Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Vincente_Delboske

Visko pradžia.

Recommended Posts

1bbe2661c8c3cff02e9884c14bbd0d19894.png

Sveiki, RLS forumo lankytojai. Šiandien buvo sukurtas mano blog'ų tema ,esu labai dėkingas gerb. Dovydui_Skrudžui. Blog'ų kurimus pradėsiu nuo to , nuo kurio pradeda visi blogų kurėjai t.y atsiradimo RLS.LT projekte / pasiekimus. Taigi linkiu sekmės skaitant mano pirmajį blog'ą.

Atsiradimas RLS.LT serveryje

Žaisdamas viename iš geriausiu lietuvoje SA-MP serveryje(nereklaminsiu ,nes manau daug kas jau žino) važiuodamas transportu gatve pamačiau kaip reklamina per VIP chat'ą RLS.lt serverį ,kaip daugelis žaidėjų tarp jų ir aš tai ignoravau ir pagalvojau "paprastas šūdserveris kuriame trūksta žaidėjų ir dėlto reklamina". Kitą dieną nuėjau į žaidžiamo projekto TeamSpeak ir pradėjo kalba eiti apie Evaldą_Pešliaką(manau visi baveik žino kas jis per velnias). Ir apie jį buvo kalbama kaip apie svarbią būtinybe RLS serveryje(kiek pamenu jis buvo TAXI direktorius) ,visi pradėjo iš to pradėjo žvengt. Po kelių valandų naršydamas internete sugalvojau nueiti į tą "RLS" iš pradžių nusikopijavau ip'ą ir užsiregistravau. Užsiregistravęs iškarto supratau ,kad RLS yra žymiai mažiau populiaresnis už žaistą mano projektą, kaip kiti naujokai išsilaikiau teisęs tą buvo daryti labai lengvą ir paprasta ir įstojau į gaistrininkus ir sau ramiai dirbau. Poto pasikviečiau 2 draugus pradėti kartu žaisti,visi dirbom gaistrininkuose. Visiem atsibodo ta veikla , tėsiog važinėtis ir viskas, tada visi parsisiuntėme čytus ir pradėjome čytinti pačiam RLS centre ,tėsiog varai priešinga kryptimi INV ir ALT iki galo ir kol gavome ban'ą. Tada kiek pamenu užblokavo mus visus Makaras_Corleone. Po mėnesio arba dviejų gavau praitajam projekte irgi BAN už čytus ir buvau nutaręs išviso nebežaisti SA-MP. Kitą dieną gryžęs iš mokyklos su 5 litų papildymų žadėjau atsibaninti praitajam projekte,bet supratęs jog ten nieko nepasieksius ,nes vos buvo įmanoma į darbą įstot atsibaninau ant RLS.LT ir žaidžiau vienas be draugų. Po kelių valandų įstojau į medikus ,tėsiog paprastutė apklausa iš 3-5 klausimų ir jau medikuose ir darbas po darbo ir taip klostėsi mano patirtis RLS serveryje.

Medikai ir pirmasis RLS geras draugas

Gryžęs iš po petraukos nutariau reikia įstoti į kažkokį darbą. Užpildžiau forume paprastutę anketą ir nuėjau į žaidimą, poto parašiau medikų direktoriui - Ahlreos_Toxic kurio nick'ą išmokau rašyti per 2 mėnesius ,kad patikrintu anketą, o kaip geras direktorius(neignoruojantis) patikrino ir priemė mane be antros apklausos. Kadangi buvau dirbęs mediku man buvo viskas labai aišku ir tėsiog dirbau savo darbą. Pirmą dieną jau buvau užsibrėžęs tikslą gauti pavaduotoją ir po pavaduotojo ir direktorių. Toliau vygdydavau misijas ,bandydavau kuo labiausiai sutarti su toxic'u ir nuejau iki to ,kad kartu važinėdavome ir gerai paprikolindavom iškarto supratau ,kad jau greitai galiu gauti pavaduotoją. Kitą dieną nušalino jis savo pavaduotoją už neaktyvumą ,bet pamačiau jog yra renkamas "Cosa Nostra" mafijos direktorius. Anketą pildžiau ilgiau negu kaip visada ir kitas pagrindinis kandidatas buvo Marke_Solve su kuriuo kariavau dėl aktyvumo ir pagalbos teikimo serveryje(Senais laikais tai labai padėdavo). Ir rašinėdamėsi su Toxic'u per raciją sakė jog aš gausiu direktorių aišku to netikėjau ,nes Marke buvo labai žinomas serveryje ir Toxic'as sakė ,kad kalbėjosi su Vladžiu_Dragon(Tuometiniu DPKT) ir sakė jis ,kad gausiu direktorių. Prieš tą dieną kai buvo išrinktas CN direktorius Toxic'as prašė jog priimčiau medikų pavaduotoją ir turėjau pasirinkimą - Medikų pavaduotoja garantuotas ar Cosa Nostra bosas kuriuo dar netikėjau ,kad gausiu. Ir atėjo ta lemtingoji diena kai Vladis paskelbė per /s Cosa Nostra direktorių.

