Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Alan_Paradox

Nojus_Shadow

Recommended Posts

Sveiki. Visų pirma norėčiau padėkot tau, Alanai, už šios diskusijos iškėlimą. Manau kitiem projekto žaidėjam taip pat kilo panašių klausimų, tad tikiuosi juos išdiskutuosime ir prieisime bendrų išvadų.

 

15 minutes ago, Alan_Paradox parašė:

Aišku vien dėl to atskiros temos niekas nerašytų, bet tęsiant ta pačia tema, ta situacija parodė vieną konkrečią aplinkybę apie projekto prižiūrėtoją - atsisakymą prisiimti atsakomybę už padarytas klaidas. Aiškiai parodytas bandymas nuslėpti klaidas ir apsimesti, jog nieko neįvyko ir nieko neatsitiko, kas projekto priežiūros nariui nėra pavyzdingas elgesys. Jeigu jau tikrai žmogus pripažįsta klydęs, tai reikėtų pripažinti tai ir prisiimti atsakomybę, o ne “nieko nebuvo, visi pamirš ant rytojaus”. 

 

Klysti yra žmogiška ir normalu, niekas turbūt nesitiki, kad viskas eisis idealiai ir bus išvengta visų įmanomų klaidų ar kitų trikdžių, tačiau labai svarbu kaip asmuo elgiasi padaręs klaidą. Protingas žmogus peržiūrėtų savo klaidą, išnagrinėtų ją ir siektų jos daugiau nedaryti. Nojus apsimetė, jog nieko nebuvo, bandė užglaistyti ir “viso gero”, kas, deja, Mantui uždirbo įspėjimą. Nežinau kieno čia iniciatyva buvo, bet not cool, tiesiog norėjau paminėti bendroje visumoje.

Dėl Ernio_Mafo papeikimo pripažįstu, jog buvo padaryta mano klaida, o konkrečiau - neteisingai priimtas sprendimas papeikime. To piktybiškai slėpt nesistengiau, savo klaidą pripažinau tiek Erniui, tiek Aivarui (vieniem iš pagrindinių papeikimo dalyvių). Žinoma, iš žmonių perspektyvos, kurie toje situacijoje nedalyvavo, tai pasirodė kaip bandymas viską daryt už akių ir visiškai neprisiimt atsakomybės ir dėl to kaltas esu aš.

 

prieš 5 valandų, Alan_Paradox parašė:

Pats žmogaus požiūris taip pat nėra tinkamas į tokias pareigas. Turbūt niekam nėra paslaptis, kad Nojus yra pagrindinis žmogus atsakingas už administratorius ir jų rinkimą. Toks žmogus turėtų būti lyderis, turėtų būti svarbu komandos rezultatai ir būdai juos pasiekti, tačiau iš šio žmogaus atsiranda šališkumai, neargumentuoti sprendimai, ypatingai su IV lygio administratorių komanda - man nepatinka, neduosiu jam IV lygio administratoriaus. Taip, tie žmonės gal ir nėra tinkami žmonės į pareigas, tačiau “man jis nepatinka” niekada negali būti argumentas, tuo labiau pagrindinis ir vienintelis, ypač kai projekte ir taip yra potencialių kandidatų deficitas. 

Ko gero čia konkreti Dalton'o situacija, kurią paminėjau žemiau.

 

32 minutes ago, Alan_Paradox parašė:

Judam toliau į konkrečias situacijas su IV lygio administratoriais. Armis_Elegy (nežinau, gal ir čia pakomentuos detaliau iš savo pozicijos) buvo IV lygio administratorius bei direktorius vienu metu. Žmogus abejojo dėl savo galimybės išlaikyti reguliarų aktyvumą bei turi besidubliuojančias pareigas. Pasikalbėjo su Nojumi, pranešė, kad turbūt negalės būti itin aktyvus. Žmogus užsipildė atostogas administratorių forume, o tada, norėdamas nepalikti savo kitų pareigų visiškai apleistų, prisijungė ant grobimo, ko pasekoje buvo nušalintas, nes neatliko administratoriaus pareigų. Kyla klausimas - koks yra atostogų tikslas, jeigu žmogus atostogų metu yra verčiamas dirbti, o jeigu to neatlieka - bus nušalintas? Gal tada toks dalykas apskritai nėra reikalingas? Norėčiau diskusijos šiuo klausimu, kad viską išsigryninti būtų galima.

Kai Armis tapo direktoriumi, jo IV lygio administratoriaus pareigų atlikimas ėjo vis žemyn, tiesiog matėsi, kaip žmogui buvo sunku suderinti dvi pareigas. Vienu momentu jo kadencija ėjo į pabaigą ir jam buvo pasakyta, jog jis turi pradėt aktyviai dirbt, nes jo darbas, kaip IV lygio administratoriaus buvo tikrai prastas. Tą savaitę Armis tikrai suaktyvėjo ir padarė puikų rezultatą, to pasekoje pareigos buvo pratęstos su sąlyga, jog po pratęsimo jis toliau dirbs aktyviai ir į administratoriaus pareigas žiūrės atsakingai. Po trumpo laikotarpio vėl prasidėjo jo neaktyvumas. Nemeluosiu, jog tuo momentu jam pasakiau, kad jeigu jis nedirbs, aš jį tikrai nušalinsiu, nes daugelį jo darbo kompensavo kiti IV lygio administratoriai. Po neilgo laiko Armis man parašė, jog turi asmeninių problemų ir planuoja būti neaktyvus ir pasiteiravo dėl 5 dienų atostogų, tuomet aš jo paklausiau ką jis ketina daryt su direktoriaus pareigomis, gavau atsakymą, jog kartais, ant veiksmų prisijungs. Pasakiau jam, jog rašytų neaktyvumą ir situaciją žiūrėsime vėliau. Jam parašius neaktyvumą jį pastebėdavau PAKANKAMAI DAŽNAI serveryje ir kone visuose veiksmuose. Pasitaikė situacija, kada buvo tikrai paprastas pagalbos prašymas į "/padmins" ir Armis jo nepriėmė su priežastimi "man atostogos". Mano nuomone toks požiūris yra netoleruotinas ir atmestinas. Apskritai Armiui buvo sakyta ne kartą ir ne du, jog labai aiškiai matoma, kaip jam dvi pareigos trukdo viena kitai ir tą galima suprasti, nes mafijos boso pareigos reikalauja tikrai daug laiko ir atsakomybės, ko pasekoje iškyla sunkumų atliekant administratoriaus pareigas, bet jeigu vienos pareigos trukdo kitoms - reikia pasirinkt vienas ir į jas susikoncentruoti.

 

prieš 3 valandų, Alan_Paradox parašė:

Ray_Allen - nušalintas už ginklų dalinimą mafijoms būnant teisėsaugininku. Nu būkim biedni bet teisingi, bet čia nieko bendro neturi su IV lygio administratoriaus pareigomis. Teisėsaugininkas bendradarbiauja su mafija, BTT pažeidimas, tai ir turėtų būti baudžiama pagal BTT. Tuo labiau, kad šioje vietoje nebuvo padaryta žala, o buvo sudaryta galimybė aktyviau dalyvauti veiksme, tai iš esmės šis pažeidimas atnešė daugiau naudos, negu žalos. Žinoma, administratorius žinojo riziką pažeidžiant BTT, tačiau ką turi bendro BTT ir IV lygio administratorius? Jeigu IV lygio administratorius, dirbdamas armijoje, panaudos Hydra banko grobimo metu, ar jis bus nušalintas? Tai yra lygiai toks pat grubus BTT pažeidimas. Tiesiog nelogiškas sprendimas, kuris neatrodo pagrįstas. Jeigu kažkur yra apibrėžtas griežtas normatyvas, jog būtina griežtai laikytis BTT taisyklių esant IV lygio administratoriumi, būtų įdomu pamatyt kur. Čia šiaip diskusijai gal klausimas. Yra kaip yra, nepakeisim, papeikimas atmestas, bet reikėtų pasvarstyti gal, kad reikėtų kažkur konkrečiai tai apibrėžti, kad ateičiai nekiltų abejonių? Vėl, reikėtų šitą dalyką manau visiškai išsigryninti.

Šitas dalykas yra aptartas jau mano praeitame papeikime, tik prie savo atsakymo toje temoje galiu dar papildomai pridėti tokį aspektą, jog buvau iškėlęs diskusiją komandos viduje dėl Juliaus nušalinimo. Buvo dvi opcijos: palikti jį su dvejais įspėjimais su sąlyga, jog jeigu iš jo pusės atsiras bent jau minimalus pažeidimas - jam grėstų nušalinimas ir kitas variantas buvo tiesiog nušalinimas be kalbų. Didžioji komandos dalis pasisakė už nušalinimą ir tiesiog įtvirtino mano nuomonę. Nenoriu numest visos atsakomybės ant komandos, bet noriu patikinti, jog sprendimas buvo darytas ne manęs vieno. 

Iš tavo parašyto teiginio "Jeigu kažkur yra apibrėžtas griežtas normatyvas, jog būtina griežtai laikytis BTT taisyklių esant IV lygio administratoriumi, būtų įdomu pamatyt kur." man kilo klausimas. Jeigu žmogus užima IV lygio administratoriaus pareigas, tai jam dėl BTT pažeidimų turi būti taikomos tik darbų bausmės? Jeigu mafijos turi problemų su ginklais - jos turi kreiptis į DP narį arba Pagalbininką. Juolab, kad ginklai buvo dalinami vienai mafijai, o ne abejoms. Vienos mafijos ginklų šaltinis yra sandėliai, kuriuos išsikovojo grobimuose, o kitos mafijos - iš teisėsaugos dėžės ir be jokių pastangų?

