Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
John_Cenaa

Peikiu Ineta_Tiesiog ir Klaudijus_Klaudijuz

Recommended Posts

ANKETA:

 

  1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė):  @Ineta_Tiesiog
  2. Pažeidimo aprašymas: 1. Šaliskumas - jaučiasi per daug suaugusi panelė, kai serveryje deda mute už vieną kartą pasakytą žodį blt, jei žmogus mane bandė apginti ir prašė *keiksmai*, jos pakalikas ponas Klaudijus šoko iš paskos ir dėlioja mutes. Sudeda mute mums, o kai vip chate vienas rašinėja kurwa tai jau mutės nereikia dėti ir apsimeta labai protinga asmenybę.      2. Administratorė jaučiasi labai pasikėlusi ir valdinga, jei tu dirbti furistuose su ja sutarsi ir už blt ar *keiksmai* negausi jokio mute, o jei tik jau kitas žaidėjas inai iškarto mute, o kitiems sako aš įspėjau.     3. Sudėjo mums mute, nes po mutės pasakiau ar inai gerai jaučiasi, ar jai su galva gerai. Taip žmonės ir nebenori žaisi serveryje, kadangi tokie adminai kaip šie du, už menkiausia š, kuri daro visi dalina mutes, žmonėms dingsta motyvacija čia išvis žaisti. O jau kai Povilas į /s rašo vapšie nesamones tai jiems viskas gerai. @Lukas_Monstrčia gal tu pyzdį nudavei, kad savo statistikas keltusi inai, už menkiausius š bausdama. Neveltui kaip vienas sako, jai reikia būti tik toke - Panevežio mielkos.
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/XwkSzUQ

 

 

ANKETA:

 

  1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Klaudijus_Klaudijuz
  2. Pažeidimo aprašymas: Realiai daug net nereikia rašyti, visiškai kaip Ineta, šališkumas, deda mute tiems kurie jam nepatinka, kiti rašinėja kurwa ar į /s nesamones, jam į tai nusispjaut.   2. Deda mutes už blt, px kur visi serve naudoja ir nededa dėl tokios smulkmenos niekas mute. Š darymas su administratoriaus pareigos. 
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/XwkSzUQ

 

 

ČIUHINKITĖS, per tokius kaip jūs ir miršta serveris, nes čia nebegalima pachilint, kažką pasakai iškart bėga savo statistikas keltis. MAKE RLS GREAT AGAIN, be panevežio mielkų ir jos pakalikų!!!

  • Patinka 15
  • Cha Cha 5
  • Pasimetęs (-usi) 2
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Net neturiu žodžiu apibūdint apie šias mutes : D. Elementariausias žaidėjų nekentimas ir bandymas prigauti tokios paprastose vietose. Gerbiamas, Martynas, bendravo ir erzino Inetą visą laiką, gavus šansą už tris raidęs tiesiog prašovė mute : D wtf. Paskui mano mutė už poxui, jūs rimtai? Ant tiek žmogus turi būti susireikšmines, kad už poxui prašaut mute :D::D atsigaukit

  • Patinka 6

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Net nemanau, jog verta kažką atsakinėt... Bet neturiu ką veikt, tai "davai":

 

 " 2. Deda mutes už blt, px kur visi serve naudoja ir nededa dėl tokios smulkmenos niekas mute. Š darymas su administratoriaus pareigos. "

  • Jau ne pirma diena, kai serveryje užkūrėt visišką "balių", atsipūtėt, savo keiksmais, padriku elgesiu.
  • Kabinėjates prie žmonių, tai užkliūva Aladinai, Inetos, aš... Taip, mes tylim kai mus įžeidinėjat iš kairės iš dešinės, nes juk Jūs gudrūs ir apeinat mutes už įžeidimus, todėl gavę progą, nubaudžiam už kitus padarytus veiksmus, net ir menkus. ;) 

"Realiai daug net nereikia rašyti, visiškai kaip Ineta, šališkumas, deda mute tiems kurie jam nepatinka, kiti rašinėja kurwa ar į /s nesamones, jam į tai nusispjaut."

