Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Alan_Paradox

Anoniminiai papeikimai: Feat_Thompson ir Justas_Ses

Recommended Posts

 

Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: Justas_Ses ir Feat_Thompson

Peikiamo komandos nario pareigos?Projekto priežiūra

Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Feat_Thompson (papeikimas dėl neturimos kompetencijos ties blokavimais.)  Justas_Ses (Šališkumas, visiškas kompetencijos trūkumas)

Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?:

 

Pradėsiu nuo čyterių bei klubų prižiūrėtojo Feat_Thompson (klubų priežiūra – nuostabi, papeikimas dėl neturimos kompetencijos ties blokavimais.)

 

Buvo atmesti, priimti neteisingi blokavimai, be normalių, argumentuotinų priežaščių bei savotiškas šališkumas.

 

Pradėkime nuo naujausiojo blokavimo.

 

Joe_Masseria

Kaip blokavimas galėjo būti atmestas? Feat_Thompson(toliau - prižiurėtojas) atmetė blokavimą greičiausiai net nesulaukęs video.

Tai visų pirmą, netgi aklas pamatytų pirmą įtarų dalyką šiame video įraše.

 

Pats pirmas video VVP blokavime.

https://streamable.com/e7pgxe

 

0:12-0:13 sekundės, Joe_Masseria šaudydamas tiesiai į Jonas_Gargalyne, sugebėjo kliudyti Deividosas_Galaxy. To priežastis yra naudojamas silentaim, dėl kurio FOV settingai bugginasi ir užkabino žmogų kuris yra už jo(na ar bent taip galime preziumuoti iš matomo vaizdo klipo).

 

Hitrego informacija aiškiai parodo, kad kulka buvo pataikyta į Deividosas_Galaxy.

sN0RkJ9ujKjZQBHyLCwrLW907i9k2qOyY8OSlNc5nPh5t_RFMWae98Lu_y1-32--N6GshieT97Skh5W5MjfntmfKFCisNbl-aJ-45JM4GgNwJ8A055qOiSvz8ReifJfBptAl8h7eZ4GfVb3FRHHzAeupORNe1Hr4FTCDARE1q66Ryesj7_qCxhaHAG03kp9c

 

Antrasis Klipas.

https://streamable.com/bl4bvo

 

Visų pirma šaudo, kliudo visus. Trečia kulka kuri pataikė į Taxioras_Olegas - kaip ir kokiais būdais? Kiaurai stulpą. Nejaugi čyt prižiurėtojo kompetencija yra tokia prasta, kad vienintelis argumentas bus pzu bugas arba dar koks desync’as , jeigu taip, tai galima išvis atmesti visus blokavimus už silentaimus ir prikabint kaip eilinį desync’ą ar pzu bugą.

hn_QfOt0PevRMc4BWYdRPFkz16ZoyPmPU7dYHz-URLt4WPVC0ywtydN1TsirqCbDRHbrAzwUA0pD0z_qICxq4rROp0ChMgNfCMgj2kRflo38LffcXC7QITHRCBPZFR0k5UR8_hmHaqFWuRhDmukPJs4VJKErW8UGp7GHt4ZljJWO4sTxiVu3_dh5AEFLFeRY

 

Tęsiam toliau, 

Kontrolinis šūvis į Leo_Franchetti, ar jūs pasakysit, ar man pasakyt? Nu jei jūs nepasakysit, tai aš. Kaip žmogus šaudydamas tiesiai tiesiog iš lempos kulką į dangu iššauna? Kuri, kaip tyčia kliudo Leo

Kad aiškiau būtų pažymėjau.

 

Geltonąja spalva pažymėta natūrali kulkos projekcija, o raudonąja - jau su silentaim iššauta kulka.

iICYHVWXuBjslafwUnP_ojksXzcka-N_Ygekit1F0i3Oet1DthES6dzc5dLzlzH5iyPSR_ukA6os4FUBzWW_TgD0LpFlsVc2BFeRifWWpMSOuLApC2uGV3145eiAvloTKzdaH6pIIgRn09HJgwP0ii1-rkbiwP9oeWJ7sOB_-xQG8yNwZd0LbtDu4mhqtCHQ

 

Ir mano prieš tai minėtą teiginį puikiai argumentuoja ir iškarto į Gražvydas_Drifteris pataikyta kulka.