Cosa Nostra 

Šį direktorių gavau ,net nesitikėdamas ,nes kitiem direktorius buvo labai aiškus - Marke Solve ,bet kiek netikėtai gavau aš. Pirmą dieną surinkau 6 darbuotojus , pusę iš jų nėrė į pavaduotojus. Antrą dieną padaręs porą atrankų surinkau apie 10-15 darbuotojų dariau pirmajį veiksmą - žmogaus grobimą. Kadangi buvo mano pirmas mafijos direktorius padariau /tpsf su Sanchez ir parašęs /direktorius rašydavau /tpsf reik pakalbėt ir nemokėdamas surišti ir įsodinti sakau sėsk pagrobsiu tave ir po kelių bandymų pagaliau sutiko. Nuvežiau į CN angarą ir per /d rašiau jog pagrobtas žmogus, po kelių minučių pradėjo į /r rašyti kad įvaryk įkaitą į narvą, atsakiau "neturiu čytų" tada porą nusižvengę sako naudok /uzdaryti komandą ,panaudojęs šią komanda pagrobtasis atsirado narve ir tada buvo tikras grobimas, tačiau jį pralaimėjo kadangi buvom šešiese ,o teisėsaugos daugiau negu 10. Diena po dienos rinkau darbuotojus ir pagaliau laimėjome pirmajį grobimą. Kai viską išmokau (visas komandas) nebebuvo jau tiek įdomumo nei per pirmąsias dienas, darbuotoju tiek daug nebūdavo ,bet gerai sutarėme su rusų mafija. O maždaug kažkur po 20 dienų po direktoriaus gavimo atsisakiau šio post'o dėl tos pačios veiklos rutinos ir tėsiog pabodo viskas ,o tada karaliavo teisėsauga.

Atsidavimas „The Ballas“ gaujai

Kiek esate pastėbėje visada būnu The Ballas gaujoje, net nesuprantu dėl ko tiek man patinka ši gauja, nors gaujos spalva nekokia. Manau dėl to ,kad The Ballas gaujoje praleidau linksmiausius šio serverio laikus. Nors ir kiti serverio kietolei stumia ant The Ballas visai nekreipiu dėmesio ir visada kai esu The Ballasgaujos narys bandau iškelti The Ballas gaują į aukštumas ! Serveryje The Ballas gaujos bosu esu buvęs 3 kartus ir kartą pavaduotojumi per tuos direktoriavimo kartus visada esu valdęs 100 procentų ir iškėlęs The Ballas gaują į aukštumas. Iš tų laikų labiausiai išskirčiau antrą kartą ,kadangi ten dirbo ištikimiausi darbuotojai ir buvo linksmiausi laikai ,nes priešininkų pusėje buvo Titazzz ir jo chebra. Taigi sugalvojau paskelbti mano manymu ištikimiausius The Ballas gaujos atstovus - Ass_Hole - Eimantas_Bryant - Tony_Cannabi(nepamenu ,kad būtų dirbęs GS) - Nojus_Expert - Deivydas_Bmw.

Pagrindiniai draugai su kuriais darbar ir seniau žaidžiu

Ahlreos_Toxic

Laimis_Zenkasdraugs

Ass_Hole

Tony_Cannabi

Eimantas_Bryant

Jaska_Gang

Titazzz_Ltu

Nojus_Expert

Dainius_Kavasaki

Domantas_Hoonigan

Armin_Freeman

Tony_Vercetti

Tom_White

Kuce_Bora

Danillo_Karpiz

The_Smecher

Vladis_Dragon

Makaras_Corleone

Sniegiuz_Pukis

Donas_Corlone

Lukas_Svr

Kristupas_Rasickas

Dariukyy_Philips

Darius_Fierro

Skullas_Power

Don_Black

Dabar parašiau ką prisiminiau ,nes sunku prisimint geriausius draugus

Parašęs šį blog'ą laukiu nuomonės apie blog'ą ir apie mane.

Už logo dėkui Intoxui_Samp

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Na manau kaip pirmasis visai geras, sėkmės tau Vince!

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Užmiršai paminėti, kad pirmas pavaduotojas buvo NP pas manes :D

Po to davei pamenu man CN pavaduotoją ir pas mus į CN suėjo daug senbūviu, Sky_Line, Nedas_Crazy, Franky_Lord ir dar buvo nebeprisimenu nick ;d. Vėliau ta pačią dieną ėjom per sf centrą ir minėjom sausio 13 dieną :D, po to kitą dieną beveik visi paliko mafiją, pasiliko tik sky. Geri laikai pamenu buvo.

Blogas geras + rep  po limito 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Užmiršai paminėti, kad pirmas pavaduotojas buvo NP pas manes :D

Po to davei pamenu man CN pavaduotoją ir pas mus į CN suėjo daug senbūviu, Sky_Line, Nedas_Crazy, Franky_Lord ir dar buvo nebeprisimenu nick ;d. Vėliau ta pačią dieną ėjom per sf centrą ir minėjom sausio 13 dieną :D, po to kitą dieną beveik visi paliko mafiją, pasiliko tik sky. Geri laikai pamenu buvo.

Blogas geras + rep  po limito 

Apie NP neturėjau ką parašyt , o apie tą Sausio 13 dieną priminiai , žiauriai geri laikai buvo ;d

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Prajuokino ši vieta :D

Nuvežiau į CN angarą ir per /d rašiau jog pagrobtas žmogus, po kelių minučių pradėjo į /r rašyti kad įvaryk įkaitą į narvą, atsakiau "neturiu čytų" tada porą nusižvengę sako naudok /uzdaryti

+rep

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.