Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Tpaba_Akgandzia

ALAN_PARADOX

Recommended Posts

Hello. Didelis, riebus tekstas, tai manau galim pacituoti ir atsakyti dalimis - bus paprasčiau visiems. Pasistengsiu kuo trumpiau ir aiškiau.

 

.Realiai visa situacija prasidėjo, kai tapau įtakingiausio darbo direktoriumi - Limuzinistų. Padariau atranką į limuzinistus Cosos bazėje ir priėmiau pirmą darbuotoją bei vėliau tapusį pavaduotoją Smith_Juozą. Alanui ši idėja, jog rengiau atranką Cosos bazėje, kol vyko grobimas - nepatiko. Iš patikimų šaltinių gavau informacijos, jog mūsų gerb. DP žadėjo įkišti mus į blist'us bei kitaip grąsinti, nors realiai nei mes trukdėm, nei kažką blogo darėm, jei kažkam atrodė, jog trukdom veiklą, okay, tam yra skirtos bausmės problemos likvidavimui - /kill o jei problema kartojasi - /lban 6val. Thats it, nemanau, jog tai itin didelė problema, dėl ko reikėtų grąsinti blist'ais. 

 

Okay. First of all, toks dalykas kaip limuzinų direktorius neegzistuoja. Galima save tituluoti, sure. Toliau - vyko grobimas, vyko susišaudymai, kuriuose dalyvavai tiek tu, tiek tavo kompanija, būdami neutralaus darbo atstovais. Remiantis serverio taisyklėmis, pašaliniai asmenys grobimuose yra draudžiami. Kaip ilgalaikis serverio žaidėjas ir asmuo, kuris ne kartą yra užėmęs aukštas pareigas šiame projekte, turėtum kažkiek tokį dalyką suvokti. Toliau, kalbos apie blistus. Norėčiau pamatyti tavo patikimus šaltinius, kur konkrečiai teigiu, jog įrašysiu asmenis į blistus. Žinoma, teoriškai galėčiau ir nesu tuo apribojamas, bet vėl, kiekvienam daromam nusižengimui ir skiriamai žalai turėtų būti adekvati bausmė, o blistas jūsų atveju nieko neišspręstų (plačiau tuo klausimu vėliau). Ką aš tikrai sakiau, tai kad "užknis, prabaninsiu ir fsio". Neatmetu galimybės, kad galėjau būti užsiminęs apie blistus, bet vėl, atsižvelgiant į jūsų generuojamą sumaištį, replikos uždarame rate neturėtų stebinti, kaip tik, žinant užduodamus klausimus Džioraldui ir iš žmonių, kurie buvo visoje toje aplinkoje ir sugalvojo man papaskoti kaip vyksta iš vidaus viskas, vienas iš tų veiksmų tikslų ir buvo manęs provokavimas. Sure, galiu pasigrasint blistais, bet jeigu jau išprovokuotas būčiau, arčiau tiesos būtų, jog pridėliočiau IP banų. Visi turime savo ribas, tik vienus iki jos nustumti reikia daugiau, kitus mažiau.


 

Antrą direktoriavimo dieną su parankiniu Juozu pradėjome kelti chaosą mieste, šaudėm civilius, ypač kelių prižiųrėtojus, kadangi tarp mūsų yra gan stipri nesantaika, trukdėm Cosai grobimuose, kartu su teisėsauga dalyvavome grobimuose padedant jiems laimėti grobimsu prieš Feat'o komandą, kadangi Feat'as buvo Limuzinistų naloge už savo negražius darbelius prieš Limuzinistus. Vėlgi, buvome nubausti pagal pateiktas projekto bendrąsias taisykles, už civilių šaudymą gavom pasėdėt, o už grobimų trukdymą pailsėt nuo serverio 6 valandom. Situacija aštrėjo ir Alano įniršis Limuzinistams didėjo, pradėjom mūsų gerb. DP gaudyti bei žudyti, jam tai itin nepatiko, prasidėjo firmos įžeidinėjimai viešąjam chat'e.

 

 Einant toliau, čia jau yra problema. Pirmas dalykas - limuzinistai yra neutralus darbas, kurie neturi nieko bendro su chaoso kėlimu mieste, tuolabiau civilių šaudymu ir naujokų šaudymu, kas užvakar buvo itin smarkiai sustiprėję. Jūsų veikla man nebuvo tokia įdomi, galima skirti tas bausmes ir palaukti po šešių valandų kol viskas kartosis iki tam tikro lygio. Prasidėjo masinis visų šaudymas prie ligoninės (dėl to kentėjo medikų įmonė ir visi projekto žaidėjai, kurie yra atsidūrę ligoninėje); masinis DM mieste (dėl ko kentėjo visi žaidėjai, kurie netyčia prasilenkė su Jumis, įskaitant naujokus); mechanikų bazės grobimas  (kas neleido įmonei normaliai funkcionuoti iki tol, kol gavau skundą). Jūsų pasismaginimai vyko kitų žaidėjų žaidimo kokybės sąskaita, ką savo nuožiūra labai lengvai priskirčiau prie kenkimo projektui ir jo įvaizdžiui. Po to dar sugalvojot į mane taikytis, pradėjot gaudyt, šaudyt, ok sure, žinoma tai sugadino ir mano standartinio žaidimo kokybę ir smarkiai nukreipė dėmesį nuo mano atliekamų pareigų, but you do you. Bet firmos įžeidinėjimai? Kad man px jūsų limuškės? :D Okay, jeigu jautrūs esat, tebunie, apgailėstauju. jog pasirinkau tokį išsireiškimą, kitą kartą sakysiu, jog "man jūsų neadekvatūs limuzinų darbuotojai yra neaktualu". Tiesiog galit atsigauti ir susivokti, kad tai yra paprasta replika kuri, atsižvelgiant į jūsų keliamą chaosą, tuometinį persėkiojimą ir borderline kenkimą (nors tą akimirką tai nebuvo iki tiek išsigvildenę) yra labai normali. Stebėtina, jog su savo veiksmais tikiesi kažkokios pagarbos sau ir savo aplinkai.
 

 

Dienos ėjo, Alano pyktis didėjo. Šovė į galvą mintis užgrobti mechanikų bazę. Viskas ėjosi tikrai sklandžiai, dalyvavo itin daug limuzinistų bei du Cosa Nostra mafijos nariai, kurie veiksmo eigoje buvo nušalinti nuo pareigų bei įrašyti į juodąjį sąrašą mūsų gerb. DP Alano. Manau tiek limuzinistams, tiek mechanikams patiko veiksmas, nes mechanikų bazės atgrobime dalyvavo tikrai ganėtinai daug, jei gerai pamenu apie 9-10. Noriu pagirti Ivetą, jog tikrai profesionaliai pasiruošė bazės atgrobimui, įdavė ginklų bei visus savo bendražygius surinko į vieną vietą bei važiavo atgrobinėti, labai gražu iš tavo pusės.

 

Man patiko tavo rašymas, kaip filmo siužetas. Jau minėjau apie mechanikų bazės užgrobimą. Pradėsiu nuo to, kad abu Cosa Nostra mafijos nariai buvo nušalinti už itin grubų BMT pažeidimą "Draudžiama kenkti, šaudyti be priežasties civilius, naujokus.". Mechanikai yra civiliai, o jūs aktyviai ne tik juos žudėte kartu su CN, bet tuo pačiu ir neleidote jiems visiškai atlikti savo darbų. Jeigu mechanikams būtų taip patikęs jūsų "veiksmas", tikrai nebūčiau susilaukęs skundų tiek iš darbuotojų, tiek po to prašymo iš direktorės, jog kažką daryčiau. 
 

 

Na, o į vakarą Cosa sugalvojo grobti Rusų bazę, limuzinistų slaptas informatorius apie tai sužinojo ir pradėjom užgrobimo pradžią padaryti patys, nuvažiavom į rusų bazę, visus išvalėm ir įsileidom Cosą, jog galėtų pradėti grobimą, na o nepraėjus keliom minutėm, Featas nebeteko direktoriaus pareigų (spėju todėl, nes limuzinistai buvo įtraukti į veiklą).

Kalbant apie direktoriaus nušalinimą, buvo visiškai prarastas pasitikėjimas direktoriumi. Jo nušalinimas buvo diskutojamas jau anksčiau, bet iš esmės perlaužė tai sąmoningas stebėjimas, kaip jo darbuotojai pažeidinėja BMT ir po to tų pačių asmenų priėmimas praktiškai iš karto. Jau tada akivaizdu buvo, jog direktoriumi tiesiog nebegalima pasitikėti nes pats yra aukščiau visų keliamų nuostatų, nekalbant apie masinių accountų kūrimus, jog apeidinėti darbuotojų limitus; savo paskyrų dalinimą kitiems asmenims; administratoriaus komandų naudojimas grobimuose. Nebuvo galimybės toliau pasitikėti direktoriumi, nes tiesiog negalima vieno žmogaus taip laikyti po padidinamu stiklu ir laukti kol sekančią nesąmonę padarys.


Tuom viskas nesibaigė, tęsėm grobimą, tačiau Rusų vadeiva Jack pasiūlė kompromisą, jei laimiu prieš jį 1v1 su AK-47 jis man susimoka 60k ir atsitraukiu iš jo bazės su savo limuzinistais, challenge accepted, laimėjau - atsitraukiau. Po atsitraukimo kartu su buvusiais Cosa Nostra nariais pradėjome kelti sumaištį mieste, šaudėm į viską kas juda, pareigūnai, civiliai, rusų mafijozai, kelių prižiūrėtojai ir t.t., visiem buvo sudėta /bega, nepraėjus dviem minutėm buvo iškelta hydra bei pradėta šaudyti į bėglius.

Su Jacku kalbėjome apie tai, man minėjo, jog čia all in good fun, jis nebuvo prieš, tai dėl to ir nieko nedariau. Kaip ir buvau minėjęs aukščiau, kol visiem viskas OK, nekišami pašaliniai asmenys ir viskas yra tarpusavyje, go for it.