 

Geltonąja spalva pažymėta kulką pataikiusi į Gražvydas_Drifteris, raudonąja - su silentaim iššauta kulka.

yaBd8TgZy-GAe9OhKUtGDmT3TsgaljviUUXZcmSJrOmTzc8Bv-qIlLVfinuCQ-FU0QmjCW245NcjBbOSwWfrMrlztpmOX0sV-XcXKy7MGYM8qFwDF9Shdv19zeV6hl8ite8kRR41wkNvCoGB5AFYz46aCHduwsJVfdHa7NcAqCH974L-4RuNP7-uy932E3MJ

Ties Joe_Masseria baigsime čia.

 

Galime tęsti toliau,

 

Andrius_Crazy

https://streamable.com/rvr9w5

Išties nežinau ar šis prižiurėtojas yra gabus atsakyti už serverio priežiurą, ties programomis, lengvinančiomis žaidimą atžvilgiu, ir klausimas: ar jo argumentai dėl to bus svarūs šiame papeikime, kai net nėra atkreipamas dėmesis į papraščiausias ir aiškiausias detales, dėl ko blokavimas turėjo būti priimtas, štai keli pavyzdžiai:

Jjhc_kH2bz_NaeY42iquvFBjZ6LFDBzVDfM8Ny8_bWZsLI07YxgSP0OqFv3jpRg_HgmpdQn1ApJUq-rflspwOByAK4H85RdKL7QSmYcWrYRdtiNyokjQhke0hYYUbfSjYFymDpHOJv3YdVHCVVEeWVKu3oqVgqRCvqR2X5feId6hElb7S0BC7TrD34c97dxp

CRy6-L5S72XETA2cL611fk7zMgFY3cD_GUHqZw4Kk5BOJRboaUpSlcmEHCaYwbhu45uHi6syek74m2bfB4dluDzwN8v8eKB2D6US-ZHV23d_-TELqbzsuhKGR2IrYnpMVu0lUeu1mG4HyqEESUZoBkhrxicNsXIZvucuLypU92y2I9N34PuOVtigm2ChJwr2

Net ir žmogus nenusimanantis apie programas, kurios palengvina žaidimą, plika akimi mato, kad tai nėra natūralios kulkų projekcijos, tai kyla klausimas - kaip žmogus atsakingas už tai, galėjo praleisti taip paprastai pro akis? Juk jis tikrai matė tą pačia medžiagą, kaip ir mes, kuri buvo įkelta į VVP.

 

Žinoma, ne paslaptis , kad abidvi šios paskyros, kurios buvo užblokuotos bei neteisingai atblokuotos priklauso vienam žmogui, kuris atsovauja vieną klubą ir, kaip tyčia, to klubo pirminis kūrėjas yra tas pats prižiurėtojas Feat_Thompson ir dėl to kyla įtarimas ir dėl to pačio šališkumo arba kompetencijos trūkumo(jei taip, tai žmogus neturėtų apsiimti šiomis pareigomis iš viso), kuomet buvo priimti protu nesuvokiami blokavimai, kai įrodymai yra tokie aiškūs ir elementarūs. 

 

 

Tomas_Gti.

lGcjcuVQw_jGhaSqK_xaIMp7kDEgvyqikRTeBwOPYIs7DYN09YiwmiJFNkoCPqp-8KKLNWFrJPOJ1Lj7JWpE14TiAXxX0H5SLPSnLHNA-0idWKR1OKxjve9xMmMAP3qdnt5MACxYlIw_n-tJclIezg9DZyk09w0dVU7z0SBJU-F-YxjoNZHYOaseSSy2HPx_

Kiek Tomas_Gti pats pasakojo, buvo užblokuotas free ir negali niekur pasižiurėti įrodymų už ką ir kaip jis buvo užblokuotas, kadangi pats prižiurėtojas nesiteikė įkelti irodymų. Tai žmogus liko nubaustas nesužinojes tikrosios priežasties, tai rodo prižiurėtojo nekompetenciją. Ir duoda dar vieną pavyzdį, dėl ko Feat_Thompson neturėtų atsakyti už žaidimą palengvinančias programas. Elementariai ši sritis nėra skirta jam. Yra matomas jau minėtasis kompetencijos trukūmas, šališkumas ir paprasčiausias atlaidumas atliekant pareigas.

