Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Vitalijus_Amerigos

Ha'Life iz life.

Recommended Posts

Keista, jei žaidi 2 metus ir nieko neradai, bet vistiek pražaidei 2 metus. Kažkas čia nesiriša, vistiek radai draugų ar dar ko. Nes pagal tave lošt 2  metus ir nieko negaut, nerast tas pats, kas valgyt žuvį, nors tu jos nemėgsti. Per prievartą tavęs čia juk niekas nelaikė.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Keista, jei žaidi 2 metus ir nieko neradai, bet vistiek pražaidei 2 metus. Kažkas čia nesiriša, vistiek radai draugų ar dar ko. Nes pagal tave lošt 2  metus ir nieko negaut, nerast tas pats, kas valgyt žuvį, nors tu jos nemėgsti. Per prievartą tavęs čia juk niekas nelaikė.

Man patiko seniau čia lošt , nes draugai pasiūlė žaidžiau tvėriau galvojau kažkas keisis , a nixuja nieko . Palyginus i kitus projektus ten matosi jog dirba žmonės , o čia viens pats daro atnaujinimus ir tai reta kartą manau kai neturi ką veikti. Paimtu rimtą žmogų paskirtu updeitųs darytų ir fsio.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Man patiko seniau čia lošt , nes draugai pasiūlė žaidžiau tvėriau galvojau kažkas keisis , a nixuja nieko . Palyginus i kitus projektus ten matosi jog dirba žmonės , o čia viens pats daro atnaujinimus ir tai reta kartą manau kai neturi ką veikti. Paimtu rimtą žmogų paskirtu updeitųs darytų ir fsio.

Man tai tie atnaujinimai paskutinėje vietoje. Jei nebeįdomu, tai nebeįdomu. Ir šiek tiek nėra ir nebuvo čia apleista ir nesirūpinama, tiesiog dabar savininkų aktyvumas suprastėjęs ir viskas. + nėra dpkt, tai tu musės darai žvirblį, perdedi šiek tiek.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Man tai iš tiesų net juokas paima, kaip perskaitau tokias poemas xDDD. Ar jum nedaeina, kad žmogus ir taip turi savo gyvenimą, jisai per dienų dienas nesėdės atsiprašant prie to supisto sampo..... Aš pats jo nebelošiu, bet jaučiu Deivido pastangas tiek atnaujinimų srityje, tiek žmonių, kurie prašo pagalbos, tad manau tas tavo išsireiškimas, kad atnaujinimų nedaro, tai tu žiauriai klysti... Ir ateitį manau neapsimoka kurti tokių temų, nes jos šūdo vertos. Tiesiai šviesiai....

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nežinau kaip Tau taip artėja ta diena kaip čia žaisiu jau 3 metus (gegužės 29). Per tiek laiko spėjau pasiekti visko, susirasti draugų tiek realių, o tiek tik internetinių, pasiekti nemažai patirties taškų, direktoriaus postų, dirbęs visus darbus. Ir toliau viskas čia yra gerai, kai ateini į serveri ir pravažiuojant tave pažysta tai ir negalvoji apie tuos atnaujinimus svarbu serveris veikia ir tie bugai taip nelenda į akis akivaizdžiai svarbu yra su kuo žaisti kiti serverio žaidėjai tai va tiek.

Buvau pasiekęs vieną , tai tiesiog nervų nebeturėjau dergtis gal kokie pėnki žmonės sekė mane ką darau , ir kiekvieną dieną žiųri į tą foruma ir matai papeikimus kaip bando tavę nuverst tai nėr tolko turėt tą drk verčia tik tuos kurie neturi daug hebros serve tokios rimtesnės , o tie kurie sueina tu ir neverčia zapadlo čia naujokui imt drk ypač.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

O tau ant širdies bus geriau, kai bus padarytas atnaujinimas? Servas paruoštas žaidimui, viskas čia gerai yra. Bl*t nesuprantu aš tų žmonių, kurie tik dėl atnaujinimų čia žaidžia, pasidžiaugsit viena diena ir vėl viskas į savo vietas atsistos, viskas bus užmiršta. Kažkokie neišpruseliai čia vieni, ble, verkia, kad atnaujinimas tik kas pora mėnesių, o ką, bl*t, manot, kad viskas sukuriama per 10 minučių? atsigaukit povelniais.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Jeigu nenori žaist čia,nežaisk,nieks tavęs neverčia. Tūriu čia gerų pažystamų serveryje,bendrauju ir nesiruošiu niekur eit, o man atnaujinimai net nerūpi, svarbu tiesiog žaist ir viskas.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

WAT WE HEL WAZ DET?

IDOMU IRA ŽAISTI, JAI ČIA NORI PRITAPTI PRIE VISŲ IR PASTUMT, KAD NĖRA ATNAUJINIMŲ TAI TAU NEPAVYKS, SUPRAS BIŠKĮ TU IR JĮ, ĮDĖJOS NEATEINA Į GALVĄ KAS DIENĄ, JIS GERIAU ILGIAU KAŽKĄ DARYS, BET IDOMESNIO, O JAI NEBELOŠI TAI NEBELOŠK, NIEKAM ŠIAIP PERDAUG NEĮDOMU, TIK PO MENESIO AR DVIE BUS, SVEIKI GRYŽTU Į PROJEKTĄ, ARBA GAL MAN GRĮŽTI Į RLS?... KAROČIA PIEWAS KALBI

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.