Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Prosto_Eimis

Peikiu Vikarijus_Finger

Recommended Posts

  1. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?:Vikarijus_Finger.
  2. Peikiamo komandos nario pareigos?:5 lygio administratorius jai neklystu.
  3. Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?:Neatlieka savo darbo buvau gaves bana ir krč jis patvirtino kad jis teisingas nors akįvaizdžiai įrodymose mates kad man pingas kilo ir leidos ir mano įrodimuose ne Žilvis_Gang matėse kaip man hp ženkla rode ,nes kaip išeini jo nerodo , bet kadangi man buvo užpingine dė; to jį ir rode tai bėda tokia , kad jis nelabai skaito įrodymus pagarbei Prosto_Eimis :) 
  4. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?O čia irdm ,kad buvo užsibugne :D https://streamable.com/mrj9sh                                                                                                                                                                                                                                                     image.pngčia ss kad jis tikrino :)
Redaguota . Redagavo Prosto_Eimis
  • Patinka 1
  • Cha Cha 4
  • Pasimetęs (-usi) 1
  • Nepatinka 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Labas. Kadangi projekto prižiūrėtojai neturėjo galimybės greitai patikrinti užblokavimą, o sprendimo labai nekantriai laukei ir rašinėjai per visur, patikrinau aš. Vienas konkretus atsakymas, daug diskutuoti nesiruošiu, nes panašu, kad ir pats nebuvai linkęs į diskusijas, iškarto skubėdamas rašyti papeikimus.

 

Kad ping užkilo, yra tavo, o ne pareigūno problema, tad kaip ją išspręsti, turi rūpintis tu. Blokavimas patvirtintas todėl, nes net ir matydamas, kad kampe apačioje rodo ligoninės ženklą, net ir matydamas, kad chat'e rašo, kad pareigūnas tave surakino, vis tiek piktnaudžiauji situacija, ir turėdamas antrankius bandai išvengti bausmės, plauki kuo toliau į vandenyną. Pagal chat matei, kad antrankius turi, o kad užstrigo žaidimas, nereiškia, kad esi dievas ir gali tuo piktnaudžiauti. Tokioj situacijoj sakai teisėsaugininkui, kad užstrigo, gal atrakins ir leis rr padaryt, gal dar kažką, o ne piktnaudžiaudamas bėgi kuo toliau, nes „man užstrigo, tai ne mano problema kad jūs čia mane gaudot ir surakinot, px bėgu toliau:D“

 

Pagarbei Vikarijus_Finger

  • Patinka 7

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Bet tai tu pagalvok ka man daryt atsijungt irgi negaliu nes už tai irgi gali dėt bana kokie man šansai aš net nemačiau kad mane surakino  Ai ir kaip suprantu unbano neįmanoma gaut taip?

 

 

 

Redaguota . Redagavo Prosto_Eimis
  • Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

59 minutes ago, Martynas_Zzm parašė:

Dar siūlyčiau pažiūrėt eimio pingą ir packet loss ; dd;dafdsfd;fg;fd;d;d;d;d;d; @Feat_Thompsonnepadaryk durno sprendimo 

Identiškų blokavimų pasitaikydavo retai, o ypač pastaruoju metu, tad daug pavyzdžių šiai situacijai sunku rasti, bet praktikoje blokavimai, kai žaidėjai yra surakinti, dėl ping'o antrankių neturi, bet tą mato (šioje situacijoje chat'e matė, kad yra surakintas) ir tuo toliau naudojasi, vis tiek būdavo patvirtinami arba kaip čytinimas, arba kaip klaidų išnaudojimas. Atmetami tik tuo atveju, jeigu tai neturėdavo jokios įtakos aplinkai.

 

Kažkiek panašios situacijos su patvirtintais blokavimais, ką ant greitų suradau:

čia 

čia ir čia (nors pačių įrodymų jau nebematyti, iš bendro konteksto bei galutinio sprendimo aišku, apie ką yra kalba),

lyg ir kažkas panašaus ir čiahttps://streamable.com/wl6lf9 

 

Ką matau pats, tai bent iki šiol už tokias situacijas, kai užstrigimu yra pasinaudojama, blokuojama būdavo, o jeigu būtent nuo šio blokavimo kažkas pasikeistų ir būtų nuspręsta, kad už tai blokuoti nereikia ir tokiomis situacijomis naudotis, piktnaudžiauti galima leisti - tai antžmogiškos supergalios iš anksto numatyti ateities taisyklių pokyčius, deja, neturiu.

 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 2 valandų, Prosto_Eimis parašė:

Plius patikrinkit intiko greiti pas mane nuo 1,11 iki 5,55 max speedas  daugiau neveža

 

 čia tipo pasiteisinimas kad neįgali geresnio interneto užsisakyti tai dėl to kibo ir čia turi atleisti tau? Patikrink telios sveitainei ar regione yra šviesolaidinis , nebus tokiu problemu. 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Akivaizdus savo interneto problemos išnaudojimas norint išvengti bausmės nuo serverio teisėsaugos. Tavo vaizdo įraše matoma, kad ligoninės laikas net pasilikęs prie mini mapo, chate rašo, kad buvai surakintas ir tu tiesiog viską toliau darei laisva ranka? Tai jau labai didelis signalas, kad tau yra problemos su internetu ir reikėtų imtis kažkokių priemonių, bet ne jau geriau tu savo interneto problemas išnaudojai norėdamas pabėgti nuo teisėsaugos.

 

Norėdamas išvengti blokavimų dėl savo interneto problemu kita kartą pats parašyk teisėsaugininkui kuris tave gaudė, kad tau būtinai reikia perkrauti žaidimą, o jeigu ir teisėsaugininkas rodys savo principus ir neleis tau geruoju būdu tai padaryti, tai tiesiog padaryk relogą savivališkai ir vėl iš karto. Jeigu teisėsaugininkas kreipsis dėl relog užblokavimo ir tu turėsi vaizdo įrašą ( ką ir dabar turėjai ) iš savo perspektyvos kuris įrodys, kad tau būtinai reikėjo relogo tai užblokavimas nebūtų paskirtas ir būtų teisėsaugininkui liepta sudėti įtarimus už tavo nusižengimus  ( užblokavimas už relogą būtų paskirtas tada, kai specialiai daug ilgesnį laikotarpi nesijungtum į serverį ).

 

Užblokavimo teisingas, bet neturėjo tai būti kaip čytinimo priežastis. Užblokavimo pats negalėjau greit patikrinti, nes neturėjau galimybės to padaryti, bet atsakau į šį papeikimą, kad užblokavimą būčiau patvirtines ir dėl savo sprendimo nebūčiau pasigailėjas.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Turedamas staru ir bega as tai neacijungciau,

nepasakyciau kad bicas ilgai zaidzia serve net nezino toki bairiu kaip sprest tokius dalykus neturit ir taip zaideju, laikina blokavima keliom dienom ir skirstomes 

ans stupudovai net nesuprata kad ana surakina, jei butu kelis kart parakineje butu gal suprates

Redaguota . Redagavo Ray_Allen
  • Patinka 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Ray_Allen tesingai sako. Bet sako geresnį interneta nusipirkt ne viena karta su tėvais pirkom joks nepadeda nes kaime tarp laukų ir miškų gyvenu tai ką tipo man čia db persikraustyt , kad pingina? supraskit ir mane 😉

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Atmesta. Administracija už prastą tavo internetą neatsako. Iš žaidėjo pusės, tikrai galėjai daug dalykų padaryti, kad tokios situacijos išvengt.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.