 

Kitas, mūsų visų gerbiamas veidas serveryje – Justas_Ses.

 

Šališkumas, visiškas kompetencijos trūkumas ties ketvirto lygio administracija. Baninama dėl atsitiktinai gautų įrodymų ir tai yra toleruojama. Administracijos neįspėjimas po taisyklių pažeidimų, free banų. Negebėjimas komunikuoti tarpusavyje komandoje su kolega(Feat_Thompson) bei paties valdoma administratorių komanda(Sukonkretinant – šnekama apie Laurį_Game(pavyzdžius pateiksiu žemiau) ir Deividosą_Galaxy(Neįsivaizduoju, ką žmogus veikia priežiūroje, visiškai neadekvatus elgesys, norint pritraukti žaidėjų, vien įžeidimai(šunys, degradai), gaunant tokius žodžius atgal – užtildymai)). Yra begalinis noras žaisti zonose – sugebėk palaikyti balansą, jog gera ir smagu būtų žaisti VISIEMS, o ne gaudyti, kas nusižengs taisyklėms priešingoji pusė. Jeigu neįmanoma palaikyti balanso, ar tikrai turi pakankamai kompetencijos būti projekto priežiūroje? Čia tik retorinis klausimas, nereikalaujama, neprivaloma ir nereikia atsakyti.

 

Gerbiamas čyterių medžiotojas Lauris_Game. Paskutiniai 20 blokavimų:

https://prnt.sc/lmOKvgdLDHSL 

https://prnt.sc/DR-gaWUBtQRo 

 

Šiek tiek mažiau nei pusė atmestų – normalu būti nenubaustam už free baninimą?

 

Nors vienas blokavimas buvo iš būtent trečiosios lokalkės chebros? NE. Manau šie rodmenys puikiai atspindi apie visišką šališkumą iš administratoriaus. Šie rodmenys yra prieinami visiems – ypač tai aktualu ir administratorių prižiūrėtojui Justui_Ses, bet gaila, jog žmogus nei nubaustas už šališkumą, nei iš viso tam skiriamas kažkoks dėmesys.

 

Taip pat, Justo nekompetencija ir klaikų darbą galime pamatyti ir tuomet , kai pelnytai buvo užblokuotas žaidėjas Clan_Exorcist dėl administratoriaus komandų naudojimo zonoje , karo metu. Blokavimas buvo priimtas Feat_Thompson , tačiau administratorius Clan_Exorcist nebuvo nubaustas. Tokios situacijos simbolizuoja , kad vyksta miskomunikacija komandos viduje ir taip pat simbolizuoja kaip atlaidžiai yra žiūrima į paskirtas pareigas, šiuo atvėju projekto priežiurą (administracijos srityje)

wlz_NI7Kc4s0oWw7_1YOScxs6aUHKbMUZ8D71Xk5g9YiJbAJboRUd8HtEKwcTMccHVQ7syCw7P-acUMVbIzl_l2fMcW4rjpG2tHIy3GtuUPI9o8FsnQ7PLzPjBLDWjDbN5LnDFppxHCDlBGgUeP_c_Dx6571oaqQrlxcfwz31QJIyI5yLVTFOz_PW4u0jy82

 

Norėčiau trumpo pasiaiškinimo iš kiekvieno iš jūsų pusės ir jokios tolimesnės diskusijos.

 

Gero vakaro, mielieji.

