Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Darius_Troll

Peikiu The_Smecher

Recommended Posts

  1. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?:The_Smecher
  2. Peikiamo komandos nario pareigos?:Projekto priežiūra berods
  3. Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?:Realiai patvirtino ir u-banino už nu random įrodymus mano akimis xDDD. Smečas maladėc esi neturiu nieko aš prieš tave tada dėl Tommy_Banks kur pacas apsiverkė dėl šaudymo per mašinos apačia atbaninau viskas respect žmogus fainas esi tiek ts tiek serve pabendraut nu. Nenorėjau eit tiek, kad ant normalaus žmogaus ta papeikima rašyt nu ka padarysi, aš labiau tai įsivaizduoju kaip nuomonės aiškinimasi prieš tave. Man aimo nereik seni aš pragyvenes visas tas zonas bano negavęs kuris būtų bent arti patvirtinimo. Kokio velnio naudot kai jau diena prieš buvau įkeltas į chyterius čia jau pirrmas aspektas, tada nefilmavau tos vietos, nes ir problemu dėl fps nefilmuojant turiu 200+, tik isijungsiu frapsus bandicama ar kita chujne krenta iki 60 normalios vietose, kas man yra asmeniškai per mažai ai turiu 144hz monitoriu. Kadangi nenorejai fb aiškintis kaip ir kas tiesiog parašei ka tu manai ir šovei toki ignora koki šauna tik 14 metės viresniem berniukam ir  atėjom iki to forumo. 
    Realiai tave argumentuose buvo visur išskirtas mano tas flikas ir kaip aš toliau šaudžiau tai bandžiau visų filmuotų medžiagų per trumpa laiką atrasti kažką panašaus mano akimis- 

    Flickai ypač man kaip čiuvui pralošusiam Rusto 3000+ valandų nu kasdienybė buvo, sampas tas pats žaidžiu su dydeliu sensitivity nuo pat tu dienų kaip išmokau jį pasikelti, nes dar ir mano kilimėlis mažiukas tad kitaip niekaip. PLius nėra jokių abstrakčių įrodymų, kad aš į įrodymuose pateiktame vidose 0.01 sekundėm matosi ten tas jusu Armis, gerai jis ten yra tegu ir būna xD. Nėra iš jo pusės jokių /hitreg, kad aš ji ten suvanojau kaip kaime tėvas boba. Yra tik tas, kad paflikinau, ir čia realiai mano akim viskas. Pats kaip "nekaltas" aš net nejemiau į galva to skundo prieš mane, biški pasipizdavojau iš mane kaltinančių vaikų ir viskas pamiršau aš ta incidenta ir ramei lošiau. Tada po kiek čia savaitė ar daugiau praėjo nežiūriu į laika ipisa man dirbant lauke, kad aš chytas xD svieto pabaiga. Mano tas žodis, kad aš nechytinu daug nereiškia kai aš su ta komanda nesueinu ir tikrai nesiruošiu sueit ar lyst į šikna. Smeča žinau tikrai iš senai žmogus čytuose tikrai nusimanai, bet esi tik žmogus ir juo liksi seni, o žmonės turi  ta chujova polinki kartais suklysti. Suprantu akirmirka irgi iš šono atrodo fishy, bet tuom ir baigias nėra jokios potencialios akirmirkos part flicko kuri gali padaryt septynmetis. Kadangi ta flicka padariau būtų zjbs pamatyt ka aš ten iš jo pataikiau. Pajamant įsivaizduojama situacija šaudau šaudau pyst paflkinu ikelia banas? Aš toki kaip pasiūlima noriu pateikt nors čj nieko nereikš jis čia. Jeigu tau atrodo nelegit flickas, tai rask įrodymus kur aš ten suvanojau ta Armi. Realiai vienintelis argumentas ant to flicko buvo , kad Armis buvo toli ir kodėl aš į jį šaudžiau, bet niekas nepasigilina, kad vidose matyti tik 1 sekundė kaip aš šaudau.
  4. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?:https://imgur.com/a/SesRkx3
  • Cha Cha 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 1 valandą, Darius_Troll parašė:

:Realiai patvirtino ir u-banino už nu random įrodymus mano akimis xDDD. Smečas maladėc esi neturiu nieko aš prieš tave tada dėl Tommy_Banks kur pacas apsiverkė dėl šaudymo per mašinos apačia atbaninau viskas respect žmogus fainas esi tiek ts tiek serve pabendraut nu. Nenorėjau eit tiek, kad ant normalaus žmogaus ta papeikima rašyt nu ka padarysi, aš labiau tai įsivaizduoju kaip nuomonės aiškinimasi prieš tave.

?

 

prieš 1 valandą, Darius_Troll parašė:

Man aimo nereik seni aš pragyvenes visas tas zonas bano negavęs kuris būtų bent arti patvirtinimo. Kokio velnio naudot kai jau diena prieš buvau įkeltas į chyterius čia jau pirrmas aspektas, tada nefilmavau tos vietos, nes ir problemu dėl fps nefilmuojant turiu 200+, tik isijungsiu frapsus bandicama ar kita chujne krenta iki 60 normalios vietose, kas man yra asmeniškai per mažai ai turiu 144hz monitoriu.

