Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Alfred_Pennyworth

Versija 3.8.5 - Rangai, lobių sala

Recommended Posts

logo.png

 

3.8.5 ATNAUJINIMAI

 

RANGŲ SISTEMOS ATNAUJINIMAS:

 

  • Dėl techninių problemų ir iššūkių susijusių su rangais ir jų veikimu buvo pilnai atnaujinta darbų rangų sistema. Sistemos atnaujinimas leis rangams nustatyti individualias galimybes, bei bus daug paprasčiau vykdyti jūsų pasiūlymus susijusius su ja. Ateityje bus integruojama statistikos sistema su automatiniu rango pasikėlimu (jeigu direktoriai tokio pilno automatizavimo norės).
  • Kiekvienas darbas gali susikurti iki 10 skirtingų rangų. Kiekvienam iš jų galima nustatyti individualias galimybes (aprangos, tr. priemonės, kt.), tai reiškia, kad direktorius turės būdą sukurti savo "specializuotus" rangus, kurie nepriklausys nuo aukštesnių ar žemesnių rangų.

 

image.png.1ef0fb6cf90a525e607f6f815a547368.png

 

  • Aprangų, tr. priemonių ar kt. galimybių (medikams įėjimas į laboratoriją) valdymas rangams yra labai paprastas — paspaudus ant aprangos, tr. priemonės ar kt. galimybės suteiksite ar pašalinsite tą galimybę tik tam rangui.

 

image.png.d125952610302211edbfdbc3258cc8aa.png

 

  • Direktoriai ir pavaduotojai turi savo "paslėptą" rangą, kuris jiems suteikia galimybę užsidėti visas aprangas (lyčiai tinkančias), vairuoti visas tr. priemones ir naudoti visas papildomas galimybes. Rangų valdymas galimas parašius komandą /rangai, arba paspaudus ant tinkamo pasirinkimo per /dvp. Paprasti darbuotojai gali peržiūrėti savo rangą ir jo galimybes taip pat parašius /rangai komandą.
  • Rangą taip pat rodys per darbo raciją šalia slapyvardžio.

 

image.png.ac05e2a23062e2390d8afae3a66154e8.png

 

LOBIŲ SALA:

 

irlGQgf.png

 

  • Po laimės valandos, jeigu buvo sugautos bent 2 auksinės žuvelės, lobių saloje (rasti galite per - /gps) atsiras skrynia, kurią iškasus ir atidarius galite gauti įvairių prizų — pinigų, kreditų, VIP narystę, aksesuarų ir aprangų dėžių. Lobio ieškojimas vyksta valandą laiko, po kurios lobis dings.

 

image.thumb.png.0889d0ed0b1d0246b9e4e6ed72319934.png

 

  • Lobio ieškojimas vyksta paprastu principu — nusipirkus kastuvą San Fierro stoties kioskelyje, galite vykti į lobių salą (rekomenduojame pasinaudoti VIP transportu ar žvejybos nuoma) ir aplink visą salą ieškoti skrynios. Suradus tinkamą vietą ir paspaudus [Y] mygtuką pradėsite kasimą.
  • Baigus vietos kasimą, jeigu radote lobį gausite viršuje paminėtus prizus, priešingai, jums bus parodoma apytikslė lobio kryptis nuo jūsų esamos pozicijos (kas minutę laiko kasimo).

 

image.thumb.png.50ea8b0687b7c5b19589516a18c77b71.png

 

KONTAKTŲ SISTEMOS ATNAUJINIMAS:

 

  • Jeigu dėl per didelės serverio apkrovos ar kitos klaidos automatiškai jums nepasikels kontakto lygis, galite paspausti mygtuką "Pasikelti lygį" šalia kontakto lygio rodymo. Turite būti pradėję vykdyti to kontakto misijas, kitaip mygtukas neveiks.

 

image.png.641480f40b65cfbbb31099a1c4afa1c1.png

 

  • Sukurtas naujas misijos tipas kontaktams - objektų ir vietų paieška. Dalinai vietų ieškojimas buvo galimas, tačiau tik vienos vietos, dabar sistema su šiuo nauju misijos tipu išsaugos jūsų ieškojimo progresą. Sistemos veikimą pamatysite vykdant šių metų gimtadienio misijas.

 

image.thumb.png.28b2a1b951c383bfca7b304fba7d010f.png

 

KITI PAKEITIMAI:

 

  • Atnaujinti kai kurie darbų "Pickup" tekstai.
  • Projekto priežiūrai pridėta slapyvardžio spalva, atskirta savininkų slapyvardžio spalva.
  • Policijos departamento interjere galėsite susimokėti baudą iki 20 įtarimo lygių (jeigu nevyksta komendanto valanda).
  • Sutvarkyta klaida, kuomet medikai galėjo parduoti šarvus ir pagydyti žaidėją vienu metu be 5 sekundžių palaukimo tarp paslaugų.

 

Apie gimtadienio misijas ir kt. pakeitimus bus parašoma vėliau.

  • Patinka 6

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

ko cia tikies aciu uz gera darba? 

 

nrml dq uz update

  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.