Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Džioraldas_Golden

Kokie buvo 2019-ieji?

Recommended Posts

JDz74.png

Sveiki, projekto bendruomenės nariai! 2019-ieji baigiasi. Projektui tai buvo itin ypatingi metai, kada atnaujinimai pradėjo dažnėti, o jų pačių kokybė - gerėti, taip besivydami seniai turėtus atlikti darbus. Projektą paliko savininkas dONt, o jį perpirko Ridas_Rls, dar 2018 gruodį atsistatydinęs iš projekto administratoriaus pareigų (kuriuo vėliau tapo Tom_White, tačiau jis šių metų pabaigos čia nesulaukė). Keitėsi žmonės, žaidžiantys čia.

Šie metai ypatingi taip pat, kad birželis, kuris visuomet būdavo pagrindinis dramų mėnuo, buvo pernelyg ramus.

Tai - prasmingi metai. Todėl kviečiu apžvelgti pagrindinius įvykius, kurie vyko mūsų projekte 2019-siais <3 

 

Sausis

  • Sausio 6 dieną iš projekto savininko pareigų pasitraukė d0Nt'as (2011.12.01 - 2019.01.06). Projektą perpirko Ridas_Rls ir tapo naujuoju savininku. Daugiau informacijos
  • Sausio 7 dieną po labai ilgai užsitęsusių rinkimų pagaliau užbaigti UNBAN prižiūrėtojo rinkimai. Nuspręsta į šias pareigas paskirti du jau esamus komandos narius - Luką_Svr ir The_Smecher.
  • Sausio 12 dieną išleistoje 3.6.1 modifikacinėje versijoje teleportai apriboti kas tris minutes, jos tapo brangesnės bei teleportuotis galima tik sustojus vietoje. VIP privilegiją turintys žaidėjai neteko viešo chat'o komandos (/vp), vietoje įvarių bausmių komandų atsirado viena bendra (/bausti) ir kiti atnaujinimai.
  • Sausio 16 dieną prie projekto komandos prisijungė koduotojas Lewis_Collins. Taip pat tą pačią dieną sukurtas lošimas /skaicius.
  • Sausio 18 dieną Taksi darbui sukurta galimybė užsidėti taksi ženkliuką ant nuosavo transporto, sukurta klausimanijos sistema. Taip pat šią dieną Lukas_Cola ir Lukas_Svr paaukštinti iki globalaus moderatoriaus pareigų, o forumo moderatoriumi paskirtas Darius_Blogizzz ir Dovis_Elemo.
  • Sausio 24 dieną įkeltas naujas Savivaldybės interjeras, atsirado galimybė paaukoti darbams bet kuriuo metu, administratoriai gali kurti sistemizuotis DM turnyrus, Policijai suteikta galimybė statyti greičio matuoklius, o darbuose atsirado kontraktų sistema.
  • Sausio 25 dieną teisėsaugos, nusikalstamų frakcijų ir visų darbų juodieji sąrašai perkelti į sistemą, sukurta TOP-15 žaidėjų sistema, o naujai imigravę žaidėjai gauna 5 dienų VIP privilegiją.
  • Sausio 30 dieną atnaujinta atlyginimų sistema, sukurtos aktyvumo ir darbštumo varžybos, o administratoriams patobulinta /pzu funkcija bei suteikta kitų galimybių, siekiant optimizuoti jų darbą. Tą pačią dieną išleista nauja VVP 2.3.0 versija. Dėl to 31 dieną atnaujinta blokavimų sistema

 

Vasaris

  • Vasario 13 dieną perkurta direktorių ir pavaduotojų valdymo sistema, sukurta darbų statistika, transportą galima nustatyti pagal rangą. Taip pat sukurti nauji lošimo automatai.
  • Vasario 18 dieną dėl neveiksnumo užšaldytos Grove Street ir The Ballas gaujos

 

Kovas

  • Kovo 11 dieną blokavimų prižiūrėtojo ir globalaus moderatoriaus pareigas paliko Lukas_Svr, o Msw_Lukas paskirtas forumo moderatoriumi.
  • Kovo 22 dieną dėl asmeninių priežasčių projektą paliko koduotojas Lewis_Collins.
  • Kovo 25 dieną iš direktorių prižiūrėtojo pareigų atsistatydino 8 mėnesius dirbęs Rytis_Gun. Serveris kurį laiką išgyvena krizę dėl žaidėjų aktyvumo nuosmukio: ilgai poste neišsilaiko direktoriai, jų pareigas užimti norinčių trūksta, dėl to jau kelinti rinkimai skelbiami kaip neterminuoti.