 

Hydra

Trumpas klausimas - jeigu jūs nesiruošiate laikytis jokių taisyklių, kodėl su jumis turi būti tvarkomasi pagal jas? Taip, jūs kėlėt visišką chaosą mieste, reguliariai trikdėte grobimus, dėl ko susilaukiau ne vieno skundo iš teisėsaugos (nepaisant to, kuriai pusei padėjote), todėl reikėjo imtis veiksmų. Taip, autorizavau Hydros naudojimą prieš mus, atsižvelgiant į jūsų daromą žalą, faktą, jog jūs apskritai neturėtumėte egzistuoti kaip "nusikalstama grupuotė" ir tuo metu, diskutuojant, nebuvo randama kitų išeičių. Taip pat, atsižvelgiant į faktą, jog esate pašaliniai grobimuose, daviau leidimą ir jus rakinti bei vežti į kalėjimą grobimo metu jeigu administracija laiku nesureaguotų ir nesuteiktų atitinkamų bausmių, bet mano žiniai kol kas jiems dar neteko tuo pasinaudoti. Kai patiems jums taisyklės neegzistuoja, labai greitai parodote kitų pažeidimus. Taip, aš autorizavau hydros naudojimą ir esu pasiruošęs prisiimti dėl to atsakomybę, tačiau atsižvelgiant į jūsų daromą chaosą ir aplinkybes, tai buvo sprendimas priimtas logiškumu. Jeigu man pagrindinė administracija už tai skirs nuobaudą, galiu sutikti su tuo. 

 

 

Paklausus Hydros piloto Invision_Power, kodėl buvo iškelta hydra ne pagal taisykles, jis atsakė, jog gerb. DP jam liepė kelt hydrą ir į mus šaudyt, nes limūškės "užkniso"

 

Patvirtinu, jog sakiau, kad "užknisot", nes tai taipogi yra replika atsižvelgiant į jūsų visą sukeltą chaosą ir padarytą žalą iki to momento. Tik pataisyčiau "liepė" į "leido". 


 

Bet čia dar nėra Alano lūžio taškas, galų gale, užsidėjo Cosa Nostra direktorių, atėjo į mafiją ir pradėjo per aplinkui įžeidinėti Feat'ą bei jo surinktą komandą. https://imgur.com/a/iJX5TNc  Alanai, bet tu taipogi Rido parinktukas, gal ir tave reikėtų šalint iš einamų pareigų bei skirti naują žmogų į pareigas? : - ddDDD PARINKTUKAIS SAKO NU CIA VIRS VISKO GERBIAMA PUBLIKA. 2020 NEW MEME - PARINKTUKAS QRWA D;DDDDD;D;D;D;D
 

Vėl, sutinku su netinkamai parinktais žodžiais. Galėjau pateikti išsamų atsakymą, tačiau vėl, su techninėm galimybėm nelabai išeina to padaryti, kai į raciją galima sutalpinti nedidelį kiekį teksto. Tai ta proga šiek tiek plačiau išsiplėsiu čia: atsižvelgiant į Feato daromus veiksmus bei jo darbuotojų daromus veiksmus, kuriuos jis sąmoningai leido ir, nors negaliu to patvirtinti oficialiai, tiesiog esu nugirdęs, skatino, nušalinus direktorių buvo reali rizika, jog tų asmenų daromi netinkami veiksmai būtų daromi dar dažniau atsižvelgiant į jų prarastą lyderį. Todėl mano preliminarus sprendimas buvo perrinkti komandą pilnai, tačiau Andrius_Crazy pateikė gerą pastabą, dėl ko to yra geriau to nedaryti, už ką dėkoju jam. Kažkam paklausus kodėl galvojau tai daryti, atsakiau ta trumpa replika. Jeigu kažką įžeidžiau tuo, atsiprašau už netinkamai parinktus žodžius ir prisiimu atsakomybę už tai.

 

Realiai per tą vakarą, tu jauteisi viršesnis už kitus, liepdamas laužyti nustatytas taisykles. Realiai kiek žinau, už taisyklių nepaisymą bei jų laužymą gręsia kažkokia atsakomybė? NEEEEEEEE BET JEI ALANAS SAKO KAD POXUI SENI DAUZYK SU HYDRA JUOS NIEKO NEBUS. Okey, Alanas pasakė Invisionas padarė, hydros pilotas gavo laikiną blokavimą o už kelių minučių jis buvo atblokuotas lyg niekur nieko :  -d DDDDDD NIGERI TAI KODĖL RODAI PYKTI, JOG LAUŽOM TAISYKLES? UŽ TAISYKLIŲ LAUŽYMĄ MES LIEKAM NUBAUSTI, KODĖL INVISIONAS LIKO NENUBAUSTAS? APIE KOKIUS DAR DARBO KODEKSUS GALIMA ŠNEKĖT ALIOOOOO? : DDDDD Realiai tiktų viena frazė "You played yourself". 

 

Gerai, jeigu traktuojam "px" kaip limuškių įžeidimą, gal man "nigeri" priimti kaip įžeidimą? :D Juokai juokais, pradėkim nuo to, kad kas liečia hydrą, paaiškinimą pateikiau aukščiau. Antras dalykas, dėl nubaudimo ir atblokavimo lyg niekur nieko - aš tai fiziškai unbanint galimybės neturiu, atsakydamas Džioraldas arba Ridas galės tą patvirtinti, tai čia nėra tikslo teigti, kad aš ėmiau ir atbaninau. Kas buvo padaryta, tai kadangi su Džioraldu tuo metu sėdėjome TeamSpeake ir diskutavome ką toliau dėl jūsų daryti, tai įvyko ir kai Invision atėjo į kanalą, aš papasakojau situaciją kas įvyko, ko pasekoje Invisionas buvo atblokuotas.

 

 

alanai, nekelk tokių standartų, jeigu pats neatitinki jų. ( matei inside meme? tavo vardą iš mažosios parašiau nes praradai pagarbą mano akim)

 

Remiantis tavo elgesiu, mano nuomone toli gražu ne tau teigti kažką apie standartus ir pagarbą. Žinoma, čia tavo asmeninė nuomonė ir tą galiu gerbti, bet jau buvau nuteiktas, kad senesnė serverio bendruomenė gali būti labai priešiška naujam žmogui projekto komandoje, tai nestebina nei provokacijos, nei "pagarbos praradimai", kai tai neabėjotinai buvo tavo pirminis tikslas.

 

 

P.S. Pastebėjau mažą niuansą, jog Direktorių ir Pavaduotojų taisyklėse kažką redagavai, tačiau KĄ ir KODĖL taip padarei nematau. Kaip mum žinot kokie pakitimai įvyko? Jeigu netyčia direktorius ar pavaduotojas nusižengs tavo naujai įrašytam pakeitimui, tai čia jau not your problem ane? : - DDD

 

Mano paskutinis pakeitimas buvo remiantis tavo pačio sukurtu meme'u apie mano atsakymus - jis buvo dėl pasiūlymo redaguoti taisykles. Po to ar kažkas iš direktorių, ar kažkas iš projekto komandos (toli gražu neatsiminsiu to, gal Džiora) pastebėjo kažkokią įveltą klaidą, kurią ištaisiau.

 

Informacija ir argumentai dėl minimaliai pakeistos taisyklės: 

 

 

Dėl raidelės ištaisymo ar skyrybos klaidos rašyti kažkur atskirai apie modifikaciją yra tikslo? Žmonės, kurie seka kas vykstą ir kam tai yra aktualu aiškiai žino kas buvo paredaguota, o kažko ypatingai skelbti nėra tikslo, kadangi tai yra tiesiog jau dabar egzistuojančios nerašytos išimties formalizavimas.

 


Kai čia ėjau, buvau perspėtas apie ne itin gražią bendruomenės dalį, dabar žinau ką liaudis turėjo omeny. :)

 

 

Tuo pačiu atsakysiu ir į Juozo komentarą tokiu pačiu formatu:

 

 

Alanai esi per silpnas valdyti mafijų ir teisėsaugos sritis, matai problemas ten kur jų nėra ir esi užsimerkęs žiūrint į ten kur jos yra. Jeigu galvoji, kad Featas baisiausias monstras ant viso rls serverio tai patikėk tau tik neutralius darbus prižiūrėt. Taip taisyklių reikia paisyti, bet kuomet vienintelis žmogus aplink kurį sukdavosi veiksmas yra nušalinamas už velnęs žino ką tai yra labai liūdna. Patikėk nėra tiek pasirinkimo kiek tu norėtum jo turėt, skaitant kokio tu nori būsimo CN direktoriaus užpringau žalia arbata ir buvau viena koja insulte. Tavo surašyti reikalavimai maždaug skambėjo - "noriu Pablo Escobaro ir nekaltos vienuolės viename". Nebūna tokių ir  aš nebūčiau toks jeigu ir gaučiau tą postą, kalba eina apie mafijos, o ne neutralaus darbo direktoriu ir kuomet visas dėmesys sutelktas į tave automatiškai ankščiau ar vėliau klysi ir pats nenorėdamas darysi klaidas. Toliau važiuojam. Šitas Limuzinistų visas prankas kurį 24/7 darom buvo tau išbandymas kurio tu neišlaikei. Apart to, kad turėtum kažkokias diskusijas su teisėsaugos valdžia ar net taikytum nuobaudas už jų pasyvumą, tai geriausia ką sugalvojai "daužykit su hydra manau padės". Apibendrinu tavo mąstyseną apie kurią susidariau nuomonę:

  • Kas daug daro, darykit mažiau.
  • Kas nieko nedarot, nedarykit nieko ir toliau.
     

Dėl Feato nušalinimo komentavau aukščiau. Jis taip pat žino už ką ir manau ganėtinai aiškiai, prieš kiekvieną įspėjimą eidavo tarpusavio susirašinėjimai, buvo aktualu sužinoti ir jo nuomonę, bet tiesiog kai problemos tęsiasi ir pats žmogus nėra linkęs to spręsti, nėra ką toliau daryti. Daugiau nėra tikslo kažko diskutuoti. Aiškiai suprantu mafijos lyderį, kuris kelia chaosą, duoda pastovų spaudimą tiek teisėsaugai, tiek priešingai mafijai, tačiau tai turi būti daroma paisant taisyklių, ko Feato atveju tiesiog nebuvo ir greičiausiai nebus.

