Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Alfred_Pennyworth

Versija 3.8.4 - Misijos, klubai, C-BUG

Recommended Posts

logo.png

 

3.8.4 ATNAUJINIMAI

 

MISIJOS, PASIEKIMAI:

 

image.thumb.png.29ec920fcae2e9be92a1d4e146361143.png

 

  • Per visą San Andreas galite sutikti įvairius NPC "kontaktus", kurie jums pasiūlys atlikti įvairias misijas (su bendra tematika) už atlygį. Parašius /misijos (ar /kontaktai) komandą išvysite kontaktų žemėlapį, ir apytikslę kontaktų vietą. Paspaudus ant ikonos galite papildomai sužinoti kontakto vardą, biografiją, misijų progresą ir visų lygių atlyginimus.

 

image.png.2dcd4ff9cbc0c71e6b13d695c854f7c7.png

 

  • Šiuo metu serveryje yra 5 kontaktai su 65 misijomis. Kiekvienas kontaktas turi savo misijų tematika (žvejyba, kazino, kt), tad dauguma misijų galima įvykdyti beveik pasyviai. Misijų progresas skaičiuojamas tik tada, kuomet esate paspaudę "pradėti misijas" mygtuką ant pasirinkto kontakto. Kelių kontaktų misijų vienu metu vykdyti negalite. Kiekvieno lygio atlyginimą galite peržiūrėti per kontakto informaciją. Šis atlygis gali siekti nuo bendros patirties taškų iki kreditų ar aksesuarų/aprangų dėžių

 

image.png.b019681f9db6e267ff4c5da643591e8a.png

 

  • Sukurta virš 20 naujų bendrųjų pasiekimų.

 

 

KLUBAI, ZONOS, C-BUG:

 

sa-mp-524.png

 

  • Sugrąžintas senasis mafijų laivas. Pakeista šio pozicija ir pakeistas pačio grobimo tikslas. Vietoj narkotikų ir ginklų dėžių, dabar klubų nariai įsilauš į tanklaivį ir iš kelių punktų siurbs naftą į tuščias statines. Tanklaivio grobimas serveryje prasidėti gali nuo 17-23 valandų su keliomis sąlygomis: serveryje yra prisijungę bent 5 nariai iš 2 skirtingų klubų, ir tuo metu nevyksta kova dėl zonos. Jeigu atitinka visos sąlygos, pranešama apie būsimą grobimą per Discord ir į raciją ir būna uždraudžiama pradėti zonų grobimus.

 

image.png.49857feedd2bf1effa1dbc1744f07027.png

 

  • Pasiekti tanklaivį galima keliais būdais: atplaukiant su bet kokiu kateriu ar laivu, atplaukiant pačiam, ar pasinaudojus bet kokį sraigtasparnį. Pasirinkus pirmąjį variantą teks išlaužti papildomus vartus. Pasirinkus sraigtasparnį, kurį dabar gali nusipirkti patys klubo nariai ir jį pasidėti savo bazėje, papildomai galima nusipirkti naują patobulinimą kuris suteiks platformas ant "Maverick" sraigtasparnio.

 

image.thumb.png.b6c9c32e46642963ac2379bac05ee6e7.png

 

  • Išlaužti bet kuriuos tanklaivio vartus reikia pasinaudojant laužtuvą, kurį nusipirkti galima pas klubų dylerį. Nusipirkus laužtuvą gausite du panaudojimus, prieš jam sulūžtant. Vartų išlaužimo procesas yra tokio pačio principo kaip ginklų gamybos, tik užtrunka kiek ilgiau.

 

image.thumb.png.a3f5897144f798e443351b2566c18e52.png

 

  • Pagrindinis grobimo tikslas yra išsiurbti kuo daugiau naftos iš tanklaivio talpyklų. Tą padaryti reikia nusipirkus tuščių statinių, priėjus prie tinkamos talpyklos ir parašius atitinkamą komandą. Vienu metu gali būti padėta tik viena statinė iš to pačio klubo. Naftos siurbimas užtrunka 10 minučių, ir iš viso yra 6 naftos talpyklos. Priešingų klubų nariai kitų statines gali sušaudyti ir taip atšaukti visą progresą. Pasibaigus laikui, arba ištuštinus visas naftos talpyklas, grobimas pasibaigia, ir klubas kuris išsiurbė daugiausiai naftos papildomai kaip bonusą gauna 20,000 AK47 kulkų, 200 heroino ir 500 kokaino. Visa išsiurbta nafta (nesvarbu, ar klubas laimėjo patį grobimą ar ne) automatiškai nukeliauja į klubo naftos talpyklą, kurią reikia nusipirkti kaip baldą ir pastatyti bazės eksterjere.
  • Bendrai laive būna 10,000 litrų naftos, ir kiekvieną grobimą pasikeičia visų talpyklų turimas naftos kiekis.

