Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Egis_Nike

Simas_Rexxas EPISODE TWO

Recommended Posts

  1. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: Simas_Rexxas
  2. Peikiamo komandos nario pareigos?: Direktorių Priežiūra
  3. Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Melavimas ir įžeidimai į žaidėjų pusę, labai negražus poelgis iš komandos nario, kuris turėtų rodyti pavyzdį kitiems.
  4. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?:  Neveltui tikriausiai pirmame papeikime parašiau episode one ;ddddddd

 

X8TSIoh.png

Direktorių prižiūrėtojas mini, jog man trūksta smegenų ląstelių, labai įžeidžiantis sakinys man, taip pat norėčiau, jog už tai šis forumo vartotojas gautų forumo įspėjimą :) 

 

vSyOVsg.png

Apie mano blistą nei žodžio, labai negražu meluoti, Simai ;) Deja, bet sugebėjau atrasti įrodymus, kuriuose matosi, jog buvau įrašytas į grubių pažeidėjų sąrašą iškart po palikto pavaduotojaus posto, tad sąrašas tikrai buvo redaguotas ne tik dėl Vakario :) 

vN5Nu6p.png

SOE0i0w.png

yo autoritetas tikrai, o kaip ir minėjau praeitam papeikime tai savo veiksmus tikrai suprantu ir žinau kokios jų pasekmės bus ;) o tu kaip matau tikrai ne, tad brain cells trukūmas šį kart tik pas tave :P 

  • Patinka 12

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Ką žinau būnant DP ir taip vadint kitus žmones visai jų nepažįstant yra neetiška bei parodo didžiulį ego. Rex tryna flex but he isnt wearing no durex during sex

  • Liūdnas (-a) 1
  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Keisčiausia yra tai, jog Džioraldui visiškai neaktualu, jog komandos narys viešai, KOMANDOS NARIUI skirtame papeikime, kuriame turi santūriai ir adekvačiai argumentuot į iškilusią problemą, tačiau ką gi mes matom, o matom tai, jog KOMANDOS NARIUI, visiškai poxui ne papeikimas, bet čiūvakas, kuris jam jį parašė. 
 

Kodėl poxui? Nesvarbu, ar tai žmogus parašęs tau papeikimą, ar žmogus, kuriam jauti neapykantą dėl savo asmeninių problemų, ar tai jobanas taxistas minding his own business, kokį pagrindą komandos narys turi įžeidinėt serverio žaidėją? Ir tai nėra tai, jog žmogus visiškai naujas šiame projekte, čia tiesiog supistas common sense, jog būdamas komandos nariu, privalai gerbt ir rodyt pavyzdį bet kokioje situacijoje, ar tai papeikimas TAU, ar tai anketa į direktoriaus postą. Tai nėra toleruotina ir bent jau už viešus įžeidimus Džioraldas turėjo skirti įspėjimą. Neskirti įspėjimo, tai tas pats, kas paglostyt 4 metų vaikui galvą rėkiantį maxėj, jog nenuperki jam jobano čiupačiupso ir pasakyt, jog daugiau taip nedarytų, nes paglostysiu vėl.  Anokia tai pamoka neskirt įspėjimo, priešingai, įspėjimas būtų pamoka ir galbūt čiūvakas susiprastų, kad jo, negerai aš čia padariau, reik taisyt padėtį, jog negaučiau kito įspėjimo.

Redaguota . Redagavo Džioraldas_Golden
Aktualu, už tai Simonui buvo skirta įspėjimas, su pačiu situacija buvo aptarta.
  • Patinka 16
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Apart to, kad reikėjo atskiro priminimo už įžeidimus, man keisčiausia, kad padaryta reali, ir gan grubi, klaida, bet pasekmė tokia, jog "Simonui tai bus gera pamoka". 

 

Direktorių rinkimas yra realiai pagrindinė šios pareigybės atsakomybė, tad į tokį dalyką turi būti žiūrima atsakingai. Tikrai būna kuriozinių situacijų, kuomet reikia priimti nestandartinius sprendimus, nes faktiškai kitos išeities nėra (lol romanas pd drk), bet tokiu atveju situacijos būna išdiskutuojamos, vertinamos, tai nebūna vieno asmens sprendimas. Dabar žmogus bliste buvo (nu aišku trumpam, gi reik išbraukt, kad direktorių duot), bet paskiriant direktorių žmogus dingo iš blisto ir tiek. Analogišką situaciją turėjau ir aš, kai pasitikėjau Jack Marozy ir išėmiau iš blisto duodamas direktorių (kaip žinia, pasišiko). Už tai gavau komandos nario įspėjimą, dar iš tavęs, Džioraldai. Skirtumas tas, kad ten kandidatūra buvo rimta, o ne paprikolinimui, nors kandidatas ir pavedė, su žmogumi buvo kalbėta ir juo pasitikėta. O čia, analogiškai sužaista su blistais, dar su Egidijum dialogo nevyko, tiesiog išbraukė ir tiek. Keista, kad jei mano situacija su Jack Marozy buvo verta įspėjimo, kur kandidatūra nebuvo ant durniaus, su kandidatu buvo dialogas, šis pažeidimas nėra. 

 

Simas ne tik neatsakingai išrinko direktorių, kas ir šiaip jau pamina pagrindinę DP funkciją, bet tuo pačiu ir su blistais sužaidė, už ką analogiškai, drįsčiau sakyti mažiau kuriozinėj situacijoj, gavau įspėjimą, o tuo pačiu teigta, kad nieko su blistais nedaryta, buvo tik Vakario blisto panaikinimas, ką paneigė Egidijaus pateikta nuotrauka. 

 

Žmogus paskirtas į jaunesnio DP pareigas, tačiau ar tai reiškia, kad reikia jį saugoti nuo bet kokių atsakomybių dėl veiksmų? Tiesiog jeigu žmogus pasišiko (o šita situacija, bent mano akim, parodė nekompetencijos lygį priimti sprendimus, kas yra būtina DP), tai reikėtų bent jau už tai prisiimti atsakomybę, o ne ieškot kaltų, o po to prisidengti pagr. administracijos "stogu", kuri neaišku kodėl bijo bausti komandos narį už klaidas, o dėl įžeidimų ir atskiro primimimo iš Tpabos prireikė. Keista ir tiek. 

Redaguota . Redagavo Alan_Paradox
  • Patinka 7
  • Dėkingas (-a) 1
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Pirmiausiai tai turėčiau atsiprašyti pats už pažeidimų fiksavimą temoje kiek vėliau nei buvo pateiktas atsakymas į papeikimą - taip sukėliau papildomų klausimų bei abejonių. Simonas buvo įspėtas komandos nario įspėjimu.

 

Situacija, su kuria susiduria visi nauji projekto komandos nariai ar bendrai žmonės, kurie patiria kritikos.

Kiekvieno komandos nario siekiamybė yra reprezentatyvumas, todėl net ir kritikos (šiuo atveju - net argumentuotos kritikos atveju) šis turi išlikti ramus bei savo teiginius dėstyti tvarkingai, vengiant bet kokių į kritikuojantį nukreiptų žodžių. Ačiū Alanui už jo komentarus dėl situacijos - pastebėjimai taip pat buvo naudingi. Esu atsakingas už direktorių prižiūrėtojų darbą, todėl sieksiu, kad tokių situacijų nepasikartotų ir direktorių rinkimai vyktų kokybiškai. 

  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.