 

prieš 3 valandų, Alan_Paradox parašė:

Dalton_Rose - prieš paskiriant šį žmogų į IV lygio admin pareigas su juo šiaip labai aktyviai bendravome Discord’e. Žmogus aktyvus, tikrai pasikeitęs į  geresnę pusę. Yra trūkumų jo, bet palyginus su Deivis_Begalo laikais, nu kitas žmogus realiai. Aš tuo metu, kai įvyko ši situacija, nebuvau komandos narys, tiesiog buvau kanale ir atėjo Nojus. Dalton’as nusprendė paklausti kodėl jis nėra tinkamas į IV lygio administratorius, nes jį ne vieną kartą atmetė. Nojus tiesiog išsisukinėjo nuo atsakymo, aišku ir aš gal “juokais” paprašiau Nojaus, kad pasakytų žmogui kodėl jis netinkamas, kad žinotų kur tobulėti. Vėl, atsakymo nesulaukta. Galiausiai pavyko išlementi, kad “viskas su tavim gerai, tiesiog daryk tai, ką toliau darai ir gal kadanors būsi IV lygio admin”. Taip, aš tuo metu pats nemaniau, kad Dalton’as gali būti administratorius, tačiau aš tą galėjau pagrįsti realiais argumentais, ką ir po to padariau Dalton’ui iš savo perspektyvos. Žinoma, dabar jis jau IV lygio administratorius, tačiau tuo metu Nojus net negalėjo pateikti priežasties kodėl žmogus atmestas, o po to paaiškėjo, jog Nojus tiesiog nemėgsta Dalton’o, todėl nedavė jam galimybės būti IV lygio administratoriumi. Esmė tokia, kad asmeninė nuomonė negali būti pagrindinis ar vienintelis faktorius priimant tokį sprendimą, ypač kai turime tikrai didelį deficitą. Gan akivaizdu, kad asmuo paskirtas, nes nėra jokių kitų alternatyvų. Būtų įdomu sužinoti nuomonę šiuo klausimu, gal bent retroaktyviai atsirado priežasčių.

Iškart bėgu prie mūsų minėto pokalbio, kurį aš prisimenu kiek kitaip. Dalton'as klausė manęs, kodėl jis nėra tinkamas, pradžioje aš jam pasakiau, jog dabar jis eina gera linkme ir jeigu viskas toliau taip tęsis - ateityje jis turės perpsektyvią vietą aukštesnėse pareigose, o tau paklausus konkrečios priežasties - iškart atsakymo neturėjau ir pasakiau, jog tiksliai savo nuomonę pasakysiu po keliolikos minučių. Po truputį ilgesnio laiko jam pasakiau, jog jis turi elementarų žioplumą (nieko nesistengiu įžeist ir nieko asmeniško neturiu), nes bent jau tuo metu man taip atrodė. Šį mano pasakymą tu kuo puikiausiai girdėjai ir pasakei, jog tavo nuomonė truputį kitokia, tad teiginys, jog aš visiškai nepasakiau savo nuomonės ir jos neargumentavau yra klaidingas. Žinoma, mano atsakymas į Dalton'o klausimą nebuvo superinis ir gerai argumentuotas, bet faktas tas, jog jis buvo. "o po to paaiškėjo, jog Nojus tiesiog nemėgsta Dalton’o, todėl nedavė jam galimybės būti IV lygio administratoriumi.", net neįsivaizduoju iš kur tu tokią informaciją ištraukei, galbūt iš kitų žmonių, kurie mano nuomonės tuo klausimu net nėra girdėję, bet tiesiog liūdna, jog egzistuoja tokia nuomonė..

 

prieš 4 valandų, Alan_Paradox parašė:

Truputį grįžtant apie patį žmogų, tai mes žinome, kad čia yra pirmos jo rimtos pareigos. Būna klaidų, bet viskas priklauso nuo požiūrio į tai. Žmonės į tokias pareigas eina norėdami atnešti vertės, naudos, o ne “man patinka, kai mane vadina vadovu”. x]

Taip pat gaila, jog iš šono susidarė toks požiūris į mano atliekamas pareigas, na o jeigu tavo nuomone čia konkretus mano išsireiškimas - tai dar vienas nepatikimos informacijos šaltinis.

 

prieš 4 valandų, Alan_Paradox parašė:

Taip pat girdėjau apie pačią atmosferą IV lygio komandoje iš konkrečių individualių asmenų, jog nėra skatinama tobulėti, kaip būdavo prie Didž. Gerb. Torin_Riverdale. Tiesiog vyrauja įtampa ir grasinimai įspėjimais/išmetimais. Šioje vietoje nežinau kiek yra tiesos, gal kas nors norės pasidalinti informacija komentaruose, bet tiesiog paminėsiu, tai neimkit to už gryną faktą, bet gal kas papasakos plačiau, galim nediskutuot šitu klausimu nebent kažkas komentaruose pasireikštų. Noriu tikėt ir tikiu, kad čia tik gandai, bet vistiek paminėsiu. Galim šitą ignoruot, nebent kažkas pridurs kažką komentaruose x]

Jeigu manai, jog IV lygio administratoriai nėra skatinami tobulėti - ko gero nežinai, jog kai aš atėjau, po kiek laiko, kartu su Mantu padarėm naują, senai diskutuotą ir reikalingą dalyką IV lygio administratoriams - nemokamas VIP privilegijas, taip pat vis dar tęsiam savaitės produktyviausio IV lygio administratoriaus paskatinimą, t.y 100 kreditų. Palyginus situaciją kaip būdavo seniau - dabar tikėtina, jog geriau. O dėl grasinimo įspėjimais/nušalinimais jau paminėjau (aukščiau) kokiose situacijose tą naudojau ir tam buvo normali priežastis.

  • Patinka 4
  • Dėkingas (-a) 1
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 6 valandų, Nojus_Shadow parašė:

Kai Armis tapo direktoriumi, jo IV lygio administratoriaus pareigų atlikimas ėjo vis žemyn, tiesiog matėsi, kaip žmogui buvo sunku suderinti dvi pareigas. Vienu momentu jo kadencija ėjo į pabaigą ir jam buvo pasakyta, jog jis turi pradėt aktyviai dirbt, nes jo darbas, kaip IV lygio administratoriaus buvo tikrai prastas. Tą savaitę Armis tikrai suaktyvėjo ir padarė puikų rezultatą, to pasekoje pareigos buvo pratęstos su sąlyga, jog po pratęsimo jis toliau dirbs aktyviai ir į administratoriaus pareigas žiūrės atsakingai. Po trumpo laikotarpio vėl prasidėjo jo neaktyvumas. Nemeluosiu, jog tuo momentu jam pasakiau, kad jeigu jis nedirbs, aš jį tikrai nušalinsiu, nes daugelį jo darbo kompensavo kiti IV lygio administratoriai. Po neilgo laiko Armis man parašė, jog turi asmeninių problemų ir planuoja būti neaktyvus ir pasiteiravo dėl 5 dienų atostogų, tuomet aš jo paklausiau ką jis ketina daryt su direktoriaus pareigomis, gavau atsakymą, jog kartais, ant veiksmų prisijungs. Pasakiau jam, jog rašytų neaktyvumą ir situaciją žiūrėsime vėliau. Jam parašius neaktyvumą jį pastebėdavau PAKANKAMAI DAŽNAI serveryje ir kone visuose veiksmuose. Pasitaikė situacija, kada buvo tikrai paprastas pagalbos prašymas į "/padmins" ir Armis jo nepriėmė su priežastimi "man atostogos". Mano nuomone toks požiūris yra netoleruotinas ir atmestinas. Apskritai Armiui buvo sakyta ne kartą ir ne du, jog labai aiškiai matoma, kaip jam dvi pareigos trukdo viena kitai ir tą galima suprasti, nes mafijos boso pareigos reikalauja tikrai daug laiko ir atsakomybės, ko pasekoje iškyla sunkumų atliekant administratoriaus pareigas, bet jeigu vienos pareigos trukdo kitoms - reikia pasirinkt vienas ir į jas susikoncentruoti

Labas, Nojau.

Sugedusi plokštelė MANO, taspats Per tapati, bet pasikartosiu.

Idomūs tavo pagrįsti faktai, man atrodo jau sakiau, pildydamas neaktyvumą, pasakiau kad serveryje būsiu matomas ir šiek tiek atliksiu savo pareigas tai nereiškia kad nedarysiu nieko, pagrindžiami tavo faktai buvo galutinis manęs padpisimas ir pripiskiu ieškojimas kad mane nušalinti. Tu man parašei kodėl až neimi tai logiškai dabar mąstant ne paimtas až = išmetimas? Po žodžiu man atostogos? Kodėl nesigilinai į tai kad ne aš vienas prižiūrėtojas buvau, bet vistiek matei kad man grobimas, radai proga ir nušalinai. Kodėl nesugebėjei parašyti kitam? Čia ir išlenda visas tavo kasekas. Tai aš kadangi esu IIlvl adminas jei pamatysiu prižiūrėtoja kuris nėra afk nors yra prašymas per /padmins parašysiu papeikimą ir bus jis nušalintas?? Ta prasme aš nušalintas buvau sekmadienį neaktyvumą pasiėmiau penktadienį naktį berods, tai nepilnos 2 paros skaitosi kaip pastovus grobimu buvimas, ir prižiūrėtojo pareigų neatlikimas? Wata hek? Taip suprantu kad buvo 2 savaitės ne itin nuostabios kurios būdavo visada, tačiau vistiek aptarime sekmadieniais nebuvo rimtų pritenziju nes išsitempdavau, manau logiška jei būtų buvusios pretenzijos būtų man uždėtas įspėjimas. Tai vadinasi vistiek atlikau pareigas? Dar kartą pasikartosiu, tu man sakei kad neimi až o aš pats turiu imti, 1 laisva kėdė buvo užimti prižiūrėtojui tu sakei kad nereikia jo nes puikiai susitvarkom, ko pasekoje prasidėjo nesklandumai, kad Alenas atliko bloga statistika, būtų buvęs už tai nušalintas, aš nušalintas. Tai kur čia kaip sakei viskas gerai? Aš pradedu nebesuprasti ir man nebesiriša galai kas čia per nesąmones vyksta. 

