Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Vikarijus_Finger

Peikiu Mafioz_Elpatrone

Recommended Posts

Anketa

  1. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: @Mafioz_Elpatrone
  2. Peikiamo komandos nario pareigos?: Projekto prižiūrėtojas
  3. Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Ryškūs kompetencijos trūkumai dirbti projekto komandoje, šališkumas, visiškai neatsakingas požiūris į pareigas, piktnaudžiavimas turimomis privilegijomis.
  4. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?:

 

Už čytinimą užblokuoti du žaidėjai, t.y. Migle_Tam ir Lays_Chips. Užblokavimai iškarto patvirtinti jo paties. Akivaizdu, kad komandos nario pateiktuose įrodymuose absoliučiai jokio čytinimo nėra. Parašius į chat ar tai paspovus kažkokią raidę galbūt milisekundei nusitraukia gulėjimo animacija, tačiau jau seniausiai yra padaryta, kad „liko gyventi“ būsenos apeiti nebėra įmanoma (žaidėjas lieka visiškai toje pozicijoje, kokioje ir buvo, absoliučiai jokios naudos absoliučiai jokioj situacijoj negauna, seniausiai už tai nebėra blokuojama, nei buginimas, nei tuo labiau čytinimas). Projekto prižiūrėtojas atsakingas už banų tikrinimą, manau ir pats supranta, kad jokio čytinimo čia tikrai nėra.

 

Susidaro stiprus įspūdis, kad komandos narys žaidėjus blokuoja pagal tai, kiek juos mėgsta. Šiuo atveju, užblokuoti asmenys matyt nelabai patiko, tad bandė ieškot vienokio ar kitokio preteksto, iškarto užblokavo ir pats be abejonių patvirtino.

 

9Egmolg.png

 

Kviečiu panagrinėti Mafioz įkeltus įrodymus, kuriuose kažkokiais būdais projekto prižiūrėtojas įžiūrėjo čytinimą:

Įrodymai už Lays_Chips blokavimą - https://streamable.com/ii6dr2

Įrodymai už Migle_Tam blokavimą - https://streamable.com/u2gv9s

 

Redaguota . Redagavo Vikarijus_Finger
  • Patinka 6
  • Dėkingas (-a) 2
  • Cha Cha 3
  • Pasimetęs (-usi) 1
  • Liūdnas (-a) 1
  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveikas, ačiū už pirma papeikimą, daug ko parašyti neturiu, nes jis yra bereikšmis, siūlau nerašyti nesąmonių jei neišmanai tokiuose dalykuose. Gyventi liko gulėjimo animacijos niekaip neįmanoma apeiti, nebent įsikelti failą pavadinimu 2in1.cs, kuris leidžia nutraukti bet kurias animacijas, paspaudus R raide su šiuo skriptu turi pora sekundžių judėti, sakai kad senai nėra už tai blokuojama? Štai porą pavyzdžių

 

https://prnt.sc/DivTJbhUNNoZ https://streamable.com/bzjj4g

visuose šiuose įrodymuose matosi to pačio skripto naudojimas, ir visi žaidėjau buvo užblokuoti, jei tau to neužtenka štai įkeliu vaizdo įrašą kaip veikia šis skriptas visose situacijose (judėjimas gyventi liko, judėjimas su /ant, kritimo žalos bei animacijos išvengimas) iš abiejų pusių.
Mano pov: https://streamable.com/ze2ql1
Čyterio pov: https://streamable.com/xj9ovf https://streamable.com/nygyda https://streamable.com/o1nee2

*EDIT*
Abu blokavimus patvirtinau nes buvau 100% įsitikinęs, jei nesu visu šimtu įsitikinęs, palaukiu kolegų nuomones kaip su Chainsaw_Josh atvejų, kurį atmetė Lukas_Monstr

Redaguota . Redagavo Mafioz_Elpatrone
  • Patinka 9
  • Pasimetęs (-usi) 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Nėra prasti argumentai, smagu buvo permest akim visą rašliavą. Ar čytinta, ar ne, diskusijų iš manęs tiek, savo poziciją išsakiau, tuo klausimu jau ramiai galėsim laukti atsakymo.

