Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Ridas

Anoniminis papeikimas - Bruno_Fernandes

Recommended Posts

Anketa

Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: Bruno_Fernandes

Peikiamo komandos nario pareigos?: Projekto prižiūrėtojas

Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Nieko faino rašyt čia papeikimus, tačiau manau, kad sprendimas yra priimtas neteisingas ir neteisingas jis priimtas neatsitiktinai. Nors kaip projekto prižiūrėtojas, iš pradžių ir atrodė solidus, dabar be jokių užuomazgų, po paskutinių komandos nario sprendimų galima sakyti, kad komandos narys yra šališkas ir apmaudu, bet netinkantis tokioms pareigoms. Pastarąją savaitę buvo priimti sprendimai dėl Tpaba_Akgandzia bei Dalton_Rose, kurie visiškai nėra objektyvūs. Šiame papeikime - būtent apie Tpaba_Akgandzia blokavimo atmetimą, nes dėl kito užblokavimo yra kitas papeikimas.

 

Tpabos_Akgandzia blokavimas buvo atmestas, nes įrodymai pažeidžia taisykles, nes jie yra redaguoti ir yra galimai senesni nei 24 valandos. Ši taisyklė yra žinoma, tačiau manau, kad kompetentingas komandos narys kartais turėtų suprasti, jog kartais reikėtų vertinti ir individualią situaciją, o ne remtis kvailomis, viena kitai besipriešinančiomis ir neišbaigtomis, juodai ant balto užrašytomis taisyklėmis.

 

Svarbu atkreipti dėmesį, kad filmuke (https://forumas.rls.lt/topic/82933-babidis/), kuris dar iki šiol yra viešai publikuojamas projekto forume, filmukų skiltyje, aiškiai demonstruojamos nelegalios programos (wallhack). UŽ TAI TURI BŪTI SPRENDIAMA BAUSMĖ NE TIK ŽAIDIME, BET IR FORUME, skiriant užblokavimą arba bent jau atitinkamą skaičių forumo įspėjimų (ar visgi į projekto forumą kelt filmukus čytinant tame pačiame serveryje viskas cool čia pagal forumo moderatorius ir administraciją?). Manau, kad šioje situacijoje 24 valandas reikia skaičiuoti nuo paties filmuko įkėlimo, nes kitaip peršasi vienintelė išvada, kad jeigu filmuko kadras yra senesnis nei 24 valandos (arba jeigu jame yra išjungtas laikrodis), tai galima čytint, kelt į forumą tokius filmukus ir ramiai viešint nelegalių programų naudojimą tame pačiame projekte? Jeigu tokius įrodymus būtų įkėlęs kažkas kitas, turbūt ir sprendimas būtų kitoks, tačiau kaip suprantam, jeigu dabar blokavimas būtų priimtas, Tpaba_Akgandzia ne tik būtų užblokuotas, bet ir turėtų gauti FULLBAN, tad Bruno turėjo pasirinkti kitokį, ne visai teisingą sprendimą..

 

Šio papeikimo tikslas yra apeliuoti netinkamą, šališką Bruno_Fernandes sprendimą bei sulaukti visos šios situacijos dekonstravimo ir iš Rido pusės.

 

 

  1. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?:

 

https://forumas.rls.lt/topic/82933-babidis/

https://forumas.rls.lt/topic/82930-nu-tu-cia-mafijozas-ft-ernis-mafas/

 

Pavyzdys, kad istorijoje yra tokių situacijų, kai priimami įrodymai net ir praėjus 24 valandoms ir dėl to nedaroma didelės problemos, čyteris vis tiek būna tinkamai nubaustas, nes paprasčiausiai juk čytinimas pažeidžia žaidimo taisykles.

https://forumas.rls.lt/topic/71253-anoniminis-papeikimas-tpaba_akgandzia/

  • Patinka 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

32 minutes ago, Ridas parašė:

Svarbu atkreipti dėmesį, kad filmuke (https://forumas.rls.lt/topic/82933-babidis/), kuris dar iki šiol yra viešai publikuojamas projekto forume, filmukų skiltyje,

Svarbu atkreipti dėmesį, jog filmuką šiandien ryte jau paslėpiau, todėl jis nebėra matomas filmukų skiltyje. Kitą kartą patariu faktus pasitikrinti prieš juos skelbiant.(:

  • Cha Cha 1
  • Pasimetęs (-usi) 2
  • Nepatinka 4

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveikas, anonime V.

 

Pagaliau galiu atsakyti į papeikimą, kadangi įvedėme naujas taisykles.

 

On 2021-03-19 at 21:32, Ridas parašė:

komandos narys yra šališkas ir apmaudu, bet netinkantis tokioms pareigoms.

Tik noriu pabrėžti, kad sprendimas buvo priimtas visos komandos. Na, bet jo aš atsakinėju į čyterių skiltį, todėl visą atsakomybę atitenka man..

 

Sprendimas buvo pasiremtas šiomis dvejomis taisyklėmis:

  • Įrodymus dėl čyterio galima kelti 24h bėgyje nuo įrodymo padarymo. Praėjus 24 valandom - įrodymai nebegalioja.
  • Draudžiama kelti redaguotas nuotraukas / video (nebent sulėtinta).

Žinau, kad būna situacijų, jog remtis taisyklėmis yra nekompetetinga, todėl su komanda įvedėme naujas. Prieš įkė.limą į čyterius jų nebuvo, todėl nenorėjome prieštarauti DVEJOMIS, vos ne pagrindinėmis čyterių skilties taisyklėmis.

 

On 2021-03-19 at 21:32, Ridas parašė:

Svarbu atkreipti dėmesį, kad filmuke (https://forumas.rls.lt/topic/82933-babidis/), kuris dar iki šiol yra viešai publikuojamas projekto forume, filmukų skiltyje, aiškiai demonstruojamos nelegalios programos (wallhack). UŽ TAI TURI BŪTI SPRENDIAMA BAUSMĖ NE TIK ŽAIDIME, BET IR FORUME, skiriant užblokavimą arba bent jau atitinkamą skaičių forumo įspėjimų (ar visgi į projekto forumą kelt filmukus čytinant tame pačiame serveryje viskas cool čia pagal forumo moderatorius ir administraciją?).

Filmukas buvo paslėptas jau prieš tau parašant papeikimą, o nuo šiol ne tik bus paslėpiamas filmukas, bet ir jo autorius susilauks neterminuoto blokavimo, bei forumo įspėjimo.

Plačiau:

zX2NfHM.png

t5j1WC0.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Patinka 4
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Dar viena situacija, kuri reikalavo daug diskusijų. Šiuo atveju, komandos nariai taikė 24 valandų trukmės limitą įrodymams nuo jų padarymo laiko, o kadangi Tpabos vaizdo įraše laiko nesimatė (dėl ko neaišku, kada vaizdo įrašas buvo filmuotas), dėl to pasirinko šio žaidėjo neblokuoti. Tikrai tai nėra pateisinimas tokių vaizdo įraše matomų veiksmų, todėl komanda įvedė naują taisyklė, o naujos taisyklės taikyti negalima atgaline data, dėl to sprendimas buvo priimtas toks. Pasinaudojo taisyklių spraga, kitaip tariant.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.