti narkotikų sandėlius 2-3, jog paįvairinti žaidimą, veikimo principas kaip ir mafijų banko grobimo, gauja išplėšus sandėlį gautų kelis narkotikų paketus, kuriuos galėtų, kaip inkasatoriai įsidėti į mašinos bagažinę, bei gaujos bazėje sunešę gautų chemikalų ir įrankių. 4. cbug zonos - gaujų lyderis ar parankinis grobiant zoną turėtų pasirinkimą (kaip dabar su grįžimais) ar galima zonoje naudoti cbug - ar ne. Pasirinkus zona su cbug - kaip ir viskas aišku - eitų cbugint, o pasirinkus zona be cbug, jei kažkas šaunant paspaudžia c raidę (bando cbugint) nukrenta ant žemės (paprasta animacija). 5. Gaujų lygiai. Sukurti gaujų lygius, išrinktas lyderis turėtų 0 lygį, Lygis kiltų nuo užimtų(laimėtų/nelaimėtų) zonų skaičiaus, laimėtų sandėlių grobimų, bei graffiti kiekio (6 idėja, išgirsit apačioj). Nuo gaujos patirties taškų nepriklausytų kokį gali ginklą imti -  priklausytų nuo lygio. Pasikėlus lygį galėtum ''atsirakinti'' kitokį ginklą, įdėti daugiau nei colt'ą, uzi, ak, drąsiai galima dėt sg, bei deaglą(nes kaip cbug zonos be jo?), gaujos pradėtų nuo colto, (seni geri laikai sugrįžtų kuriam laikui), pasikėlus lygį atsirakintų uzi, pasikėlus dar vieną - ak, bei taip toliau,. Nuo lygio priklausytų ne tik kokį ginklą galėsi pasiimt iš gaujos pickup'o, bet ir pasikėlus lygį iš sandėlio narkotikų paketo būtų duodama daugiau chemikalų, bei įrankių (3 idėja). 6. Padaryti ne tik zonas, bet ir graffiti karus (kaip paprastam gta su spray can gali nudažyt savo gaujos spalva juos), truputį zonos paįvairinimas, laimi ne ta gauja, kuri daugiausiai nužudo, o ta - kuri daugiausiai nudažo graffitčių savo gaujos spalva.

Kaip ir viskas ties šia idėja, nežinau, čia man saulės smūgis, bet pagalvojau pasiūlysiu, gal  kažką įdėsit ir paįvairės gaujos rls'e, nes dabar jos yra TIK zonų pagrindu.

 

/event >> DM (buvau sukūręs pasiūlymą kuris iki šiol nepatikrintas)

 

Spoiler

 Padaryti, jog DM event'e nušovus žaidėją atsistatytų hp, šiuo metu ten gryna mėsmalė, kur nėra labai didelio įdomumo, eini 1x1, lieka tau 30/40 HP, prieina kitas - nušauna greit ir vėl bėgi, free killus renka, arba šaudai žmogų ir iš nugaros pradeda tave lest ir gaunas toks apsimainymas kill'ais, tai padarytų tą realų DM, kaip yra tikruose DM serveriuose.

 

mafijų DM (buvau sukūręs pasiūlymą kuris iki šiol nepatikrintas)

 

Spoiler

Padaryti mafijų bosam/parankiniam ir teisėsaugos direktoriui/pavaduotojui komandą /siulytidm. Pati esmė, jog išmestų GUI lentelę, kur turėtum pasirinkti 3, ar 5 darbuotojus ( gal tiesiog padaryti pasirinkimus 3x3, 5x5, 8x8 ), jeigu tam, kam pasiūlyta sutinka - taipogi leistų išsirinkti tokį patį kiekį darbuotojų. Pasirinkus kiekį, darbuotojus, išmestų galimus laimėjimo variantus (pvz pasirenka teisėsauga, jeigu jie laimi - jiems 20k, jeigu mafija laimi - jiems 100 kokaino, arba taipogi serverio valiuta). O visas toliau principas kaip DM event'o, tik jog savam neitų daryti DM ( arba neužskaitytų bendrų kill ). Tiesiog, norisi paįvairinti mafijų veiklą, paprastos okupacijos, žmonių, bazių grobimai senai atsibodę, norisi naujovių.