 

Kitas klausimas.

Minėti asmenys už tariamą čytinimą yra užblokuoti, blokavimai yra patvirtinti bei jau yra įrašyti į visų darbų blistą su 1 milijono bei 500 kreditų išsipirkimo kaina. Na, jei čytinta, tai būtent tokios bausmės ir yra taikomos visiems čyteriams - viskas teisingai. Įdomu, ar projekto komandai galioja tas pats?

 

Tavo paties pateiktuose įrodymuose, kairėje matosi, kad naudotas wallhack.

Jau ir esi užblokuotas. Išbandyta įvairiais būdais, objektai ten nepersišviečia ir nick'o nesimato nei įprastai, nei vos atsispawninus žmogui, nei dar kažkaip (nu aš beveik neabejoju, kad tu bandysi kažkokių atmazų dar paieškot, cringe festas bus;D)

RjG4aTt.png

(0:31 sekundė, visą vaizdo įrašą galima pamatyti čia)

 

Klausimas jau Alanui pamąstymui bus. Ar komandos nariai lygūs paprastiems žaidėjams ir taikomos tokios pačios bausmės? Ar bus patvirtintas blokavimas, blist'as į visų darbų sąrašą su tokiu pačiu išsipirkimu - na, kaip ir visiems čyteriams? 09-03d. buvai užblokuotas 24 valandoms už piktnaudžiavimą pareigomis, banas buvo patvirtintas, bet pats vis tiek tyliai buvai atblokuotas gal po pusvalandžio. Dabar turėsim tą patį? Paprastus žaidėjus baudžiam vienaip, o projekto „oligarchiją“ kitaip? Kažkaip įsivaizdavau, kad gal ne tokią projekto komandos viziją Alanas su savimi norėjo atsinešti. Bus įdomu pažiūrėti, jau ilgokai trūko veiksmo šitoj skilty.

 

Redaguota . Redagavo Vikarijus_Finger
  • Patinka 5
  • Cha Cha 6

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

heiters gona heit.
Nebandyk nuversti, neišeis, sampo bugas, užtektų tik to kad koks wallhackas gali būti ant nusitaikymo bindo? Žmogus buvo už manęs o rodė jį apačioje, su customnametags.lua wallhackas neveikia, bet atmazų fiesta nepadės tai įkeliu videką specialiai tau. Rasi dar už kokio šiaudo užsikabint?

https://streamable.com/vkt6ls

F4sbNV9.png
tikiuos nešalinsit <3

  • Patinka 4
  • Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

43 minutes ago, Mafioz_Elpatrone parašė:

heiters gona heit.
Nebandyk nuversti, neišeis, sampo bugas, užtektų tik to kad koks wallhackas gali būti ant nusitaikymo bindo? Žmogus buvo už manęs o rodė jį apačioje, su customnametags.lua wallhackas neveikia, bet atmazų fiesta nepadės tai įkeliu videką specialiai tau. Rasi dar už kokio šiaudo užsikabint?

https://streamable.com/vkt6ls

F4sbNV9.png
tikiuos nešalinsit <3

Ką tu čia sapnuoji.:D Akivaizdžiai žmogus laiptais ateina iš apačios tos vietos kur ir matėsi, bet ne esmė. Nesigauna čia joks sampo bug'as. Kažkas bišk stogą turintis gauna baną - "opa, čia naujas sampo bugas jei ką, viskas čiki". Pratestavus lygiai taip pat kaip bandei tu su Samperiu, be jokių wh ar papildomų programų, nieko panašaus nesigauna jokiais būdais. Tikrai jokie nickai neskraido.:Ddd Nei kitam žmogui, nei man kažko panašaus išvyst nepavyko. Kažkokiais būdais, vis tiek naudojant kažkokius cleo ar dar ką, labai įtikinamai padirbti įrodymai ir tiek. Kaip, jau ne mano žinioms. Tebūnie kai jau mąstys apie sprendimą, gal pasikvies Alanas patį ir norės ir pats gal pamatyt, kaip čia jam parodysi gyvai šitą "bugą" naująjį.:D 