 

Vos man gaunant prižiūrėtoja mano aktyvumas būdavo 7 val į diena ko pasekoje sužinojau kad į (VIENA SAVAITĘ REIKĖDAVO PRAŽAISTI TIEK KIEK AŠ IŠAUDAVAU Į DIENA) mano darbas visada būdavo atliekamas puikiai, manau galime suprasti, kad visiems pasitaiko visokių asmeninių priežasčių, aš Nojau tau juk sakiau toks aktyvumas yra laikinas, buvo minimalus laiko klausimas kada vėl toks busiu. Tu nesugebėjei pasiimti dar vieno admino kad būtų lengviau, o tau pirmenybė buvo nušalinti mane. 

 

Ties direktoriumi, nematau tam problemos, o tai pagrindinė tavo pripiske ir nušalinimo priežastis - direktorius. Nesugebėjau atlaikyti 2 pareigų. OK. Prisiminkime mane, teisėsaugos direktoriaus poste, (pabrėžiu: Teisėsaugos) kodėl pabrėžiu? Todėl manau aiškiai visi žino, kad teisėsaugos direktorius yra sunkiausia sryties valdžia kuri reikalauja visko daugiausiai. 

Ir aš, su šiomis 2 pareigomis būnant teisėsaugos vadu net nesusidūriau su problemomis kad nesugebėčiau atlikti pareigų, Simas man pretenzijų neturėjo. Mafiju direktorius, yra gan mažiausiai reikalaujantis vadovavimo ar atsakomybės darbas, tai taip išeina kad mafiju direktoriavime jau nesugebėjau išlaikyti 2 pareigų? Juokinga. Pabrėžiu kad asmeninės priežastys turėtų būti suprantamos jei tuo nėra pastoviai piktnaudžiaujama. 

 

Būdamas mafijose mano grobimai būdavo visada filmuojami ir po jų peržiūrimi. Ką tai reiškia? Kad nemanau kad kiekvienas prižiūrėtojas stebi grobimus ir fiksuoja nusižengimus, aš juose dalyvavau kas kartą, ir grobimai buvo prižiūrimi iš mano pusės visi. Mano komanda, būdavo visada drausminama ties darbo ir admin sritimi. Visada būdavo išaiškinta kas ir kaip, pasekmės ir t.t kad išvengti bausmių ar pns. Tai reiškia, kad viena sritis jau visada yra stebima ir prižiūrima. Taip faktas, visų neprižiūrėsi bet vistiek, ar tu būdamas pzu žiūrėsi tik po vieną, kažkurį, kur tu pačiame veiksme matai didelę krūvą žmonių iškart, ir iš pačių darbuotojų išgirstami žaidėjų nusižengimai, už kuriuos jie būna atitinkamai nubausti. O tu mane nušalinai už fakin 1 az nepaimima kur buvo koncentruojamasi į grobimus kad nebūtų įvikiu kurie galėtų trukdyti ir skatinti loginį grobima, filmuodamas grobima, tu jau dirbi už savo pareigas, ir ant viršaus dar tai kodėl až neimi? Pats matei, kad per bazių grobimus ateidavo Fake-Killeriai kurie išnešdavo visus ir tuo grobimas pasibaigdavo, tuo metu betkada jis galėjo pasirodyti, ir tik laiko klausimas kada man reiks veikti. Tipo pats sakai kad nesugebėjau išlaikyti dviejų pareigų nejaugi buvo taip sunku atsakyti ta viena az pačiam ? Geriau parekaukt ant kažko. Pats dirbai pas mane, pasakyk man brangusis ar buvo tokių atvejų kad buvau šališkas? Nesugebėjei išanalizuoti to kad šioje srityje esu žymiai vertingesnis, o pagrindinė priežastis kaip man sakė Simas gali būti ta, kad neprasidėtų šališki veiksmai, Sima gerbiau kaip didį žmogu ir šioje srityje į pareigas koncentravausi įpač stipriai. 

 

 

NESUGEBU SUPRASTI KODĖL? - 

Sekmadieniniuose aptarimuose vyrauja tik statistikos aptarimai. 

O kodėl nesugebama atsižvelgti į tai, 

Kaip pavidzį paimkime, Ernis serveryje jau prisijungęs 10h šiuo metu pradeda siausti cyteriai kurie ateina iš kitų projektų šūdą pamalt su IP changeriu ir pastoviai bando pakenkti projektui, jis juos užbanina kadangi būna pavaizduojamas akivaizdus kenkimas. Čyterio įrodymams max reikia 10sec video, kadangi ižvelgiamas akivaizdus cytinimas, faktas tai jo pareiga, ir tai yra vistiek didis darbas, bet vėl gi  jis negali nematyti to kas vyksta serveryje jis privalo reaguoti ir į tai koncentruotis, turime atsižvelgti į tai, kad savaites pabaigoje adminas paisirodęs geriausiai yra apdovanojamas įvairių prizų. Gaila, kad pasirodęs aš viena savaitę surinkęs virš 40 banu negavau nieko, na bet tebūnie nėra tai problema. Ernis susirenka tuos banus, o žaidėjai kurie tuo metu mokosi/miega/dirba jie tuo metu automatiškai gaus morala sekmadienį nes ernis per valandą susirinko pvz 20-30 Banu? 

Kodėl nėra atsižvelgiama kai yra gaudomas žaidėjas kuris yra gan patyręs ir jį sugauti nėra taip lengva, visas gaudymo procesas, kaip naujoką kuris pist išskrenda į orą ir užbanini. Aimai, silentai, extros, nėra taip lengvai pagaunami ir tai užtrunka nemažai laiko, užimtų GB, analizuojant galima nusižengimą. 

 

Kai Armis tapo direktoriumi, jo IV lygio administratoriaus pareigų atlikimas ėjo vis žemyn, tiesiog matėsi, kaip žmogui buvo sunku suderinti dvi pareigas.

Žemyn? Aš IV gavau jau būdamas armijos direktorius kaip mano pareigų atlikimas galėjo sublogėti?  Aš savaičių statistikose būdavau per viduriuka arba aukščiau, buvo išimtis viena savaitę kai pasirodžiau prasčiausiai, bet tai manau suprantama, būna pasitaiko. 

Mano pareigos visada buvo atliekamos tvarkingai ir buvau atsidavęs abiems pareigoms.

 

Kur atsižvelgiama į aktyvumą, /sms pagalbos šauksmai, naujokai kurie yra žali ir jiems privalomas supažindinimas su serveriu kuris trunka 30min-1h, eventu darymas.. Iš savo patirties kiek pridaryta eventu iš savo pačio kišenės, visada viršydavo limitus kurie buvo suteikiami iš admin fondo. Ir niekam neįdomu, pasakys tai tavo reikalas galėjei nedaryt, bet faktas tai vėl prisideda daug pliusų nes tu darai gera žmonėms, stengiesi dėl jų ir yra rengiama veikla su didžiaja dalimi žmonių, kuriems įprastai kaitinti yra atsibodę. Žmonės, dažnai patys prašydavosi eventu kad praleisti labiau naudingesni žaidimą. Kartais, net patys paremdami eventa. 

 

Iš tiesų, gan graudu kad tai viską lemia ta statistika o į naudingus darbus tik žvilktelnama akimi. 

/verkti

 

Kaip ir Alanas sakė čia nėra kažkokia priemonė tau kad pakenkti, viskas su tavim zjbs, bet tokius dalykus reiktų suprasti, iš klaidų mokytis ir tobulėti, praeitam papeikime papasakojau išsamiai, bet kaip suprantu jis buvo bevaisis ir nelabai suteikė supratimo, tad pasikartoju dar.

  • Patinka 4
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 17 valandų, Nojus_Shadow parašė:

Dėl Ernio_Mafo papeikimo pripažįstu, jog buvo padaryta mano klaida, o konkrečiau - neteisingai priimtas sprendimas papeikime. To piktybiškai slėpt nesistengiau, savo klaidą pripažinau tiek Erniui, tiek Aivarui (vieniem iš pagrindinių papeikimo dalyvių). Žinoma, iš žmonių perspektyvos, kurie toje situacijoje nedalyvavo, tai pasirodė kaip bandymas viską daryt už akių ir visiškai neprisiimt atsakomybės ir dėl to kaltas esu aš.

Tada klausimas kodėl bandyta viską užglaistyti ir neprisiimta atsakomybė už tai (iki dabar btw)?

g52GkNw.png

 

prieš 17 valandų, Nojus_Shadow parašė:

Kai Armis tapo direktoriumi, jo IV lygio administratoriaus pareigų atlikimas ėjo vis žemyn, tiesiog matėsi, kaip žmogui buvo sunku suderinti dvi pareigas. Vienu momentu jo kadencija ėjo į pabaigą ir jam buvo pasakyta, jog jis turi pradėt aktyviai dirbt, nes jo darbas, kaip IV lygio administratoriaus buvo tikrai prastas. Tą savaitę Armis tikrai suaktyvėjo ir padarė puikų rezultatą, to pasekoje pareigos buvo pratęstos su sąlyga, jog po pratęsimo jis toliau dirbs aktyviai ir į administratoriaus pareigas žiūrės atsakingai. Po trumpo laikotarpio vėl prasidėjo jo neaktyvumas. Nemeluosiu, jog tuo momentu jam pasakiau, kad jeigu jis nedirbs, aš jį tikrai nušalinsiu, nes daugelį jo darbo kompensavo kiti IV lygio administratoriai. Po neilgo laiko Armis man parašė, jog turi asmeninių problemų ir planuoja būti neaktyvus ir pasiteiravo dėl 5 dienų atostogų, tuomet aš jo paklausiau ką jis ketina daryt su direktoriaus pareigomis, gavau atsakymą, jog kartais, ant veiksmų prisijungs. Pasakiau jam, jog rašytų neaktyvumą ir situaciją žiūrėsime vėliau. Jam parašius neaktyvumą jį pastebėdavau PAKANKAMAI DAŽNAI serveryje ir kone visuose veiksmuose. Pasitaikė situacija, kada buvo tikrai paprastas pagalbos prašymas į "/padmins" ir Armis jo nepriėmė su priežastimi "man atostogos". Mano nuomone toks požiūris yra netoleruotinas ir atmestinas. Apskritai Armiui buvo sakyta ne kartą ir ne du, jog labai aiškiai matoma, kaip jam dvi pareigos trukdo viena kitai ir tą galima suprasti, nes mafijos boso pareigos reikalauja tikrai daug laiko ir atsakomybės, ko pasekoje iškyla sunkumų atliekant administratoriaus pareigas, bet jeigu vienos pareigos trukdo kitoms - reikia pasirinkt vienas ir į jas susikoncentruoti.

