Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Alan_Paradox

Anoniminiai papeikimai: Aivaras_Slavik ir Invision_Power

Recommended Posts

Autoriams: Metu jūsų papeikimus abu į vieną temą, nes vistiek apie tą patį kalbat beveik.


1.       Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: @Aivaras_Slavik @Invision_Power

2.       Peikiamo komandos nario pareigos?: DP

3.       Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Neatsakingumas,šališkumas,Apsileidimas

4.       Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?: Einam prie tikslo ,DP nariai neadekvatus,neatsakingi,šališki ir apsileide. Tai pirmas atvejis  Feat_Thompson,taxi pavaduotojas jau nuo 03.29( https://imgur.com/a/8GUacld ) spėjo gauti du blokavimus už čytinimus kurie buvo patvirtinti https://imgur.com/a/XjOqWp7 , Tai eikime prie tikslo,featas nebuvo įrašytas į joki blistą,kai čytino valdžioje du kartus, firma nebuvo nubausta, nėra jokio įrašo registre https://imgur.com/a/CWvyNtE , tai galima sakyti ,kad DP nariai nevykdo savo darbo tiesiogiai yra apsileidę, neatsakingi arba šališki, kadangi buvo priimti tokie akivaizdžiai vienašališki sprendimai, antras atvejis kaip ir pirmas žaidėjas gavo blokavimą, nebuvo įrašytas į blista sėdi šiuo momentu darbe su pakvietimu https://imgur.com/a/bvUHRrt dėl darbo informacija gali pasižiūrėti aukštesnes instancijos RLS_ADMIN, tai mano nuomone pasikartojantys atvejai ir DP nariai į tai nežiūri rimtai, apleido savo pareigas ,niekas prie jų nelysdavo ir viskas. Žaidėjai yra neįrašomi į blistus ,vienas DP realiai yra bybydejas(invision)ant servo ir ant pareigų dažniau serve pamatysim šerną andrių nei gerbiamąjį DP,o ponas slavikas ateina į servą krovinių patampyt ir papletkint su TRV,visiskai yra apleistos pareigos,vvp net nežiurima žaidėjai nenubaudžiami, duok dieve kažkas informuos juos gal įrašys po savaites jei nepamirš.

 

 

 

 

Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: @Invision_Power @Aivaras_Slavik

Peikiamo komandos nario pareigos?: DP

Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Darbų nevykdymas ,apsileidimas ,neatsakingumas

Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?: Du DP nariai turėtu pakankamai lengvai susitvarkyti su jiems duotomis pareigomis ,tačiau susitinkame čia, abu tolygiai apsileidę, eilinis DP papeikimas susijęs su žaidėjais rcon blokavime(šiuo atveju nebe),tai visu pirma žaidėjai kurie esa rcon blokavime nėra įrašyti i darbų b-listus tuo labiau į valdžios b-listus(prie šios dalies dar sugrįšime nesijaudinkit),štai ir pasireiškia šių komandos narių kompetencija, negebėjimas įrašyti rconiniu į blistus , tuolab kai buvo iškelta tema aptarianti rconinius  žaidėjus, ju padarytus nusižengimus

  • Pasimetęs (-usi) 1
  • Liūdnas (-a) 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Aš nesuprantu ką tu vartojas ir kada atsikėlei iš po žiemos miego ;D. Pirmas blokavimas - gavau už darbų ir direktorių blista susimokėt 1 milijoną, kodėl tiek mažai? Nes įnešiau į serverį tuo metu daugiau naudos nei tam serveriui kenkiau ( prižiūrėdavau serverio grobimus ). Antras blokavimas - visi iš to blokavimo juokėmes ir taip pat buvo paskirtos bausmės. Lee gavo 2 pažeidimų registrus vien per mane, bet tuos pažeidimų registrus DP ištrynė dėl mums parašytų pagyrimų ir rodytų pastangų. O dėl detalesnių detalių kurias mes aptarinėjom su DP dėl blokavimų - jei norės jie patys pasakys.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Pirmasis papeikimas: Dažniausiai užblokuoti žmonės už čytinimą būna pašalinami iš darbo ir įrašyti į VDB, tačiau Feat'o situacija buvo kitokia, tačiau nebuvo šališkais veiksmais apeita. Turiu omeny, jog po gauto užblokavimo buvo uždėtas išsipirkimas, Feat'as išsipirko ir jokių papildomų problemų nesukėlė, apart šio papeikimo, kurio autorius matomai nori įgelt taksistams, bet čia ne apie tai. Antrąjį atvejį Aivaras pilnai pakomentavo ir neturiu prie ko prikibt. 

 

Dėl apsileidimo, Aivaras savo pareigas atlieka gerai ir kokybiškai, o dėl Invision'o 2RjkSkW.png

Todėl, pastebint tolimesnius apsileidimus, galit kreiptis, bet dabar administracijai buvo pranešta ir už tai baust negalime.

 

Antrasis papeikimas: Kodėl išsipirkus iš rcon'o asmuo dar papildomai turėtų būt darbų blist'e? Susimokėti realius eurus ir dirbt kelių prižiūrėtoju, (su visa pagarba Krejziui) bet nu manau visiems suprantama, kad tai yra didžiausia nesąmonė ;D

 

Abu papeikimai atmesti ir komandos nariai baudžiami nebus.

  • Patinka 3
  • Dėkingas (-a) 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.