Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Egis_Nike

Simas_Rexxas EPISODE THREE

Recommended Posts

  1. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: Simas_Rexxas
  2. Peikiamo komandos nario pareigos?: Direktorių Priežiūra
  3. Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Visiškai netinkamas atsakymas į papeikimą, taisyklių nežinojimas.
  4. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?:  

 

Vakaris_Ninja Policijos Departamento direktorius gavo anoniminį papeikimą dėl BTT pažeidimų, bet Simas jį atmetė, nors įrodymuose puikiai matomas pažeidimas. https://streamable.com/jykdfh Link video galo matome kaip Vakaris surakina bėglį, įsodina į transporto priemonę ir ją išteleportuoja. Bet Simas šioje situacijoje nieko blogo neįžvelgė ir neįspėjo direktoriaus, tad gal pats tada prisiima šią atsakomybę. :) 3I0n6ym.png

Šioje situacijoje buvo puikiai matomas BTT 46punkto pažeidimas. 

 

7IHpdM8.png

Žaidėjas parašęs papeikimą pats pažymėjo, kad Vakaris panaudojo /tp su bėgliu viduje, bet nei žodžio apie šį teleportą ir jokio įspėjimo iš Simo , eilinė klaida iš mūsų direktorių prižiūrėtojaus pusės. 

Redaguota . Redagavo Egis_Nike
  • Patinka 14
  • Dėkingas (-a) 4
  • Cha Cha 1
  • Pasimetęs (-usi) 5

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Labas. Egidijau.

Šį Vakario pažeidimą, naudojant /tp esant bėgliui mašinoje, traktavau kaip gana smulkų, kadangi darant /tp nesutaupė daug laiko (nes greičiausiai atsidūrė /tpsf, o atstumas iki artimiausio komisariato yra net gi didesnis). Taip, pilnai sutinku, kad mano sprendimas buvo nestandartinis, tačiau nematau realios naudos registruojant šį pažeidimą registre. Su Vakariu kalbėjomės, jis pats suprato bei paaiškino vietas, kuriose suklydo. Iš klaidų yra mokomasi, pilnai suprantamas bei žmogiškas dalykas, kuris bet kuriuo atveju gali pasitaikyti praktikoje.

Nemanau, kad padariau didelį nusižengimą, šiais savo veiksmais, bei jokiais būdais nebandau gint Vakario bei pilnai pateisint galimai tiek jo, tiek mano padarytas klaidas.

Redaguota . Redagavo Simas_Rexxas
Mano noras darbus vykdyti ne vien įrašant į pažeidimų registrus, bet ir išmokti analizuoti padarytas klaidas, įgauti svarių pamokų.
  • Patinka 2
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kokį kosmosą čia skiedi, nemanai, kad ta taisyklė apibrėžia ne tik laiko sutaupymą, bet ir pozicijos pakeitimą? Vakaris buvo su 10HP, galėjo mirti po kulkos. Iš kokių klaidų jis pasimokys jeigu nėra jokių pasekmių už tą klaidą kuri buvo ganėtinai grubi kaip ir tavoji šiuo atveju. Ne itin objektyviai pareiškei - "Nemanau, kad padariau didelį nusižengimą, šiais savo veiksmais", net neabejoju, kad kiti skaitantys šį papeikimą nesutiktų su šia nekuklia tavo nuomone.

Redaguota . Redagavo Smith_Juozas
  • Patinka 4
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Papeikimo autoriaus pastebėjimas dėl klaidos vertinant Policijos Departamento direktoriui Vakariui skirtą papeikimą - teisingas. Vakaris atsakydamas į jam skirtą papeikimą teisingai atkreipė dėmesį, kad jis turi galimybę vairuoti ne darbo transportą darbui, bėglių vežimui ir t.t, tačiau tikrai nėra pažymėta, jog galima valdžios atstovui su bėgliu teleportuotis. Simonas to tinkamai neįvertino. 

 

Jaučiu ir asmeninę atsakomybę šioje vietoje, kadangi galbūt tikrai per mažai dėmesio skiriu Simono asmeniniam tobulėjimui tinkamai vertinti situacijas, dėl ko per neapdairumą įvyksta tai, kas įvyksta. Įsipareigoju pats, šalia Rekso, įvertinti visus direktoriams ir/ar pavaduotojams skirtus papeikimus. 

 

Suprantu, kad peikti yra smagu, iš papeikimų kurti serialus yra smagu - visais laikais taip būdavo. Visi komandos nariai yra susidūrę su panašiais sunkumais, klaidomis, tačiau žaidėjai geranoriškai padėdavo asmeniškai išsiųsdami pastabas. Tačiau galimybės peikti, žinoma, niekas neatima - tik viskas remiasi į supratingumą.

  • Patinka 3
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.