Kad Armis nebuvo stiprus IV lygio administratorius ir ežiukui aišku, bet neatsakei į mano klausimą: kokiu tikslu tada yra imamos atostogos, jeigu ne pailsėti nuo tų konkrečių pareigų arba neturėjimo galimybės jų atlikti? Ir kokiu tikslu yra formuojama komanda? Didžioji dalis tavo komandos ir taip turi balansuoti savo pareigas ir žmogus neaktyvumo metu nenorėjo apleisti vienų pareigų, todėl pasiėmė atostogas. Plius, kai esi mafijos direktorius, faktas, jog veiksmo metu esi susikoncentravęs į veiksmą, lupdamas apkabą deaglo nesustosi vidury exito atrašyti į /az, fiziškai neįmanoma. :P čia reikėtų apsvarstyti kokiu tikslu tada imamos atostogos ir gal tada apskritai apriboti/neleisti imti atostogas, tik neaktyvumus ir jeigu esi neaktyvume, tai negali jungtis į serverį.

 

apskritai pailsėti nuo pareigų yra sveika ir nežinau kodėl nėra sudaromos sąlygos atsipalaiduoti, tuolab kai nėra vienintelis žmogus admin komandoje. jie irgi turi teisę pasimėgaut žaidimu. x) siūlyčiau apsvarstyti šią temą iš esmės, ne tik konkrečiai apie Armio situaciją, nes Armis yra tiesiog pavyzdys čia.

 

prieš 17 valandų, Nojus_Shadow parašė:

Šitas dalykas yra aptartas jau mano praeitame papeikime, tik prie savo atsakymo toje temoje galiu dar papildomai pridėti tokį aspektą, jog buvau iškėlęs diskusiją komandos viduje dėl Juliaus nušalinimo. Buvo dvi opcijos: palikti jį su dvejais įspėjimais su sąlyga, jog jeigu iš jo pusės atsiras bent jau minimalus pažeidimas - jam grėstų nušalinimas ir kitas variantas buvo tiesiog nušalinimas be kalbų. Didžioji komandos dalis pasisakė už nušalinimą ir tiesiog įtvirtino mano nuomonę. Nenoriu numest visos atsakomybės ant komandos, bet noriu patikinti, jog sprendimas buvo darytas ne manęs vieno. 

Iš tavo parašyto teiginio "Jeigu kažkur yra apibrėžtas griežtas normatyvas, jog būtina griežtai laikytis BTT taisyklių esant IV lygio administratoriumi, būtų įdomu pamatyt kur." man kilo klausimas. Jeigu žmogus užima IV lygio administratoriaus pareigas, tai jam dėl BTT pažeidimų turi būti taikomos tik darbų bausmės? Jeigu mafijos turi problemų su ginklais - jos turi kreiptis į DP narį arba Pagalbininką. Juolab, kad ginklai buvo dalinami vienai mafijai, o ne abejoms. Vienos mafijos ginklų šaltinis yra sandėliai, kuriuos išsikovojo grobimuose, o kitos mafijos - iš teisėsaugos dėžės ir be jokių pastangų?

Atsakyk į mano klausimą: jeigu žmogus su hydra išdaužys žmogaus grobimą per anksti būdamas IV lygio administratorium, ar bus nušalintas?

 

prieš 17 valandų, Nojus_Shadow parašė:

Iškart bėgu prie mūsų minėto pokalbio, kurį aš prisimenu kiek kitaip. Dalton'as klausė manęs, kodėl jis nėra tinkamas, pradžioje aš jam pasakiau, jog dabar jis eina gera linkme ir jeigu viskas toliau taip tęsis - ateityje jis turės perpsektyvią vietą aukštesnėse pareigose, o tau paklausus konkrečios priežasties - iškart atsakymo neturėjau ir pasakiau, jog tiksliai savo nuomonę pasakysiu po keliolikos minučių. Po truputį ilgesnio laiko jam pasakiau, jog jis turi elementarų žioplumą (nieko nesistengiu įžeist ir nieko asmeniško neturiu), nes bent jau tuo metu man taip atrodė. Šį mano pasakymą tu kuo puikiausiai girdėjai ir pasakei, jog tavo nuomonė truputį kitokia, tad teiginys, jog aš visiškai nepasakiau savo nuomonės ir jos neargumentavau yra klaidingas. Žinoma, mano atsakymas į Dalton'o klausimą nebuvo superinis ir gerai argumentuotas, bet faktas tas, jog jis buvo. "o po to paaiškėjo, jog Nojus tiesiog nemėgsta Dalton’o, todėl nedavė jam galimybės būti IV lygio administratoriumi.", net neįsivaizduoju iš kur tu tokią informaciją ištraukei, galbūt iš kitų žmonių, kurie mano nuomonės tuo klausimu net nėra girdėję, bet tiesiog liūdna, jog egzistuoja tokia nuomonė..

esmė yra dėl tavo pasiruošimo. truputį pataisysiu poroj vietų: ne aš klausiau priežasties iš pradžių, o Dalton'as, galiu pacituoti: "jeigu nežinau ką aš darau blogai kaip aš galiu taisytis?". Apskritai reikia turėti argumentus. Dabar paprasta situacija: žmogus atmestas, bet priežasties nėra. Gal pirma reikia turėti priežastį, o tada atmesti, o ne atmesti ir po to ieškoti priežasčių? :))) Jeigu būtų buvus priežastis, tikrai Nojau būtum galėjęs ją pasakyti iš karto, o ne galvoti "Hmm, kodėl čia jis netinkamas" pusę valandos ir tada geriausiu atveju pusėtiną atsakymą sulipdyti. Dėl "nemėgimo", tai čia šiek tiek neteisingai interpretavau savo informacijos šaltinio žodžius, tai šiek tiek pasikoreguosiu kitame paragrafe, paliesim tą temą plačiau :P  

 

prieš 17 valandų, Nojus_Shadow parašė:

Taip pat gaila, jog iš šono susidarė toks požiūris į mano atliekamas pareigas, na o jeigu tavo nuomone čia konkretus mano išsireiškimas - tai dar vienas nepatikimos informacijos šaltinis.

 

ar Torin_Riverdale yra nepatikimas informacijos šaltinis, kai žodis į žodį perteikia kas išėjo iš tavo lūpų mums aptarinėjant komandos problemas kaip ex komandos nariai tarpusavy? Čia ir praeisiu nuo to Daltono pastraipoj netikslumo, kurį ne taip supratau ir su Simu pasitikslinau. Nepriimami žmonės į IV lygio admin pareigas dėl to, kad Nojui jie kažkaip yra neįtikę, pvz: nebuvo puikūs TRV darbuotojai direktoriavimo metu ir t.t., nežinau, gal gerb. Torin_Riverdale plačiau papasakos kas vyko jūsų dialogų metu.

 

prieš 17 valandų, Nojus_Shadow parašė:

Jeigu manai, jog IV lygio administratoriai nėra skatinami tobulėti - ko gero nežinai, jog kai aš atėjau, po kiek laiko, kartu su Mantu padarėm naują, senai diskutuotą ir reikalingą dalyką IV lygio administratoriams - nemokamas VIP privilegijas, taip pat vis dar tęsiam savaitės produktyviausio IV lygio administratoriaus paskatinimą, t.y 100 kreditų. Palyginus situaciją kaip būdavo seniau - dabar tikėtina, jog geriau. O dėl grasinimo įspėjimais/nušalinimais jau paminėjau (aukščiau) kokiose situacijose tą naudojau ir tam buvo normali priežastis.

Kalbant apie atmosferą, įdomu kodėl tada niekas neprabilo apie tai, kad klysta. Pasižiūrėjau įdomų faktą: kas reagavo į papeikimą ir kaip. "Like" užmetę 3/4 (apart manęs) dabartinių IV lygio administratorių, 2 buvę būtent prie tavęs kaip PP. Nežinau, bet man atrodo čia indikuoja pritarimą, tai gal tau vienam atrodo tai kaip kažkoks žygdarbis, kuris buvo diskutuojamas dar prieš tau į PP ateinant (atsimenu kad vyko diskusijos su Torinu ir Mantu dėl šito, jose dalyvavau), tai tiesiog užbaigei pradėtus darbus, kas yra sveikintina, bet nereikia pristatyti to kaip kažkokio grandiozinio stebuklo, nes ne apie tai kalba eina. Kaip pokalbiuose yra skatinami žmonės tobulėti? Kaip analizuojami rezultatai, kaip jie pateikiami? Iš to, ką girdėjau, nu nelabai nelabai, iki Simo daug žolės apšikt. :PPPPP

 

 

 

Dar bšk sukramtysiu Armio informaciją, nes daug rašo neaktualių ir neįdomių dalykų iš emocijų, 80% pievos, tai paimsiu aktualias ištraukas kur kažkas naujo ir pakomentuosiu

 

prieš 13 valandų, Armis_Elegy parašė:

dabar mąstant ne paimtas až = išmetimas? Po žodžiu man atostogos? Kodėl nesigilinai į tai kad ne aš vienas prižiūrėtojas buvau, bet vistiek matei kad man grobimas, radai proga ir nušalinai. Kodėl nesugebėjei parašyti kitam? Čia ir išlenda visas tavo kasekas. Tai aš kadangi esu IIlvl adminas jei pamatysiu prižiūrėtoja kuris nėra afk nors yra prašymas per /padmins parašysiu papeikimą ir bus jis nušalintas??