Redaguota . Redagavo Vikarijus_Finger
  • Patinka 2
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Dabar, Vikarijus_Finger parašė:

Ką tu čia sapnuoji.:D Akivaizdžiai žmogus laiptais ateina iš apačios tos vietos kur ir matėsi, bet ne esmė. Nesigauna čia joks sampo bug'as. Kažkas bišk stogą turintis gauna baną - "opa, čia naujas sampo bugas jei ką, viskas čiki". Pratestavus lygiai taip pat kaip bandei tu su Samperiu, be jokių wh ar papildomų programų, nieko panašaus nesigauna jokiais būdais. Tikrai jokie nickai neskraido.:Ddd Nei kitam žmogui, nei man kažko panašaus išvyst nepavyko. Kažkokiais būdais, vis tiek naudojant kažkokius cleo ar dar ką, labai įtikinamai padirbti įrodymai ir tiek. Kaip, jau ne mano žinioms. Tebūnie kai jau mąstys apie sprendimą, gal pasikvies Alanas patį ir norės ir pats pamatyt, kaip čia jam parodysi gyvai šitą "bugą" naująjį.:D 

5KllYqM.png


🙂 kaip gerai kad siukslynei radau pilna vaizdo irasa kuriame matose kaip @Oskaras_Coolstovejo gale uz manes, kaip ir musu testuotam vaizdo irase su Samperiu.

 

  • Patinka 5

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Šiek tiek preliminarus (negalutinis atsakymas), nes Vikarijus sugalvojo pats pabūt pagrindiniu administratoriumi ir pabauduot komandos narius taikant jiems užblokavimus dar be sprendimo ar jų veiksmai teisingi ar ne (nu ir už čytus, kad nekiltų klausimų kodėl unbaninau elką wtf gi wh). Šiek tiek išsklaidysiu abejonių ir pakomentuosiu porą aspektų kad numušt porą šalutinių iškilusių diskusijos subjektų šioje temoje.

 

 

Dėl čytinimo - Vikarijaus užblokavimą atmetu. Pavyko PTB atkartoti situaciją pačiam (nors ir sunkiai, labai specifinė, bet kad nickas kampe pasimatytų tokioj pozicijoj yra įmanoma, su Mafioz'o modinta gal kiek paprasčiau, bet tokia situacija nėra neįmanoma. Žaidėjo nametag'as rodomas yra virš jo galvos, reiškiasi yra įmanoma pagauti tokį kampą (o su dgl spaudinėjant right-click'ą jei kokio extraws neįsirašęs tas vaizdas pašokinėja) galima užgaudyti kampą, kai nametag'o pozicija trumpam įšoktų į kadrą neapimant žaidėjo skino. Jeigu analogiška situacija būtų su kitokiu skinu (pvz PD šerifo su kepure), tada tam kampe būtų ir šiek tiek kepurės tekstūrų pamatyti (todėl normaliai pavyko atkartot tik pakeitus skiną).

 

Tutorialas kaip tai padaryti patiems su stockine GTA: nueinat į jailą, atsistojat taip, kad kitas žaidėjas būtų jums už nugaros (skinas be kepurės), šiek tiek taikinuką dgl nuleidžiat ir right clicką spaudinėjat, galit ir pavaikščiot kad poziciją atitaikyt. Pamatysit, kad nickas gali išlįst kažkur apačioj. Čia net nelabai bugas kaip Mafioz apibūdino, čia tiesiog taip veikia žaidimas trimatėje erdvėje kur nick'as yra kaip objektas, kurio pozicija iš tam tikros perspektyvos papuola į kadrą neparodant žaidėjo skino.

 

 

Kas liečia PP atblokavimą 09-03, tai už neteisingą pareigų atlikimą yra skiriami komandos narių įspėjimai. Toje vietoje paliktas "patvirtintas" užblokavimas tam, kad mažiau klausimų kiltų žmonėm. Taip, žmogus žaidė su komandom, tačiau tokių atvejų, kai neteisingai būdavo naudojamos komandos yra pasitaikę ir anksčiau (kad ir rimčiau, ten kokiais banais išsikalinėt) ir už tai būdavo skiriami komandos nario įspėjimai. Dabar asmuo gavo užblokavimą būdamas komandos nariu, taip - taisyklės pažeistos, bet tai reikštų, kad asmuo serveryje negali atlikti savo darbo 24 valandas. Kreditų nuėmiau lyg būtų 2x atsiblokavęs paprastą užblokavimą (ko nžn ar anksčiau darydavo), bet tiesiog tokia praktika būdavo ir anksčiau.