 

Kalbant apie teisėsaugą, visi žinome, kad ten yra opi problema ir jų neišspręsi per dieną. Pradėkim nuo to, kad serverio rimčiausi žaidėjai, kurie yra labiausiai orientuoti į veiksmus, yra susikoncentravę į mafijų veiklas, tuo tarpu į teisėsaugą renkasi silpnesni, naujesni žmonės. Sankcijos ir nuobaudos ir taip itin silpnai teisėsaugai toli gražu nespręstų jokių problemų, tik dar labiau demoralizuotų jos atstovus ir tuolab jų nesustiprintų. Tai nereiškia, kad nėra daromi veiksmai stiprint teisėsaugai - pradžioje identifikavimas silpnųjų vietų (tuo metu tai tiesiog buvo armijos direktorius ir teisėsaugos sričių konfliktavimas). Turėtų būti aišku, atsižvelgiant į padėtį, kurioje jos buvo anksčiau, yra mažas progresas, tačiau vėl, pažiūrėkime į asmenis, kurie buvo kandidatai vadovauti teisėsaugai. Taip, jie nėra stipriausi direktoriai. bet ko tikėtis, kai visi asmenys, kurie turbūt būtų stipriausi teisėsaugos direktoriai, yra susirinkę ir orientuojasi tik į mafijas? Lengva yra pastebėti problemas, bet toli gražu nėra taip, kad suploji ir jos yra išspręstos - tai bet kokiu atveju yra kompleksinis darbas, reikalaujantis ir daug pastangų, ir pakankamai laiko. sulaukti rezultatų. Nebus taip, kad užmesiu kažkam dyriką, pasakysiu surink stiprią komandą ir padaryk legendinę teisėsaugą - po trijų dienų turim stipriausią teisėsaugą. Tom akimirkom, kuomet negaliu skirti tiesioginio dėmesio teisėsaugos stiprinimui, yra sudaryta chat grupė tarp teisėsaugos valdžios, kad tiesiog dalintųsi mintimis ir pasiūlymais, su kuriais galėčiau pagelbėti. Jeigu jiem kyla minčių, bet nesu pasiekiamas, numeta ten ir mąstom kažką. Pabrėžt noriu esminį punktą - silpnos teisėsaugos atstatymas yra ilgalaikis procesas, o atsižvelgiant į dabartines aplinkybes, perspektyvių teisėsaugos lyderių sąrašą, greitesnio jos stiprinimo turbūt tiesiog neįmanoma pasiekti.

 

Nemačiau jokios realios sankcijos nei RM, nei teisėsaugos valdžiai už pasyvumą, nenuostabu jeigu jiems padėkojai už nieko neveikimą, nes taip išvengiama problemų, right. Prie to pačio kalbant apie RM esamą direktoriu ir kilmę iš kur jis gavo jį, tai kiek pamenu jam tas postas buvo duotas laužant taisyklęs ir padarant super didelę iššimti kurios neesu matęs ankščiau. Tuometinis RM pavaduotojas gavo direktoriaus postą neišbuvęs minimalių 14 dienų būnant pavaduotoju. Cituoju taisyklę:

  • Direktorius savo turimą postą gali perleisti tik pavaduotojui, savo pareigose išbuvusiam bent 14d. 

Aš nieko neturiu prieš Jack, bet gavus tokiu lengvu keliu šį postą dabar matom pasekmęs jog RM praktiškai neegzistuoja serveryje. Kitas dalykas į vieną pusę direktorius duodamas praktiškai už ačiū, į kitą rinkimai vyksta 5 dienas, žinant, kad RM bosas pasiemęs 3 dienų neaktyvumą, teisėsauga tai pat guli dugne - tai kyla man klausimas čia limuzinai tiesiogiai kenkia projektui(tavo žodžiai) ar tavo priimami sprendimai?  Dažnai mėgsti visur pabrėžti mūsų serverio žaidėjų aroganciją arba tavo žodžiais "jaučiasi aukščiau kitų", iš to galima susidaryti nuomonę, kad tu reikalauji visų prisitaikyt prie tavęs. Nemanai, kad būtų papraščiau jeigu tu pradėtum taikytis prie esamos aplinkos ir įsilietum į bendruomenę kaip pilnavertis serverio narys(tavo padriftinimas kasdien 40 minučių solo aplink mapą nepadeda, bandyk kažką naujo).

Iš karto pakomentuosiu dėl RM direktoriaus. Jis buvo tuometinis CN direktoriaus kandidatas ir jeigu ne tam tikri dalykai, įvykę ne RLS, greičiausiai būtų laimėjęs CN rinkimus, tačiau juo tuo metu pasitikėti buvo per daug rizikinga. Būtent dėl to CN vadovauti gavo Feat'as. Tuo tarpu, Jack'as, norėdamas įrodyti savo kompetenciją, perėjo į RM ir tapo jos pavaduotoju. Taip, direktorius perleido pavaduotojui savo pareigas po 7 dienų, tačiau atsižvelgiant į diskusijas tiek su RM, tiek su Džioraldu, tiek su pačiu Jacku ir jo tuometiniu indėliu į RM, buvo tiesiog nelogiška skelbti rinkimus tuo metu ir ieškoti naujo vado, ypač atsižvelgiant į tuo metu asmens nešamus rezultatus. Tuo metu buvo tiesiog logiškas sprendimas skirti asmeniui tas pareigas, nes jeigu ne poreikis įrodyti, kad juo galima pasitikėti, jis būtų buvęs CN direktorius vietoj Feat'o. Taip, yra taisyklė, jog savo pareigose asmuo turi išbūti bent 14d, tačiau atsižvelgiant į tuometinės komandos interesus, patį pavaduotojo tuometinį indėlį į RM, paliekančio postą Lukas_Svr direktoriaus komentarus ir nuomonę, padaryti tą išimtį buvo logiškiausias sprendimas. Pacituosiu Ridą kas liečia taisykles, turbūt jo žodis yra labiau gerbiamas nei mano: "Tvarkos palaikymas nėra vadovautis juoda balta taisyklėm - turit būti logika sprendimuose, o ne 100inis raidžių skaitymas"  Nors tuo metu kalba ėjo apie taisykles ir tvarkos palaikymą, esmė tikrai yra ta pati.

 

O dėl arogancijos ir prisitaikymo, asmeniškai tuo klausimu neturėjau problemų iki būtent jūsų grupuotės. Apart poros bendruomenės narių, visa bendruomenė yra tikrai labai šilta, priimanti ir praktiškai jokio prisitaikymo, bent man asmeniškai, neprireikė. Na, išskyrus porą asmenų... :) 

 

 

 

  • Patinka 12
  • Cha Cha 4
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Realiai net nebūčiau radęs drąsos parašyti šį pareiškimą, bet pasirodo šiuo dalyku apsiėmę Limuskes dyrekas - Tpaba. Kurie nežino už ką gavau įspėjimus, o kas žino, tai jie buvo visiškai nesąmoningi. Pradėsiu nuo savo pirmojo gauto įspėjimo, tai /get komandos panaudojimas grobimo metu. Vyko žmogaus grobimas, išbėgau už zonos, pagetinau mediką, ir buvau užblokuotas. Taip viskas atlikta pagal bausmę, bet kiek žinau niekas nesiskundė dėl to, tuo labiau tas kas mane užblokavo, bet okej, pasibaigus užblokavimui tu manęs paklausei " pasiaiškinsi ? ", tu rimtai? Man pradėt skiest nesąmonęs, kad tik neuždėtum įspėjimo? Paaiškinau viską kaip padariau, nors tą žinojai, ir sugaišai mano gyvenimo 1 minutę, ačiū.

 

Keliaujame prie mano 2 gauto įspėjimo. Įspėjimo priežastis buvo " serverio taisyklių pažeidimas ". Šita įspėjimą jau gavau einant į galą 2 savaitėms būnant direktoriumi. Žmogui daviau savo paskyros duomenis, paskelbiau atranką, priimiau į mafiją, ir keliavome toliau organizuoti grobimą, nes pirmos kovos prieš Rusų Mafiją buvo labai sunkios. Prabėgus kokioms 5-10 minučių, sulaukiau Alano žinutės, ką tavo 2 paskyrą veikia žaidime? Atsakiau ir paaiškinau visą situaciją, bet aišku jam ji nepatiko, ir mūsų geradarys uždėjo įspėjimą už serverio taisyklių pažeidimą, bei Ridas konfiskavo ne 1, o 2 mano paskyras, bei aišku svarstė apie nušalinimą kaip supratau, bet va gavau įspėjimą, ir sakė, kad esu ne lygis taisyklėms ir laikas man jas pasiskaityti, nes padariau jau labai daug nusižengimų. Pasiklausius kas yra labai daug nusižengimų, atsakymas buvo " Pašalinių kvietimasis į grobimus, bei paskyros davimas ". Pašalinių kvietimą jis omenyje turėjo, kad jiems atvykus, mes jų nešaudėme, ir jų nepašalinome.

 

3 įspėjimui atkeliavus prieš tai gavau šia žinutę iš tavęs f54bfc33da816dfcf9d92dad914de198626.png . Papasakosiu tau visą įdomia įstoriją kaip tave limuskes šaudė, o mes žiūrėjom ir grožėjomis. Visų pirmą pradėsiu DM kelimą mieste. Tu rimtai? Kad limuskes šaudė visus civilius, o mes tiesiog žiūrėjom, ir grožėjomis, tai priskaitomą kaip ir DM darymu? Šaudėme tik tuos civilius kurie buvo aukų sąraše su įrodymais, kaip ir pats sakei, norint juos įkišti, turi turėti įrodymus, taip buvo surašyti žaidėjų slapyvardžiai su įrodymais forumo temoje, taisyklės pažeidimas? Nemanau. Pasakojimas apie užgrobtą mechanikų bazę. Atsiradai po grobimo kaip džinas ir uždėjai kai kuriems darbuotojams blistus, ir dar prikabinai mane. Visi mano mafija kuri buvo prisijungusi važinėjo prie Mechanikų, bei kaitino mafijų/gaujų /xp kol limuskes užgrobinėjo Mechanikus. Limuzininkų buvo nemažai, mechanikų tuo labiau, tikra masofkę, kad tarp ~20 žaidėjų karo įsiterpė ir mano 2 darbuotojai? Man juos gaudyt kai darželinukus darželį ir kiekvieną prižiūrėt? Taip po grobimo jie man pranešė, kad gavo blistus už šaudymus, išsipirko priimiau atgal. Turiu savo komandą kuria pasitikiu, ir su kuria galiu atlikti savo darbą nepriekaištingai. Užsivedus diskusijai po tavo žinutes, aš neatrašiau į tavo paskutinę žinutę, atėjai po 10 minučių ir nuėmei direktorių. Tiesiog jau beviltiška būdavo diskutuot su tavimi nes pagrindinis dėmesys buvo sutelkiamas į mumis, nes mes pagrindiniai žaidėjai kurie sukeldavo veiksmą. Be to gražiai žiurėjos kaip mirinėjai prieš mano akis. 

