Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×
⚠️⚠️ SMS mokėjimai neveikia nuo 2024 m. vasario! ×
💛💚❤️ Dalyvaukite VASARIO 16-OSIOS minėjimo renginiuose bei TRADICINĖJE EISENOJE! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Importinis_Puliokas

Peikiu @Klaudijus_Klaudijuz

Recommended Posts

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Klaudijus_Klaudijuz
  2. Pažeidimo aprašymas: buvo pasakyta kad as noss naudoju tai ta proga irdm padariau kad tanker 20+ kila is vietos ir manau neteisingai buvau uzbanintas teko aukot kreditus.
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  • Patinka 2
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Malonu tave matyti čia, to ir reikėjo tikėtis. Blokavimą gavai kilus įtarimui jog naudoji Noss, kaip ir minėjau.

Blokavimo įrodymai buvo pateikti, bei blokavimas buvo patvirtintas, tačiau tik vėliau buvo ištestuota, jog tankerio greitis visgi kyla 20+km/h., todėl, galimai galėjai gauti unban, pats paskubėjai atsibaninęs. 

Kadangi įrodymus pateikiau, jie buvo patvirtinti, dėl šio įvykio atsakomybę nusimetu.

Dėl išleistų kreditų ir visa kita kreipkis į projekto priežiūros narius arba Ridą, čia jau ne mano reikalas :) 

• Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Labai noreciau kad gautum savo bausme uz free bana kreditai tegunie eina sunui ant uodegos nenoriu gaisint laiko Ridui ar kitiems serverio priziuretojiems.

• Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nes vvp gal pirma karta teko pasinaudot?? O papeikima Klaudijui rasiau vien del to kad jis mane uzbanino. O zinant kad tu darei irdm to labiau mano papeikima tikiuosi patvirtins.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Šioje situacijoje, žinant jog nieko nenaudojai, būtų pakakę parašyti vienam iš projekto priežiūros narių, kadangi situacija buvo diskutuotina, tuomet šie iškart būtų ištestavę ir tuomet būtum gavęs unban, tačiau šiuo metu pats atsiblokavai, net nesikreipęs dėl galimos klaidos, todėl, kaip Svr sakė šioje temoje (spausk)  "visų antrą pats atsiblokavai , tad iškarto prisiėmei atsakomybė už savo nusižengimą. Have a nice day." 

Paka, baxuras

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Norint apskusti mano sprendimą rašykite skundą arba komandos nario papeikimą, kadangi su kolega patestavus nusprendėmė, jog labai įtartinai atrodo jūsų vairavimas nusprendėmė, kad priėmėme teisinga sprendimą, tuolab negaliu bausti klaudijaus už neteisinga baną, kai buvo pateikti įrodymai. 

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Prisidėsiu irgi į pokalbį bei priminsiu žaidėjams:

1. Jei buvote užblokuotas, visų pirma turite sulaukti projekto priežiūros nario sprendimo ar blokavimas buvo teisėtas ar ne.
  2. Sulaukus sprendimo dėl blokavimo turite teisę tą sprendimą skųsti skundų skiltyje.
  3. Sulaukus skundo projekto priežiūra peržiūri blokavimą dar atidžiau ir jau sprendimą priimu aš.

Atsiblokavimas = kaltės pripažinimas. Išimtinais atvejais bent jau informuokite mane asmeniškai, kad "gavau neteisingą ban, gal galiu atsiblokuot, bet jei ban nepatvirtins galėsi grąžinti krd?".

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.