Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Armis_Txx

Mano istorija RLS serveryje (4 sezonas)

Recommended Posts

RLS.LT (ketvirtas sezonas)

Kai užsidarė serveris, maždaug po 1-2 mėnesių darbo, RLS vėl atsidarė. Pagrindiniai adminai buvo tie patys - Deividas ir Gaz. GM atrodė visai nieko (jo aprašymas - http://www.supergames.lt/topic/51099-rlslt-atrask-naujas-galimybes-admin-vip-drk-atrankos/ ), buvo galima turėti netgi 5 mašinas, pirkti (už žaidimo pinigus) gaujų zonas ir t.t. Kaip visada, su kiekvienu sezonu reikėjo sukurti ir pristatomąjį filmuką  :D Sukūriau šokį tokį video (nuorodos pabaigoje), nesunkiai, bet pakankamai gerai gavosi (bent jau man taip atrodo).

PD direktoriumi tapo Dovydas, o kadangi darbų nebuvo labai daug (gaujų ypač), dirbau pas jį. 

Buvo viena įdomi eventų sistema, su kuria administratoriai galėdavo sudėlioti checkpoint'us (max 10), nustatyti transporto priemonę, kelintame checkpointe ji pasikeičia, kada įsideda nosas ir nustatyti piniginį prizą - ne iš savų pinigų, o iš nesibaigiančio serverio fondo  :D Apie šią sistemą ne šiaip sau rašau, kadangi vėliau visi adminai pradėjo bugintis litus (ir aš  :D), susikuria vieną CP, užsistato prizą 50M ir  pravažiuoja  :D Aišku, reikėdavo eventus daryti arba anksti ryte, arba vėlai vakare - kai nebūdavo žaidėjų, nes į eventus galėdavo prisijungti bet kas  :D

Na, po kiek laiko sampas man pradėjo atsibosti ir galvojau apie RLS leavinimą. Parašiau visiems adminams, kad tikriausiai leavinu, bet dar nebuvau 100% tikras, todėl paprašiau niekam nesakyt. Po kiek laiko į serverį atėjo Deividas ir iš kažkur sužinojo, kad ruošiuosi leavint. Pasakiau, kad pradėjo atsibosti sampas ir pnš., jis pasakė, kad taip pat žada palikti projektą (nustebau, nes tikrai to nesitikėjau. Buvau pratęs RLS matyti arba jį vieną, arba dar su kažkuo, bet tikrai ne be jo). Sakė, kad nėra laiko ir panašiai.

Taigi, Deividas jau nebebuvo adminas, serveryje nebežaidė, vietoje jo kitas pgr. administratorius buvo Karolis_Php (nors net negavo paprasto admino  :D).

Pradėjau dalinti žaidėjams visus savo subugintus pinigus, atidaviau mašinas, ir ruošiausi taip pat palikti serverį... Kol neprisijungė Gaz_Dragon (Vladis) ir neuždėjo man superadmino. Iš pradžių nesupratau, kokia proga aš jį gavau, o Vladis man ir sako: Išrink likusius direktorius (atrankos vykdavo serveryje, ne forume). Pasakė visas komandas ir t.t. Na, serverio palikimą atidėjau kuiam laikui. Išrinkau mechanikų ir medikų (dėl medikų neesu tikras, tik pamenu, kad mechanikus tai tikrai rinkau) direktorius.

Na, serveris užsidarė vėl (maždaug savaitei - buvo keičiamas gamemode'as), bet parašysiu kas buvo toliau, kadangi manau, jog tai įeina į tą patį sezoną. 

Kitas gamemode'as buvo patobulintas senasis RLS.WU.LT GM (nors ne kažkiek ten ir patobulintas... pakeistos kelios spalvos, bei mapai ir kelios naujos sistemos). Na, kadangi mano nuomone tas GM buvo (ir vis dar yra) geriausias iš RLS gamemode'ų (galbūt, kad jame pradėjau žaisti sampą, ar dar dėl kažko, nežinau. Bet man jis labiausiai patiko), todėl nusprendžiau pasilikti, žiūrėti kas bus toliau. Na, gavau adminą, vėl tapau Italų mafijos (pati pirmoji mano mafija RLS ir samp istorijoje) direktoriumi, o Andriuxx drifterių. Kaip ir senais, gerais laikais...   :D Žaidėjų buvo panašiai kaip ir ankščiau (20-30), viskas klostėsi normaliai.