įdomu čia komentaras, vėl, prie tų pačių atostogų, ir ar nebuvo kitų?

 

prieš 13 valandų, Armis_Elegy parašė:

Dar kartą pasikartosiu, tu man sakei kad neimi až o aš pats turiu imti, 1 laisva kėdė buvo užimti prižiūrėtojui tu sakei kad nereikia jo nes puikiai susitvarkom

kodėl nereikia? čia būtina praplėtimas admin komandos, norėčiau diskutuot šiuo klausimu.

 

prieš 13 valandų, Armis_Elegy parašė:

aš Nojau tau juk sakiau toks aktyvumas yra laikinas, buvo minimalus laiko klausimas kada vėl toks busiu. Tu nesugebėjei pasiimti dar vieno admino kad būtų lengviau, o tau pirmenybė buvo nušalinti mane. 

vėl prie to pačio, įdomu kodėl nepraplėčiama komanda kad galėtų rotuoti darbais ir tuo pačiu turėt galimybę atsipalaiduot

 

prieš 13 valandų, Armis_Elegy parašė:

Kodėl nėra atsižvelgiama kai yra gaudomas žaidėjas kuris yra gan patyręs ir jį sugauti nėra taip lengva, visas gaudymo procesas, kaip naujoką kuris pist išskrenda į orą ir užbanini. Aimai, silentai, extros, nėra taip lengvai pagaunami ir tai užtrunka nemažai laiko, užimtų GB, analizuojant galima nusižengimą. 

:PPPP ne tik statistika viska parodo

 

prieš 13 valandų, Armis_Elegy parašė:

Iš savo patirties kiek pridaryta eventu iš savo pačio kišenės, visada viršydavo limitus kurie buvo suteikiami iš admin fondo. Ir niekam neįdomu,

o jeigu neviršiji limitų, tada gauni pizdi :PP

 

prieš 13 valandų, Armis_Elegy parašė:

Iš tiesų, gan graudu kad tai viską lemia ta statistika o į naudingus darbus tik žvilktelnama akimi. 

 

tikra teisybė.

 

 

 

Tuo pačiu dar vieną temą turiu, kuri kątik išlindo: Dariaus_Fierro papeikimas.

 

 

Kaip matome parašė žmogus visiškai iš šono, kuris nieko bendro ir jokių žinių su šia situacija neturėjo. Papeikimų ketvirta taisyklė:

https://forumas.rls.lt/topic/60391-administratorių-papeikimų-anketa-ir-taisyklės/

 

4. Rašyti papeikimo anketą galite tik tuo atveju, jei nukentėjote jūs pats, arba matote, kad administratorius piktnaudžiauja savo privilegijomis.

 

Einame prie temos "Bausmės ir jų taikymas"

https://forumas.rls.lt/topic/74377-bausmės-ir-jų-taikymas/

 

Piktnaudžiavimas yra traktuojamas taip (yra daugiau, bet imu šiai vietai aktualiausią, jeigu randat kitą toj temoj, paminėkit):

Mąsyvus (bent du kartus, aiškiai matomas) netinkamas administratoriaus ar teisėsaugininko komandų naudojimas (pvz. ban ne pagal tinkamą priežastį, baudimas ne pagal bausmes, baninimas pagal prašymus, masinis ir pnš.)  - 24h.

 

Šioje vietoje Darius net neprivalėjo atsakyti, kadangi asmuo neturėjo teisės peikti pagal aprašytas normas, o Nojus turėjo tą įžvelgti ir pasielgti atitinkamai. Iš papeikimų taisyklių:

 

1. Anketos, kurios yra be įrodymų, ar neatitinka taisyklių - užrakinamos, temos autorius įspėjamas.
 

Tas nebuvo padaryta, nors papeikimų taisyklės ir pažeistos. Tai nebuvo nei nukentėjęs žmogus, tai nei nebuvo piktnaudžiavimas savo privilegijomis pagal formalų to apibrėžimą, kuris yra pacituotas aukščiau, todėl pagal aukščiau esantį įrašą tema turėjo būt užrakinta, temos autorius turėjo būti įspėtas.

image.png.8e134f353ca618d4918e43a71b11b0a8.png

 

Kodėl apskritai įspėjama, kai papeikimas neatitinka taisyklių ir nėra laikomasi paties papeikimo normų bei tai neatitinka piktnaudžiavimo privilegijų statusu apibrėžimo? Aišku taktiškai pridūrei "Darius jų neturi, jeigu atsiųs - įspėjimas bus pašalinamas" prieš man prikabinant tai į ppk, spėjai paglaistyt šį kartą, tai bent tiek. :] LABAI ĮDOMU NOJAU TAVO NUOMONĖ BŪTENT DĖL ŠITOS SITUACIJOS - KODĖL NESILAIKOMA FAKTINIŲ APIBRĖŽIMŲ BEI TAISYKLIŲ PAPEIKIMO TEMOJE, GAL AŠ NESUPRANTU ČIA KAŽKO??? ačiū

 

 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

2 minutes ago, Alan_Paradox parašė:

Tuo pačiu dar vieną temą turiu, kuri kątik išlindo: Dariaus_Fierro papeikimas.

Ozhys paslednas dariukas sitas, politinis susidorojimas buvo padarytas su juo. Manau tikrai kickinant už būnant afk ne vietoje visada reikėtų pasidaryti screenshotą, kad vėliau neiškiltų tokių problemų. Po šio kicko Karolina iškart už poros sekundžių vėl prisijungė. 

 

6 minutes ago, Alan_Paradox parašė:

arba matote, kad administratorius piktnaudžiauja savo privilegijomis.

Buvo pastebėtas piktnaudžiavimas ir apie jį buvo pranešta, jau bandai prikibt tiesiog dėl betko xd Kiek buvo skirta tokių įspėjimų ir visi su šiuo nuosprendžiu susitaikydavo.

Toliau lygini vieną free kicką, kuris buvo padarytas iš Dariaus pusės šioje situacijoje su piktnaudžiavimu privilegijų statusu, kas yra pakartotiniai netinkami veiksmai ir už tai yra skiriamas 24h banas. ??????????????

Pats praeitam ar šiam Nojaus papeikime minėjai, jog Nojus negavo įspėjimo nors pažeidimas buvo padarytas, tai gal same situacija ir čia? Nebausti žaidėjo, nors matomas jo netinkamas naudojimasis administratoriaus privilegijomis? 

Mano manymu šios situacijos minėjimas čia visiškai be ryšio ir Nojus atitinkamai priėmė sprendimą.

Gal nebeožinsi dariukas už netinkamus /az ; )

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

2 minutes ago, Egis_Nike parašė:

Ozhys paslednas dariukas sitas, politinis susidorojimas buvo padarytas su juo. Manau tikrai kickinant už būnant afk ne vietoje visada reikėtų pasidaryti screenshotą, kad vėliau neiškiltų tokių problemų. Po šio kicko Karolina iškart už poros sekundžių vėl prisijungė. 

 

Buvo pastebėtas piktnaudžiavimas ir apie jį buvo pranešta, jau bandai prikibt tiesiog dėl betko xd Kiek buvo skirta tokių įspėjimų ir visi su šiuo nuosprendžiu susitaikydavo.

Toliau lygini vieną free kicką, kuris buvo padarytas iš Dariaus pusės šioje situacijoje su piktnaudžiavimu privilegijų statusu, kas yra pakartotiniai netinkami veiksmai ir už tai yra skiriamas 24h banas. ??????????????

Pats praeitam ar šiam Nojaus papeikime minėjai, jog Nojus negavo įspėjimo nors pažeidimas buvo padarytas, tai gal same situacija ir čia? Nebausti žaidėjo, nors matomas jo netinkamas naudojimasis administratoriaus privilegijomis? 

 Mano manymu šios situacijos minėjimas čia visiškai be ryšio ir Nojus atitinkamai priėmė sprendimą.

Gal nebeožinsi dariukas už netinkamus /az ; )

Del Dariaus man įdomu interpretacijos taisyklių o ne dėl ko įspėjimas duotas, čia tikslas ir yra diskutuoti ir išdiskutuoti šioje vietoje, nes tokiu atveju galbūt reikėtų konkrečiau apibrėžti viską. Kad nėra įrodymų ir įspėta tai čia visiems turbūt aišku, man grynai įdomu dėl taisyklių, kurios yra apibrėžtos ir kaip jos yra traktuojamos. Gal tada čia yra neapibrėžtumas kurį reikėtų apibrėžti dėl šventos ramybės ir apsidrausti nuo to ateityje tada? 

 

Ačiū už atsakymą, bet atsakei realiai ne tą, kas iš tikro aktualu šioje situacijoje (dėl įspėjimo už įrodymus kuris žinom, kad faktiškai yra teisingas), o dėl konkrečių taisyklių formuluotės ir mano nuomone jų nesilaikymo (dėl to ir citavau viską konkrečiai), norėsiu Nojaus atsakymą pamatyti, galimai galima išvengti šioje vietoje kažkokių interpretacijų, kas buvo iš Dariaus pusės kaip suprantu. Kaip tada ir kur yra formaliai apibrėžiamas piktnaudžiavimas (jeigu niekur, gal reikėtų)?

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 16 valandų, Armis_Elegy parašė:

Idomūs tavo pagrįsti faktai, man atrodo jau sakiau, pildydamas neaktyvumą, pasakiau kad serveryje būsiu matomas ir šiek tiek atliksiu savo pareigas tai nereiškia kad nedarysiu nieko, pagrindžiami tavo faktai buvo galutinis manęs padpisimas ir pripiskiu ieškojimas kad mane nušalinti.

