Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Armis_Txx

Mano istorija RLS serveryje (1 sezonas)

Recommended Posts

mldc, bet nepagaunu kampo, užsidarė servas, bet visgi veikia. :D

Čia pasakojau apie pirmą sezoną, kuris buvo prieš ~2 metus :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias Crew_Silver.

Armi istorija mane nustebino ! Šeip tikrai esi nusipelnęs Global.Moderatoriaus nes jau kažkur 3 metus ~ žaidi RLS.lt .:)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Maniau jog visi Rls.wu.lt senbuviai jau seniai Leavine šitą serverį bet paskaičius šitą temą supratau jog nevienas toks likau ir prisiminiau tuos laikus kaip būdavau PD/F.B.I direktorius ir reikdavo "Šituos erelius" gaudyti. T.Y Armi, ir Andriuxx'ą, Šitie vyrai links Rls Verchais ir jų niekas nepakeis.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Maniau jog visi Rls.wu.lt senbuviai jau seniai Leavine šitą serverį bet paskaičius šitą temą supratau jog nevienas toks likau ir prisiminiau tuos laikus kaip būdavau PD/F.B.I direktorius ir reikdavo "Šituos erelius" gaudyti. T.Y Armi, ir Andriuxx'ą, Šitie vyrai links Rls Verchais ir jų niekas nepakeis.

Tavo nick, koks būdavo?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Oho... Tikrai jau nebesitikėjau sutikti tokių žmonių, iš rls.wu.lt... Pamenu ir aš tuos laikus :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Turbūt daugelis iš jūsų mano, kad aš irgi esu kažkoks naujokėlis, bet deja ne. Kažkada senai susipažinau su kažkokiu pusiau ruseliu iš Raseinių man atrodo, o jis pažino mūsų Vladi. Ir kažkaip netyčia jis pridėjo į konfę (skypęs) Tuo metu vladžio visai nepažinojau, o vladis manęs. Po kurio laiko mane tas pusiau ruselis pridėjo ir paliko konfei ir pradėjau kalbėti su jais. Ir taip kalbėjom kelias dienas iš eilės. Poto dar kažkokį pridėjo į konfę jo išviso neatsimenu. Bet grįžtam prie temos. Tai va po to kalbėjimo vladis pasakė kažką tokio einu į savo servą pažiūrėti kas naujo. (Kažką tokio sumalė) ir visiškai dar sampo nežaidęs paprašiau IP. Ir po kelių H atsisiunčiau Gta Sa su Samp. Prisijungiau į Rls, serverį ir paprašiau Vladžio (Gaz'o) Atsigetinti. Tai jis taip ir padarė atsgettino ant savo Infernus kažkur už miesto ir davė man vip,xp. Kadangi rls buvo pirmas serveris tai nieko nežinojau, kad yra adminai ir t.t.Pažaidžiau serveryje kelias valandas, bet žaidėjų kaip nebuvo taip ir nebuvo. Išėjau iš serverio ir kelias dienas neprisijungiau. Maždaug panašiu laiku vėl skambina ta pati konferencija, bet šį kartą jau konrečiai norėjo su manim pakalbėti. Ir vladis pasakė, kad žaisk serveryje, o aš tau vėliau uždėsiu adminą.Na aš ir žaidžiau, bet vladis kaip neprisijungia taip neprisijungia. Trūkus kantrybei aš jo paklausiau tai kad uždėsi, o jis pasakė vėliau dabar problemų yra  (kažką tokio pasakė) ir pakviečiau vladį į skypę kontaktus-jis prijemė(dar db turiu) Ir serveris užsidarė. Po kelių mėnesių vladis reklamavo Rls serverį per skypę, bet aš vietoj to, kad nuveičiau ten pradėjau su vladžiu chatinti ir paklausiau kas ten toks kur pridėjau į konfę,o jis pasakė deivis. Na kadangi žinojau koks jo varas pakviečiau į konatktus jis irgi prijemė.Ir toliau nesigilinau kas tas Deivis. Tik prieš maždaug metus pradėjau domėtis ir sužinojau, kad ten auhju.Bet po to laiko kada jau nebekalbėjom konfei pradėjom nebebendrauti ir viskas baigės. Po truputi viskas užsimiršo pradėjau RLS Nesidomėti, o savo projektą pradėjau kurti. Ir žinoma pareklamavau per skypę, o deividas mane užblokavo per skypę. Ir vien dėl to blocko nuvėjau į serverį ir ieškojau deivido, bet jo nebuvau... Po kurio laiko grįžau į RLS t.y 2012 metų rudenį, bet žinoma viskas pasikeitė ir...

Nenorėjau labai pletotis, bet taip gavos.

Atsiprašau už Gramatines klaidas skubėjau rašyti.

Ką tu čia rašinėji bl Armio blog'e :DDDD.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Atsakyti...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą..   Pašalinti teksto formatavimą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo įterpta automatiškai.   Įterpti kaip paprastą nuorodą

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kraunasi...

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.