Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Hipster_Limon

1# Blogas - Aš.

Recommended Posts

f3145464e447401433c2459428c00e7783.png
Sveiki visi, pradedu per naują savo blogų kūrimą, nes praeitieji blogai nebuvo tokie, kokie turėtų būti. Iš anksto atsiprašau, jeigu bus klaidų, nes nebeturiu s raidės, dėl šios priežasties nerašiau ilgą laiką blogo. Šiame bloge diskutuosiu apie 3 klausimus ; 1. Kaip aš čia atsiradau ? 2. Ką aš čia nuveikiau ? 3. Kada viskas pasibaigs ? Trumpiau sakant, papasakosiu savo istoriją šiame serveryje.

Kaip aš čia atsiradau ?

Pirmiausia pradėkim nuo datos, kada pradėjau žaisti serveryje, tai 2014.02.17. Aišku tikslios datos nežinau, bet šią dieną prisiregistravau prie forumo. Apie serverį sužinojau iš vieno pažįstamo - Dawson_Adidas, nežinau jūs jį žinot, nežinot, nelabai svarbu. :D Pirmiausia man serveris pasirodė ne įtin patrauklus, nes pats nelabai žinojau, kas yra gerai, o kas blogai. Tada nelabai mokėdavau prisitaikyt ir su savo kvaila galva prisigalvodavau įvairiausių nesąmonių, pavyzdžiui pirmą kartą pamatęs žinutę „a51 zona užimta by - S.W.A.T“ galvojau, kad teisėsauga kažką grobia. :D Na po kelių dienų įpratau, pradėjau lankytis forume, pamačiau emigracijų skiltį, pasiskaičiau, pasidomėjau - emigravau iš miestelių. Aišku patirties negavau, nes buvau prisijungęs. Dovydas parašė emigruotas kaip ir kiekvienam, uždėjo xp, bet tuo metu buvau prisijungęs ir nieko negavau, parašiau į až, kad vėl uždėtų, bet dar kokius 2 kartus buvo tas pats. :D Pirmasis darbas su pakvietimu kaip ir daugelio naujokų buvo - medikai. Tuometinis direktorius buvo Gedvinas_Pooh. Po kokių 4 dienų medikuose vėl iškrėčiau nesąmonę, parašiau darbuotojų papeikimuose papeikimą Gedvinui, kad paliko mašiną vidurį kelio. :D Aišku jis aiškino man, kad tai darbuotojų papeikimai, bet aš aiškinau jam, kad turi rodyt pavyzdį darbuotojams. xD 

Ką aš čia nuveikiau ?

Papasakosiu apie kiekvieną savo postą atskirai, bet pirmiausia ką aš čia pasiekiau ? 

• Buvęs The-Ballas direktorius.
  • Buvęs Taxi pavaduotojas.
  • Buvęs Ginklų prekeivių pavaduotojas.
  • Buvęs S.W.A.T pavaduotojas.
  • Buvęs Ginklų prekeivių direktorius.
  • Buvęs Grove Street pavaduotojas.
  • Surinkęs 1000 pranešimų forume.
  • Surinkęs 130 teigiamos reputacijos taškų forume.
  • Išdirbęs visus darbus. xD 
  • Gavęs blogą. ^^
  • Pasiekęs 600.000 patirties taškų.
  • Buvęs serverio prižiūrėtojas.
  • Buvęs Policijos Departamento direktorius.

The-Ballas direktorius

Tai buvo pirmasis mano postas, aišku juo pasigirti negaliu, nes išbuvau tik 9 dienas. :/ Tuometinis Grove Street direktorius buvo Tazas_Romero, turėjom net 0 procentų. Aišku buvo laikas kai paimdavom po 1 zoną, bet ją greitai prarasdavome. Apie šį postą aprašyt daug ko negaliu, nes tiesiog nėra ką rašyt. Pavaduotoją turėjau tik vieną - Eimantą_Bryant.