Šito Alanas ko gero nepaminėjo, kai konspektavo tavo itin platų pranešimą. Akcentavai man asmeniškai ir viešai ne kartą, jog aš stengiausi tave pašalint iš komandos ir ieškojau kažkokių tavo klaidų, kurias daro ir kiti 4 lygio administratoriai, tad šitu klausimu paskutinį kartą pasikartosiu, jog jeigu labai nebūčiau norėjęs tavęs komandoj dėl kažkokių asmeniškumų - aš tau jau būčiau nepratęsęs tavo pareigų. Ne paslaptis, jog tada konsultavausi su Torin'u, kuris man išsakė savo nuomonę apie tavo pareigų pratęsimą, o ta nuomonė buvo neigiama, kadangi kol jis dar buvo komandoje, tavo darbas paskutinėmis savaitėmis jo netenkino ir tikrai nebuvo vertas pareigų pratęsimo. Visgi aš turėjau vilčių tavyje jog pasitaisysi, būsi aktyvus ir svarus žmogus šiose pareigose, todėl pareigas tau pratęsiau. Tad gali būt ramus dėl mano kažkokių, tavo nuomone šališkų sprendimų apie nušalinimą, nes tai buvo svarstyta seniai ir buvo remtasi mano jau minėtais faktais.

 

Kitus tavo teiginius pakomentuosiu Alano konspektuotame pranešime, nes ten išrinktos reikalingiausios ir dar nepaminėtos tavo pretenzijos.

 

prieš 3 valandų, Alan_Paradox parašė:

Kad Armis nebuvo stiprus IV lygio administratorius ir ežiukui aišku, bet neatsakei į mano klausimą: kokiu tikslu tada yra imamos atostogos, jeigu ne pailsėti nuo tų konkrečių pareigų arba neturėjimo galimybės jų atlikti? Ir kokiu tikslu yra formuojama komanda? Didžioji dalis tavo komandos ir taip turi balansuoti savo pareigas ir žmogus neaktyvumo metu nenorėjo apleisti vienų pareigų, todėl pasiėmė atostogas. Plius, kai esi mafijos direktorius, faktas, jog veiksmo metu esi susikoncentravęs į veiksmą, lupdamas apkabą deaglo nesustosi vidury exito atrašyti į /az, fiziškai neįmanoma. :P čia reikėtų apsvarstyti kokiu tikslu tada imamos atostogos ir gal tada apskritai apriboti/neleisti imti atostogas, tik neaktyvumus ir jeigu esi neaktyvume, tai negali jungtis į serverį.

 

apskritai pailsėti nuo pareigų yra sveika ir nežinau kodėl nėra sudaromos sąlygos atsipalaiduoti, tuolab kai nėra vienintelis žmogus admin komandoje. jie irgi turi teisę pasimėgaut žaidimu. x) siūlyčiau apsvarstyti šią temą iš esmės, ne tik konkrečiai apie Armio situaciją, nes Armis yra tiesiog pavyzdys čia.

Viena yra kada imamos atostogos ir prisijungiama KARTAIS ant veiksmų, kita yra, kai imamos atostogos dėl asmeninių priežaščių, bet aktyvumas žaidime (ne veiksmų metu) ir veiksmuose yra didelis bei toli gražu neatitinka atostoginio aktyvumo, kada įsivaizduoju, jog žmogus tikrai nebus dažnai prisijungęs serveryje ir kaip jis minėjo, dalyvaus ne visuose grobimuose. Ir kai matai žmogų, kuris gavus direktorių pradeda prasčiau atlikinėt 4 lygio administratoriaus pareigas, tuomet situacijai nepagerėjus pasiima 5 dienų atostogas dėl asmeninių priežaščių, o kitas dvi dienas aktyviai žaidžia tiek veiksmuose, tiek ne veiksmų metu ir nesugeba padaryt paprasčiausios 4 lygio administratoriaus pareigos, kyla klausimas, ar atostogos tikrai imtos dėl minėtos priežasties ir ar apskritai verta jas imt? Minėjai, jog galbūt jis norėjo poilsio nuo pareigų, bet jeigu ilgą laiką nėra rodomi rezultatai ir nesimato normalaus pareigų atlikimo, tai koks gali būt poilsio poreikis?

 

prieš 3 valandų, Alan_Paradox parašė:

Atsakyk į mano klausimą: jeigu žmogus su hydra išdaužys žmogaus grobimą per anksti būdamas IV lygio administratorium, ar bus nušalintas?

Tokiu atveju visiško šalinimo nebūtų, žinoma, reiktų žiūrėti pagal situacijos detales, ar tai buvo daroma piktybiškai, ar iš žioplos klaidos ir tada reikėtų mąstyti galimą sprendimą, bet geras palyginimas, kai vienas pažeidimas yra anksčiau laiko bombardavimas su hydra grobime, o kitas pažeidimas yra TEISĖSAUGOS (kuri neturi ginklų limito) ginklų dalinimas VIENAI mafijai. IV lygio administratoriaus pareigas užimantis žmogus turėtų suprasti, jog tai nėra leidžiama ir normalu, o jeigu jis tą daro suprasdamas, jog tai nėra logiškas sprendimas, tai tiesiog parodo jo požiūrį į tokius sprendimus ir ateityje tikėtina, jog kitose panašiose situacijose tas žmogus pasielgtų panašiu principu.

 

prieš 3 valandų, Alan_Paradox parašė:

esmė yra dėl tavo pasiruošimo. truputį pataisysiu poroj vietų: ne aš klausiau priežasties iš pradžių, o Dalton'as, galiu pacituoti: "jeigu nežinau ką aš darau blogai kaip aš galiu taisytis?". Apskritai reikia turėti argumentus. Dabar paprasta situacija: žmogus atmestas, bet priežasties nėra. Gal pirma reikia turėti priežastį, o tada atmesti, o ne atmesti ir po to ieškoti priežasčių? :))) Jeigu būtų buvus priežastis, tikrai Nojau būtum galėjęs ją pasakyti iš karto, o ne galvoti "Hmm, kodėl čia jis netinkamas" pusę valandos ir tada geriausiu atveju pusėtiną atsakymą sulipdyti. Dėl "nemėgimo", tai čia šiek tiek neteisingai interpretavau savo informacijos šaltinio žodžius, tai šiek tiek pasikoreguosiu kitame paragrafe, paliesim tą temą plačiau :P  

Pats esi buvęs direktorių prižiūrėtojumi du kartus ir manau, jog mąstant apie tam tikrus kandidatus visada turi preliminarų sprendimą arba išankstinę nuomonę apie žmogaus patekimą į pareigas, kuri yra paremta tam tikrais faktais galvoje. Taip pačiai man buvo ir su Dalton'u, tuo metu aš šiokią tokią priežastį ir argumentus turėjau galvoje, tik nenorėjau, jog tai pasirodytų įžeidžiančiai arba neadekvačiai, todėl konkrečiai iš karto visko ir nesakiau. Neslėpsiu, tuo metu viską sulipdyti man asmeniškai buvo iššūkis, kadangi buvo stiprių, tiek neigiamų, tiek teigiamų faktų apie Dalton'ą ir visus juos susumuot, pasvert bei pasakyt galutinę išvadą nepasirodė taip paprasta ir greitai padaroma.

 

prieš 4 valandų, Alan_Paradox parašė:

ar Torin_Riverdale yra nepatikimas informacijos šaltinis, kai žodis į žodį perteikia kas išėjo iš tavo lūpų mums aptarinėjant komandos problemas kaip ex komandos nariai tarpusavy? Čia ir praeisiu nuo to Daltono pastraipoj netikslumo, kurį ne taip supratau ir su Simu pasitikslinau. Nepriimami žmonės į IV lygio admin pareigas dėl to, kad Nojui jie kažkaip yra neįtikę, pvz: nebuvo puikūs TRV darbuotojai direktoriavimo metu ir t.t., nežinau, gal gerb. Torin_Riverdale plačiau papasakos kas vyko jūsų dialogų metu.

Čia pakankamai panaši situacija, ką ir minėjau po praeita citata. Einant direktoriaus pareigas susidaro tam tikra nuomonė apie tam tikrus žmones, juolab, kai jie būna tavo darbuotojai. Kai aptarinėjom tam tikrus kandidatus ir jeigu jie buvo mano darbuotojai, aš pasakiau savo susidarytą nuomonę apie jų bendravimą ir elgesį darbo viduje, kas galėjo padėti geriau pažinti tam tikrą kandidatą. Buvo žmogus, kurį preliminariai aptarinėjom kaip kandidatą į IV lygio administratorius. Tas žmogus dirbo man einant direktoriaus pareigas ir jo elgesys buvo pakankamai chamiškas, todėl sakiau, jog tai nebūtų superinis kandidatas į IV lygio administratoriaus pareigas ir jeigu jis nesugeba darbo komandos viduje normaliai elgtis - kaip jis galės normaliai elgtis einant šias pareigas? Čia ne Dalton'o situacija, kai kalbėjom apie jo kandidatūrą į IV lygio administratorius, jo, kaip darbuotojo privalumais ir trūkumais nesirėmiau ypatingai. Tiesiog paminėjau pavyzdį, kada buvo iškelta didesnė diskusija remiantis žmogaus, kaip darbuotojo faktais.