 

/naujokupasiekimai

 

Spoiler

Susisteminti @Dzioraldas_Golden naujokų centre esančias užduotis

sukurti /naujokupasiekimai ir ten sudėti šias užduotis, naujokai (sukurti, jog veiktų iki 10'000 patirties taškų, ar kiek, čia Jūsų pasirinkimas) padarę užduotį gautų atitinkamą atlygį. Dabar tema nėra populiari, naujokai net nenutuokia apie tokius dalykus (aišku, prižiūrėtojai galėtų pranešti apie tokią temą ir IG per /s). Šiuo metu užsiregistravus serveryje, išlaikius teises, bei išmokus kovos stilius praktiškai nėra ką veikti, apart darbo, užduotys paįvairintų žaidimą, o atlygis - skatintų tai atlikti.

 

medkirčiai

 

Spoiler

Padaryti medkirčių darbą, visas veikimas paprastas - įsidarbini, tam pačiam pickupe gali pasiimti pjūklą, įsėdus į medkirčių automobilį parodytų kur reikia važiuoti, ten, nupjauni esamus medžius, sukrauni medieną į transportą ir veži į sandėlį. Prikrovus pilną sandėlį malkų, reiktų jį iškrauti ir išvežti į malkų pardavimo taškus (padaryt random kelis point'us, iškrovimo vietas, jog už tai gautų žaidėjai atlygį)

 

KMA pakeitimas

 

Spoiler

Šiuo metu mechanikų valdžia gana skurdžiai gyvena, siūlau padaryti, jog nutemptos mašinos savininkas ne tik turėtų išvažiuojant susimokėti, tačiau padaryti, jog mašinai esant KMA iš jos savininko sąskaitos, ar rankos eitų pinigai į mechanikų fondą (už saugojimą), ne didelė suma, 3-5€/min už vieną mašiną.

 

Mechanikų darbo patobulinimas

 

Spoiler

Siūlau padaryti, jog kas 10-15 minučių atsirastu random mašina kažkur SF mieste, apie tai praneštų racijoje, pirmas iki jos nuvažiavęs ir nutempęs iki KMA gautų tam tikrą atlygį prie algos, aišku, galima padaryti, jog ją ne tik reiktų tempti, bet ir pakrauti akumuliatorių, ar pripilti kuro. Tai padėtų mechanikams gyvuoti, nes šiuo metu per dieną iškvietimų beveik nepasitaiko, darbuotojams nėra ką veikti, tik važinėti ratais ir ieškoti transporto priemonių, kurios stovi ant kelio.

 

Redaguota . Redagavo Matthew_Kiwi
pridėjau biške
  • Patinka 4

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveikas, Ridai, be ikit skaitantys. Mano įdėjas apie darbus.

Gaujos- Gaujoms galėtų padaryt daugiau ginklų. Ir skin.

Mafijos- mafijoms taip pat galėtų padaryt daugiau ginklų tr. Priemonių t.y sraigstasparnį.

Apsauga- Galėtų padaryt jog jei teisėssaugoa nėra tai prisidėtu apsauga ir eitų daryt banko grobimą.

Teisėsauga- Taip pat galėtų padaryt daugiau ginklų kokia dūmine granatą įpač armijai.

Medikai- Galetų padaryt kad eitų sau suteikt /pagydyti. Ir naują

moteriškos lyties skin.

Taksi- padaryt kad būtų raudoni taškiukai mini mapp'e ir ten nuvažaivus reiktų sustoti ir palaukti 2-3sec ir gautum kažkokią piniginę sumą.

Mechanikai- galėtų padaryt taip jog nuvažiavus į KMA leistų tvarkyt automobilius t.y sustatyt vieną prie kitos ir gautų piniginę išmoką.

Fūristai- įdėt daugiau krovinių ir skin.

Autobusų vairuotojai- Galėtu padaryt kad stotelėje lauktų BOT'AS ir nuvažiavus prie stotelės jis iliptų ir rodytu Minimapp'e raudoną ar geltoną taškiuką kur jį nuvežt r nuvežus gautų piniginę išmoką.

RC išvežiotojai - padaryt jog būtų daugiau maršrutų vežt dėžes.

Gaisrinė- manau reiktų gaisrinei įdėti naują automobilį su kuriuo eitų purkšt vandenı.