  • Cha Cha 9
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Del Laurio - Lauris vakar vakare buvo nušalintas nuo administratoriaus pareigų, galbūt reikėjo jau anksčiau reaguoti, tačiau kaip ir anonimas teigia, buvo miskomunicija su mano kolega Feat, su kuriuo vakar isšiaiškinome del tokiu situaciju, nuo šiol, aš pats kiekviena diena praeidinesiu pro VVP sąrašus ir tikrinsiu, ar nera IV lygio administratorių "impulsyviu blokavimu". 

 

Del Clan nenubaudimo - mano klaida, Paprasčiausiai, visi šitie dalykai vakar vakare buvo išsiaiškinti komandos chate, po to dar asmeniškai bendravau ir su Feat, pokalbyje išsiryškinome konkrečiai ką tikrinsime ir už ką busime atsakingi. 

  • Patinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

joe masseria tai tesiog yra zveris jy tik monstras paiima, o siaip tai pzu sistema siulyciau normalesne padaryt ir tada gaudyt hakerius maziau verkimu bus 

  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kalbamt apie Lauryno blokavimus - Daugiau nei puse atmestu?!? Situacijas jis ivertino nusižengimo linkme gerai šaunuolis, bet čyteriu prižiūrėtojas įžvelgia situacija kitaip. Visgi nebraižo jis irodymuose liniju i zmones ir ju iššaunamas kulkas. Blokavimus manau atliko ne be priežasties, juo labiau jog su visais įrodymais/paaiškinimais..

 

O apie bloga darba iš Feat pusės iš dalies esi teisus Vierhai, atlieka darba ne 100 procentu gerai, bet oh well is ko rinktis dar gali Alanas? Čytuose serveryje nusimano 5 procentai viso serverio.


Be to jus bl per pzu 8 ball pool zaidimo linijas braizot? Turint gera pinga ir greitesni monitoriu zaidimas tiek nesigaudo, juo labiau kad žaidimas senesnis už mane ;D;D;D o pzu sistema -100 balu is 10

Redaguota . Redagavo Mark_Bellarus
  • Patinka 2
  • Dėkingas (-a) 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Vienintelis momentas del kurio ir galit verkt - maserijos, deividoso hitreg, bet kadangi zinom pzu stadija serve, o ir pats deividosas medziagoj nesimato tuo metu (neaisku ar isvis gavo dmg), nelabai ka ir pakomentuot yra, tsg pzu bug.

eikit dar man atrodo sampe pasisaudyt, ratu palakstyt, nereikes liniju per painta piest.

siaip jei kompetencijos pgr administracijai pritruks (cyt dalimi) siulyciau pvz parasyt bicam, kurie cyt priziuretojais projekte ne po menesiuka prabuve kaip smechas, monstras, tpaba. 

nes cia net nera ka mazint tokiais ird, atrodo kad ne i prieki, o atgal einam su tokiais papeikimais, atsiverskit gal kokius 2019 metus rlso forume, prasiskaitykit geresni rezultatai turetu but.

  • Dėkingas (-a) 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Gera vakarėli ir jums, malonu susitikti.

 

Joe Masseria blokavimas

 

Pirma situacija, visi gerai žinome mūsų dabartinę turimą pzu sistema kuri nėra tikrai gera, bet turim ką turim ir su tuo dirbam. Šaudydamas į gargalyne pataiko kulką į deividosą, kur pats asmuo nesimato ir net nesimato, kad buvo gauta žalą ir tuo labiau nebuvo patikrinti per /hitreg, kuri tiksliai rodo, ar tikrai buvo padaryta žala ( pavyzdys čia : https://streamable.com/a0707c, šaudo į vieną puse, pataiko į mediką, blokavimas atmestas https://imgur.com/a/eUl4WXS, kodėl atmestas? pov iš pačio žaidėjo https://streamable.com/x25ps8 ir paaiškinimas kurį gavau https://imgur.com/a/fktmT3r ), Kaip ir sakiau turim pzu sistemą kuri nėra tikrai gera, tai nenuostabu, kad tai ir buvo bugas ir be to net neįsivaizduoju kokį fov turi turėt ant silentaimo pasidaręs, kad pataikyt tik 1 kulką iš 12 metrų atstumo.

