Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Umronix_Woodrow

Ale pagal "Karkis_Finger" bug'inimas.

Recommended Posts

Sveiki, noriu pasidalint "Karkis_Finger" vaizdo įrašu. Mano nuomone čia joks "bug'inimas". Tiesiog kažkokiu būdu atsiradusi serveryje objekto klaida. Kiek žinau serverio žaidėjams, tai buvo daugiau, nei kažkokia skylė (žaidėjų praminta "Juodoji skylė"). Jug ne kiekvieną dieną San Fierro mieste atsiveria skylė. Stebėti aplinka šioje vietoje buvo keista.. Visi serverio žaidėjai susirinkę miesto centre.. Visi atitrūkę nuo kasdienybės.. Niekas nesišaudo.. Juokauja, bei kai kurie linksminasi šokinėdami į "juodąją skylę"..
Ką manot jūs? :)

https://youtu.be/Z3hVaBMmEEo

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Tai yra naudojimasis serverio klaidomis. Jei yra dinge objektai, tai nereiskia, kad gali sokineti. Buvo perspeta, kad negalima sokineti.

Visi administratoriai taip sako. Įprasta šiame serveryje.. Šioje duobėje nebuvo jokio "Glitch" - lietuviškai sakant, šokinėjant ten, niekas nepralobo.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Perspėjau 30 kartų, kad nešokinėt, nes būna smarkiai perspėja adminus, kad naudojat Air Brk, tai kiekvieną tikrint.. Yra taisyklė, kad SERVERIO KLAIDOMIS NAUDOTIS DRAUDŽIAMA - BAN. Tai, mastyk ką nori dar perspėjęs specialiai tave buvau.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Perspėjau 30 kartų, kad nešokinėt, nes būna smarkiai perspėja adminus, kad naudojat Air Brk, tai kiekvieną tikrint.. Yra taisyklė, kad SERVERIO KLAIDOMIS NAUDOTIS DRAUDŽIAMA - BAN. Tai, mastyk ką nori dar perspėjęs specialiai tave buvau.

Ten gal puse serverio žaidėju šokinėjo, o ban'as tik man. Tau gal koks priešas esu ar ką?

P.s. Apsaugos gryba pjauna. Amžinai kick'ina visus serverio žaidėjus už visokius "health hack" ir pnš.. Bet čia cj ne esmė. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ten gal puse serverio žaidėju šokinėjo, o ban'as tik man. Tau gal koks priešas esu ar ką?

Stovėjau prie dobės niekas nešokiėno, vienas kitas irktio nes buvo įstumtas,.. Bet perspėjus atsitraukė, ne kaip tu stovėjai ir neklausiai nieko..

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Stovėjau prie dobės niekas nešokiėno, vienas kitas irktio nes buvo įstumtas,.. Bet perspėjus atsitraukė, ne kaip tu stovėjai ir neklausiai nieko.

Žodžiu, beviltiška. Vaizdo įraše matos kaip šokinėja. O tu teigi, kad niekas nešokinėjo apart manęs.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Visi administratoriai taip sako. Įprasta šiame serveryje.. Šioje duobėje nebuvo jokio "Glitch" - lietuviškai sakant, šokinėjant ten, niekas nepralobo.

Bet adminam rašė, kad naudoji Air-Break, kas kelias sekundes tikrint kiekvieną tai nėra žinok smagu, o mažu kas nors tikrai naudoja čytus ir per tavo šokinėjimą nepamatom tikrojo čyto.

NEBAUSTI

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.