Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Ridas

Anoniminis papeikimas - Vikarijus_Finger

Recommended Posts

  1. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: Vikarijus_Finger
  2. Peikiamo komandos nario pareigos?: Projekto priežiūros narys
  3. Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Šališkumas iš komandos nario, projekto priežiūros narys užtildė serverio žaidėjus(Andrius_Crazy, Tpaba_Akgandzia, Lukas_Monstr, Juan_Canillo, Lauras_Pro, Ignis_Negausi, Deima_Deima, Kentuks_Papajuks, Toyo_Yello) už blogą komandos /s naudojimą žaidime. Po kai kurio laiko Vikarijus šioje temoje uždėjo administratoriaus įspėjimus šiems asmenims, išskyrus - Toyo_Yello, žaidėjas buvo užtildytas, bet nebuvo nubaustas administratoriaus įspėjimu, šališkumas iš projekto priežiūros nario.
  4. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?:08fc55d5a64ee8b80bb1d80564d1be9c654.png
  • Cha Cha 4
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Labas,

 

Kadangi visas chat'as buvo užgrūstas bereikšmėmis žinutėmis, kiekvieną pastebėti sunku. Dėdamas įspėjimus atkreipiau dėmesį tik į šią žaidėjo žinutę, o šią praleidau pro akis.

 

Ištaisiau savo klaidą ir teisėtai prieš kelias minutes uždėjau įspėjimą (dar nespėjus praeiti 24 valandoms nuo nusižengimo, tad viskas su tuo yra gerai, bent pagal taisykles). Turbūt kiekvienas nenorintis pakenkti suprastų, kad žodis „šališkumas“ čia yra visiškai netinkamas, kadangi įrodymus įkėliau pats. Būtų žmogiškiau pranešti asmenine žinute, kad vienas žaidėjas praslydo be bausmės ir klaida būtų ištaisyta, bet žinoma, anoniminio papeikimo rašytojas pasirinko geriau ne pranešti, o tiesiog rašyti papeikimą ir įkąsti.

 

Pasikartosiu, klaida buvo ištaisyta, žaidėjas pagal taisykles nubaustas greičiau nei per 24 valandas, tad su tuo problemos neturėtų būti - bent jau iš savo pusės jos nematau.

 

Iki.

  • Patinka 9

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.