Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Valdas_Pucino

Konkursas ! Prizas - Ipod 8gb !! :O

Recommended Posts

Sveiki !!!

Taigi pradesiu nuo pradziu, siame serveryje zaidziu vos kelias dienas, manes praktiskai niekas ir nezino, taciau nusprendziau su jumis pasidalinti daigtu susijusiu su mano darbu uzsienyje, kadangi pirmas konkursas tai ir prizas bus netoks ziauriai ispudingas, bet kadangi daliyvavimas yra visiskai nemokamas, manau prizas yra nerealus smile.png Taigi dalivavimo esme tokia:  

Stai dvi dainos, kurias turesite LIKE ir SUBSCRIBE youtube'je, tai padare turite rasyti man i skype: Valdas_Pucinas, rasyt turite jokiu butu ne ziadimo nick'a ar kazka panasaus, man turite parasyti tik savo emaila, nick'u nerasykit nes kai bus renkamas laimetojas, kad nebutu jog ta ar ta isrinkau spacialiai, geriau kai nei as nei jus nezinosit tongue.png Laimetojui bus pranesta el.pastu, konkursas vyks lygiai menesi. Laimetojas bus renkamas random budu, tai yra laimingasis faktiskai bus isrinktas mano peles ;D Jei manote, kad esate nelaimingas ir tikrai nelaimesite... As jum pasakysiu, jog neisbande nesuzinosit smile.png

Taigi, kodel as tai darau ? Man tas telefonas vertas tiek pat kiek jum Lietuvoj degtukai smile.png O didziausia esme, kad tikiuosi pasitaikys ir rusiskai suprantanciu zmoniu, sitos dainos turi gilia prasme, raliai as noreciau jus kuo labiau motyvuoti sportui ir ne betkokiam o "Gatves gimnastikai" taigi klausom, dalyvaujam ir laikom spygas uz pergale, jei pasitvirtins bus daugiau tokiu prizu ir konkursu smile.png

80b345de6687ce1ea6f6ad4b8c2e665c510.jpg

ea424f72e971556984107abd959cedf2491.jpg

P.s Nesiruosiu cia gincytis su visokias... Netas amzius. smile.png NENORIT - NEDALIVAUKIT !!! SEKMES VISIEM KAS BANDYS !!!!!!!!

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Tai jei telefonai kaip degtukai tai samsung galaxy s4 norėčiau :D

Pirmas konkursas toliau ziuresim :P Supranti kolkas ir pats nelabai suprantu ar ju cia tiesiog nevertina ar juos pizdina is tu su kuriais kariauja cia ;D Nes ju cia patikek netruksta... ;D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tai pranesiu webe kas laimes, bet susisieksiu su laimetoju el.pastu, realiai is ju ir rinksiu laimetoja :)

Atsiūsi paštu, nori pasakyti? Gal ir gera mintis. :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Turiu Ipod 4g 8gb visai jie neblogi korpusai stiprūs, o jūs čia apie s4 šnekat apie tuos šūdus kurie nukrenta ir ekranui pzda būna poto kainos kosmosinės. Apple gaminiai yra labai geri, Dalyvauti apsimoka :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.