Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Vincente_Delboske

The Ballas gaujos savi nariai

Recommended Posts

1bbe2661c8c3cff02e9884c14bbd0d19894.png

Sveiki, visi mano blogo skaitytojai !. Po senojo mano blog'o praėjo nemažai laiko, nes yra pateisinama priežastis Rusų Mafijos bosas. Šio blog'o temą galite nuspresti iš temos pavadinimo - The Ballas gaujos savi nariai visi apie paminėti žaidėjai yra geri draugai iki dabar.

Kalbėsiu apie The Ballas gaujos laikotarpį kai ši gauja siautė Fort Carson(FC) mieste ir šis kolektyvas buvo labai išmokytas vartoti/šaudyti ir triuškinome Grove Street gaują. Direktoriai kurie išaukštino The Ballas gaują - Kuce_Bora(nuvertė dešralūpis) ir Don_Black(nušalintas su padirbtais įrodymais) ir šiektiek Demantas_Hip.

Tom_White

Su šiuo žaidėju susipažinau būtent dirbdamas pas Kuce The Ballas gaujoje, ištikro net nebeatsimenu kaip mes taip gerai susibendravome. Diena po dienos kartu gerai kovojome prieš GS ir taip susibendravom. Išpradžių asmenu vieną kartą keistai pagalvojau apie Tom, nes dėdevosi tokio dydžio parašus vos ne puslapio didumo(nesumažindavo parašus) atrodė kaip eilinis naujokas kuris nemoka normalų parašą užsidėt. Laikui bėgant supratau jog Tom yra ištikimas The Ballas gaujos narys (nors prieš tai buvo GS narys). Perėjus daugeli į Don'o valdžią toliau puikiai bendravome. Bėgant laikui susibendravomau ir su Karolis_Hot ir visi trys dažnai sėdėvome TS kanale. Bendrai Tom_White'as yra labai prikolnas asmuo, niekada nepalieka bėdoje, tikrai ne emigrantas ! ir iškilus bėdai visada gali padėti, patariu visiems su juo pabendrauti !

Karolis_Hot

Vienas iš mūsų trijulės narys (aš,Karolis,Tom). Susipažinome kai buvau The Ballas gaujos pavaduotojas gerai bendravai su Tom_White kartu važinėjai ir tt. Šis žmogus yra žemaitis kaip ir aš ,o žemaičiai niekada nesipyksta xd. Kalbant apie The Ballas gauja ypač daug nebendravome dažnai kalbėdavome TeamSpeak'e kaip ir sakiau aš tu ir Tom. Galiausiai susibendravome Rusų mafijoje kai tu pas mane ateijai padėti ir tavo pagalba buvo labai gera, nes iškarto tau daviau pavaduotoją ir maniau ,kad su juo tikrai turėtum susitvarkyti. Kiekvieną dieną pakeli man nuotaika savo juokeliais ir tt. Labai gaila buvo ,kad palikai pavaduotoją, nes savo darbą atlikai iki tobolybės ! Šiap manau kaip Tom prikolnas asmuo, visada padedantis, ištikimas savo darbui, atsakingas asmuo(neturi s0b lol ane).

Kuce_Bora

Prieš gaudamas direktorių labai prašiai ,kad ateičiau padėti į TB gaują po PD direktoriaus iškarto nuėjau į CN, nes prieš tai nelabai sueidavome. Poto rimtai apgalvojęs paprašiau, kad mane išmestų Gabka ir išėjau į The Ballas ten iškarto pavaduotojas bus Don_Black ir jam atsisakius vis Kuce prašinėjo,kad priimčiau pavaduotoją (neviens Kuce prašė vercetti ir kt). Ir gavęs pavaduotoją visai nenuvyliau Kucės ir neblogai suėdavome nors per TS nelabia kalbėjai nes tavo kompas medinis. Daug gal ir nebendravome ir buvo sunku išskirti tavo gerus ir blogus bruožus ir tikrai dar daugiau galėsime pabendrauti(gausi drk ir susibendrausim ok)

Vėliau dar prirašysiu, žadėjau dar parašyti apie Don'ą ir Eimant'ą ,bet galvoju nėr daug ko rašyt tai vėliau dar sugalvosiu kai ką.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Ačiū jums, stengsiuosi daugiau parašyti apie serverį ir mano istorijas jame (nes pastebėjau man visai neblogai sekas).

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.