Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Vikarijus_Finger

Anoniminis papeikimas: Aivaras_Slavik

Recommended Posts

Anketa

Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: Aivaras_Slavik
Peikiamo komandos nario pareigos?: dp
Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: visi pastebi cj kad visiskas apsileidimas, pareigu nevykdymas, tik pagr admin cj nepastebi kad dar pareigose laiko, mafiju direktoriai renkami jau menesi, mentu direktorius nuo lapkrcio pradzios neisrinktas. mediku direktoriaus rinkimai pasibaige jau senai, yra keturi kandidatai normalus, tai analize raso jau savaite. paklause vipu chate kada analize, atsake kad niekada tai wtf?:DDD:D per savaite nesugebet isrinkt direktoriaus?:D cia tas dp dar egzistuoja vps? veiklu darbam jokios irgi nera, i savaite syki prisijungia nieko nenuveikia ir atsijungia. gal jau laikas prabust is vasaros atostogu, ar jau cia dede pasiruose ziemos miegui?;dD suprantu kad atmazas bl bus mazai zaideju tai niekas nepildo i direktorius ir nera ka padaryt ir tuo ir baigsis sitas papeikimas, paradoxas ar vikarijus uzgins, bet gal tada pats dirk priziuretojas turetu kazka bent stengtis ir skatint tuos direktorius??:D:D laikas prasijudint arba laikas atsistatydint gal jau jeigu sedi tik tam kad sedet tiesiog ka toks ciuvas dar dp veikia??:D:DD 
kiti komandos nariai ten irgi neaisku ka veikia tragedija free isp dalina forume nu bet dabar apie sita.
Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?: https://imgur.com/a/1lruhvS tai galit ir patys matyt kad rinkimai vyksta menesius, mediku drk analizes irgi nesugeba parasyt nors nuo uzrakinimo jau savaite praejo. jei nezaidziat serve tai galit ant jo profilio paspaust ir pamatysit kiek "daug veiklos" duoda ir kiek stengiasi. ar buvo per visa laika nuveikes kazka be to kad direktorius renka? tegul sniega eina kast

  • Patinka 2
  • Cha Cha 6
  • Liūdnas (-a) 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

atsiprasau, kad uzdejau forumo ispejima, uz tai, kad pazeidei taisykles rasydamas i ne sau skirta papeikima...

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Waving Clown GIFs | Tenor

 

Labas, pone anonime. Pasistengsiu papunkčiui atsakyti į tavo papeikimą, gale paliksiu savo nuoširdžią nuomonę.

 

1. APSILEIDIMAS IR PAREIGŲ NEVYKDYMAS - neapleidau visu šimtu procentų, sutikrinu VVP, savaitinės užduotys tikrinamos, direktoriai renkami (kad ir labai lėtu ir apgailėtinu tempu). Absurdiška būtų gintis nuo to, kas akivaizdžiai matosi, iš dalies pritariu šiam punktui, o pasiteisinimas banalus (nebėra tiek laiko, kiek jo buvo anksčiau) ir vedantis prie vieno sprendimo kurį sunku priimti.

 

2. ,,mafiju direktoriai renkami jau menesi, mentu direktorius nuo lapkrcio pradzios neisrinktas" - maloniai kviečiu kandidatuoti ar siūlyti tikrai potencialo turinčius asmenis į šiuos postus :).

 

3. ,,mediku direktoriaus rinkimai pasibaige jau senai, yra keturi kandidatai normalus, tai analize raso jau savaite'' - ne visi turi laiko prakaituoti San Andreas Multiplayer žaidime kiekvieną dieną, ši savaitė pasitaikė tokia, kad perskaityti kandidatūrų, o tuo labiau jų išanalizuoti nebuvo galimybės.

 

4. ,,paklause vipu chate kada analize, atsake kad niekada tai wtf?:DDD:D" - :D:D:D:Dd, o žinai, kad su rinkimų baigtimi susijusių klausimų nevalia klausinėti, o tuo labiau man į juos atsakinėti. Pasilikau sau teisę pateikti kvailą, sarkastišką atsakymą ,,Niekada".

 

5. cia tas dp dar egzistuoja vps? - egzistuoja. 

 

6. ,,veiklu darbam jokios irgi nera, i savaite syki prisijungia nieko nenuveikia ir atsijungia. gal jau laikas prabust is vasaros atostogu" - čia sutinku, tikrai nepadariau tiek kiek norėjau ir galėjau padaryti, prisiimu kaltę.

 

7. ,,ar jau cia dede pasiruose ziemos miegui?;dD" - ne.

 

8. ,,suprantu kad atmazas bl bus mazai zaideju tai niekas nepildo i direktorius ir nera ka padaryt ir tuo ir baigsis sitas papeikimas" - nesupranti. Atmazų nebus, projektas turi puikų potencialą atsigauti (ką matėme vos gavus pareigas Vikarijui, Justui ir Fytui), bet didelis indėlis turi būti iš visų, tame tarpe ir manęs. O ir sakydamas, kad nėra žaidėjų tinkančių į direktoriaus postus nemeluosiu, ne veltui teisėsaugos ir mafijų vadų rinkimai yra kaip košmaras.

 

9. ,,jei nezaidziat serve tai galit ant jo profilio paspaust ir pamatysit kiek "daug veiklos" duoda ir kiek stengiasi. ar buvo per visa laika nuveikes kazka be to kad direktorius renka?" - Jei tu pradėjai domėtis mano padaryta veikla tik 24h prieš šito papeikimo parašymą, nieko gero ir nebūsi pamatęs apart direktorių rinkimų :D . Nesu pats geriausias, bet negaliu sakyti, kad NENUVIEKIAU KAŽKO.

 

10. ,,tegul sniega eina kast" - dar paklausos nėra...

 

Papeikimas yra taiklus ir aktualus, kelias minėtas kaltes pripažįstu ir pilnai suprantu būtinybę gauti bausmę.

Redaguota . Redagavo Aivaras_Slavik
  • Patinka 13
  • Pasimetęs (-usi) 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

22 minutes ago, Heroinas_Hera parašė:

man duokit DPKT atvičeju + sorakas snukiu iskarto on

kad dpkt gaut + sorako iq reiktu

  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Ne vieną kartą ieškojau šito papeikimo esmės ar kažko, prie ko būtų galima užsikabinti, bet bendram vaizde - nematau, kad kažkas būtų blogai būtent iš DP pusės. Iki jo - Aivaras, pagal savo galimybes, pastangas į savo sritį dėjo, tačiau po tokio lengvo "priminimo" pradėjo klibinti savo sritį dar labiau. Tačiau visi tavo išvardinti punktai yra dalykai, kurie nėra nei mano, nei Aivaro, nei dar kažkieno rankose. Kandidatų iš užpakalio niekas neištrauksim, o Aivaras ir taip yra ganėtinai pragmatiškas šioje srityje, pasilikęs sau teisę pasiekus kritinę situaciją imtis drasitkšesnių sprendimų, kas dabar ir vyksta.

 

Kažkokiai disciplinai čia prasmės nematau, pažeidimų irgi. 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.