Kelių prižiūrėtojai- Galėtų padaryt kad būtų kastuvas, ir kad būtų raudonas taškas mapp'e ir ten nuvažiavus reiktų iškast kažka ar pnš.

Limuzinininkai- galėtų padaryt tą patį kaip ir su taksi nuvažiavus į raudoną tašką rodantį minimapp'e užvažiavus palaukti 2-3sec gautų piniginę sumą.

                        

Manau reiktų padaryt jog kaip žaidėjas prisiregistruoja kad lauktų taksi(nežinau gal tikras žaidėjas gal ne).

                             #PILDOMA#

Redaguota . Redagavo Word_Exe

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Mafijos: padaryt, kad banke /sprogdinti galėtų nuo 4-5teisėsaugos, nes dabar RLS'as išmires jei vėl užsiveistu žaidėjų galėtumėt viska gražint kaip buvo nuo 8teisėsaugos.

 

Mechanikai: pridėt dar viena lengvaja mašina, nes tai vienintelis darbas su pakvietimu, kuris turi dvi mašinas kokia mašina? Man labiausiai tiktu CLUB mašina ji labiausiai pritinka prie mechanikų darbo.

 

Darbam: pridėt visiem darbam daugiau moteriškos aprangos, nes visi darbai turi tik viena moteriška apranga ir būtų galbut kai kuriom būtų idomiau žaist su naujom aprangom/apranga.

 

Furistai: pralaisvint vietos furistu bazėje, nes ten daug nereikalingu konteineriu kurie tik maišo ir pridet po pora fūrų linerunner, tanker, roastrain. (Kažkas šita jau siulė ligtais, o gal ir ne nepamenu).

 

Apsauga: priskirt prie /teisesauga lentos tadar gal greičiau susirinktu 8 teisėsaugos?

Šitas labiau prisideda prie 1 varianto.

 

Aukcionas: padaryt namu/tr.priemonių/verslu aukciona, uždėt pradine kainą ir i savivaldybe ar prie to objekto atvažiuot ir uždėt didesni statyma.

 

Mechanikai: dabar rašydamas sumasčiau dar veiklos mechanikam, kad tarkim yra aikštelė ir padaryt koki tai nors ženkla, kad statyt nuo 8h ryto iki 20h vakaro (laika galima koreguoti). Jeigu mašina pastatyta prieš 8h ryto arba po 20h vakaro galima būtų pasidarius irodymus tempt mašina i KMA aikštele.

 

Atstatymas: visom mašinom padaryt ta pačia kainą atstatymui kokios 3000eurų. ( kaina galima koreguoti).

 

Misijos: padaryt daugiau misijų kurios duotu daugiau veiklos, kai nėra ka veikt serverį.

Dar padaryt per /visipasiekimai surinkus visus pasiekimus duotu slotą arba bagažinių plėšimą. 

 

Dm-zona: padaryt dm zona kurioje būtų galima šaudytis praktikuotis jei esi neutraliam darbe, nes tokiam darbe tikrai daug veiksmo neišvysi, kad kaip mafijose.

 

Drift arena: padaryt drifto trasa kur būtų galima padriftint ir lavint savo vairavima.

Žinau dabar kažkas sakys, kad yra /tpdrift, bet mano manymu tas /tpdrift atsibodes ir taip per daug lengva aišku yra ir daugiau trasu kur galima driftint, bet aš norėčiau kažko naujo.

 

Telefonas: padaryt prie spawn vietos kur prisiregistruoja naujokai, padaryt taksofona/telefona per kuri būtų galima pasiskambint taxi ar draugui, kad pavežtų, kurio skambutis kainuotu 5-10euru.

 

Apiplèšti: padaryt, kad būtų galima apiplėšinėt žmones, nuo 30,000xp + žaidėja kuris turi jau 15,000-20,000xp.

Kiek esu žaides kitus projektus nera tokiu variantu, tai vat būtumem išskirtinis serveris ;D.

 

Teisesauga: padaryt /ezys ar kažka panašaus, kad ant kelio užsidėtų ežys ir begliui pro jį pravažiavus sprogtu padangos, kas jeigu iš oro laidytų /ezys tiesiog irodymus pasidarai ir rašai papeikima. :Dd

 

varžybos: padaryt /varžybos netik pražaidimo/pradirbimo, bet ir daugiausiai pakelusiam ridos savo tr.priemoniai kurio laikas būtų duotas tarkim kokiai savaitiai.( bent kažka reikštu rida).