 

Balandis

  • Balandžio 14 dieną iš Tolimųjų Reisų Vairuotojų direktorės pareigų atsistatydino Ievukz_Miau. Pareigose ji išbuvo 262 dienas, taip pagerindama visų laikų serverio direktoriavimo rekordą.
  • Balandžio 21 dieną projektas švenčia Šv. Velykas - vyksta žaidimai ir konkursai. Tą pačią dieną iš forumo moderatoriaus pareigų atsistatydino Lukas_Msw.
  • Balandžio 23 dieną Taksi direktorius Skirmantas_Pro atsistatydino iš pareigų. Poste jis išbuvo 179 dienas ir tampa ilgiausiai išbuvusių Taksi direktoriumi projekte.
  • Balandžio 27 dieną 231 dienas Mechanikų direktoriaus poste išbuvęs Klaudijus_Klaudijuz atsistatydino iš pareigų, taip pagerindamas visų laikų mechanikų direktoriavimo rekordą ir būdamas vienu ilgiausiai išbuvusių direktoriaus poste.

 

Gegužė

  • Gegužės 2 dieną projekto savininko Rido_Rls pagalbininku slaptu balsavimu išrinktas Tom_White. Tą pačią dieną prie direktorių prižiūrėtojų komandos prisijungia Darius_Blogizzz, o Jason_Costello tampa globaliuoju moderatoriumi.
  • Gegužės 8 dieną direktorių prižiūrėtojo pareigas palieka Jason_Costello.
  • Gegužės 12 dieną projektas švenčia septynerių metų gimtadienį. Tą pačią dieną Išleista 3.6.9 modifikacinė versija. Versijoje panaikintas FTB darbas, jis prijungtas prie Policijos. Policija padalinta į keturis atskirus departamentus, o transporte sėdintis teisėsaugininkas surakinti nebegali. Pakeistos premijų sumos, laimėjus tam tikrą grobimą.
  • Gegužės 16 dieną gaujos užšaldytos iš naujo.
  • Gegužės 19 dieną prie direktorių prižiūrėtojų komandos prisijungia Karolis_Ispanas. Taip pat DP pareigas palieka Tom_White, globalaus moderatoriaus = Lukas_Cola.
  • Gegužės 26 dieną DP pranešė apie Apsaugos darbo užšaldymą. Tai jau trečias kartas, kai toks sprendimas yra vykdomas.
  • Gegužės 29 dieną prie serverio komandos prisijungia naujasis koduotojas Alfred_Pennyworth.

 

Liepa

  • Liepos 1 dieną sukurtos automatinių lenktynių (žemės, oro ir vandens), bulių kautynių ir dykumos šaudyklos sistemos.
  • Liepos 28 dieną UNBAN prižiūrėtojo pagalbininkės pareigoms užimti priskirta Pink_Nightmare.

 

 

Rugpjūtis

  • Rugpjūčio 15 dieną išleistoje 3.7,1 versijoje atnaujintos greičio matuoklių, ginklų licencijos šaudyklos sistemos, sukurtos naujos drabužių(skinų) bei kreditų sistemos, įsidarbinant į darbą reikalingas sveikatos pažymėjimas, taip pat atsirado nauji interjerai: RC sandėlio, ligoninės, regitros ir vairavimo mokyklos.

 

Rugsėjis

  • Rugsėjo 7 dieną iš projekto savininko pagalbininko pareigų atsistatydino Tom_White. To priežastys - vidiniai nesutarimai. 
  • Rugsėjo 10 dieną Darius_Blogizzz ir Karolis_Ispanas atsistatydino iš direktorių prižiūrėtojų pareigų. Naujuoju direktorių prižiūrėtoju paskirtas jau šiose pareigose prieš tris su puse metų buvęs Džioraldas_Golden. Taip pat šią dieną  po netrumpo darbo komandoje Dovis_Elemo paaukštintas iki globalaus moderatoriaus pareigų.