  • Romka - vepezojo ir vertė mums Jūsų pasakytus žodžius, bandė įrodyt tiesą, bet bendrai yra ramus žmogus, todėl atsižvelgus į tai, jo sapaliones paverčiau juokais, nemačiau tikslo mutint.
  • Šališkumas - adminą pirkau pats, pats ir renkuosi ką bausti ko ne, šį kartą pasirinkau bausti dėl aukščiau paminėtų faktorių.
  • Dėl /s nesąmonių, dėl Jūsų bereikšmio flood pražiūrėjau ir net nekreipiau dėmesio.
  • O kalbant apie šališkumą - tik primenu, jog esi IV adminas  ir užmutinti Povilą ar kažką  -  galėjai bei turėjai pats. Ai ir be mūsų buvo da keli adminai, ką jie veikė, nesu multitaskeris aš...

 

"ČIUHINKITĖS, per tokius kaip jūs ir miršta serveris, nes čia nebegalima pachilint, kažką pasakai iškart bėga savo statistikas keltis. MAKE RLS GREAT AGAIN, be panevežio mielkų ir jos pakalikų!!!"

  • Jezau, a kam taip ryškiai? - Ne akli matom. Nežinau nuo ko bėgčiau iš servo, nuo ištiso nesąmonių darymo ir pizdėlinimo iš kas antro žmogaus ar dėl kelių mute už "*keiksmai*" "*keiksmai*" :)  

 

Patika man šits bajeris... Pažiūrėkit į savo elgesį ir veiksmus servery ir tik tada pulkit rašyt papeikimus. 

 

Ramaus vakaro ir ramaus ryto.

 

 

 

Redaguota . Redagavo Klaudijus_Klaudijuz
  • Patinka 3
  • Nepatinka 9

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

2 minutes ago, Klaudijus_Klaudijuz parašė:

Šališkumas - adminą pirkau pats, pats ir renkuosi ką bausti ko ne, šį kartą pasirinkau bausti dėl aukščiau paminėtų faktorių.

pac gawau ppk uz tai kad uzmutinau tik 1 is keliu kurie keikes taip kad nepizdelink apie pirkima

  • Liūdnas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

To ir laukiau... let's go >>>

 

Pilnai neatsakysiu į papeikimą nes nematau prasmės. Grynai daugiau nei puse tavo parašyto papeikimo tikslas yra įžeisti mane, tai...nesigilinsim ;D 

 

 Tavo mutehttps://imgur.com/a/bBGfrzT Taip tai yra už žodį ,,blt". Gal tu tai ir nematai kaip keiksmažodžio, bet aš matau, so here we are.

 

Povilo situacija- Gal čia ir mano kaltė, kad nemutinau, bet žmogus katik nusipirkęs adminą, gal ir nelabai žinojo, kad negalima /s naudoti tokiom paskirtim, tad buvo pespėtas  https://imgur.com/a/gjQSUSX

 

 ,

40 minutes ago, John_Cenaa parašė:

jei tu dirbti furistuose su ja sutarsi ir už blt ar *keiksmai* negausi jokio mute, o jei tik jau kitas žaidėjas inai iškarto mute, o kitiems sako aš įspėjau.

Klysti bičiuli, labai labai klysti. Mano firmoje darbuotojai gauna bausmes už keiksmažodžius racijoje ar bendrajame lange. 

 

40 minutes ago, John_Cenaa parašė:

Taip žmonės ir nebenori žaisi serveryje, kadangi tokie adminai kaip šie du, už menkiausia š, kuri daro visi dalina mutes, žmonėms dingsta motyvacija čia išvis žaisti. 

Jau geriau taikyt bausmes ir neleist įsijaust žmonėm daryt serve ką nori, nei būt tavim ir nejaust ribų net ir su 4 lygio administratorius pareigomis.