 

Bendrai pasakius, dėl 1 įspėjimo viskas okej, 2 įspėjimas, pirmą kartą matau per 4 metus, kad už tai būtų direktoriui uždėtas įspėjimas, o apie 3 įspėjimą net nekalbu. ant tiek žmogus nebeturi ką veikt, kad kimba prie kiekvieno dalyko. Nesu toks durnas, kad 2 kartą kovočiau prieš visą valdžia, kaip Rusų Mafijoje, atėjau smagei praleisti laiką, nežinau gali būt daug klaidų, ar minčių šuolių, atsiprašau, nesenai atsikėliau, ir pamačiau šita papeikimą.

Redaguota . Redagavo Feat_Thompson
  • Patinka 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

O ČIA TAVO NEKALTI MECHANIKAI KURIE YRA VALDOMI ŠVENTOSIOS MOTINOS TERESĖS ;   -    ]

Spoiler

BLBw8Ge.png

 

Redaguota . Redagavo Smith_Juozas
  • Patinka 1
  • Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Tu matau dar nesusigaudai. 

 

First of all, toks dalykas kaip limuzinų direktorius neegzistuoja. “ wtf kaip suprast neegzistuoja? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD PAZEK MANO AVATARA IR PASAKYK MAN DAR KART AR NEEGZISTUOJA. Alanai, suprantu, kad  su humoro nelabai sekasi tau, tačiau aš tau padėsiu, viską ką mes darom yra didelis meme template į kuri atėjai pats su savo sprendimais. 

 

„žinoma tai sugadino ir mano standartinio žaidimo kokybę ir smarkiai nukreipė dėmesį nuo mano atliekamų pareigų,“  Ties šiais žodžiais klysti, realiai po mano ir Juozo keliamo šurmulio - pradėjai dirbt, nes iki to laiko, nemačiau visiškai tavo atliekamo darbo.

 

„Trumpas klausimas - jeigu jūs nesiruošiate laikytis jokių taisyklių, kodėl su jumis turi būti tvarkomasi pagal jas?“ Nes mes už taisyklių pažeidimus gaunam atitinkamas bausmes. Tu DP narys ir privalai rodyt pavyzdį, wtf kas čia per klausimas išvis :DDDDD KODĖL TU LYGINI DP PAREIGAS SU "KENKĖJAIS" (leidai suprast kad toki esam ;d;d;d;d;)

 

„Remiantis tavo elgesiu, mano nuomone toli gražu ne tau teigti kažką apie standartus ir pagarbą.“ https://wiki.rls.lt/index.php?title=Tpaba_Akgandzia labas, susipažinkim. Negali remtis mano elgesiu, kai mano elgesys grindžiamas juoko forma. Leisk tau primint, čia ne LR seimas, didžiają dalį RLS auditorijos sudaro 13-17 metų žmonės, gal gana viską priimt taip smarkiai ir gal pamažu atleisk vadžias? Aplodismentai, jog neesi G.Nausėda ir nebėgi nuo problemos, stengiesi ją išspręsti ir diskutuoti su mūsų miela auditorija,, tačiau LIMUZINISTAI YRA JOBANAS MEME SENI :DDDDD KAIP NEDAŠUNTA

 

Žmonės, kurie seka kas vykstą ir kam tai yra aktualu aiškiai žino kas buvo paredaguota“  OK SENI DABAR ATSISPAUSDINSIU ANT A3 LAPO TAISYKLES UŽSIDĖSIU ANT SIENOS ŠALIA ŠALČIŪTĖS PLAKATO IR SEKSIU KIEKVIENĄ RAIDĖS IŠTAISYMĄ. Kad ir kas bebūtų, ar tai menkas taisyklės pakeitimas, ar gramatinių klaidų ištaisymas - viskas turi būt pranešta žaidėjams, savo laiku taip dariau, darė ir kiti, žaidėjai žinojo kas vyksta temose, na bet matau tau tas negalioja. Tebūnie.

 

„Kai čia ėjau, buvau perspėtas apie ne itin gražią bendruomenės dalį, dabar žinau ką liaudis turėjo omeny. “ Ta prasme ne itin gražią bendruomenę? Realiai mūsų bendruomenė tikrai unikali, asmeniškai aš, myliu kiekvieną RLS žaidėją, nes kiekvienas žaidėjas yra unikalus savotiškai, nežinau kodėl, bet čia žaidžiu tik dėl bendruomenės, mano akim žiūrint kitų projektų bendruomenės nublanksta prieš RLS'o. Liūdna, jog susidarei tokią nuomonę, na bet kiekvienam savo kaip sakoma.

 

„patį pavaduotojo tuometinį indėlį “  LIUKS SPRENDIMAS DUOTI DIREKTORIŲ, VO (Y). Prieš Jack'ą tikrai nieko prieš neturiu, jo sunkų charakterį ne visi supranta, tačiau pažiūrėk į dabartinę RM situaciją ;d;d;d;;ddd;d;d;d;d;d;d;.

 

 

 

 

  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveiki visi, maniau, kad niekam neužkliūsiu serveryje, stengiausi būti neutralus ir per daug nesireikšti, bet užkliuvau tiems, kuriems labai daug kartų reikėjo mano pagalbos ir tuomet jie buvo "draugai".

Dėl perleidimo Alano kaltės tikrai nematau, kaip ir Alanas pacitavo Ridą - "Ne visad reikia remtis taisyklėmis, kartais reikia ir logikos". Nemačiau prasmės tiek iš savo pozicijos, tiek iš Alano pozicijos rengti rinkimus. Kadangi :: 

  • Buvau realus kandidatas CN rinkimuose, tačiau koją pakišo praeitis ir per mažas laiko tarpas praleistas serveryje iki rinkimų
  •  Visas kolektyvas pritarė tam, taip pat Alanas to iš piršto nelaužė, pasitarė su Džioraldu ir kitais komandos nariais.

„patį pavaduotojo tuometinį indėlį “  LIUKS SPRENDIMAS DUOTI DIREKTORIŲ, VO (Y). Prieš Jack'ą tikrai nieko prieš neturiu, jo sunkų charakterį ne visi supranta, tačiau pažiūrėk į dabartinę RM situaciją ;d;d;d;;ddd;d;d;d;d;d;d;. 

 

Nieko neturi prieš mane, tik tema baigia paskęst nuo tavo ašarų kokia situacija dabar RM. Kur buvai, kai buvau pavaduotojas? Kur buvai, kai visą diena laikėsi 12 - 15 darbuotojų ir dominavome prieš teisėsaugą? Tuomet nieko nematei.

Jeigu užsuktum į neaktyvumo paraiškas matytum, kodėl dabar nieko nedarau, joks sveiko proto žmogus nekeistų žaidimo į veiksnius, kurie lems tolimesnį gyvenimą. Na, nebent, tau prastokai ir darytum atvirkščiai. Tu nedirbi nei teisėsaugoj, nei mafijoj, todėl tai turėtu mažiausiai tave interesuoti ir traukti tavo dėmesį. Susitvarkysiu realybes reikalus - užsuksiu į virtualų pasaulį. 

 

Be to, keista, kad po šitiek kartų kai tau padėjau sugebi taip kenkt man. 

 

@Alan_Paradox nepasiduok, tavo kaltės čia nėra, yra tik kažkieno perdėtas valdžios troškimas. 

  • Patinka 4
  • Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

4 minutes ago, Jack_Marozy parašė:

Sveiki visi, maniau, kad niekam neužkliūsiu serveryje, stengiausi būti neutralus ir per daug nesireikšti, bet užkliuvau tiems, kuriems labai daug kartų reikėjo mano pagalbos ir tuomet jie buvo "draugai".

Dėl perleidimo Alano kaltės tikrai nematau, kaip ir Alanas pacitavo Ridą - "Ne visad reikia remtis taisyklėmis, kartais reikia ir logikos". Nemačiau prasmės tiek iš savo pozicijos, tiek iš Alano pozicijos rengti rinkimus. Kadangi :: 

  • Buvau realus kandidatas CN rinkimuose, tačiau koją pakišo praeitis ir per mažas laiko tarpas praleistas serveryje iki rinkimų
  •  Visas kolektyvas pritarė tam, taip pat Alanas to iš piršto nelaužė, pasitarė su Džioraldu ir kitais komandos nariais.

„patį pavaduotojo tuometinį indėlį “  LIUKS SPRENDIMAS DUOTI DIREKTORIŲ, VO (Y). Prieš Jack'ą tikrai nieko prieš neturiu, jo sunkų charakterį ne visi supranta, tačiau pažiūrėk į dabartinę RM situaciją ;d;d;d;;ddd;d;d;d;d;d;d;. 

 

Nieko neturi prieš mane, tik tema baigia paskęst nuo tavo ašarų kokia situacija dabar RM. Kur buvai, kai buvau pavaduotojas? Kur buvai, kai visą diena laikėsi 12 - 15 darbuotojų ir dominavome prieš teisėsaugą? Tuomet nieko nematei.

Jeigu užsuktum į neaktyvumo paraiškas matytum, kodėl dabar nieko nedarau, joks sveiko proto žmogus nekeistų žaidimo į veiksnius, kurie lems tolimesnį gyvenimą. Na, nebent, tau prastokai ir darytum atvirkščiai. Tu nedirbi nei teisėsaugoj, nei mafijoj, todėl tai turėtu mažiausiai tave interesuoti ir traukti tavo dėmesį. Susitvarkysiu realybes reikalus - užsuksiu į virtualų pasaulį. 

 

Be to, keista, kad po šitiek kartų kai tau padėjau sugebi taip kenkt man. 

 

@Alan_Paradox nepasiduok, tavo kaltės čia nėra, yra tik kažkieno perdėtas valdžios troškimas. 

„tema baigia paskęst nuo tavo ašarų kokia situacija dabar RM“ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD VIENINTELIS MANO SAKINYS APIE RM IR BUVO TAS KURį PATS PACITAVAI ASDD;D;D;D;D;D;D;D;D;;D;D;D;D;D;D VISA TEMA

 

Kur buvai, kai buvau pavaduotojas? Kur buvai, kai visą diena laikėsi 12 - 15 darbuotojų ir dominavome prieš teisėsaugą?  dirbau limuskese, o kur tu : - dDDDDDDD 

 

DIREKTORIUM ESI NUO 12 DIENOS, PER TAS 10 DIENŲ 4 IŠ JŲ NEAKTYVUME. KĄ PER TAS 6 DIENAS GERO NUVEIKEI SVEIKAS ; -DDDDDDD MES PER DVI DIENAS DAVĖM COSAI DAUGIAU VEIKSMO NEI TU PER VISĄ SAVO DIREKTORIAVIMO LAIKOTARPĮ. 