 

Spalis

  • Spalio 2 dieną iš Policijos Departamento direktoriaus pareigų dėl bandymo pardavinėti pavaduotojo pareigas už kreditus bei naujokų mulkinimą buvo nušalintas nuo pareigų. Jis, kartu su Andrius_Crazy, apgavo naujoką, jo tėvams padarydamas 130 eurų žalą.
  • Spalio 9 dieną Imigracijų prižiūrėtojo rinkimus laimi Vikarijus_Finger.
  • Spalio 18 dieną projekto administracija viešai paskelbė informaciją apie naujokų apgaudinėjimus. Prieš dvi savaites Toyo_Yello ir Andrius_Crazy apgavo naujoką ir išviliojo kreditų už 130 eurų. O spalio 14-16 dienomis tie patys žaidėjai, bet jau prisijungęs Lukas_Monstr iš dar vieno naujoko išviliojo kreditų už 200 eurų. Toyo ir Andrius buvo nubausti griežčiausiomis bausmėmis - paskyrų ir turto konfiskavimu, RCON IP užblokavimu, o Monstr neteko Rusų mafijos boso parankinio bei serverio prižiūrėtojo pareigų. Projekto komandos narys Dovis_Elemo, žinojęs apie situaciją, tačiau ją ignoravęs, viešai aptarinėjo situaciją, atvirai prisipažinęs dalinantis savo paskyrą kitiems žaidėjams, neteko pasitikėjimo pačios komandos rate ir buvo nušalintas nuo pareigų. Plačiau apie įvykius
  • Spalio 21 dieną prie serverio komandos prisijungia trys nauji forumo moderatoriai: Nobody_Ellse, Black_Kodak bei Invision_Power.

 

Gruodis

  • Gruodžio 12 dieną įžiebta Kalėdų eglė. Įžiebimo metu vienu metu daugiausiai buvo 151 prisijungęs žaidėjas.
  • Gruodžio 25 dieną, 7 valandą ryte įvyko incidentas - padegta Kalėdų eglė! Taip prasidėjo Kalėdinis žaidimas, kuris kvietė pasijusti tikrais detektyvais ir išsiaiškinti nusikaltimą.

 

Kviečiu visus apačioje pasidalinti savo šių metų įspūdžiais, vaizdo įrašais, nuotraukomis bei kartu prisiminti, kokie šie metai buvo

 

Istorijos faktai sponsored by wiki.rls.lt

Redaguota . Redagavo Dzioraldas_Golden
  • Patinka 12
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

1 minute ago, Darius_Blogizzz parašė:

Moderatoriu tapau sausi, o ir nemokėta žadėta alga "vidiniais konfliktais" nepavadinsi.

išprievartavimu per išangę pavadinčiau, dw move iš ekrano sifilio kvapas

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 1 valandą, Dzioraldas_Golden parašė:

Spalio 2 dieną iš Policijos Departamento direktoriaus pareigų dėl bandymo pardavinėti pavaduotojo pareigas už kreditus bei naujokų mulkinimą buvo nušalintas nuo pareigų. Jis, kartu su Andrius_Crazy, apgavo naujoką, jo tėvams padarydamas 130 eurų žalą.

best XD fainai, gero naujako kebra (coffee)

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 1 valandą, Dzioraldas_Golden parašė:

Monstr neteko Rusų mafijos boso parankinio bei serverio prižiūrėtojo pareigų.



 

monstr pasitaises ka noricta sakyk dabar rimtas bicas =D

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 1 valandą, Smith_Juozas parašė:

išprievartavimu per išangę pavadinčiau, dw move iš ekrano sifilio kvapas

Nelysk ne i savo reikalus vaikezas

34 minutes ago, Absolut_Jokse parašė:

best XD fainai, gero naujako kebra (coffee)

Dq, /vartoti - > sultys

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 2 valandų, Dzioraldas_Golden parašė:

Kovo 11 dieną blokavimų prižiūrėtojo pareigas paliko Lukas_Svr,

globala irgi palikau ė 

  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 1 valandą, Andrius_Crazy parašė:

Nelysk ne i savo reikalus vaikezas

Dq, /vartoti - > sultys

Ė KENKEJAS TU CIA NEBEPAGEIDAUJAMAS TAD EINI NRML GYVENIMA SUSIRAST IR NEKOMENTUOJI

Redaguota . Redagavo Matas_Rap

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 2 valandų, Matas_Rap parašė:

Ė KENKEJAS TU CIA NEBEPAGEIDAUJAMAS TAD EINI NRML GYVENIMA SUSIRAST IR NEKOMENTUOJI

nesamone, o tai toyo gali zaist???????? sita begedi panaikinkit is servo jei man neleidziat zaist

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Gruodžio 28-31 dienomis RM per grobimus teisėsaugą daužo rankomis. MHM

Redaguota . Redagavo Mark_Bellarus

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 8 valandų, Andrius_Crazy parašė:

nesamone, o tai toyo gali zaist???????? sita begedi panaikinkit is servo jei man neleidziat zaist

JIS BENT SUSITARĖ BIJOJO ZAJEVO O TU KĄ PADAREI GERO??????? 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.