Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Nubikas_Valdovas

Peikiu Nojus Shadow

Recommended Posts

  1. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: @Nojus_Shadow
  2. Peikiamo komandos nario pareigos?: PP
  3. Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Buvau apšaudytas ir nužudytas žaidėju ne vieną karta, bet man juos nušovus iškarto gavau jail'ą nuo Nojaus, kuris neišsiaiškinęs situacijos, netinkamai uždėjo bausmę. Tuolabiau man iššokus iš mašinos žaidėjas pirmas pradėjo šaudyti.
  4. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?: https://streamable.com/oz5jqn https://imgur.com/a/HrrLQyn
  • Patinka 1
  • Cha Cha 3
  • Nepatinka 5

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Labas. Įkalinimas buvo skirtas dėl to, nes gavus nusiskundimų dėl tavęs ir prašymų pastebėt, pamačiau vaizdą, kaip tu sušaudei 2 žaidėjus, ankstesnio tavo važinėjimo nestebėjau, todėl nemačiau, kaip tave šaudė kiti, nes jokių prašymų iš niekieno pusės nebuvo. Turiu reikiamus įrodymus, bet pats pateikei video, kaip juos abu sušaudei, todėl nematau reikalo to pačio dalyko kelt, bet jeigu video ištrinsi ar paslėpsi - įrodymus galėsiu įkelt. Kalbant apie tavo įrodymus, jie yra netinkami įkalinti bent kurį žaidėją, kadangi taisyklė (gali rasti žemiau) to neleidžia. Įrodymuose matosi tik kaip į tave šaudo Dovis_Cold (GALIMAI, nėra /hitreg, matosi tik link tavęs nukreiptas ginklas) ir aiškiai šaudo San_Aivaras. Jeigu taisyklėje matai kažką, ko aš nepastebiu - galim tęsti diskusiją.

 

Masinis (bent 2 žaidėjų) šaudymas į žaidėjus (išimtis taikoma mafijoms, gaujoms, teisėsaugai, apsaugai. Už šaudymą į juos įkalinti žaidėją draudžiama). Jei šaudoma į mašiną, kurioje yra bent du žaidėjai, bausti taip pat galima. Taip pat galima įkalinti, jeigu tas pats žaidėjas sušaudomas bent 2 kartus iš eilės  - 60 min.

  • Patinka 6

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Nojus tvarkingais argumentais atsakė į papeikime nurodytus teiginius. Svarbu paminėti, kad žaidime susiduriant su masiniu apšaudymu, apie tai reikia pranešti administratoriams, o turėdamas vaizdinės medžiagos, ją gali siųsti ir taip tik palengvinsi situaciją, Sėkmės!

  • Patinka 1
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.