Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Gameris_Proltu

Peikiu vikarijus_finger

Recommended Posts

  1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė):@Vikarijus_Finger
  2. Pažeidimo aprašymas:Buvo komendanto pusvalandis saudem visus kuriuos matem 
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/JvhbvJv

 

Redaguota . Redagavo Gameris_Proltu

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Prisidedu, Vikarijau to ko nėra BMT nereiškia jog negali būt serverje, komendanto valanda visada buvo serveryje viena iš mafijų veiklų, niekam neužkliuvo, bet va tau kažkodėl neleistinas dalykas, gal dėl to jog SK sprogo? Jei jau neužkaitini dienų dienas ant sk atstatymo, galiu kompensuot.

Norėčiau Dp narių įsikišimo, ar yra draudžiama mafijos valdžiai skelbti komendanto valandą? @Darius_Blogizzz @Karolis_Ispanas 

 

Redaguota . Redagavo Edvinas_Minges
  • Liūdnas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveikas,

 

įrodymai kai apšaudei du civilius čia.

 

BMT taisyklėse nėra aprašyta jokia veikla, kai būtų šaudomi civiliai ir administracija negalėtų už tai jail'inti. Nieko apie komendanto valandą, ar komendanto pusvalandį visiškai nėra, tad elgiuosi atitinkamai - baudžiu už serverio taisyklių pažeidimą - civilių šaudymą (matau pažeidimą, kaip prižiūrėtojas ir baudžiu). Galbūt komendanto valanda iš mafijos pusės ir būtų įdomi idėja, tačiau nereikia to imtis įgyvendinti pačiam. Jeigu turit idėją, kad galėtų mafijos daryti kažkokias komendanto valandas - pasiūlykit idėją čia, tikiu, kad DP atsižvelgs, jeigu idėja skambės gerai, o ne patys pradėkit kurt kažkokią mistinę sistemą (kuri visiškai niekur neaprašyta) ir dar ne gana to, sugebėt susikurti išimtis serverio taisyklėms (civilių šaudymui), kad aceit galit juos šaudyt.

 

Pykit, nepykit, ar darykit ką norit, bet aš tiesiog atlieku savo darbą. Jokių išimčių pažeidinėt serverio taisykles (šaudyt civilius) neradau, tad ir baudžiu - tiesiog atlieku savo darbą. Tai tiek.

 

 

(PAPILDAU) Jeigu DP pripažintų, kad komendanto valandas mafijos rengti ir šaudyti civilius negaudami jail už masinį civilių šaudymo gali, tokiu atveju turėtų būti kaltas nei Gameris, nei aš, kadangi taisyklių (išimčių civilių šaudymui) nėra ir dėl jokių išimčių nebuvau informuotas.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kokio bybio mafijos tiesigo šaudyt civilius pradeda iš savo kurtų taisyklių? Vikarijus labai teisingai parašė, kad jeigu norit TOKIOS VALANDOS rašote pasiūlymą, arba man su Ispanu A,Ž. Dabar iš mano pusės įkalinimas yra teisingas, nes negirdėjau aš jokių "mafijos komendanto valanda". 

  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

sutinku su Mingesu, pats dareu esi mates kad daro tokias KOMENDANTO VALANDAS ar LAIMĖS VALANDAS ir nieko nesakydavai ir pats dar prisidėdavai o db čia ka stumi, atsibuskit bišk reikia veiksmo mafijoms 

  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Yra serverio taisyklės ir jokios komendato valandos (jų taip net vadinti negalima, visiškai ne tokią šio dalyko paskirtis) jums jų neleidžia pažeisti.

Įkalinimas teisingas, atmesta.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.