Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Feat_Thompson

Eimantas Oho

Recommended Posts

  1. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: Eimantas Oho
  2. Peikiamo komandos nario pareigos?: Projekto prižiūrėtojas [ atsakingas už 4 lygio administratorius ]
  3. Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Gal net ir nešališkumas, pareigų neatlikimas.
  4. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?: 

 

Nerašinėsiu čia litanijų, tiesiog pasakysiu viską tiesiai ir aiškiai. Manau daug kas serveryje nėra patenkinti 4 lygio administratoriaus darbo atlykimu, bei pačio eimanto. Peržiūrėjau forumą, į administratorius papeikimus atsakytas vienas kitas papeikimas, naujokų emigracijos temą išvis atsakinėja tas žmogus kuris labiau orentuojasi prie čyterių srities ir pačio eimanto vardo ten net nepamatysi : D. 4 lygio administatorių komanda sudaro vos ne visi dirbantys tolimųjų reiso vairuotojais. Viską ką sugeba atlikti 4 lygio administratoriai tai atsakyti į /padmins, bei padaryti /launchbb. 4 lygio administratorių žinios apie čytus realiai lygios 0, nebent air brk skraido : D žaidėjai patys turi medžioti žaidėjus naudojančius čytus. Pažiūrėjus čyterių temas, tiek vvp galima pasakyti, kad patys žaidėjai daugiau pagauna su tais pačiais paprastais adminais, nei 4 lygio administratoriai, Pagrindiniai užblokavimai tai arba relogas : D arba admin komandų piknaudžiavimas. Tiesiog 4 komanda surinkta šūdinai ir apie rimtesnių čytų gaudyma galima pamiršt, beveik visa 4 lygio komanda sudaro trv ir tiesiog visiems px ir tam pačiam Eimantui, Ne pirmas papeikimas jam jau atkeliauja, po papeikimo kažką padaro, praeina savaitę, viskas aprimsta, ir vėl ta pati melodija : D

Redaguota . Redagavo Feat_Thompson
  • Patinka 18
  • Cha Cha 1
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Emigracijos, VVP tikrinimas, admin papeikimai - priklauso man. Sunkesnius čyt atvejus analizuoja Nico, Eimantas dirba tik su IV lygio adminais, darbai yra paskirstyti. Tai, kad forume Eimanto vardas matomas mažiausiai, tai neturėtų reikšt jo pareigų neatlikimą. 
 

Kas liečia IV lygio adminus, manau Eimantas jau pats pasisakys

  • Patinka 4
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kadangi jau ne pirma diena negaunu atsako iš projekto prižiūrėtojo, nematau tikslo marinuoti šio papeikimo ir tiesiog pasidalinsiu savo nuomone. Nesiruošiu medžiokle užsiimt ir laukt pensijos, kol atrašytų į klausimą.

 

 

Kalbant apie patį papeikimą, jis kaip ir beprasmis. Nebūtina būt čytų ekspertu, jog būtum IV lygio administratorius. Tam yra projekto priežiūra. Komanda turi teisę (ir dalis ja tikrai naudojasi) konsultuotis su projekto priežiūra - jie tikrai gali sureaguoti, pasidalinti video medžiaga, kuri jiems patiems yra neaiški ir leisti projekto priežiūrai priimti sprendimą. Dėl tokio papeikimo nei įspėt verta, nei šalint, šiek tiek apie nieką gaunasi viskas. Žinoma, tikrai galima turėti stipresnę IV lygio komandą, ji tikrai nėra ideali, tačiau žmonės stengiasi ir iš daugumos rezultatus, bent šia tema, matau. O apie kitką tai labai aiškiai viską nurodė ir Bws.

 

 

Tačiau žvelgiant plačiau, taip pat atsižvelgiant į tavo senus parašytus papeikimus, vaizdas yra ne idealus. Turime situaciją, kai asmuo susikolioja su kitu projekto žaidėju, ko netoleruoju ir matyt jau mano pačio rašyto papeikime yra aiškus požiūris į komandos narius, kurie ant trijų siuntinėja projekto žaidėjus - nepaisant to, ar žmogus nusipelnęs, ar ne, turi išlikti reprezentatyvumo, o man tuolab nėra smagiau gauti žinutes "Ei, kas čia daros su PP ten ir ten". Taip pat turime situacijų, kai ėjome šnekėtis dėl sunkių rezultatų, dėl X ar Y trūkumo, tačiau tai nesistumia į priekį. Gal jam buvo per sunku išlipti iš komforto zonos, kuri buvo prieš tai, gal aš perspaudžiau, tačiau mano lūkestis buvo rezultatai, kurių aš nepastebėjau. O dabar yra tiesiog nepasiekiamas ir negalima nei aptarti gauto papeikimo bei jo nuomonės į jį tarpusavy, nei išsiaiškinti kas ten buvo iš jo pusės, kad teko koliotis, nei matau pasistūmėjimo į priekį iš jo paties. Jau nuo pradžių buvo iššūkių, jau prieš tai buvo iššūkių, tiesiog netikiu, kad tai keisis artimiausiu metu nei pačio Eimanto iniciatyva, nei man asmeniškai kažką darant - ar spaudžiant, ar kalbant, ar darant ką kito. Turime judėti į priekį.

 

Galų gale tenka priimti sprendimą, kad IV lygio priežiūra yra ne jam. Nėra lyderystės, nėra disciplinos. Aišku, tą sunku įvesti, kai dauguma komandos yra artimos aplinkos žmonės, tačiau ji vistiek turi išlikti. Taip pat ir nėra ugnelės iš Eimanto, nėra noro ir nėra įkvėpimo kažką daryti, judėti į priekį. Tikiu, kad ir jį patį užknisau su spaudimu ir bandymu išspausti tai, ko tiesiog fiziškai neišspausi. Ne pirmas kartas kai viskas taip dingsta ir nėra tikslo visko vilkinti, belieka padėkoti už laiką čia ir palinkėti sėkmės - tikiu, jog Eimantas pats jausis patogiau ne projekto priežiūros sudėtyje.

 

 

Iki kol bus surastas Eimanto pakeitimas, IV lygio administratorių klausimais galite kreiptis į mane, jei esu nepasiekiamas - likusius Projekto Priežiūros narius.

  • Patinka 12
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.