 

Tik tarp kitko, pyktis tikrai nenoriu ir tikrai nežadėjau, RM paminėta buvo tik kartą iš mano pusės. Aišku, protiškai subrendęs žmogus pamatytų savo klaidas ir pasisakytų " nu blet jo kol kas as cia hujovai direktoriauju, bet baigsis gyvenimo chujnios ir parodysiu ka galiu", vietoj to parodei savo atmazų arsenalą.

 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

4 minutes ago, Jack_Marozy parašė:

Sveiki visi, maniau, kad niekam neužkliūsiu serveryje, stengiausi būti neutralus ir per daug nesireikšti, bet užkliuvau tiems, kuriems labai daug kartų reikėjo mano pagalbos ir tuomet jie buvo "draugai".

Dėl perleidimo Alano kaltės tikrai nematau, kaip ir Alanas pacitavo Ridą - "Ne visad reikia remtis taisyklėmis, kartais reikia ir logikos". Nemačiau prasmės tiek iš savo pozicijos, tiek iš Alano pozicijos rengti rinkimus. Kadangi :: 

  • Buvau realus kandidatas CN rinkimuose, tačiau koją pakišo praeitis ir per mažas laiko tarpas praleistas serveryje iki rinkimų
  •  Visas kolektyvas pritarė tam, taip pat Alanas to iš piršto nelaužė, pasitarė su Džioraldu ir kitais komandos nariais.

„patį pavaduotojo tuometinį indėlį “  LIUKS SPRENDIMAS DUOTI DIREKTORIŲ, VO (Y). Prieš Jack'ą tikrai nieko prieš neturiu, jo sunkų charakterį ne visi supranta, tačiau pažiūrėk į dabartinę RM situaciją ;d;d;d;;ddd;d;d;d;d;d;d;. 

 

Nieko neturi prieš mane, tik tema baigia paskęst nuo tavo ašarų kokia situacija dabar RM. Kur buvai, kai buvau pavaduotojas? Kur buvai, kai visą diena laikėsi 12 - 15 darbuotojų ir dominavome prieš teisėsaugą? Tuomet nieko nematei.

Jeigu užsuktum į neaktyvumo paraiškas matytum, kodėl dabar nieko nedarau, joks sveiko proto žmogus nekeistų žaidimo į veiksnius, kurie lems tolimesnį gyvenimą. Na, nebent, tau prastokai ir darytum atvirkščiai. Tu nedirbi nei teisėsaugoj, nei mafijoj, todėl tai turėtu mažiausiai tave interesuoti ir traukti tavo dėmesį. Susitvarkysiu realybes reikalus - užsuksiu į virtualų pasaulį. 

 

Be to, keista, kad po šitiek kartų kai tau padėjau sugebi taip kenkt man. 

 

@Alan_Paradox nepasiduok, tavo kaltės čia nėra, yra tik kažkieno perdėtas valdžios troškimas. 

svx lukai

Rašai lyg būtum tyriausias žaidėjas, kuris grįžęs į šitą serverį nenorėjo visiškai nieko blogo, o tik ramiai pažaisti.......... :( Bet būkim realistais, visi kas tavę žino puikiai supranta situaciją. Pradėkim nuo pavaduotojaus posto, 12-15 darbuotojų on? Prisiemi nuopelnus už tai? Rimtai XDDDDDDDDDD? Kalbi lyg rusų mafija būtum pakėlęs iš pelenų ir užkariavęs serverį, o realiai tai tik jau atvykai į puikiai surinktą Luko_Svr komandą, kurioje nereikėjo visiškai jokio prakaito, ar komandos rinkimų, paprastas valdžios aktyvumas padėjo komandai pasiekti gerus rezultatus, kuriais ir taip mafija nesiskundė.

IRL, žinoma realus gyvenimas yra daug svarbesnis, negu virtualus, bet žaidimas nesustoja ties tavo kalbėjimu ar kuom tu esi dabar užsiemęs, palikęs frakciją tu turi išsirinkti žmogų/žmonęs, kurie yra pasiruošę išvaldyti mafiją kol tu to padaryti negali. Bet ar tavo frakcija atlieka jai skirtas funkcijas, kai tu esi užsiemęs realiame gyvenime? Ar tavo frakcija prieš tau pasiimant neaktyvumą 1-2d. aktyviai veikė? Ar tu pats esi/buvai motyvuotas kovoti prieš Cosa Nostra, prieš cbug įvedimą? Manau į visus šiuos klausimus galėčiau atsakyti neigiamai. Manau Alan'as nėra aklas, situaciją taip pat supranta ir turi imtis veiksmų, bet pokolkas iš jo pusės jų nematom.

Žmogus, kuriam buvo padarytos nuolaidos perleidžiant direktorių, gali šitaip apleisti firmą? Žaidžiu čia ne pirmus metus, o ir pats Marozas nėra durnas, tokio dalyko kiti DP nariai neleisdavo, kviesdavosi pokalbiams, jei tai nepadėdavo - nušalindavo. 10 dienų esi direktorius, o kuom gali pasigirti, tai tik kad duodi pailsėti teisėsaugai po Cosos veiksmo.

Niekas tau kenkti nenori, tiesiog direktorių pasiimti su viešais tikslais "nuraminsim visus čia", o poto užšaldyti darbą iki cbug įvedimo yra tikrai sad dalykas.

  • Patinka 9

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 2 valandų, Tpaba_Akgandzia parašė:

Tu matau dar nesusigaudai. 

 

First of all, toks dalykas kaip limuzinų direktorius neegzistuoja. “ wtf kaip suprast neegzistuoja? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD PAZEK MANO AVATARA IR PASAKYK MAN DAR KART AR NEEGZISTUOJA. Alanai, suprantu, kad  su humoro nelabai sekasi tau, tačiau aš tau padėsiu, viską ką mes darom yra didelis meme template į kuri atėjai pats su savo sprendimais. 

 

„žinoma tai sugadino ir mano standartinio žaidimo kokybę ir smarkiai nukreipė dėmesį nuo mano atliekamų pareigų,“  Ties šiais žodžiais klysti, realiai po mano ir Juozo keliamo šurmulio - pradėjai dirbt, nes iki to laiko, nemačiau visiškai tavo atliekamo darbo.

 

„Trumpas klausimas - jeigu jūs nesiruošiate laikytis jokių taisyklių, kodėl su jumis turi būti tvarkomasi pagal jas?“ Nes mes už taisyklių pažeidimus gaunam atitinkamas bausmes. Tu DP narys ir privalai rodyt pavyzdį, wtf kas čia per klausimas išvis :DDDDD KODĖL TU LYGINI DP PAREIGAS SU "KENKĖJAIS" (leidai suprast kad toki esam ;d;d;d;d;)

 

„Remiantis tavo elgesiu, mano nuomone toli gražu ne tau teigti kažką apie standartus ir pagarbą.“ https://wiki.rls.lt/index.php?title=Tpaba_Akgandzia labas, susipažinkim. Negali remtis mano elgesiu, kai mano elgesys grindžiamas juoko forma. Leisk tau primint, čia ne LR seimas, didžiają dalį RLS auditorijos sudaro 13-17 metų žmonės, gal gana viską priimt taip smarkiai ir gal pamažu atleisk vadžias? Aplodismentai, jog neesi G.Nausėda ir nebėgi nuo problemos, stengiesi ją išspręsti ir diskutuoti su mūsų miela auditorija,, tačiau LIMUZINISTAI YRA JOBANAS MEME SENI :DDDDD KAIP NEDAŠUNTA

 

Žmonės, kurie seka kas vykstą ir kam tai yra aktualu aiškiai žino kas buvo paredaguota“  OK SENI DABAR ATSISPAUSDINSIU ANT A3 LAPO TAISYKLES UŽSIDĖSIU ANT SIENOS ŠALIA ŠALČIŪTĖS PLAKATO IR SEKSIU KIEKVIENĄ RAIDĖS IŠTAISYMĄ. Kad ir kas bebūtų, ar tai menkas taisyklės pakeitimas, ar gramatinių klaidų ištaisymas - viskas turi būt pranešta žaidėjams, savo laiku taip dariau, darė ir kiti, žaidėjai žinojo kas vyksta temose, na bet matau tau tas negalioja. Tebūnie.

 

„Kai čia ėjau, buvau perspėtas apie ne itin gražią bendruomenės dalį, dabar žinau ką liaudis turėjo omeny. “ Ta prasme ne itin gražią bendruomenę? Realiai mūsų bendruomenė tikrai unikali, asmeniškai aš, myliu kiekvieną RLS žaidėją, nes kiekvienas žaidėjas yra unikalus savotiškai, nežinau kodėl, bet čia žaidžiu tik dėl bendruomenės, mano akim žiūrint kitų projektų bendruomenės nublanksta prieš RLS'o. Liūdna, jog susidarei tokią nuomonę, na bet kiekvienam savo kaip sakoma.

 

„patį pavaduotojo tuometinį indėlį “  LIUKS SPRENDIMAS DUOTI DIREKTORIŲ, VO (Y). Prieš Jack'ą tikrai nieko prieš neturiu, jo sunkų charakterį ne visi supranta, tačiau pažiūrėk į dabartinę RM situaciją ;d;d;d;;ddd;d;d;d;d;d;d;.

 

 

 

 

Prisijungsiu aš irgi, nes per daug jau žaidimo smagumą pradėjo gadinti.

Ties šiais žodžiais klysti, realiai po mano ir Juozo keliamo šurmulio - pradėjai dirbt, nes iki to laiko, nemačiau visiškai tavo atliekamo darbo.

Drįsti teikti jog neatlieka savo darbo man įdomu kilo klausimas, o iš kur tokios prognozės. Dėl jūsų Alanas kiekvieną kartą atkreipia į tssg pusę, kas yra sakoma, kas trukdo visam žaidimui. Teigi tai dėl ko nežinai, kaip kas vyksta. Dėl jūsų, kaip sakote "meme" tiesiog atbaidote naujokus bandyti eiti į tssg puses negana to, kad jie šansų labai mažai gauna į mafijas. Vienintelis jų šansas teisėsaugą ir tai darote problema. 