 

Antra situacija - Visų pirma šaudydamas prašovė labai daug kulkų, bendrai suskaičiavus išaudė 21 kulką ( skaičiuojant nuo šitos situacijos - https://imgur.com/a/5nacHhD ). Masseria iki paskutines gražyvdo kulkos kaip ir sakiau išaudė 21 kulką ir palei tekstini hitregą bendrai pataikė tik 10 kulkų, su silent aimu tiek prašaut? neįmanoma, o ir apie hitinima į visus tai čia turbūt durniausias pastebėjimas koks galėjo būti ( geriau toliau taxiora šaudyt, ar geriau pabandyt leo nušaut kuris yra arčiau ir lengvesnis fragas kai nuvedi taikinuką ant jo, nu tipo jo https://imgur.com/a/qaFKgmj, aiškiai matom ) o ir be to, kai pradėjo šaudyti Leo į taxiora daugiau nebekibo nei kulkos. Taxioras 3 kulka gavo būdamas šitoj pozicijoj - https://imgur.com/a/viVFpJo, kulką per stulpą? abejoju, ar įmanoma pataikyt? faktas. Pataikyta 1 kulką į gražvi? mano manymu desyncas.

 

Andrius Crazy blokavimas

 

Bendra situacija - visų pirma pažiūrėjus video iš pzu pusės ir iš Clano pov, jau vien galima pasakyti, kad sistema bereikalingai prirašė 2 papildomas kulkas ( palei clano pov damageinformeri matos, kad buvo pataikytos tik 3 kulkos, o per pzu rodo 5 kulkas, lengva ir paprasta pasiskaičiuoti manau palei clano dmg informeri). Išaudė 23 kulkas ir palei padaryta žalą pataikė vos tik 11 ar 12 kulkų. Didžiąją dalį kulkų buvo pataikyta kai Clanas stovėjo vienoje vietoje, pradėjus bėgti ratu, beveik viską missino ir ant pačio galo pataikė dar tik 3 papildomas kulkas. Tokių situaciju buve zonų daug, kadangi sampas tikrai nėra naujas žaidimas, o ir pačias animacijas lemia fps skaičių kiekis ir daug kitokių dalykų.

 

 

Tomas Gti ir Maxim Tigor užblokavimai.

 

Pripažįstu mano klaida, kad nespėjau laiku įkelti įrodymu, nes žaidėjus užblokavau vėlai naktį ir nuėjau miegoti. Grįžęs iš darbo pastebėjas, kad nebegaliu įkelti įrodymus, Tomui asmeniškai parašiau už ką buvo užblokuotas ( https://imgur.com/a/Xtfmu99, jeigu kam įdomu dėl ko buvo užblokuotas, įrodymai - https://imgur.com/a/yF3ykgg, blemba ištrynė, ir parašė papeikimą, kaip keista.... tikrai nespecialiai https://imgur.com/a/eXVUyu4). Situacija jam paaiškinau ir serverį ( galit logus atsisukt ir paskaityt sms ), kad jo vienintelis atmazas buvo " internetas ", bet jeigu ir jau turi blogą internetą, koks tikslas išviso rodytis zonose? Maxim Tigor užblokavimo įrodymai - https://streamable.com/8b4rhe ( cha cha šitų niekas neištrynė nes ne vierchas siunte sw ). Būti gyventi liko būsenoj ir važinėti su motociklu abejoju ar tai normalus vaizdas. Pasakot visi viską galim, bet tiesą išlenda visai kitokia.

 

Taip gal ir nesu tobulas čyterių prižiūrėtojas, bet vis gi visi esam žmonės ir mokomes iš savo padarytų klaidų. Šiuo atveju neturiu jokių abejonių dėl priimtų šitų sprendimų su užblokavimais ir savo nuomonės net nežadu keisti, viso gero.

Redaguota . Redagavo Feat_Thompson
  • Patinka 11

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Papildymas:

 

 

Ačiū, Justai, už paprastą ir aiškų atsakymą.

 

Pridėsiu dar šiek tiek iš savo pusės dėl Feat_Thompson.

 

Pirmajai situacijai dabar išskirsiu kelis esminius dalykus.

