Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Vincente_Delboske

Lietuviška / Angliška / Rusiška | Muzika

Recommended Posts

Sveiki, visi RLS.LT forumo lankytojai. Po paskutinio blog'o praėjo 11 dienų, šiame blog'e kalbėsiu apie įvairias muzikų kalbas(ta prasme kokia kalba dainuoja). Šiame blog'e išreikšiu savo nuomonę ir jūs galėsi išreikšti.

Lietuviškos muzikos

Apie Lietuvišką muziką esu tikrai nustebęs, nes ne visas jaunimas kiek esu pastebėjęs nemėgsta Lietuviško muzikos. Nekalbu apie kaimo kapelas ir t.t , bet ir tokios muzikos kurios atlieka vienos iš populiariausių grupės kaip - 69 danguje, mango ir t.t. O kalbant apie šiek tiek "senamadiškas" išviso gali rasti kuris tai mėgsta , pats šiek tiek klausau. O Lietuvišką repą daugeli mėgsta kaip - MadMoney ir kiti reperiai.

Pavyzdžiai Lietuviškos muzikos

https://www.youtube.com/watch?v=UzFG9qSVM7c

(kitko nesugalvojau su "senamadiškomis :D)

O ką jūs manote apie Lietuviškas muzikas ?

Rusiškos muzikos

Apie Rusišką muziką daug nerašysiu ,nes nežinau net apie ką rašyti. Man rusišką daina yra vadinamoje 1 vietoje iš visų klausomų, kiek pastėbote dažniausiai dedu ant parašo, keista nors ir nelabai suprantu apie ką dainuoja ,bet visai veža mane rusiški gabalai dažniausiai rep'ai labiausiai patinka atlikėjai / reperiai / grupės - Jarmak , gamora , bumerio dainų atliekėjai. Taip pat man patinka rusiškų dainų klipai kaip Jarmak. O visos tos kurios "paprastos" kurias atlieka eiliniai rusai tėsiog man nepatinka. 

O ką jūs manote apie Rusiškas muzikas ?

Pavyzdžiai Rusiškos muzikos

Angliškos muzikos

Šiais laikas jaunimas tėsiog miršta nuo angliškos muzikos. Vos ne kasdieną groja Lietuvoje bei užsienyje(radijoje,internete dažnai matoma). Yra daug žanrų kurių net nevardinsiu. Manau klausomiausia yra remix'ai , electro - house ir kiti. Pats vos nevisada klausau Angliškos muzikos ir ji man patinka.

O ką jūs manote apie Angliškas muzikas ?

Pavyzdžiai Angliškos muzikos

Jeigu trumpai aprašiau apie muziką tai nepykite tėsiog nešauna daug kas į galvą.

Muzikos pavyždžius kėliau ne savo mėgstamiausiai ,o tėsiog pavyzdžius atitinkamos kalbos

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Tu blet adaptuotas, tokį š laikai muzika? Vemiu ausim ir akim. 

Sakau pavyzdžiai čia, nepatinka neklausyk.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.