 

                         

 

                                            Dar papildysiu!

 

 

 

 

 

 

 

Redaguota . Redagavo Mantas_Retro

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

 

Idėja nr. 1

 

Pinigai ir kokainas už kontroliuojamas zonas

 

Spoiler

Žinau, kad gaujos dabar yra užšaldytos, o zonos tik kartais vyksta savaitgaliais, tačiau šita idėja gali pritraukti tiek senus tiek naujus žaidėjus į gaujas. Ir gal net sumanysite jas gražinti? Šiuo metu Los Santose yra 20 zonų. Išrinkus abu naujus gaujų bosus zonos yra padalijamos po lygiai - 50/50. O ar nebūtų gerai padaryti taip, kad viena zona būtų verta 5e/1min į dfondą? Turint 10 zonų tik ką tapus direktoriumi yra lygu 50e į minutę, kas yra lygu 15000e prabuvus serveryje 5h. Užėmus vis daugiau zonų pinigai didėja, o jas praradus pinigai mažėja. O kaipgi su kokainu? Jis taip pat kaupsis tik mažesniais kiekiais negu pinigai.  1 zona būtų verta 1kokaino/1min, o kontroliuojant 10 zonų tai būtų netgi 10kokaino/1min. Pinigai eitų tiesiai į darbo fondą, o kokainą galėtum kaupti ir pasižiūrėti kiek sukaupei su komanda /gkinfo, o atsiimti su /katsiimti. (Komandos veiks tik gaujos valdžiai) Dar jeigu galit galima padaryti visų zonų gui lentelę, surašyti jų pavadinimus bei kas jas kontroliuoja, o du kartus paspaudus ant jų parodo gps kurioje vietoje zona yra.

Aišku, reikia padaryti taip, kad pinigai ir kokainas eitų į dfondą tik esant direktoriui ar pavaduotojui prisijungus ir ne afk. O direktoriams sukčiaujant ar buginant galima įrašyti į grubius ir juos užbaninti. O pinigų ir kokaino kiekius galite pasirinkti patys, mano pateikti variantai yra tik mano nuomone geriausi.

 

 

Idėja nr. 2

 

DM arenos iš pinigų

 

Spoiler

Visi žaidėjai turintys bent 5k patirties ir turintys ginklų licenzijas galės siūlyti kitiems žaidėjams pasišaudyti iš jų pasirinktinos pinigų sumos kuri galės būt nuo 5k iki 150k eurų. Kaip ši sistema veiks? Žaidėjui parašusiam /duel vardas_pavarde, pinigų suma išmes dar ir gui lentelę kurioje bus galima pasirinkti su kokiu ginklu šaudomasi ir kokia šaudymosi vieta (arena). Žaidėjas kuriam siūloma pasišaudyti pamatys informaciją chate apie pasiūlymą (Kas jam siūlo, iš kiek pinigų, koks ginklas ir kokia arena), galės atsakyti SUTINKU/NESUTINKU. Žaidėjui sutikus jus abu nuteleportuoja į pasirinktą areną, jus abu sufreezina 10sek ir laikui praėjus pradedate šaudytis. Laimėjęs dvikovą žaidėjas atgauna savo pastatytus pinigus ir laimi 90% kito žaidėjo pastatytos sumos. Kuo ši arena yra gerai, kad su jūsų leidimu joje bus galima cbuginti, o kiti serverio žaidėjai besišaudantiems negalės siūlyti /get nei /to nei kaip kitaip trukdyti. Juos bus galima daryti tik /pzu.

Pasirinktina vieta gali būti tiek tas pats laukas kur ir paprasti dm eventai vyksta, LV dykuma, hotring arena... Žaidėjams nenorint, kad jiems siūlytų dvikovą gali parašyti /dueloff.