Tavoji pateikta situacija nėra analogiška nagrinėjamai situacijai:

Video iš asmens perspektyvos mes neturime, buvo šaudyta su desert eagle naudojant c-bug, kai šiuo atvėju tai buvo tiesiog šaudymas su ak-47, todėl tokios nuomonės susidaryti mes negalime ir ginti tokios pozicijos net neverta. 

Kaip ir atspėjau - vienintelis argumentas iš tavo pusės tai pzu bug’as ar kažkas panašaus, tokiu atveju kiekvienas asmuo galės gintis naudodamas argumentu, jog tai yra pzu bugas ir jis visiškai nenaudojo žaidimą palengvinančių programų.

Antroji situacija:

Labas rytas ir tau,

su silent aimu tiek prašaut? Neįmanoma"

ly7OFVMFe0R2i9LMs0Q2-v_XwzINwIgzg7JpfnB0I4AzA1FmrFuRf-pUJY1yvMDow-n95nMExTeACC_4OfUXqOnlywFPv_fEiBfsu9IBJEIOmCDHb5gPQJ_ypodyyIzxJUG-zRc_XhP_vy68uZ_S0G7fA-LW58gP3p3LQkWT7-9RKOt0HX7N8EqDhvRDo9mC5-c3zMZHPQ

Šiais laikais viskas yra įmanoma, kaip serverio prižiurėtojas atsakingas už priežiurą ties žaidimą lengvinančiomis programomis nenusimano elementariausių dalykų arba jais net nesidomi, papraščiausias silentaimas, kuriame gali nusistatyti pataikymo procentą, kurį gali įjungti/išjungti vieno mygtuko paspaudimu, tai gali žmogus padaryti ir bešaudydamas. 

1okYBCbDMcJYDflI5fbBHOmiy2Jh-exmcCqEilRa6S-GTU7tkKRzwYBgDS3Y1804QdynqwM8mC6oJD2MSynFsKfg6L-l0zs00JLgmZrtjHEyaJ_ljWD4jss-ZgAS-hgFSwcAtam2lX1a7u1jIFtocm5qET-Imu0JUUTjqrausmMeNMQP5Zw-FslgVIG99Ye8ptNlluJzsw

Taip ir neišgavau jokio paaiškinimo ties momentais kur buvau netgi pateikęs nuotraukas su įtariomis situacijomis, tai norėčiau paklaust: Galbūt pamiršai į tai atsižvelgt? Nes tavo argumentas, kad su silentaim tiek nepataikyti yra juokingas. 

 

Grįžtame prie Andrius_Crazy,

 

Ar tu, tikrai būdamas ir užimdamas tokias pareigas, manai, kad žaidimo damage informeris rodo koreguotą serverio kulkos žalą? Netgi /hitreg parašius matoma, kad padaryta žala iš vienos kulkos yra 12,5 HP, o dmg informeryje tai yra registruojama kaip 9,9 HP žalos. Dėl kulkų kreivumo jokių argumentų nesulauksiu, kadangi tai yra natūralu - blogiausiu atveju visi galėsime naudotis šia tema, kaip paprasčiausiu pasiteisinimu.

lengva ir paprasta pasiskaičiuoti”

Neatrodo.

Ką šiame argumente pamačiau, tai kompetencijos trūkumas, šališkumas traukiant saviškius nebūtais argumentais ir nenoras kažkam kitam perleisti pareigų. Sakyk ką nori jos nėra skirtos tau, jeigu net nenusimanai apie damage informerius ir paprasčiausią silentaim. Šiuo teiginiu sutinku su Andriaus nuomone dėl pakeitimo arba bent papildymo žmogumi, kuris nusimano apie šiuolaikines žaidimą lengvinančias programas.

Taip gal ir nesu tobulas čyterių prižiūrėtojas”

Todėl siūlau ieškoti pakaitos čyterių gaudymo srityje, nes klubų priežiūroje, kaip visiškai šviežiai atsiradusioje srityje, tvarkaisi puikiai.


 

 

 

 

  • Cha Cha 5

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

as jei ka ant steamo gta isirases sampa gal kazkiek pades mano situacijoje ar nelabai?