  • Patinka 9
  • Nepatinka 11

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 13 valandų, Ineta_Tiesiog parašė:

Povilo situacija- Gal čia ir mano kaltė, kad nemutinau, bet žmogus katik nusipirkęs adminą, gal ir nelabai žinojo, kad negalima /s naudoti tokiom paskirtim, tad buvo pespėtas  https://imgur.com/a/gjQSUSX

Sori, kad cia isikisiu vyrai ir moterys, tačiau ar tu rimtai galvoji, kad tavo tokie atmazai ir panasiai suveiks? Žmogus yra serveryje senbuvis turejas ne viena ne du adminus ir tu kalbi kažką, kad katik nusipirko ir vistiek bet kokiu atveju taisyklių nezinojimas neatleidžia nuo atsakomybės tai šiuo atveju tai ne gal, o ir esi kalta visi yra lygus jeigu vienus perspėji kitų ne tai yra tiesiog šališkumas. 

  • Patinka 5
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 13 valandų, John_Cenaa parašė:

 

 Sudeda mute mums, o kai vip chate vienas rašinėja kurwa tai jau mutės nereikia dėti ir apsimeta labai protinga asmenybę.     

 

Šita galiu pats pritarti, kai tik gavau 4 lygio administratorius pareigas būdavo situacijos, kai vip chatuose kažkas pradeda stumti ant vienas kito, konfliktai ir panašiai ir niekas nemutindavo jeigu saviškiai, pažįstami ir panašiai. Kažkada net klausiu Inetos kodėl nemutinat? Pagal ja kol niekas neatsiuntė įrodymu tol nebūtina mūtinti arba nors jei atsiunčia apsimeti lyg nieko nepamatei.

  • Patinka 1
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Alio rajonas, perdaug įsijautėm. Pirma dalis papeikimo bendrai tokia - "egzistuoja taisyklė draudžianti keiktis, ir ja žmonės laikosi. WTF?????ĄĄĄ!!!!!😡🤬🤯😤". Neesmė, jog vyksta pastovūs įžeidinėjimai, išsipisinėjimas ir provokacijos per visas 3 projekto platformas iš jūsų pusės?

Antra dalis papeikimo - šališkumas. Romka nemanau, kad ir turėjo būti užtildytas. Jis citavo žodį, bandė diskutuot kodėl tai galėtų būti traktuojama kaip nekeiksmažodis. Nematau problemų bandymu argumentuot užtildymą cituojant kitokia žodžio interpretacija, kol tai nėra naudojama su intencija įžeisti/nusikeikti ir apeiti užtildymą. Duraselis - Nors ir sutinku ir stipriai raginu Ineta ir kitus administratorius prieš užtildant žaidėją pirma jį perspėti, tačiau Duraselis yra senbuvis ir puikiai žino, jog rašymas į /s yra taisyklių pažeidimas. Kitą kartą būk griežtesnė, iškarto užtildyk, Ineta. Žodinis įspėjimas.

 

John_Cenaa - Tavo ir Inetos pareigos buvo lygiai tokios pačios, serverio prižiūrėtojai. Viena iš jūsų atsakomybių - palaikyti tvarką. Parašei jai papeikimą, jog to nedaro, nors pats to padaryti taip pat nesugebi. Negana to, vos tik tau ar kam kitam Ineta ar Klaudijus skiria mute, iškarto per visur rašinėji kaip trylikametis "nuo kada *keiksmai* ne keiksmažodis⁉️🆘🤬🤬", "nuo kada tai įžeidimas⁉️😩😩", "jie zlugdo servery‼️‼️😑😫". Alio rajonas, nepamirštam ką patys darom, ir perdaug nesusireikšminam kai gaunam atsaką. Visas šitas beef'as tik parodė, jog tu nesi tinkamas žmogus būti serverio prižiūrėtojas. Žaidėjų įžeidinėjimas, pareigų neatlikimas, prastos statistikos, galų gale blokavimas norint pakenkt, o ne tam, jog palaikyti tvarką. Jeigu šią savaitę rengei kokius nors eventus už kuriuos nori gauti kompensaciją, susisiek asmeniškai.

 

Tema rakinama, dw rajonas.

  • Patinka 14
  • Dėkingas (-a) 1
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.