Nes mes už taisyklių pažeidimus gaunam atitinkamas bausmes. Tu DP narys ir privalai rodyt pavyzdį, wtf kas čia per klausimas išvis :DDDDD KODĖL TU LYGINI DP PAREIGAS SU "KENKĖJAIS" (leidai suprast kad toki esam ;d;d;d;d;)

Sakai gaunate bausmes. Taip, kartais galbūt ir gaunate, kada yra galimybė susisiekti su prižiūrėtojais nors dabar sunku atrasti, kuris prižiūrėtojas į tai pažiūrėtų, nes visgi užbanines būsi išvadintas ožys ar tiesiog, kaip nors išvadintas, nes taigi blogai čia. Bet kam dangstyti viską, kai jūsų kiekvieną dieną tai būna nesąmonių darymas galbūt ir smagu ir zjbs yra, bet su savo tokiomis nesąmonėm atbaidot ne vien tik pastovių žaidėjų smagumą, bet ir naujokus lūkesčius iškeltus, ką norėtų pamatyti serve. O kalbant apie jūsų "KENKĖJAIS' visgi jūs toliau nenustojat, tai darę, o tai kokių priemonių toliau reikia remtis jeigu grobimai vyksta tik tada, kai jūs limuzinistai esate prisijunge.

Redaguota . Redagavo Martynas_Hardas
"LETS GO"

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

59 minutes ago, Martynas_Hardas parašė:

Prisijungsiu aš irgi, nes per daug jau žaidimo smagumą pradėjo gadinti.

Ties šiais žodžiais klysti, realiai po mano ir Juozo keliamo šurmulio - pradėjai dirbt, nes iki to laiko, nemačiau visiškai tavo atliekamo darbo.

Drįsti teikti jog neatlieka savo darbo man įdomu kilo klausimas, o iš kur tokios prognozės. Dėl jūsų Alanas kiekvieną kartą atkreipia į tssg pusę, kas yra sakoma, kas trukdo visam žaidimui. Teigi tai dėl ko nežinai, kaip kas vyksta. Dėl jūsų, kaip sakote "meme" tiesiog atbaidote naujokus bandyti eiti į tssg puses negana to, kad jie šansų labai mažai gauna į mafijas. Vienintelis jų šansas teisėsaugą ir tai darote problema. 

Nes mes už taisyklių pažeidimus gaunam atitinkamas bausmes. Tu DP narys ir privalai rodyt pavyzdį, wtf kas čia per klausimas išvis :DDDDD KODĖL TU LYGINI DP PAREIGAS SU "KENKĖJAIS" (leidai suprast kad toki esam ;d;d;d;d;)

Sakai gaunate bausmes. Taip, kartais galbūt ir gaunate, kada yra galimybė susisiekti su prižiūrėtojais nors dabar sunku atrasti, kuris prižiūrėtojas į tai pažiūrėtų, nes visgi užbanines būsi išvadintas ožys ar tiesiog, kaip nors išvadintas, nes taigi blogai čia. Bet kam dangstyti viską, kai jūsų kiekvieną dieną tai būna nesąmonių darymas galbūt ir smagu ir zjbs yra, bet su savo tokiomis nesąmonėm atbaidot ne vien tik pastovių žaidėjų smagumą, bet ir naujokus lūkesčius iškeltus, ką norėtų pamatyti serve. O kalbant apie jūsų "KENKĖJAIS' visgi jūs toliau nenustojat, tai darę, o tai kokių priemonių toliau reikia remtis jeigu grobimai vyksta tik tada, kai jūs limuzinistai esate prisijunge.

 

prieš 3 valandų, Tpaba_Akgandzia parašė:

didžiają dalį RLS auditorijos sudaro 13-17 metų žmonės

 

 

 

Matai ką turiu omeny? @Alan_Paradox

Redaguota . Redagavo Tpaba_Akgandzia
  • Cha Cha 6

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

7 minutes ago, Tpaba_Akgandzia parašė:

 

Matai ką turiu omeny? @Alan_Paradox

:D Juokinga, kai kalbi apie metus nors kadaise pats tokių metų buvai :D Turbūt tau pasiekimas "VYRESNIS ESU" Juokinga, kai atsižvelgi į metų skaičių :D  

Tai pat juokas ima esu suaugęs žmogus, bet elgiesi, kaip vaikas rašai papeikimus. Nors patys balagana serveryje darote paskui verkiate forumuose su papeikimais. Taigi čia "MEME". Kaip tu sakai didžiąją dalį sudaro 13-17 metų, o man įdomu, kur čia įtaka daro? Tai smagu, kad jaunimas keičia senbuvius ir bent neverkia forumuose. Ne, kaip kažkas darydami nesąmones ir dar rašo forume papeikimus. 

 

ps: Nežadu čia kariauti, bet tiesiog juokinga rašai apie metus, nors pažiūrėjus pagal tavo elgesį, tai elgiesi, kaip "VAIKAS". Nereikia tiek daug sureikšminti, kai pana kokia... "DRAMA"

  • Patinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

18 minutes ago, Martynas_Hardas parašė:

:D Juokinga, kai kalbi apie metus nors kadaise pats tokių metų buvai :D Turbūt tau pasiekimas "VYRESNIS ESU" Juokinga, kai atsižvelgi į metų skaičių :D  

Tai pat juokas ima esu suaugęs žmogus, bet elgiesi, kaip vaikas rašai papeikimus. Nors patys balagana serveryje darote paskui verkiate forumuose su papeikimais. Taigi čia "MEME". Kaip tu sakai didžiąją dalį sudaro 13-17 metų, o man įdomu, kur čia įtaka daro? Tai smagu, kad jaunimas keičia senbuvius ir bent neverkia forumuose. Ne, kaip kažkas darydami nesąmones ir dar rašo forume papeikimus. 

 

ps: Nežadu čia kariauti, bet tiesiog juokinga rašai apie metus, nors pažiūrėjus pagal tavo elgesį, tai elgiesi, kaip "VAIKAS". Nereikia tiek daug sureikšminti, kai pana kokia... "DRAMA"

Man pasiekimas yra didesnį IQ lygį turėt ir suprast kas yra rašoma, realiai būčiau tavo vietoj, tai patylėčiau, arba BENT kažkiek įsigilinčiau į tekstą. Na aš nesmerkiu, gal ponui suaugėliui su teksto suvokimo sunkiai sekėsi mokykloj, visko gali būt. Spėju bandei būt tas čiūvas, kur "ai nhj ipisiu ir as komentara zinau kas cia kaip", bet nelabai paėjo, nes atsakydamas tu tik pritarei mano žodžiam : - DDDD

 

 

prieš 1 valandą, Martynas_Hardas parašė:

Drįsti teikti jog neatlieka savo darbo man įdomu kilo klausimas, o iš kur tokios prognozės. Dėl jūsų Alanas kiekvieną kartą atkreipia į tssg pusę,

nu blet seni jo, gi sakau, kad del musu ir pradejo dirbt : -ddd jam idomu kilo klausimas vyrukui

 

26 minutes ago, Tpaba_Akgandzia parašė:

realiai po mano ir Juozo keliamo šurmulio - pradėjai dirbt

prieš 1 valandą, Martynas_Hardas parašė:

Taip, kartais galbūt ir gaunate, kada yra galimybė susisiekti su prižiūrėtojais nors dabar sunku atrasti, kuris prižiūrėtojas į tai pažiūrėtų,

sviestas sviestuotas seni nes bulka ne bulka kol neisejo is dukofkes    

 

LETS GOOOO :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 

PLS NEBEKOMENTUOKIT SAIKA, NENORIU NUZUDYT AS JUSU

  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

6 minutes ago, Tpaba_Akgandzia parašė:

Man pasiekimas yra didesnį IQ lygį turėt ir suprast kas yra rašoma, realiai būčiau tavo vietoj, tai patylėčiau, arba BENT kažkiek įsigilinčiau į tekstą. Na aš nesmerkiu, gal ponui suaugėliui su teksto suvokimo sunkiai sekėsi mokykloj, visko gali būt. Spėju bandei būt tas čiūvas, kur "ai nhj ipisiu ir as komentara zinau kas cia kaip", bet nelabai paėjo, nes atsakydamas tu tik pritarei mano žodžiam : - DDDD

 

 

nu blet seni jo, gi sakau, kad del musu ir pradejo dirbt : -ddd jam idomu kilo klausimas vyrukui

 

sviestas sviestuotas seni nes bulka ne bulka kol neisejo is dukofkes    

 

LETS GOOOO :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 

PLS NEBEKOMENTUOKIT SAIKA, NENORIU NUZUDYT AS JUSU

Oj sorry, kad neatitinku tavo IQ. Sakai, kad tai tik "MEME" nematau jūsų to memo tik gadinat serverio įvaizdi ir viso serverio įdomumą. Tai mažiau kalbėk ir galvok, ką sakai. Bandai sakyti, kad tikrini Alaną, bet tuo pačiu negalvoji, kad trukdai ir kitiems pajusti žaidimo skonio :D ;) :D 

 

LETS GO įdomu, ką dar pasakysi :D

  • Cha Cha 1
  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

6 minutes ago, Martynas_Hardas parašė:

Oj sorry, kad neatitinku tavo IQ. Sakai, kad tai tik "MEME" nematau jūsų to memo tik gadinat serverio įvaizdi ir viso serverio įdomumą. Tai mažiau kalbėk ir galvok, ką sakai. Bandai sakyti, kad tikrini Alaną, bet tuo pačiu negalvoji, kad trukdai ir kitiems pajusti žaidimo skonio :D ;) :D 

 

LETS GO įdomu, ką dar pasakysi :D

Sakai gadina serverį? Kaip tik teisėsaugai daugiau veiksmo, kas kas naujo o ne tik mafija prieš teisėsaugą ir viskas, žmonės atsipalaiduokit tpaba gangas nėra toks blogas kaip jus galvojat, tiesiog gaunat nuo jų į kaulus dėl to čia taip verkt pradėjot

Redaguota . Redagavo Tupac_Amaru
  • Patinka 7
  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Nu matau, kad visi jau čia pradėjo komentuot tai ir aš prisijunksiu.

„patį pavaduotojo tuometinį indėlį “  LIUKS SPRENDIMAS DUOTI DIREKTORIŲ, VO (Y). Prieš Jack'ą tikrai nieko prieš neturiu, jo sunkų charakterį ne visi supranta, tačiau pažiūrėk į dabartinę RM situaciją ;d;d;d;;ddd;d;d;d;d;d;d;. Įdomu ką tu veikei tas dienas, kai Jackas buvo pavas ir gavo direktorių pasiemė kelias dienas neaktyvumą iškarto verkimai prasidėjo nu *keiksmai* tai imk ta cn dyrika ir padaryk geriau, kad visam servui veiksmo užtektų, o ne tik civiliam(kodėl civiliam? Nes jibu, ble tik civilius pagrinde ir šaudot: Papasakosiu tau visą įdomia įstoriją kaip tave limuskes šaudė, o mes žiūrėjom ir grožėjomis. Visų pirmą pradėsiu DM kelimą mieste. Tu rimtai? Kad limuskes šaudė visus civilius(čia feato sakinys jei ką).O tada apsiverkei, kad  malkų nuo hydros gavai:ddd.