 

Redaguota . Redagavo Andrius_Crazy
  • Patinka 3
  • Dėkingas (-a) 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kaip ir sakiau ir naujų " ATMAZŲ " vadinamų čia neišradinėsiu. PZU sistemą yra tikrai buginta ir visi tą žino jau nuo senai. Mano pateiktas vaizdo įrašas parodė, kad blokavimas buvo atmestas dėl pzu klaidos, o ar kažkas pakeičia, kad ir su kokiu ginklu tu šaudysi, kai yra tokia pat identiška situacija? šaudo į vieną žaidėją, sistema registruoja kita žaidėja ( nepadaryta hitreg lentelė, labai didelė klaida ). Apie tavo pateiktas nuotraukas sugalvojau irgi atsidaryt savo senas filmuotas medžiagas ( https://streamable.com/dgnrq1, kulkos pizda kokios kreivumo, susilėtink video ir įdėmiai stebėk kaip jo animacijos nesikeičia, o man bėgant toliau kimba kulkos. https://streamable.com/qb3gwx, clanui irgi linijas gali pabraižyt, nes ne tiesiai į mane žiūrėdamas šaudė, https://streamable.com/dl2xme chapo 2 kulka tai iswiso beleka, liniuote prisidet galima ir pamatuot nuo mano zmogeliuko iki kulkos skridimo trajektorijos,, reiktų irgi su paintu linija papiešt ). Sampas yra labai labai senas žaidimas, fps skaičius, pingas ir kitokie faktoriai kaip ir minėjau labai lengvai gali nulemti žaidėjo animaciją šaudant, o ypač kai vienas žaidėjas bėga į šonus ar laksto aplinkui ir jį tu šaudai, Leo vaizdo įraše tas pats matosi, kad man bėgant į šoną ir nubėgus į šoną jis toliau iš tos pačios pozicijos, taikydamasis į ta pačia vieta, man kabina kulkas į šoną. Galėčiau daug daugiau pavyzdžių pateikt, bet yra nemažai ištrintų vaizdo įrašu iš po vvp banų, dėl to labai liudna.

 

 

 

NORĖČIAU TRUMPO PAAIŠKINIMO IŠ KIEKVIENO IŠ JŪSŲ PUSĖS IR JOKIOS TOLIMESNĖS DISKUSIJOS

 Nebematau daugiau tikslo diskutuot, Savo pasakiau, o ką vyresnioji valdžia priims - čia jų reikalas.

 

Redaguota . Redagavo Feat_Thompson

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

nzn as cia ne ekspertas, bet tokiose situacijose manau lengviausias sprendimas butu, kad kaltinamasis privaletu ikelt savo pov ir is to butu aisku ar jis kazka naudoja ar ne (bent jau kazkiek lengviau butu issaiskint)

Redaguota . Redagavo Grazvydas_Drifteris
  • Cha Cha 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 1 valandą, Grazvydas_Drifteris parašė:

nzn as cia ne ekspertas, bet tokiose situacijose manau lengviausias sprendimas butu, kad kaltinamasis privaletu ikelt savo pov ir is to butu aisku ar jis kazka naudoja ar ne (bent jau kazkiek lengviau butu issaiskint)

ne kiekvienas asmuo turi galimybes filmuoti.

  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

bl bl juokinga xddd pzu sistema senai zinoma kaip bugova, nors ir nezaidziu cia x laiko kaip kiti kad zaidzia, bet uzteko vieno cyt atvejo kur dare pzu mane, ir aiskiai matesi jog saudau kreivom kulkom, ok analogiskas sprendimas - itakos turejo pingas. taciau ne pirma karta gaudavau pranesimus, jog mane stebint visad saudau kreivom kulkom, kaip puiku pavyzdi paliksiu sita cia  - 

antram streamable videke, kreiva kulka 0;08 https://prnt.sc/tGKy1TCF4mh5

nereikia cia kazkokio dviracio isradinet, kai ir taip aiskus sprendimai, kad ir kokie "nesamoningi" jie atrodo.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.