 

image.png?width=957&height=412

 

  • Nafta yra naudojama Los Santos zonų papildymui. Dabar visos zonos generuos minimumą - vos 50€/20 min. Vienintelis būdas padidinti našą iki maksimumo 200€/20 min yra zonas papildant nafta: nusipirkus tuščią statinę iš klubų dylerio ir turint bent 300 litrų naftos savo klubo talpykloje. Padėjus tuščią statinę į savo talpyklą po maždaug minutės (ar mažiau, laikas parenkamas atsitiktinai) statinė pilnai prisipildo ir ją galima nuvežti į valdomą zoną. Statinę padėti galima TIK į Burrito furgoną. Statinę padėti reikia ten, kur yra zonos savininkų ikona. Savo valdomas zonas ir jų būklė galite peržiūrėti parašius /kzonos komandą. Pasirinkus zoną ji žemėlapyje mirksės 5 sekundes.

 

image.thumb.png.f2fa688aa872335078b89ce15e8b3ffa.png

 

image.png.a124104db4713a0b9882070ebe96455a.png

 

  • Klubams atsirado galimybė gaminti heroiną. Tą padaryti galima praktiškai identiškai kaip gaminant kokainą - pirmiausiai reikia užsiauginti opijaus aguoną, tuomet pridėti chemikalų ir opijaus aguoną į heroino statinę (naujas baldas), ir periodiškai pripildyti ją vandeniu. Naujas heroino poveikis - nuimamos 34 gyvybės ir suteikiama galimybė naudoti C-BUG 15 sekundžių.
  • Mirus pasišalins nesuveikęs narkotikų poveikis (suvartojus kokaino ir mirus, nesuveiks poveikis po atsiradimo ligoninėje).

 

image.png

 

  • Atnaujintos visiškai visos Los Santos zonos. Dauguma jų sujungtos ar praplatintos, tačiau išliko 22 zonos. Keturios iš šių dabar randasi Los Santos užmiestyje. Kai kuriose zonose taip pat pridėtos senosios mafijų kopėčios. Jeigu surasite vietą, kurioje taip pat yra būtinos kopėčios, parašykite asmeninę žinutę forume ar per Discord.

 

image.png

 

  • Atnaujintas zonos lagamino konceptas. Dabar yra trys skirtingi lagamino tipai:
    • „Late Sweep“: gerai pažįstamas lagamino tipas. Paskutinis klubas valdantis lagaminą gauna 150 taškų. Lagamino perėmimas užtrunka 10 sekundžių.
    • „Domination“: Paskutinis klubas valdantis lagaminą gauna 50 taškų. Kiti 150 taškai gaunami valdant lagaminą per 5 minutes - už vieną sekundę gaunama papildomai 0,5 taško. Šie papildomi taškai yra uždedami tik pilnai pasibaigus lagamino laikui. Lagamino perėmimas užtrunka 5 sekundes.
    • „Safecracker“: Pirmas klubas atidaręs seifą jį sušaudant laimės visus 200 taškų. Seifą šaudyti gali tik tas klubas, kuris tuo metu valdo lagaminą. Nespėjus atidaryti seifo nelaimi niekas. Seifas atsiranda zonos viduryje. Lagamino perėmimas užtrunka 5 sekundes.
  • Padidintos seifo gyvybės iki 15,000, neberodys seifo gyvybių (tačiau išgirsite varpelio garsą, jeigu jam darote žalos) bei jis pats nebeatsiras kas 10 minučių.

 

image.png

 

 

KITI PAKEITIMAI:

  • Serverio prižiūrėtojams (IV+) atsirado komanda atstatyti visas nenaudojamas tr. priemones.
  • Per /event valdymą atsirado galimybė atstatyti tik nenaudojamas tr. priemones ir įmontuoti į jas „NITRO“.
  • Perkraunant tr. priemones per /event valdymą šios dabar teisingai atsistatys.
  • Fūristams atnaujinta sekama statistika - dabar fiksuos ir medicinos/dažų ingredientų pristatymus.
  • Mechanikų laužyno dalių kiekis po serverio perkrovimo atsistatys iki 100 jeigu laužyne bus virš 100 dalių. Padidintas laužyno dalių limitas iki 200.
  • Apleistoje tr. priemonėje dabar turėtų teisingai atsirasti degalai.
  • Dabar AntiCheat sistema neturėtų bereikalingai uždrausti prisijungti prie renginių.
  • Sutvarkytos kitos klaidos.

 

Atnaujinimas įkeltas.

  • Patinka 13
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Šauniai , šniosim ne tik kokane bet ir leisimes hera! 

Redaguota . Redagavo Deividosas_Galaxy

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Updeitai zjbs bet srv nevisai bepalaiko gyvybes zenklus..

  • Dėkingas (-a) 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

vo geras laukiam laukiam taip ir toliau

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

negalejot tsg cbugo grazint butinai reikejo kopijuot zaliaji :DDD

Redaguota . Redagavo Luis_Vega
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.