0NDqYsh.png

 

Rašei grupėj, jog pats žinai, kad tave ten gaudo, filmuot nepasiryžęs, iš tavo tuščių žodžių, jog žaidi ten rust high sens ir pnš, nieko neįrodysi + tavo tie parodyti "flickai" buvo ant to pačio žmogaus, o ten visai kitas, tik nušovus, pasibaigus mirties animacijai, iškart užlockinai kitą kur huj znajuš ar savo ekrane matei.

 

Sakei atgyvenai visus tuos gaujų laikus, bruh, jei atgyvenai, kiekvienas gaujinis žino, kad jei žaidžia su clean gta, niekad nešaudys vieną nušovęs ir nesulaukęs kol recoil grįš į savo poziciją, o čia net sekundei nepraėjus, pradėjai lockint kitą žaidėją, kurio range buvo tolimas ir net nemirktelėjęs, šaudei toliau su plačiu recoil. Čia esmė ne tame ar į jį pataikei, ar jam padarei - damage, esmė tame, kad naudoji tai ko nedera naudoti.

prieš 1 valandą, Darius_Troll parašė:

. PLius nėra jokių abstrakčių įrodymų, kad aš į įrodymuose pateiktame vidose 0.01 sekundėm matosi ten tas jusu Armis, gerai jis ten yra tegu ir būna xD

wtf ką tu šneki xDDDDD

 

prieš 1 valandą, Darius_Troll parašė:

Nėra iš jo pusės jokių /hitreg, kad aš ji ten suvanojau kaip kaime tėvas boba. Yra tik tas, kad paflikinau, ir čia realiai mano akim viskas. Pats kaip "nekaltas" aš net nejemiau į galva to skundo prieš mane, biški pasipizdavojau iš mane kaltinančių vaikų ir viskas pamiršau aš ta incidenta ir ramei lošiau. Tada po kiek čia savaitė ar daugiau praėjo nežiūriu į laika ipisa man dirbant lauke, kad aš chytas xD svieto pabaiga.

Esmė ne tame ar tu jį suvanojai, ar ne, baną gavai visai už ką kitą.

 

prieš 1 valandą, Darius_Troll parašė:

Mano tas žodis, kad aš nechytinu daug nereiškia kai aš su ta komanda nesueinu ir tikrai nesiruošiu sueit ar lyst į šikna. Smeča žinau tikrai iš senai žmogus čytuose tikrai nusimanai, bet esi tik žmogus ir juo liksi seni, o žmonės turi  ta chujova polinki kartais suklysti.

huh

 

prieš 1 valandą, Darius_Troll parašė:

Suprantu akirmirka irgi iš šono atrodo fishy, bet tuom ir baigias nėra jokios potencialios akirmirkos part flicko kuri gali padaryt septynmetis. Kadangi ta flicka padariau būtų zjbs pamatyt ka aš ten iš jo pataikiau. Pajamant įsivaizduojama situacija šaudau šaudau pyst paflkinu ikelia banas? Aš toki kaip pasiūlima noriu pateikt nors čj nieko nereikš jis čia. Jeigu tau atrodo nelegit flickas, tai rask įrodymus kur aš ten suvanojau ta Armi. Realiai vienintelis argumentas ant to flicko buvo , kad Armis buvo toli ir kodėl aš į jį šaudžiau, bet niekas nepasigilina, kad vidose matyti tik 1 sekundė kaip aš šaudau.

Pirmas dalykas, fishy jau atrodė, kai pradėjai šaudyti į Igną, bet tai pateisinama, GALĖJO BŪTI, jog legit, 2 dalykas jau rašau turbūt 3 kart čia, jog tik pasibaigus mirties animacijai, užlockinai Armį, kuris tikrai buvo būtent ten kur ir lockinai. TIk nesuprantu vieno dalyko, kodėl kalbi vienu metu apie tai, jog jo ten nėra, tada jis ten yra ir tada šneki norėtum pamatyt iš kitos perspektyvos kaip jį sulesei? xddd čytint nebūtina baisiai, gali naudoti tai, kas padeda šaudyti, o ne sulesti, maybe u got me.

 

By the way, sprendimą priemėm su projekto priežiūros komandą, visų numonės sutapo, argumentai "kodėl?" buvo panašūs, nežinau ką dar galima tuščiažodžiauti su tavim. Laukiam Džioraldo sprendimo, į diskusijas nesivelsiu jei neturėsi įrodymų kurie galėtu įrodyti, jog klydau.

  • Patinka 4
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kalba eina apie čytinimo atvejį, apie kurį praneštą buvo čyterių skiltyje. Turime ilgesnį video (jeigu nepakanka to, kas yra įkelta), kuriame net kelis kartus aiškiai matosi, ką naudoji. Papeikimas visiškai beprasmis.

Atmesta. 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.