 

prieš 4 valandų, Alan_Paradox parašė:

Kalbant apie atmosferą, įdomu kodėl tada niekas neprabilo apie tai, kad klysta. Pasižiūrėjau įdomų faktą: kas reagavo į papeikimą ir kaip. "Like" užmetę 3/4 (apart manęs) dabartinių IV lygio administratorių, 2 buvę būtent prie tavęs kaip PP. Nežinau, bet man atrodo čia indikuoja pritarimą, tai gal tau vienam atrodo tai kaip kažkoks žygdarbis, kuris buvo diskutuojamas dar prieš tau į PP ateinant (atsimenu kad vyko diskusijos su Torinu ir Mantu dėl šito, jose dalyvavau), tai tiesiog užbaigei pradėtus darbus, kas yra sveikintina, bet nereikia pristatyti to kaip kažkokio grandiozinio stebuklo, nes ne apie tai kalba eina. Kaip pokalbiuose yra skatinami žmonės tobulėti? Kaip analizuojami rezultatai, kaip jie pateikiami? Iš to, ką girdėjau, nu nelabai nelabai, iki Simo daug žolės apšikt. :PPPPP

Stipriai abejoju, ar būtų logiška remtis reakcijomis ant parašyto papeikimo, ant mano pirmo komentaro taip pat uždėti "Like" iš mano dviejų dabartinių serverio prižiūrėtojų (į ką tu neatsižvelgei ir nieko nepaminėjai), tiesiog tokiais dalykais remtis nėra logiška. Jeigu ruošiesi remtis IV lygio administratorių nuomonėmis, jos turi būti parašytos čia arba kitur, kur būtų galima prie jų prieiti visiems. Šių savo darbų nevadinu kažkokiais žygdarbiais, tiesiog buvo teiginys, jog IV lygio administratorių komandoje nėra jokio skatinimo tobulėti, o aš pasakiau kelis skatinimo būdus. Apie rezultatų analizavimą reikėtų labai daug išsiplėst, bet trumpai tariant individualiai kviečiamės IV lygio administratorius, prašom jų nuomonės apie savaitės atliktus darbus, patikrinam visus padarytus event'us, išanalizuojam savaitės statistiką, jeigu kažkur yra problema - ją pasakom ir ieškom būdų ją spręst, pagrindiniai aspektai būtų tokie.

 

prieš 6 valandų, Alan_Paradox parašė:

įdomu čia komentaras, vėl, prie tų pačių atostogų, ir ar nebuvo kitų?

Apie atostogas ir išmetimo priežastis jau paminėjau viską ką reikia, esminis dalykas, jog išmetimas nebuvo pagrįstas vien nepaimtu pagalbos prašymu, o susidėjo iš keletos dalykų, kuriuos jau esu paminėjęs aukščiau ir pirmame savo komentare.

 

prieš 6 valandų, Alan_Paradox parašė:

kodėl nereikia? čia būtina praplėtimas admin komandos, norėčiau diskutuot šiuo klausimu.

Tuo metu, kaip supratau, Armis pats siūlėsi į šias pareigas ir nebuvo prasmės jo priimt, kadangi buvo neseniai nušalintas ir tikėtina, jog niekas nebūtų pasikeitę, jeigu ne taip supratau - atsiprašau. Jog puikiai tvarkomės abejoju ar sakiau, o po neilgo laiko komandos praplėtimas buvo padarytas ir užpildytos reikalingos vietos.

 

prieš 6 valandų, Alan_Paradox parašė:

vėl prie to pačio, įdomu kodėl nepraplėčiama komanda kad galėtų rotuoti darbais ir tuo pačiu turėt galimybę atsipalaiduot

Armio pasakymas, jog tai yra jo laikinas neaktyvumas ir laikinai esančios problemos buvo jau ne pirmas, todėl tuo tikėt ir dėt toliau viltis buvo beprasmiška. Armio nušalinimas buvo neplanuotas (jeigu jis kitaip galvoja), nebuvo jokių pirmenybių ar kažko panašaus, buvo tiesiog rėmimasis faktais ir pritaikomi atitinkami sprendimai. Kaip ir sakiau - po neilgo laiko komanda buvo praplėsta ir užpildytos tuščios vietos.

 

prieš 6 valandų, Alan_Paradox parašė:

:PPPP ne tik statistika viska parodo

Į tai buvo atsižvelgiama, bet Armis tiek cheat'erių neprigaudė, dėl ko jam būtų leista ilgą laiką atmestinai atlikinėt IV lygio administratoriaus pareigas.

 

prieš 6 valandų, Alan_Paradox parašė:

o jeigu neviršiji limitų, tada gauni pizdi :PP

Asmeniškai aš dažniausia paskirstau ADMIN fondo pinigus, kiekvieną savaitę yra liepta darytis kiekvienam event'ui išleistų pinigų nuotraukas, iš Armio nei karto nesu gavęs konkrečių įrodymų, jog išleido daugiau pinigų nei jam buvo skirta, pavyzdžiui Ernis visada atsiunčia visų, ant event'ų išleistų pinigų nuotraukas, ko pasekoje viską paskaičiuojam ir jam visi savo išleisti pinigai būna grąžinami. Nėra pasakyta, jog per savaitę griežtai privaloma išleist tuos pinigus ir viršyti limitą, pagrindinė esmė, kad nekiltų finansinių problemų darant event'us.

 

prieš 6 valandų, Alan_Paradox parašė:

tikra teisybė.

Kaip ir sakiau - Armis tiek naudos nenešė, dėl ko jam būtų leista ilgą laiką atmestinai atlikinėt IV lygio administratoriaus pareigas.

 

prieš 6 valandų, Alan_Paradox parašė:

Tuo pačiu dar vieną temą turiu, kuri kątik išlindo: Dariaus_Fierro papeikimas.

 

 

Kaip matome parašė žmogus visiškai iš šono, kuris nieko bendro ir jokių žinių su šia situacija neturėjo. Papeikimų ketvirta taisyklė:

https://forumas.rls.lt/topic/60391-administratorių-papeikimų-anketa-ir-taisyklės/

 

4. Rašyti papeikimo anketą galite tik tuo atveju, jei nukentėjote jūs pats, arba matote, kad administratorius piktnaudžiauja savo privilegijomis.

 

Einame prie temos "Bausmės ir jų taikymas"

https://forumas.rls.lt/topic/74377-bausmės-ir-jų-taikymas/

 

Piktnaudžiavimas yra traktuojamas taip (yra daugiau, bet imu šiai vietai aktualiausią, jeigu randat kitą toj temoj, paminėkit):

Mąsyvus (bent du kartus, aiškiai matomas) netinkamas administratoriaus ar teisėsaugininko komandų naudojimas (pvz. ban ne pagal tinkamą priežastį, baudimas ne pagal bausmes, baninimas pagal prašymus, masinis ir pnš.)  - 24h.

 

Šioje vietoje Darius net neprivalėjo atsakyti, kadangi asmuo neturėjo teisės peikti pagal aprašytas normas, o Nojus turėjo tą įžvelgti ir pasielgti atitinkamai. Iš papeikimų taisyklių:

 

1. Anketos, kurios yra be įrodymų, ar neatitinka taisyklių - užrakinamos, temos autorius įspėjamas.
 

Tas nebuvo padaryta, nors papeikimų taisyklės ir pažeistos. Tai nebuvo nei nukentėjęs žmogus, tai nei nebuvo piktnaudžiavimas savo privilegijomis pagal formalų to apibrėžimą, kuris yra pacituotas aukščiau, todėl pagal aukščiau esantį įrašą tema turėjo būt užrakinta, temos autorius turėjo būti įspėtas.

image.png.8e134f353ca618d4918e43a71b11b0a8.png

 

Kodėl apskritai įspėjama, kai papeikimas neatitinka taisyklių ir nėra laikomasi paties papeikimo normų bei tai neatitinka piktnaudžiavimo privilegijų statusu apibrėžimo? Aišku taktiškai pridūrei "Darius jų neturi, jeigu atsiųs - įspėjimas bus pašalinamas" prieš man prikabinant tai į ppk, spėjai paglaistyt šį kartą, tai bent tiek. :] LABAI ĮDOMU NOJAU TAVO NUOMONĖ BŪTENT DĖL ŠITOS SITUACIJOS - KODĖL NESILAIKOMA FAKTINIŲ APIBRĖŽIMŲ BEI TAISYKLIŲ PAPEIKIMO TEMOJE, GAL AŠ NESUPRANTU ČIA KAŽKO??? ačiū

Kaip suprantu, dėl Dariui skirto įspėjimo ir jo padaryto kick'o be įrodymų pretenzijų nėra, tad tiesiog judu prie temos taisyklių. Šioje temoje "piktnaudžiauja savo privilegijomis" turima omeny ne tik administratoriaus padarytus, aiškiai matomus 2 pažeidimus, bet ir tiesiog padarytus pavienius pažeidimus. Logiškai mąstant administratoriui padarius nusižengimą, jis piktnaudžiauja savo privilegijomis. Tiesiog nereiktų prisirišt prie to varianto, jog "piktnaudžiauja savo privilegijomis" yra tik tada, kai yra taikomas 24h blokavimas.

  • Patinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

39 minutes ago, Nojus_Shadow parašė:

Šito Alanas ko gero nepaminėjo, kai konspektavo tavo itin platų pranešimą. Akcentavai man asmeniškai ir viešai ne kartą, jog aš stengiausi tave pašalint iš komandos ir ieškojau kažkokių tavo klaidų, kurias daro ir kiti 4 lygio administratoriai, tad šitu klausimu paskutinį kartą pasikartosiu, jog jeigu labai nebūčiau norėjęs tavęs komandoj dėl kažkokių asmeniškumų - aš tau jau būčiau nepratęsęs tavo pareigų. Ne paslaptis, jog tada konsultavausi su Torin'u, kuris man išsakė savo nuomonę apie tavo pareigų pratęsimą, o ta nuomonė buvo neigiama, kadangi kol jis dar buvo komandoje, tavo darbas paskutinėmis savaitėmis jo netenkino ir tikrai nebuvo vertas pareigų pratęsimo. Visgi aš turėjau vilčių tavyje jog pasitaisysi, būsi aktyvus ir svarus žmogus šiose pareigose, todėl pareigas tau pratęsiau. Tad gali būt ramus dėl mano kažkokių, tavo nuomone šališkų sprendimų apie nušalinimą, nes tai buvo svarstyta seniai ir buvo remtasi mano jau minėtais faktais.

