Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Ernis_Mafas

Nojus_Shadow

Recommended Posts

  1. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?:Ernis_Mafas
  2. Peikiamo komandos nario pareigos?:Projekto preižiūra
  3. Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?:Lukas_Walker parašė papekimą aš pateikiau įrodymus tai /hitreg lentele  tan matosi kad du sykius nušautas bėje temoje San_Aivaras pats patvirtino kad jį spiceliai nušaudavo tai padarė tris kartus. O viskas vyko TRV bazė mane laikė babuinas surišta ir kimarino TRV chebra valkeris stovėja šalimais ir aivaras atsitelino sumokėti išpirkos, o Walkeris to neleido padaryti ir vis nušaudavo jį dėl to jeilinau. O Nojus skyrė man įspėjima nes įrodymuos tipo nematomas pažeidimas aš tuo abejoju plius yra Aivaras kuris pats pateigė tai, kad jį nušovė.
  4. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?:
Redaguota . Redagavo Ernis_Mafas
  • Patinka 2
  • Cha Cha 5

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Labas, Mafai.

 

Tavo įrodymuose matoma Aivaro "/hitreg" lentelė ir ant mašinos stovintis gyvas Aivaras, su konkrečiai tokiais įrodymais įkalinimas negalimas. Aivaro įrodymai kiek rimtesni, pirmas nužudymas aiškiai matomas su pilna "/hitreg" lentele, o antro nužudymo nesimato, galima pamatyt tik kaip jis yra "gyventi liko" būsenoje, o kas pilnai nužudė nėra matoma ir nėra padarytos "/hitreg" lentelės, šitoj vietoj ir pritrūko įrodymų, ko pasekoje tau ir buvo skirtas įspėjimas.

Redaguota . Redagavo Nojus_Shadow
  • Patinka 2
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Gerai, mano pirma hitrego fotke tinka, kuom bloga  Mafo padaryta hitreg fotke kurią jis padarė po dviejų nužudymų? Mafo hitreg fotkėje matyti, kad Walkeris mane nužudė 1x bei apšaudė iki low. 1 nužudymo įrodymus aš turiu pasidaręs kurie tinka, tuomet aš atsiteleportuoju vėl, mane Walkeris apšaudo iki  ,,gyventi liko''  ir dabaigia su koja(matosi mafo darytoje hitreg lentelės fotkėje),  ties šia vieta jau yra 2 nužudymai ir galima jailinti Walkeri, tuomet trečiaji kartą man atsiteleportavus Walkeris mane apšaudo iki low ir palieka mane, nubėgęs ant stogo ten stoviu,kas yra matoma Mafo nuotraukoje bei matosi jo padarytoje hitreg fotkėje jog po mirties buvau vėl apšaudytas :DDDD geriau atkreipk dėmesį į hitreg lenteles, ar tu tikrindamas į jas net nežiūrėjai, o rėmeisi tik nuotraukomis :DDDD

 

Redaguota . Redagavo San_Aivaras

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 1 valandą, Nojus_Shadow parašė:

 o antro nužudymo nesimato, galima pamatyt tik kaip jis yra "gyventi liko" būsenoje, o kas jį iki tos būsenos sušaudė arba pilnai nužudė nėra matoma ir nėra padarytos "/hitreg" lentelės, šitoj vietoj ir pritrūko įrodymų, ko pasekoje tau ir buvo skirtas įspėjimas.

 

Redaguota . Redagavo San_Aivaras

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.