Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Jack_Bonneti

Prisistatau - Jack_Bonneti

Recommended Posts

Sveiki, rls.lt žaidėjai. Po ilgo laiko tarpo nusprendžiau vėl pažaisti, šį seną žaidimą - t.y sampą. Kaip ir anksčiau, pradėsiu nuo prisistatymo.

1.Vardas? Martynas.
2.Pravardė? Tiek tos.

3.Amžius? 16.
4.Zodiako ženklas? Avinas.
5.Kur gyveni? Šiuo metu gyvenu Alytuje.

6.Kuo domiesi, gal kokius būrelius lankai? Lankiau krepšinį, aikido, futbolą. Šiuo metu nelankau ir nesiruošiu nieko lankyti. Iš esmės domiuosi ekonomika bei begalo - futbolu! Aktyviai palaikau savo miesto komandą tiek namų rungtynėse, tiek išvykose.
7.Ką veiki laisvalaikiu? Nepameluosiu sakydamas, jog tikrai nemažai laiko praleidžiu prie kompiuterio, tačiau tikrai ne tiek - jog tai būtų visas mano gyvenimas. Daug dėmesio skiriu draugams, futbolui bei viskam kas susiję su mano komandos palaikymu.
8.Kiek laiko žaidi serveryje? Šiandien pradėjau.
9.Ar ilgai žaidi SAMP? Na SAMP žaidžiu išties ilgai. Tiesa sakant bijau pameluoti, bet manau jog prieš kokia 4 metus pradėjau žaisti, jei SAMP tuo metu egzistavo. Tikrai neesu tikras. Galiu tik tiksliai pasakyti, jog tai buvo reklama.lt serveris, kuriam vadovavo Montis_Tukas. Nepameluosiu - vieni įdomiausių SAMP žaidimo laikai, bent jau man asmeniškai.
10.Kokius filmus mėgsti? Visokius, galbūt tik siaubo filmų nelabai.
11.Kokios muzikos klausai? Visokios. Pradedant Lietuvišku repu (kartais), baigiant įvairiomis užsienio grupių dainomis. Bene mėgstamiausia šiuo metu grupė - "Diktatūra".

12.Ar turi augintinį? Jei taip, kokį? Ne.
13.Turi brolių, seserų? Taip.
14.Koks tavo gyvenimo tikslas? Šiuo metu mano pagrindinis tikslas - baigti mokslus bei susikurti neblogą ateitį. Bent jau šiomis dienomis svajoju apie studijas ekonomikos fakultete, VDU. Na, o svarbiausia būti sveikam bei gyvam, visą kitą pasiekti stengiantis - įmanoma.

8790dec6e3f075bf9b96b3c244d36ce0866.png

Rungtynės "Banga" - "Dainava", Gargžduose, 2012.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.