Vieną dieną į serverį atėjo Deividas su kitu nicku ir liepė niekam nesakyt. Įsidarbino pas mane į SZ, su Andriuxxo drifteriais susidėję užgrobėme Apsaugą. Aš kaip adminas visus healindavau, na žodžiu - kaudavomės nesąžiningai ;D

Kaip visada, kitiems adminams tai nepatiko, pradėjo pykti ir t.t. Na, sunervino iki tiek, kad užbaninau kelis iš adminų  :D Kažkaip pasisekė, kad manęs niekas neužbanino, o gal tiesiog nebeliko kas galėjo baninti ;D. Karolis_Php (pgr. adminas kuriam net nebuvo uždėtas paprastas adminas), pradėjo man grasinti, kad neteksiu admin ir t.t. Būčiau užbaninęs ir jį, tiesiog neužbaninau tikriausiai dėl to, kad nors ir be admino - bet buvo pgr. administratorius.

Kitą dieną prisijungęs, žiūriu - nebeturiu admino. Paprašiau Gaz (Vladžio), kad uždėtų vėl, sakė uždės, bet turėsiu sukurti aprašymą apie serverio naująjį GM. Kadangi rašyti netingėjau ir visai patiko, sukūriau dar vieną aprašymą (http://gta-support.lt/rls-lt-atrask-naujas-galimybes-t6241.html). Ir už tai vėl gavau adminą.

Bet Gaz sugalvojo RLS projektą parduoti. GM pardavė Žilviu_Gang, o su domenu buvo apgautas ir negavo pinigų. Deividas nusprendė vėl grįžti į RLS ir viską tęsti toliau. Kažkokiais būdais atsiėmė savo domeną ir visiems pranešė, kad naujasis GM bus kuriamas nuo visiško 0 ir kitas pgr. administratorius bus Dovydas_Apple (nicką pasikeitė tik vėliau, likus kelioms savaitėms iki starto). Ši pertrauka buvo didžiausia RLS istorijoje, daugiau nei pusė metų.visiško 0 ir kitas pgr. administratorius bus Dovydas_Apple (nicką pasikeitė tik vėliau, likus kelioms savaitėms iki starto).

RLS ir vėl užsidarė. Ši pertrauka buvo didžiausia RLS istorijoje - daugiau nei pusė metų.

Taigi, dėkui jog nepatingėjote skaityti   :)

RLS Filmukai iš to sezono:

Pristatymas

Nevykęs bandymas editint, taip pat kažkas panašaus į pristatymą  :D

Jei turite ką papildyti - rašykite komentaruose.

P.S. Kai kurios smailus teko ištrinti, kadangi yra limitas .

Redaguota . Redagavo Armis_Txx
Temą ištryniau ir sukūriau per naują, kadangi sužinojau, kad sezonas pasibaigė šiek tiek kitaip.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Ziauriai patiko :)

Be to, po ~2 metu paskutinio pranesimo supergames prisistatyme, as vel parasiau, gal dabar daugiau zmoniu atsiras.. :)

Rasau per raga

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

patiko + rep :) kai parasysi kita sezona man i AZ parasyk kad parasei skaityt idomu.Siulau redaguoti ta gta supporte ir padaryti dabartini aprasyma:)

Ne... Neredaguosiu vien dėl to, kad žmonės, kuriems gal šiek tiek įdomu, galėtų pamatyti, kaip viskas būdavo

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tavo blogai man niekados neatsibostą +R3p ir dar galėtum duoti dainos pavadinimą?

Blue Foundation - Eyes On Fire (Zeads Dead Remix)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Atsakyti...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą..   Pašalinti teksto formatavimą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo įterpta automatiškai.   Įterpti kaip paprastą nuorodą

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kraunasi...

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.