Ginklų prekeivių direktorius

Šį kartą su pareigomis susitvarkiau, išbuvau 31 dieną, bei nesurinkau nei vieno įspėjimo. Būčiau buvęs 45 dienas, bet nesusivaldžiau ir šoviau į gerbiamą Intoxą su Bazooka. xD Buvo parašytas papeikimas, būčiau gavęs ~2 įspėjimus, atsisakiau, kad nebūtų nei vieno įspėjimo. Kiekvieną dieną buvo bent po 5 online, pirmas dvi savaites kiekvieną dieną buvo treniruotės ir pnš. Būdamas direktoriumi laimėjau greito rašymo konkursą, bei patekau į tą laimėtojų sąrašą. Šiame poste pavaduotojų turėjau daugiau : Tomas_Extreme, Adas_Twin, Cannabis_Eclipse, Armin_Freeman.

Taxi pavaduotojas

Tai buvo pirmasis ir manau labiausiai nusisekęs pavaduotojas. Poste išbuvau 10 dienų, su tuo metiniu direktoriumi Armin_Freeman laimėjom 2 direktorių/pavaduotojų eventus. Viskas tikrai buvo šaunu, premijas dalindavom po ~100k, komanda beveik visada būdavo pilna, bei aktyvi. Ten susipažinau su tikrai gerais žmonėmis (Mileriu,skyline,adu,akrobatu,powa).

Ginklų prekeivių pavaduotojas

Iškarto po taxi pavaduotojo kitą dieną gavau ginklų prekeivių pavaduotoją, jau su tuo metiniu direktoriumi Frank_Nortena buvom susitarę apie direktoriaus perleidimą, bet gerai persvarstęs palikau pavaduotoją po 8 dienų, bei direktoriaus neėmiau, nes būčiau neišbuvęs minimumo. Čia taip pat komanda buvo pilna ir aktyvi. 

S.W.A.T pavaduotojas

Šis postas vienintelis mano postas teisėsaugoje, direktorius buvo Erikas_Čiolė, o pavaduotoju išbuvau 8 dienas. Tuo metu S.W.A.T buvo stipriausia teisėsaugos sritis, iš ~18 teisėsaugos buvo po 10-14 mūsiškių. Nors tada nebuvo armijos direktoriaus, bei FTB direktoriaus mes su PD puikiai tvarkėmės grobimuose ir pusę iš jų laimėdavom. 

Grove Street pavaduotojas

Šio posto atsisakiau dar visai nesenai, išbuvau 10 dienų, direktorius buvo tas pats kaip ir dabar - Tonny_Cortez. Pradžioje buvo sunku, buvom su 0-10 procentų, bet vėliau atsigavom, palikau postą su 50-60 procentų. Labiausiai kas nepatiko šiame poste buvo TB valdžia, kol Lukas_svr buvo, dar nebuvo vargų su vincente irgi viskas buvo gerai, bet su tokiais pavaduotojais kaip skūllas tiesiog aš *keiksmai*. xD Žaidimas buvo tragiškas, per zonas rakindavo, darydavo nesąmones ir pnš.

Tiek apie mano postus, nenorėjau per daug išsiplėsti, kad neatsibostų skaityti.

Kada viskas baigsis ?

Kolkas dar palikt projekto nesiruošiu, bet ta diena išauš. Turiu kelis tikslus kuriuos įvykdęs tikriausiai paliksiu projektą. 1 iš jų būtų milijonas patirties taškų. Aišku turėdamas svarbias pareigas kaip dabar (prižiūrėtoją) tikrai projekto nepaliksiu. Kodėl aš paliksiu šį projektą ? Aš į jokį kitą projektą tikrai neeisiu, tiesiog su šiuo serveriu kartu paliksiu ir patį sampą. 

Už logo dėkoju žaidėjui - Intoxas_Samp

Redaguota . Redagavo Hipster_Limon

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.