 

Ta prasme ne itin gražią bendruomenę? Realiai mūsų bendruomenė tikrai unikali, asmeniškai aš, myliu kiekvieną RLS žaidėją, nes kiekvienas žaidėjas yra unikalus savotiškai, nežinau kodėl, bet čia žaidžiu tik dėl bendruomenės, mano akim žiūrint kitų projektų bendruomenės nublanksta prieš RLS'o. Liūdna, jog susidarei tokią nuomonę, na bet kiekvienam savo kaip sakoma. Nu *keiksmai* Tpaba va čia tavo iq ir atsiskleidžia,kaip manai kodėl jis mano, kad rls‘o bendruomenę ne kokia? Todėl, kad jis čia žaidžia tik pora savaičių ir jau gauna papeikimus ir spaudimo iš jūsų pusės todėl, kad blogai atlieka savo darbą NICE XDD.

 

nu blet seni jo, gi sakau, kad del musu ir pradejo dirbt : -ddd jam idomu kilo klausimas vyrukui. Kžn Tpaba, bet kai dar Featas nebuvo drk gavęs tai pastebėjau, kad Alanas jau tada padėjo teisėsaugai ir mąstė, kaip stipresnę teisėsaugą padaryt, kad pasipriešintų mafijoms. Tai čj, kad ne dėl jūsų?

 

Pradėkim nuo pavaduotojaus posto, 12-15 darbuotojų on? Prisiemi nuopelnus už tai? Rimtai XDDDDDDDDDD? Kalbi lyg rusų mafija būtum pakėlęs iš pelenų ir užkariavęs serverį, o realiai tai tik jau atvykai į puikiai surinktą Luko_Svr komandą, kurioje nereikėjo visiškai jokio prakaito, ar komandos rinkimų, paprastas valdžios aktyvumas padėjo komandai pasiekti gerus rezultatus, kuriais ir taip mafija nesiskundė. Nu jo dar vienas perliukas. Tikrai nieko nesakau apie Svarkės surinkta komandą ji buvo gera, bet nu *keiksmai*, kaip galima kažka daryt su tokia komandą kur tyčia išsidirbinėja ir nevaro į grobimus tokie kaip Andrius_Crazy. O Monstras su Tpaba vpš nelošė tuo metu jau – 3 vietos laisvos. Nu tai apie ką mes kalbam, o kiek dar kitų buvo kur išsidirbinėjo. Vos tik Jackas gavo direktorių visi tapot aktyvūs ir perėjot į cn, o ypač Tpaba nors į savaitę gal 1 karta pamatydavau jį max serve :DD. Išvis nesuprantu, kaip Tpaba gali kažka sakyt Jackui, kai jis jam tiek padėjo nu, bet px kaip matau žmonės keičiasi.

 

DIREKTORIUM ESI NUO 12 DIENOS, PER TAS 10 DIENŲ 4 IŠ JŲ NEAKTYVUME. KĄ PER TAS 6 DIENAS GERO NUVEIKEI SVEIKAS ; -DDDDDDD MES PER DVI DIENAS DAVĖM COSAI DAUGIAU VEIKSMO NEI TU PER VISĄ SAVO DIREKTORIAVIMO LAIKOTARPĮ. DAŽNIAU SERVE APSILANKYT REIKĖJO, KAI TIK GAVO DYRIKĄ, NES VEIKSMAS BUVO DAROMAS NE VIENA KARTA IR NUO CN BUVO ATSIGROBTA IR PAS JUOS VAŽIUOTA BANDYT UŽGROBT BUVO. VOS TIK PASIIMĖ NEAKTYVUMĄ JAU IŠKARTO PRASIDĖJO STŪMIMAI, KAD PRASTA DRK ČIA IŠRINKO ALANAS OMG IR DAR NEPRABUVĘS 14D PAVU. NU *keiksmai* TPABA MAŽIAU VERK BUS TO VEIKSMO TIEK, KAD NESPĖSI SUSIGAUDYT.

 

Dienos ėjo, Alano pyktis didėjo. Šovė į galvą mintis užgrobti mechanikų bazę. Viskas ėjosi tikrai sklandžiai, dalyvavo itin daug limuzinistų bei du Cosa Nostra mafijos nariai, kurie veiksmo eigoje buvo nušalinti nuo pareigų bei įrašyti į juodąjį sąrašą mūsų gerb. DP Alano. Manau tiek limuzinistams, tiek mechanikams patiko veiksmas, nes mechanikų bazės atgrobime dalyvavo tikrai ganėtinai daug, jei gerai pamenu apie 9-10. Noriu pagirti Ivetą, jog tikrai profesionaliai pasiruošė bazės atgrobimui. Nu gerai čia pavarei duočiau 10 balų tai už šita gražų pasakojimą. Su cn grobiat mechus nors... trukdėm Cosai grobimuose, kartu su teisėsauga dalyvavome grobimuose padedant jiems laimėti grobimsu prieš Feat'o komandą, kadangi Feat'as buvo Limuzinistų naloge už savo negražius darbelius prieš Limuzinistus. TIPO ANT TIEK KITA DIENA JUM  PISO GRUZO MECHAI, KAD SU CN SĄJUNGA NET PADARĖT PRIEŠ JUOS?? XDD.

 

 

 Aš nieko neturiu prieš Jack, bet gavus tokiu lengvu keliu šį postą dabar matom pasekmęs jog RM praktiškai neegzistuoja serveryje. Kitas dalykas į vieną pusę direktorius duodamas praktiškai už ačiū, į kitą rinkimai vyksta 5 dienas, žinant, kad RM bosas pasiemęs 3 dienų neaktyvumą, teisėsauga tai pat guli dugne - tai kyla man klausimas čia limuzinai tiesiogiai kenkia projektui(tavo žodžiai) ar tavo priimami sprendimai?  Dažnai mėgsti visur pabrėžti mūsų serverio žaidėjų aroganciją arba tavo žodžiais "jaučiasi aukščiau kitų", iš to galima susidaryti nuomonę, kad tu reikalauji visų prisitaikyt prie tavęs. Nemanai, kad būtų papraščiau jeigu tu pradėtum taikytis prie esamos aplinkos ir įsilietum į bendruomenę kaip pilnavertis serverio narys(tavo padriftinimas kasdien 40 minučių solo aplink mapą nepadeda, bandyk kažką naujo). Tu man patinki Smithai dirbai rm pats buvai už, kad pasiimtų Jackas drk, o dabar jau sakai, kad rm neegzistuoja serve, nors visas dienas kol Jackas žaidė darėm veiksmą. Taprasme prie ko Alano priimami sprendimai kenkia projektui? Dėl to, kad pasakė Inviui supist visus limuzinininkus su hydra kurie šaudo civilius??? Ar, kad buvusiam rm pavaduotojui neišbuvus 14d davė DRK XDD. Mažiau reikia erzint ir nebus jokių verkimų :D 

 

Sakai gadina serverį? Kaip tik teisėsaugai daugiau veiksmo, kas kas naujo o ne tik mafija prieš teisėsaugą ir viskas, žmonės atsipalaiduokit tpaba gangas nėra toks blogas kaip jus galvojat, tiesiog gaunat nuo jų į kaulus dėl to čia taip verkt pradėjot. Papasakosiu tau visą įdomia įstoriją kaip tave limuskes šaudė, o mes žiūrėjom ir grožėjomis. Visų pirmą pradėsiu DM kelimą mieste. Tu rimtai? Kad limuskes šaudė visus civilius, o mes tiesiog žiūrėjom, ir grožėjomis, tai priskaitomą kaip ir DM darymu. Tikriausiai, kad daugiau veiksmo duoda teisėsaugai, šaudydami civilius ir grobdami mechanikų bazę. Tiek ir norėjau pasakyt geros dienos.

  • Cha Cha 5
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

@Martynas_Hardaspasisakymai

 

Drįsti teikti jog neatlieka savo darbo man įdomu kilo klausimas, o iš kur tokios prognozės. Dėl jūsų Alanas kiekvieną kartą atkreipia į tssg pusę, kas yra sakoma, kas trukdo visam žaidimui. Teigi tai dėl ko nežinai, kaip kas vyksta. Dėl jūsų, kaip sakote "meme" tiesiog atbaidote naujokus bandyti eiti į tssg puses negana to, kad jie šansų labai mažai gauna į mafijas. Vienintelis jų šansas teisėsaugą ir tai darote problema. 

 

Neneigsiu, kad atkreipia dėmesį teisėsaugą, bet jau ant tiek įsijautus žmogui, ir jos nebe atgaivinus tiesiog prilygdavo kaip ir prisikabinėjimas prie mano atliekamų pareigų. Tpabos limuskes pagrindę padėdavo jums, o ne mums, kaip tik bandydavo mums trukdyti, nes vis gi kaip sakė buvome jų naloge. Su dabartiniu limuskes " meme ", naujokai atbaidomi teisėsaugos, ir turi mažai šansai patekti į mafijas? Žmogau jie bet kokiu atveju praeis pro teisėsaugos pusę jei norės veiksmo, nes mafijose prašoma daugiausia patirties. Jie jums duoda veiksmo, kurio mes ne visada galime duoti, nes vis tarp grobimų yra tam tikras laikas, bet prabilsiu apie teisėsaugos direktorių motyvacijos darbuotojų laikymą. Pradedamas grobimas - atsijungia 3-4 žaidėjai minimum, mafijos kaltos? Ir tas vyko jau prieš atsirandant limuskem, o dabar viską verst ant limuskiu, kad jie dėl to kalti.

 

Sakai gaunate bausmes. Taip, kartais galbūt ir gaunate, kada yra galimybė susisiekti su prižiūrėtojais nors dabar sunku atrasti, kuris prižiūrėtojas į tai pažiūrėtų, nes visgi užbanines būsi išvadintas ožys ar tiesiog, kaip nors išvadintas, nes taigi blogai čia. Bet kam dangstyti viską, kai jūsų kiekvieną dieną tai būna nesąmonių darymas galbūt ir smagu ir zjbs yra, bet su savo tokiomis nesąmonėm atbaidot ne vien tik pastovių žaidėjų smagumą, bet ir naujokus lūkesčius iškeltus, ką norėtų pamatyti serve. O kalbant apie jūsų "KENKĖJAIS' visgi jūs toliau nenustojat, tai darę, o tai kokių priemonių toliau reikia remtis jeigu grobimai vyksta tik tada, kai jūs limuzinistai esate prisijunge.

