Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
The_Smecher

Peikiu Ridas_Rls

Recommended Posts

grc serva parduok, darykit kaska normalaus  nes is rlso kur zisdavo po 100zmoniu padaret meslo kruwa ypac kaltas ridas su savo tokiais neprisijungimais 5men ner veiklos serve 

  • Patinka 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Neturim žaidėjų-lyderių, neturim ir niekad neturėjom visos komandos užsidegimo, didžiąją dalį prie projekto dirbau tik vienas (ačiū Alfred, Lewiui, Tom, Džioraldui, Mantui, kurie prisidėjo prie projekto), tad rezultatas matomas - nėra Rido, nėra RLSo. 

 

Šiuo metu kaip ir jau kelis mėnesius neturiu veikiančio kompiuterio (haha pisa prota? Paklauskit Tpabos, kuris šiuo metu yra mano kambariokas), ir nė neplanuoju jo tvarkytis (o ir nemanau ar įmanoma, reikės naują pirkti). Būtent todėl ir dingo mano aktyvumas.

 

Kdl td skriptere nėr? Projekto pajamos per mažos išlaikyti skripterį. Taip, galėčiau pavienius darbus po truputį užsakinėti, bet kaip ir minėjau, neturiu pc.

 

Pardok projekta td. Aš į RLSą įkišau žymiai daugiau nei iš jo gavau. Taip, daugiau. Ir tokia suma, kad man bent euru atsipirktų projektas, pirkėjui nebūtų gundanti. Nematau prasmės kažkam dovanoti tai, į ką kišau tiek daug laiko ir, tiek pinigų.

 

O taj tajp ir numirsim?? Nežinau. Negaliu pažadėti, kad vėl viskas bus gerai ir amazing, kadangi pats žaidimas miršta. Planuoju važiuoti dirbti į užsienį, ten įsigyti naują kompiuterį ir kadangi veiklos svetimoj šalį galimai ir nebus daug, turėtų atsirasti laiko RLSui.

 

Tikrai ne su šypsena akyse žiūriu kaip griūna mano statytas serveris jau kelerius metus, bet yra kaip yra. Senbuviai užaugo ir nebežaidžia SAMP, naujokai pas mus niekad ilgai neužsibuvo, o aš vienas visko tikrai nepadarysiu.

 

Iš mano pusės nėra tik atnaujinimų. Ko dar reikia iš manęs, kai darbai padalinti komandai?? :/

  • Patinka 4
  • Liūdnas (-a) 6
  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.