Dvikovų vietos:

 

bb78dc806696a4c30fcb77940da33df1908.jpg

 

8e6f9ccaa6ea097aae44dd14bcb2aa84412.png

 

 

Sveiki! Ačiū, kad perskaitėte mano idėjas, jeigu palaikot šias idėjas paspauskite širdutę :)

Redaguota . Redagavo Benas_Offensive
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Spoiler

Ideja: As siulau serveriui ideja kuri mano galva paivairintu siek tiek darbus tai visu pirma manau jog tai butu gera ideja jog darbai galetu pirkti savo firmai transporta is darbo fondo zinoma kiekvieno transporto kaina butu skirtinga ir butu ribotas kiekis kiekvienai firmai tam tikru automobiliu ir tikrai manau jog si ideja pagyviintu tiek serverio kasdienybe ir paveiktu serverio ekonomika del kurios taip stengiasi musu administratoriai :) si ideja istikruju butu gana isskirtine nes per visa savo sa-mp zaidimo laikotarpi neesu mates nieko panasaus ir tikrai butu smagu pamatyti tokius pokycius kurie netgi ir man butu idomus tai galima sakyti jog si ideja turi kelias naudas tai paivairintu darbus, direktoriai turetu priimineti sprendimus kartu su darbuotojais ir kam reikia butent to transporto ir si ideja prisidetu prie serverio ekonomikos kas manau yra not bad.

 

add-on siai idejai tai darbai galetu pirkti ir naudotas masinas kurios yra parduotos srotui a.k.a metalo lauzui , bet jos butu su defektais tai prie sios idejos prisidetu ir mechanikai jie turetu pastebeti automobilio defektus ir juos istaisyti uz nebloga suma , bet zinoma ko noret kai uz zema kaina nuperkamas automobilis , bet tai galbut ir atseitu tai gryzkime prie temos mechanikai turetu istaisyt visus automobilio defektus, kad jis butu tinkamas vaziuoti ir praeitu technikine na o jeigu butu ne pilnai sutvarkytas tai automobilio neitu naudoti. so yeah dunno nu karoce ties sita vieta as ir baigiu gud lack kitiem

Ideja kaip pirkti tackes is sroto  

Redaguota . Redagavo Vierch_Rajon
  • Patinka 6
  • Cha Cha 2
  • Liūdnas (-a) 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Ačiū visiems dalyviams, pradedame rinkti nugalėtojus. Tas tikrai užtruks, kadangi tikėjausi mažiau, bet kokybiškesnių idėjų, o ne didelio mini idėjų sąrašo.. Primenu, kad vertinamos yra pačios idėjos, o ne jų parašytas kiekis.

  • Patinka 2
  • Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

logo.png&key=9c2254a0ef198c0bbe5a671e736

 

Po tiek laiko, atėjo laikas skirti prizus. Taip, žinau, turėjo visa tai įvykti kur kas greičiau, tačiau mano noras su šiuo konkursu virto niekuo. Šiuo konkursu tikėjausi, jog patys žaidėjai parodys man ką jie iš tiesų nori pamatyti projekte, ne pora sakinių, ne eilinių pasiūlymų su "naujokų misijos/gaujas perverčiam mafijas/apsauga prideti prie /teisesauga lenteles/+rep uždėti kitam žaidėjui ir t.t.

 

Mano lūkestis buvo, jog ši tema bus atspintys to, kur komanda galėtų iškarto nuo A iki Z pamatyti didelės sistemos atnaujinimą, kaip pavyzdį galiu paimti narkotikų sistema. Tikėjausi, jog kažkas ją aprašys, kad sukurs kažką unikalaus, į sistemą įtrauks darbus, pvz. teisėsaugą/mafijas/fūristus, jog idėja bus sugeneruota taip, kad dar patys žaidėjai ją norės tobulinti. Deja, šios užduoties niekas neįvykdė.

 

Kadangi tikėjausi daug, o gavau labai mažai, esu priverstas sumažinti prizų fondą (kadangi negavau tai, ko buvo prašoma,, logiška, kad už 1/10 idėjos dalį negaliu duoti viso prizo).

Už šiokias tokias pastangas šie žaidėjai gauna po 500 kreditų:

  • Hero_Master
  • Pink_Nightmare
  • Black_Kodak (geriausiai suprato konkurso prasmę, ačiū jam)
  • Lukas_Zip
  • Matthew_Kiwi
  • Patinka 1
  • Dėkingas (-a) 3
  • Cha Cha 2
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.