Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Energy_Arnas

Man forumo dizainas patinka

Recommended Posts

Jūs visi stumiat ant to Fomen iš tikro weba kurti yra žiauriai sunku, tai prieš komentuodami kai kurie pagalvokit.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Jūs visi stumiat ant to Fomen iš tikro weba kurti yra žiauriai sunku, tai prieš komentuodami kai kurie pagalvokit.

Kam sunku, kam ne :P

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Pašol jūs visi nafik, krč fOmen buvo ir liks geriausias web kurėjas! Tad kurie kritikuoja pašol jūs nafik, patys sukurkit, tada kalbėkit.. Duželėnos..

• Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Pašol jūs visi nafik, krč fOmen buvo ir liks geriausias web kurėjas! Tad kurie kritikuoja pašol jūs nafik, patys sukurkit, tada kalbėkit.. Duželėnos..

Realiai manau jei žmogus to daryti nemoka tai ir turėtų nedaryti, kalbu ir apie women.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Kritika netenkina?

Jei kažką bent nusimanytum apie web'inimą ir mokėtum kažką pakritikuot, tai kritika mane tenkintų, net nesvarbi man ji realiai, bet kadangi esi šūdas ir visiškas nulis, kuris net nenutuokia apie web'inimą, tai man tavo kritika netenkina, buožgalvi tu ;D Galim per skype pakalbėt, galėsi pakritikuot mane, aš nenusiteikęs forume rašinėtis

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Jei kažką bent nusimanytum apie web'inimą ir mokėtum kažką pakritikuot, tai kritika mane tenkintų, net nesvarbi man ji realiai, bet kadangi esi šūdas ir visiškas nulis, kuris net nenutuokia apie web'inimą, tai man tavo kritika netenkina, buožgalvi tu ;D Galim per skype pakalbėt, galėsi pakritikuot mane, aš nenusiteikęs forume rašinėtis

Aš nemoku web'inti, gal todėl tuo ir neužsiimu?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Aš nesuprantu apie web'inimą, gal todėl tuo ir neužsiimu?

Tai aš tau ką ir sakau žlibas. Tai realiai ir neturi teisės kažkam kažką sakyt, jog jis nieko nemoka, jei tu pats nė nenutuoki apie web'inimą

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tai aš tau ką ir sakau žlibas. Tai realiai ir neturi teisės kažkam kažką sakyt, jog jis nieko nemoka, jei tu pats nė nenutuoki apie web'inimą

Aš matau, kokias išvadas apie jo web'inimą surašęs Energy_Arnas, bei pagrįstas išvadas, esu laisvas žmogus ir galiu susidaryti nuomonę, pagal bet kokias išvadas, šiuo atvėju jos pagrįstos.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Aš matau, kokias išvadas apie jo web'inimą surašęs Energy_Arnas, bei pagrįstas išvadas, esu laisvas žmogus ir galiu susidaryti nuomonę, pagal bet kokias išvadas, šiuo atvėju jos pagrįstos.

Jeigu tavo manymu Arno kritika yra labai žiauri ir kuri įrodo, jog aš nieko nemoku, tai gal tu geriau praslysk su savo pagrįstom išvadom. :D Kaip tu gali suprast ką jis rašo, jeigu tu apie webinimą nieko nežinai? Suprantu, jog koks kitas koduotojas kažką rašytų va kaip tu, tada sutikčiau su tavo nuomone. Tarkim pagalvok dabar, tu užsiimi modinimu ar kuom.. nepamenu. Ir įsivaizduok, sukuria temą apie tave kitas modintojas, pažeria kritikos apie tave ir ateinu tarkim aš, kuris nieko net nežino apie tai, ką tu darai su tais modais ir t.t., pradėčiau tave peikt, jog nieko nemoki ir panašiai. Tai čia tokia pati situacija

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.