 

Kitus tavo teiginius pakomentuosiu Alano konspektuotame pranešime, nes ten išrinktos reikalingiausios ir dar nepaminėtos tavo pretenzijos.

 

Viena yra kada imamos atostogos ir prisijungiama KARTAIS ant veiksmų, kita yra, kai imamos atostogos dėl asmeninių priežaščių, bet aktyvumas žaidime (ne veiksmų metu) ir veiksmuose yra didelis bei toli gražu neatitinka atostoginio aktyvumo, kada įsivaizduoju, jog žmogus tikrai nebus dažnai prisijungęs serveryje ir kaip jis minėjo, dalyvaus ne visuose grobimuose. Ir kai matai žmogų, kuris gavus direktorių pradeda prasčiau atlikinėt 4 lygio administratoriaus pareigas, tuomet situacijai nepagerėjus pasiima 5 dienų atostogas dėl asmeninių priežaščių, o kitas dvi dienas aktyviai žaidžia tiek veiksmuose, tiek ne veiksmų metu ir nesugeba padaryt paprasčiausios 4 lygio administratoriaus pareigos, kyla klausimas, ar atostogos tikrai imtos dėl minėtos priežasties ir ar apskritai verta jas imt? Minėjai, jog galbūt jis norėjo poilsio nuo pareigų, bet jeigu ilgą laiką nėra rodomi rezultatai ir nesimato normalaus pareigų atlikimo, tai koks gali būt poilsio poreikis?

 

Tokiu atveju visiško šalinimo nebūtų, žinoma, reiktų žiūrėti pagal situacijos detales, ar tai buvo daroma piktybiškai, ar iš žioplos klaidos ir tada reikėtų mąstyti galimą sprendimą, bet geras palyginimas, kai vienas pažeidimas yra anksčiau laiko bombardavimas su hydra grobime, o kitas pažeidimas yra TEISĖSAUGOS (kuri neturi ginklų limito) ginklų dalinimas VIENAI mafijai. IV lygio administratoriaus pareigas užimantis žmogus turėtų suprasti, jog tai nėra leidžiama ir normalu, o jeigu jis tą daro suprasdamas, jog tai nėra logiškas sprendimas, tai tiesiog parodo jo požiūrį į tokius sprendimus ir ateityje tikėtina, jog kitose panašiose situacijose tas žmogus pasielgtų panašiu principu.

 

Pats esi buvęs direktorių prižiūrėtojumi du kartus ir manau, jog mąstant apie tam tikrus kandidatus visada turi preliminarų sprendimą arba išankstinę nuomonę apie žmogaus patekimą į pareigas, kuri yra paremta tam tikrais faktais galvoje. Taip pačiai man buvo ir su Dalton'u, tuo metu aš šiokią tokią priežastį ir argumentus turėjau galvoje, tik nenorėjau, jog tai pasirodytų įžeidžiančiai arba neadekvačiai, todėl konkrečiai iš karto visko ir nesakiau. Neslėpsiu, tuo metu viską sulipdyti man asmeniškai buvo iššūkis, kadangi buvo stiprių, tiek neigiamų, tiek teigiamų faktų apie Dalton'ą ir visus juos susumuot, pasvert bei pasakyt galutinę išvadą nepasirodė taip paprasta ir greitai padaroma.

 

Čia pakankamai panaši situacija, ką ir minėjau po praeita citata. Einant direktoriaus pareigas susidaro tam tikra nuomonė apie tam tikrus žmones, juolab, kai jie būna tavo darbuotojai. Kai aptarinėjom tam tikrus kandidatus ir jeigu jie buvo mano darbuotojai, aš pasakiau savo susidarytą nuomonę apie jų bendravimą ir elgesį darbo viduje, kas galėjo padėti geriau pažinti tam tikrą kandidatą. Buvo žmogus, kurį preliminariai aptarinėjom kaip kandidatą į IV lygio administratorius. Tas žmogus dirbo man einant direktoriaus pareigas ir jo elgesys buvo pakankamai chamiškas, todėl sakiau, jog tai nebūtų superinis kandidatas į IV lygio administratoriaus pareigas ir jeigu jis nesugeba darbo komandos viduje normaliai elgtis - kaip jis galės normaliai elgtis einant šias pareigas? Čia ne Dalton'o situacija, kai kalbėjom apie jo kandidatūrą į IV lygio administratorius, jo, kaip darbuotojo privalumais ir trūkumais nesirėmiau ypatingai. Tiesiog paminėjau pavyzdį, kada buvo iškelta didesnė diskusija remiantis žmogaus, kaip darbuotojo faktais.

 

Stipriai abejoju, ar būtų logiška remtis reakcijomis ant parašyto papeikimo, ant mano pirmo komentaro taip pat uždėti "Like" iš mano dviejų dabartinių serverio prižiūrėtojų (į ką tu neatsižvelgei ir nieko nepaminėjai), tiesiog tokiais dalykais remtis nėra logiška. Jeigu ruošiesi remtis IV lygio administratorių nuomonėmis, jos turi būti parašytos čia arba kitur, kur būtų galima prie jų prieiti visiems. Šių savo darbų nevadinu kažkokiais žygdarbiais, tiesiog buvo teiginys, jog IV lygio administratorių komandoje nėra jokio skatinimo tobulėti, o aš pasakiau kelis skatinimo būdus. Apie rezultatų analizavimą reikėtų labai daug išsiplėst, bet trumpai tariant individualiai kviečiamės IV lygio administratorius, prašom jų nuomonės apie savaitės atliktus darbus, patikrinam visus padarytus event'us, išanalizuojam savaitės statistiką, jeigu kažkur yra problema - ją pasakom ir ieškom būdų ją spręst, pagrindiniai aspektai būtų tokie.

 

Apie atostogas ir išmetimo priežastis jau paminėjau viską ką reikia, esminis dalykas, jog išmetimas nebuvo pagrįstas vien nepaimtu pagalbos prašymu, o susidėjo iš keletos dalykų, kuriuos jau esu paminėjęs aukščiau ir pirmame savo komentare.

 

Tuo metu, kaip supratau, Armis pats siūlėsi į šias pareigas ir nebuvo prasmės jo priimt, kadangi buvo neseniai nušalintas ir tikėtina, jog niekas nebūtų pasikeitę, jeigu ne taip supratau - atsiprašau. Jog puikiai tvarkomės abejoju ar sakiau, o po neilgo laiko komandos praplėtimas buvo padarytas ir užpildytos reikalingos vietos.

 

Armio pasakymas, jog tai yra jo laikinas neaktyvumas ir laikinai esančios problemos buvo jau ne pirmas, todėl tuo tikėt ir dėt toliau viltis buvo beprasmiška. Armio nušalinimas buvo neplanuotas (jeigu jis kitaip galvoja), nebuvo jokių pirmenybių ar kažko panašaus, buvo tiesiog rėmimasis faktais ir pritaikomi atitinkami sprendimai. Kaip ir sakiau - po neilgo laiko komanda buvo praplėsta ir užpildytos tuščios vietos.

 

Į tai buvo atsižvelgiama, bet Armis tiek cheat'erių neprigaudė, dėl ko jam būtų leista ilgą laiką atmestinai atlikinėt IV lygio administratoriaus pareigas.

 

Asmeniškai aš dažniausia paskirstau ADMIN fondo pinigus, kiekvieną savaitę yra liepta darytis kiekvienam event'ui išleistų pinigų nuotraukas, iš Armio nei karto nesu gavęs konkrečių įrodymų, jog išleido daugiau pinigų nei jam buvo skirta, pavyzdžiui Ernis visada atsiunčia visų, ant event'ų išleistų pinigų nuotraukas, ko pasekoje viską paskaičiuojam ir jam visi savo išleisti pinigai būna grąžinami. Nėra pasakyta, jog per savaitę griežtai privaloma išleist tuos pinigus ir viršyti limitą, pagrindinė esmė, kad nekiltų finansinių problemų darant event'us.

 

Kaip ir sakiau - Armis tiek naudos nenešė, dėl ko jam būtų leista ilgą laiką atmestinai atlikinėt IV lygio administratoriaus pareigas.

 

Kaip suprantu, dėl Dariui skirto įspėjimo ir jo padaryto kick'o be įrodymų pretenzijų nėra, tad tiesiog judu prie temos taisyklių. Šioje temoje "piktnaudžiauja savo privilegijomis" turima omeny ne tik administratoriaus padarytus, aiškiai matomus 2 pažeidimus, bet ir tiesiog padarytus pavienius pažeidimus. Logiškai mąstant administratoriui padarius nusižengimą, jis piktnaudžiauja savo privilegijomis. Tiesiog nereiktų prisirišt prie to varianto, jog "piktnaudžiauja savo privilegijomis" yra tik tada, kai yra taikomas 24h blokavimas.

Ačiū už diskusiją, daugiau klausimų neturiu ir džiaugiuosi, kad buvo galima išdiskutuoti visus klausimus. (tik gal jau uzdesit uz mafo ppk isp!!!!)

  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

@Mantas_Sviderskas viskas jau išdiskutuota ir išsiaiškinta prieš savaitę laiko, gal jau tarsi tą galutinį žodį ir užrakinsi tą papeikimą

 

jei nenori skaityt visko, trumpa apžvalga (gali copy-paste): Nojus išargumentavo savo poziciją ir išsklaidė abejones dėl visų iškeltų klausimų, pateikė savo poziciją kuri yra faktiškai teisinga ir fiziškai pažeidimų nėra, tiesiog paaiškinti priimti sprendimai ir jų priežastys.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Nojus išargumentavo savo poziciją ir išsklaidė abejones dėl visų iškeltų klausimų, pateikė savo poziciją kuri yra faktiškai teisinga ir fiziškai pažeidimų nėra, tiesiog paaiškinti priimti sprendimai ir jų priežastys.

Dėl Ernio situacijos atsakomybė buvo prisiimta, tiesiog nebuvo prirašytas įspėjimas temoje.

Tema rakinama.

  • Patinka 1
  • Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.