 

Kodėl limuskes kaltė dėl tokių prižiūrėtojų žmogau? rly?:DDDDDdddDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LIMUSKES KALTĖ, KAD PRIŽIŪRĖTOJAI BIJO JUOS BAUSTI;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, nuna skėlei bajeriuką čia gerą. Dėl šito gali aiškinti Sviderskui, kad išsirenka tuos žaidėjus - kurie bijo bausti. AS NESUPRANTU VISKA VERCIAM ANT LIMUSKIU, NES TEISESAUGA NESUSITVARKO IR JU NENURAMINA;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jūs atsigaukit, tai kam tą teisėsaugą skirtą? Kaitint xp? nuvažiuot į keletą bankų per dieną? [ kurių kartais net nedavažiuojat, nes tekdavo patiems nuvažiuot ]. ČIA DARYT IŠVADAS TEISĖSAUGAI REIKIA, KAD NESUGEBA KOMANDIŠKAI ATLIKT DARBO IR JUOS VISUS IŠSODINT, O NE, KAD TIESIOG SUSIRINKUS GRUPUOTĘ PASIDARO SAU VEIKSMO, jūsų bėdos, kad jūs to nesugebat atlikt.

 

 

Kalbant apie Rusų mafiją, pirmomis dienomis būdavo daug veiksmo, bet sakai apie dažną bazių atgrobimą, nors tas neregėjo serveryje, atgrobėt 1 kartą, ir apsigynėt kiek kartų nuo užgrobimų, kaip ir mes nuo jūsų, iš jūsų fondo gavom gal 150'000€, kas yra nemenka suma manau. DĖKUI SAVO KOMANDAI UŽ ŠAUNIAI ATLIKTA DARBĄ. Kalbant apie Mechanikų bazę labas, Madai, bet dėja grobė ne 2 frakcijos, o 1, tik iš 20 narių įsikišo tik 2, jei čia visa cosa nostra mafija, tada tu turėtum pradėt kalbėt teamspeake. Viršuje surašyti įspėjimai už ką gavau, 0 papeikimų, 3 įspėjimai, ieškoti nusižengimų, Alanai, sugebi, sveikinu! Bet priminsiu čia ne neutralūs darbai, kad viskas ramu, ir kaitini tą suknistą xp'a kaip tu įsivaizduoji darbą mafijose. Tai va biški užpezėjau, pažvengiau iš jūsų tų komentarų, ir pats čia kažką parašiau, geros dienos

 

  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 10 valandų, Tupac_Amaru parašė:

Sakai gadina serverį? Kaip tik teisėsaugai daugiau veiksmo, kas kas naujo o ne tik mafija prieš teisėsaugą ir viskas, žmonės atsipalaiduokit tpaba gangas nėra toks blogas kaip jus galvojat, tiesiog gaunat nuo jų į kaulus dėl to čia taip verkt pradėjot

Nieko nesakau, kad veiksmo duodat ir jūs, bet tikrai nesąmonė, kad tai darot grobimu metu, tai jokio įdomumo tada nesimato. O, kad gaunam į malkus, tai juokingai skamba, kai galim sakyti jus kišaties veiksmo metu, kai jūs mums nieko reikšmingi neesate, kol vyksta grobimas. 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

25 minutes ago, Martynas_Hardas parašė:

Nieko nesakau, kad veiksmo duodat ir jūs, bet tikrai nesąmonė, kad tai darot grobimu metu, tai jokio įdomumo tada nesimato. O, kad gaunam į malkus, tai juokingai skamba, kai galim sakyti jus kišaties veiksmo metu, kai jūs mums nieko reikšmingi neesate, kol vyksta grobimas. 

Okey ką aš galiu pasakyt išsiaiškinam Hardai kaip vyrai tavo komanda prieš @Tpaba_Akgandziakomandą. Sutinki? duok žinot. 

Redaguota . Redagavo Tupac_Amaru
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

58 minutes ago, Tupac_Amaru parašė:

Okey ką aš galiu pasakyt išsiaiškinam Hardai kaip vyrai tavo komanda prieš @Tpaba_Akgandziakomandą. Sutinki? duok žinot. 

Nu gali tikriausiai tai pamatyti žaidime. Nes šiuo metu tik matau trukdymą grobimu daugiau nieko.

  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

"Kalbant apie teisėsaugą, visi žinome, kad ten yra opi problema ir jų neišspręsi per dieną. Sankcijos ir nuobaudos ir taip itin silpnai teisėsaugai toli gražu nespręstų jokių problemų, tik dar labiau demoralizuotų jos atstovus ir tuolab jų nesustiprintų. Pradėkim nuo to, kad serverio rimčiausi žaidėjai, kurie yra labiausiai orientuoti į veiksmus, yra susikoncentravę į mafijų veiklas, tuo tarpu į teisėsaugą renkasi silpnesni, naujesni žmonės. Pabrėžt noriu esminį punktą - silpnos teisėsaugos atstatymas yra ilgalaikis procesas, o atsižvelgiant į dabartines aplinkybes, perspektyvių teisėsaugos lyderių sąrašą, greitesnio jos stiprinimo turbūt tiesiog neįmanoma pasiekti."

Skaitant tavo mintis turiu save apgaudinėt, kad čia tu parašei šitą atsakymą, o ne Džioraldas. Visi puikiai atsimena kaip pastarasis buvo TPV ir kokius jis ilgalaikius projektus gamino, tai aš tau galiu pasakyt koks buvo finalas - po mėnesio laiko jam būnant teisėsaugos pajėgų vadu teisėsauga buvo visdar tokiam pačiam dugne kokiam buvo prieš jį. Kiek žinau jis tau aktyviai padeda čia įsiliet ir dalina patarimus kas jau kas ,bet jis tikrai turėtų žinoti, kad ilgalaikiai projektai yra neveiksmingi. Direktoriai keičiasi, žaidėjai palieka darbus susiranda kitus ir visi ilgalaikiai projektai tampa beverčiai. Taip per dieną problemų neišpręsi, bet imantis tam tikrų veiksmų gali pertvarkyt visą struktūrą 2-3 dienos. Pasakysiu tau naujieną - čia yra SA-MP platforma ir viskas turi vykti dinamiškai. Skiriant direktoriams sankcijas už jų nenorą ar negalėjimą atlikt savo pareigų tiek kiek iš jų yra tikimasi manau yra visiškai logiškas žingsnis, nes jeigu to nesugeba tuomet tegul užleidžia savo vietą kitam kuris tai sugebės padaryti geriau. Projekte yra N žmonių galininčių ir norinčių dirbti sėkmingai teisėsaugoje, bet jiem reikia suteikti normalias sąlygas ir normalius vadovus kurie po kiekvienos gautos kulkos nerėktu per TS ant darbuotoju ir nevadintu "daunai,debilai"(Hardai,Raceri ; ) ). dėl savo pačių negalios. Grįžtant prie Feato nušalinimo galiu apšviest, kodėl direktorius pradeda "išsipisinėt" dėl tau nesuprantamu priežaščių. Paprastas dalykas - konkurencijos trūkumas, kuomet spardai gulinčius teisėsaugą tada bandai kažkokiu būdu prisišaukt DP dėmesio kurį jis turėtų nukreipt į teisėsaugą ir imtis kažkokių konkrečių matomų veiksmų, o ne "susikūrėm fb grupę tryse su hardu ir raceriu dalinamęs kūgelio nuotraukom", vietoj to gauni įspėjimus už savo "išsišokimus". Jeigu ir toliau tvarkysies tokiais metodais pats tikriausiai supranti, kad tokių papeikimų bus dar ne vienas ir ne du.

"Taip, direktorius perleido pavaduotojui savo pareigas po 7 dienų, tačiau atsižvelgiant į diskusijas tiek su RM, tiek su Džioraldu, tiek su pačiu Jacku ir jo tuometiniu indėliu į RM, buvo tiesiog nelogiška skelbti rinkimus tuo metu ir ieškoti naujo vado, ypač atsižvelgiant į tuo metu asmens nešamus rezultatus. Tuo metu buvo tiesiog logiškas sprendimas skirti asmeniui tas pareigas,"

Akivaizdu kiek jūs abu su Džioraldu sekat serverio srautą. Tave pateisinu esi naujas žmogus, bet tavo kolega turėjo žinot, kad iki to asmens RM buvo netgi kur kas stipresnė nei prieš jį ir jiems absoliučiai nebuvo jokios konkrencijos, galiu pasakyt trumpą statistiką iki Marozui tampant pavaduotoju, Svarkęs komanda pralaimėjo per ~20dienų max 2-3 grobimus(gal ir mažiau, pataisykit jei klystu), o po Jacko pasiimimo pareigas sakyčiau gal net susilygino pajėgos su teisėsauga. Ši taisyklė nebuvo random sukurta ir niekada nebuvo jai padaryta išimčių, nes per trumpesnį laikotarpį nei 14 dienų tu negali įrodyt savo stabilumo ar galėjimo valdyti firmą. Pasėkmės tavo "logiško sprendimo" buvo juntamos jau po savaitęs jam būnant direktoriumi, vėliau bus dar blogiau, neabejoju.

 

Liksiu prie savo nuomonės, kad neesi ir abejoju ar būsi žmogus kuris gali valdyti teisėsaugos ir mafijos sritis. Nepanašu, kad tau patiktų dalyvauti tuose pačiuose grobimuose ar kitoje veikloje, o bereikalo, nes tavo pareigas einantis žmogus turėtų suprasti dėl ko mes kariaujam ir kokia rutina gyvena teisėsaugininkai ir mafijozai.

Redaguota . Redagavo Smith_Juozas
  • Patinka 13

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Manau ši tema, už kurią dėkoju Bubniui bei visiems temoms dalyviams, visiems pravėrė akis į visą komandos darbą, tiek į žaidėjų veiksmus ir jų pasekmes. Įspėjimo Alanui neskirsiu, manau jog vietoj to įspėjimo ši tema buvo jam didesnis smūgis už bet kokius įspėjimus - argumentų kovą laimėjo "limuskes".

 

Tikiuosi kad ši tema bus gera pamoka visiems, kas joje yra paminėti.

 

Atsiprašau to, ko netenkina mano sprendimas, bet toks mano sprendimas - dar kartą ačiū visiems diskutavusiems už labai daug įvairių ir įdomių minčių, seniai nemačiau tokių prasmingų diskusijų mūsų forume.

  • Patinka 7
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.