 

 

Dėl užblokavimo kuris buvo pastaruoju metu (dėl šios situacijos), tai jis tiesiog yra neteisingas. Projekto Prižiūrėtojas atliko savo darbą ir pritaikė bausmes žaidėjams, kuriuos traktavo kaip čytinančius. Jeigu manote, kad tas sprendimas yra neteisingas, turite pilną teisę rašyti skundus, papeikimus (kas ir buvo padaryta), bet vien dėl to, kad PP skiria baną ir jums atrodo, kad tai yra "free", nereiškia, kad galima imti ir blokuoti komandos narius. Tai ne pitknaudžiavimas, kur tiesiog drožia banint iš idėjos, o šioje vietoje asmuo turi ir savo argumentus dėl ko buvo taikytos šios bausmės. Procedūra šiaip ganėtinai elementari. PP priima jūsų akim abejotiną sprendimą -> parašot ppk -> komandos narys atsako -> išsikalbat ir išsidiskutuojat -> pagrindinė administracija priima sprendimą ar tai buvo klaida ir skiria bausmę. Dabar gavosi taip: PP priima jūsų akim abejotiną sprendimą -> pats priimat sprendimą -> papeikimas. Šiek tiek užbėgta įvykiam už akių. Projekto Priežiūros sprendimus vertinti ir už neteisingus veiksmus taikyti nuobaudas yra pagrindinės administracijos atsakomybė.

 

 

 

O dėl Migle_Tam ir Lays_Chips situacijos, apie kurią ir buvo pirminis papeikimas, jeigu iki ryt vakaro nebus daugiau komentarų kuriais dar norės kažkuris iš jūsų pasisakyti, užsiimsiu jos išnagrinėjimu ir pateiksiu papildomą galutinį atsakymą čia. 

  • Patinka 11

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Dėl projekto prižiūrėtojo skirtų nuobaudų Mafioz_Elpatrone pateikė konkrečius argumentus, pavyzdžius ir atskyrė skirtumus nuo Vikarijaus cituojamos situacijos, taip pat pateikti pavyzdžiai kuomet analogiški sprendimai buvo priimti kitose situacijose dėl kurių abejonės neliko. Nors šioje situacijoje tai papildomos žalos nepadarė, tačiau nekeičia fakto, jog blokavimas tinkamas ir neleistinos programos  buvo naudojamos. 

 

Konkrečiai, norėčiau atkreipti dėmesį į tai, kad užblokuoti asmenys atsistodavo ne parašius žinutę, o Lays_Chips atsistodavo arba neparašęs žinutės, arba taip "pasibuginus" animacijai tik neužilgo pasirodo žinutė, kurioje, kaip nekeista, yra "r" raidė - žinutėse kurioje tos raidės nėra, to nematome.

 

 

Vienintelis komentaras yra Mafioz neprofesionalumas, kas nėra verta įspėjimo, tačiau verta pastabos, kad akcentuoti, jog tai nepasikartotų - pateikti įrodymai turėjo pašalinių garsų (kurie tikrai nėra malonūs ausiai, nei mano, nei miegančių žmoniu aplinkui). Pasikartojus, taikysiu įspėjimą. 

 

 

Esminis akcentas - laikykitės normalios tvarkos kvestionuoti komandos narių sprendimus, o ne imkite viską į savo rankas. Šioje situacijoje pažeidimą atliko Vikarijus pritaikęs 24h piktnaudžiavimo bausmę už teisingus sprendimus. Dėl to pažymėsiu @Lukas_Monstr, jeigu norėtųsi pabendrauti su savo komandos nariu dėl impulsyvumo. 

  • Patinka 3
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.