Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Ray_Allen

Ginklai

M?  

29 balsai

  1. 1. 1. Kaip manote?



Recommended Posts

  1. Vardas_Pavardė serveryje: Ray_Allen
  2. Pasiūlymo aprašymas: Apačioj viską
  3. Pasiūlymo nauda serveriui: Galimai kažkiek sumažės ginklų buginimas. 
  4. Vaizdinė medžiaga arba nuotrauka(/os): nėr

 

Žodžiu serveryje dabar vyksta dažnai ginklų buginimas. Dėl to pykstama ant valdžios, žaidėjai gauna banus ir pnš, mafijoms trūksta ginklų, sandėliai mažai gamina kulkų. Tai siūlau kažką padaryti su daiktais gaunamais iš konteinerių. Į sistemą įdėti gaunamas iš konteinerio pirštines, batus, pompas kas ten dar yra ir iš jų leisti gaminti ginklų dalis ar kažką tokio. Su turimais įrankiais ir ginklų dalimis leisti pagaminti kažkokį tai kiekį ginklų. Nu tipo puse sistemos yra padaryta, tereikia pridėti pora vietų kur gaminti ginklus. Sukurti komanda /ginklugamyba ar kažką tokio, taip pat kaip ir /narkotikugamyba. Sandėlius nurenki, gauni +2k dgl, +3k ak. Išnaudojama per 1-2 rushus. Faktas, kad galima prašyti DP, 4lvl pagalbos ties ginklais, bet to neturėtų būti jei nori, kad vyktų sklandus žaidimas. Taip pat sumažės ginklų buginimas, nes neturėdami ką veikti žmonės, galės pagaminti šiek tiek ginklų. Galimai bus taip pat kaip ir dabar su chemikalais ir įrankiais, kad mažai kas begamina kokainą. Nu bet jo dabar yra labai daug, nes kas netingėjo iš sandėlių prisirinko. Žodžiu pasiūlymas toks, kad leisti iš daiktų, randamų konteineryje, gaminti ginklų dalis. Dalis jungti su įrankiais ir gauti ginklų. 

 

Serveris vėl gan ilgą nemato jokių pasikeitimų. Scripterių yra, bet nejudam. Čia nereikia visos sistemos kurt, tik pridėt. Rašykit kodėl už, kodėl prieš. Gal nusišneku, gal ir būtų smagu. 

  • Patinka 10

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Už, tikrai mafijoms bus lengviau ginklų gaut, bei kitiem žaidėjams

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

trv sukurt nauja krovini, padaryt 2 tipus, legalus/nelegalus, teisesaugai legalus, nelegalus mafijoms, kuriuos tssg su komanda /tikrinti gali surast krovinyje, kaip kazkada buvo, atimt is teisesaugos nemokamus ginklus, kurie atsiranda is oro, trv turi privezt i kiekviena baze ginklu, sukurt dp nariams komanda kuri galetu pridet mafijoms/tssg ginklu (jei trv drk nebutu), viskas turim nauja ginklu sistema, papildomo veiksmo trv (vezt ginklu visiems)/mafijoms (saugot krovini nuo tssg kad per veiksma gun butu, atkirtinet furistus kad tssg nepriveztu ginklu)/tssg (prades tikrint daugeli furistu, reikes pagint krovinius, kurie vezami jiems). zinoma kazkas protingas apsiimt su detalem aprasyt turi, nes cia tik pamastymai.

  • Patinka 11

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Ačiū už pasiūlymą. Kas liečia ginklų sistemą, tai diskutuojama apie naujus ginklų krovinius kartu su būsimu TRV darbo atnaujinimu arba suteikti galimybę patiems žaidėjams ginklus gamintis. Kuris variantas geresnis - pasakyti negaliu - galbūt kils kitokių minčių, bet pokyčių tikrai bus.

  • Patinka 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.