Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Armis_Txx

Mano istorija RLS serveryje (2 sezonas)

Recommended Posts

RLS.WU.LT (antras sezonas)

Taigi, serveris užsidarė vasaros pradžioje. Na, nevisai ir užsidarė, tiesiog buvo įkeltas free-roam gamemode'as RLS pavadinimu, į kurį kartais užeidavau. Po mėnėsio užsidarė ir jis.

Kažkur rugpjūčio mėnesį sužinojau, kad RLS ir vėl greitai atsidarys ir apie tai pranešiau buvusiems RLS žaidėjams. Taigi, serveris atsidarė, aš vėl tapau SZ direktoriumi. Vėliau tapau Grove street gaujos direktoriumi, kadangi senasis nebežaidė, todėl paprašiau, kad SZ direktorių pakeistų į Grove st. Kovodavome prieš Ballas, aišku kaip visada healindavomės su admin komandomis, naudodavome teleportus ir t.t. :D Bet po kurio laiko Ballas direktorius taip pat paliko serverį ir mums nebebuvo ką veikti. Nusprendėme susidėti su drifteriais (buvo toks darbas, važinėjo su Hotringais ir turėjo neblogus ginklus. Direktorius buvo dabartinis Darius_Afro) ir nervinti mentus. Mentų dyriką prinervinom iki tiek, kad pradėjo rašinėti nesąmones per /zc (/d), todėl aš jį užbaninau :D Po kiek laiko ir Darius pradėjo nebežaisti. 

Kartą forume buvo paskelbtas geriausio filmuko konkursas, o nugalėtojas gauna admin ir dar kažką. Admin jau turėjau, bet vistiek nusprendžiau kažką sukurti, kadangi jau ir ankščiau buvau sukūręs vieną filmuką (RLS Taxi - Filmavau aš, montavo Andriuxas, nes aš vegase nė kiek nesigaudžiau :D). Nufilmavome per porą dienų, pradžioje turėjo gautis kažkas panašaus į "RLS Farus", bet nusprendžiau pavadinti "RLS Filmu", nes maniau, kad Farai netiko. Taigi užėmiau pirmąją vietą.

Na, bet serveryje pradėjo žaisti vis mažiau žmonių, kol galiausiai žaisdavo tik po 3-6 į dieną. Todėl Deividas nusprendė uždaryti serverį ir toliau tobulinti GM.

Na, šis buvo kiek trumpesnis, kadangi nebeviską prisimenu, pamenu tik svarbesnius įvykius.

RLS Filmas:

http://www.youtube.com/watch?v=e-a5sl-r--8

RLS Taxi:

Trečia dalis >> 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Pamenu kaip žaisdavom visi senbuviai ir niekas daugiau nebeateidavo.. Ir šitie filmukai kuriuos sukūrė Armis su andrium jie tą sykį atrodė tokie nerealus ir nesveiki o dabar lieka tik atsiminimais.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Pamenu kaip žaisdavom visi senbuviai ir niekas daugiau nebeateidavo.. Ir šitie filmukai kuriuos sukūrė Armis su andrium jie tą sykį atrodė tokie nerealus ir nesveiki o dabar lieka tik atsiminimais.

Jo, tada ir man pačiam tie filmukai atrodė žiauriai geri... O kai dar laimėjau tą video konkursą, tai tik dar geresniais atrodė :D O dabar tai tik kelių metų prisiminimai

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Atsakyti...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą..   Pašalinti teksto formatavimą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo įterpta automatiškai.   Įterpti kaip paprastą nuorodą

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kraunasi...

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.